2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@dilaraginoss canim 3 aylik ignenin adi bu

Eklentiler

• Screenshot_20180605-152633.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 24
Sağlık ocağında hemsiremi aradım iğne hakkında bilgi almak için. Kadın doğum doktoruna görünüp onun uygun görmesi halinde yapılıyormuş. Reçete olması lazımmış. Onunla birlikte gidip yaptirabilirmisim. Adetin ilk üç gününü tercih ediyorlarmis yapmak için. Gtmicem kontrole diyodum ama gideyim bari ona göre bakarım duruma.

Recetemin lazimmis heryerden farklı uygulamami yapıyor anlamadım ki bizimkiler nasıl vuruyo

Kızlaarr bebişlerimizle ilgili değil ama bizim grupta ankarada görev yspan bir öğretmen arkadaş vardı branşı edebiyattı galiba hangi annemizdi o?mesajımı görür inşallah bilen varsa bir zahmet etiketleyin adını sormam gerekenler var

en son 04:00 da uyumuyor bizimki diye yazmisim, ve hala uyumuyor. aslinda uyuyor emerken, heralde orada uykusunu aliyor, ben kipirdaninca uyanip yaygara kopatiyor. sana sut veren benm, sut icin de hem uyumam hem de yemek yemem lazim. en son sabah 8 de yedigimle duruyorum, kendimden gectim sutume bisey olmasa bari. ufacik sey beni bagladi yerimden kalkamiyorum

Ahhhhhh bir ah dahaaa. Benim 5 yaşında bir oglum var ona oyunmu oynıyım 1 yaşındakı oğlumamı balıyım yoksa en kucuk yenidoganamı deliriyprum uylusızluktan sureklo bez değişme haşindeyim yenidoganı degissem 1 yaşındalı yapıuo onu rmzirsem buyuk kıcıl yemek iatiyp yedirsem 1 yasındakı oğlumun uykusu geliyo onu uyutsam iftara yemek lazım hadi yaptım bulaşık hadi yağyım 3 cocugun xamaşırı bitmiyo onlarıda hallettim trmizlik derdi hadi gece olsun dibşeniyim hoooop sahur derdi... okadad bunaldım bırakın tv izlemek lüksünü reklamlara kafamı cevirebilirsem ne mutlu cunku emzirmedeyken buyuk oğlan kucuk olanı aglatmıs oluyo....daha nasıl anlatsam bu anlattıgım en hafifi

EvBoregi var Ankara’da öğretmen . Ama branşı ingilizce . Fonetik vardı edebiyatçı . Ben de öğretmenim ama Ankara’da değilim

Kızlar bizimkine mama alıcam. Dün geceden beri göğüs uçlarımı mahvetti. Sadece gece gelen gaz atakları bu sabah ve öğlen de devam edince meme uçlarında hal kalmadı. Dayanamıyorum artık acısına.
Mama almaya karar verdim gece veririm diye.
Ne öneriyorsunuz?
Özellikle kabız olmasından korkuyorum.
Hipp combiotik kullandık kabız yapmıştı çok ağlamıştı.
sofiarya canım senin tavsiye edeceğin var mı?
Sma önermiş birisi eşime

Ne yaparsan yapayım bebeğim uyanmıyor diyenler ayaklarının altına işaret parmağınızla vurun. Bas parmakla isaret parmagi daire yapıp misket atar gibi. Biraz sért olsun ama. Benim doktor yapmıştı. Ilk zamanlar sarılık vardı, burnunu falan sıkıyorum uyandiramiyorum demiştim sakın burnunu sıkma bak simdi nasil uyancak deyip öyle yapmıştı

Canım eczacı arkadaşım evolvia önermişti doktor da aptamil conformil alabilirsiniz demisti

Canım eczacı arkadaşım evolvia önermişti doktor da aptamil conformil alabilirsiniz demisti
Evolviayı önceki doktorumuz yazmıştı bize de. O da aklımızda Can'ım. Sen hipp e devam mı ediyorsun? Bu Velet'ten fırsat bulup okuyamadım hiç. Sütün ne durumda?
Ne aldırsam bilemedim korkuyorum da kabız olacak diye. Zaten gazdan yeterince çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…