- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.921
Benimki cok ilginc ya normalde cok istekli degildir .
Aclik vs hic etki etmedi adama .gozgoze gelmiyorum isteyecek diye yok yine bi yolunu bulup istiyor.
Gecen gun uyuma taklidi yaptim okadar korkuyorum
Aynen ya kesinlikle konuşuyor benim kız . Anlıyor dediklerimi gülüyor resmen . Bi de bileyi sorarken dimi hee falan diyoruz hee diye bağırıyor o da :) uff yazarken sevesim geldi ama sabahtan beri kesik kesik yarım saat ancak uyudu sinirliyim ona . Evde biri varken hep uyuyor ben tek olunca uyumuyor.Konuşuyor işte kuzum ağu dediğim sesler çıkarması ona laf attığında cvp vermesi işte maşallah göz teması benimkide kuruyor uzun zamandır bide beni takip ediyor odada :))
Anlıyorum canım seni. Gerçekten çok cok zor. Dediğim gibi ilk çocuğum öyleydi ağlıyordum resmen. Ikincinin gazi 40 ina yakın başladı. Ama tüketti beni o da yıprandı .Bari bir hafta dikişlerin iyileşmesine müsade etseydi yaramaz böyle bakmakta çok zor 2 kolik bebeğim geldi yani
Rezene ve anason cayini nasil demliyosunuz eziyomusunuz tohumlari
Bizimde ayni bide kiziyo alinmazsa kusuyo :)
Ben artik o hallerini resim cekip ailemle arkadaslarimla paylasiyorum once sonra diyeBizimkide morariyor gecen gun oglum korkmus bisey oldu sanmis .
Zor sakinlestirdim .sonra dedigin gb kaka yapinca sanki o ikinan o degil. Biz tabi oleyy diye bagiriyoruz :) ailece tamamiz
Gittinde mutlaka bana da yaz canım etiketle yazinda beni yoksa bendeki hafiza sifir asiri unutkanim bende gitcem hafya icibakalim
Banada oylö dedi.
Yokyok gazdır. Benim ilk çocuğumun gazi taburcu olduğumuz gun başladı .
Çörek otu yağı var onu deneyeyim üşüttüğümüzü sanmıyorum ama göbekte de kanama var sıcak birşey uygulamak doğru olur mu acaba şu durumda bilemedimÜşütmüş olabilir misin canım bebişi...altını değiştirirken pencere açık bile olsa alır hemen...ayaklarına mutlaka çorap giydir tülbenti biraz ütüyle ısıtıp karnına sar ayaklarının altına acı elma yağı veya çörekotu yağı sür
İlk bebeğimin 8 ay sürdü sonra uykusuzluğu öğrendi koca çocuk hala gece 2-3 kere kalkar hep öyle olmasın diye dua ettim ama o yolda ilerliyoruz maalesef :/Anlıyorum canım seni. Gerçekten çok cok zor. Dediğim gibi ilk çocuğum öyleydi ağlıyordum resmen. Ikincinin gazi 40 ina yakın başladı. Ama tüketti beni o da yıprandı .
canım benim görümcemin 3 tüp bebek denemesi dünyaya geldi ve üstüne kendiliğinden hamile kaldı bilgin olsunBen Bayram öncesi halledeyim şu işi
Bir ayda 850gr almış.. Aile hekimi iyi dedi çocuk doktoru iyi değil daha çok emzir az emzir kusmasın sık sık emzir dedi. ..boyu 56 cmdi.. Bidaha gitmedik kilo almışa benzemiyor ama 3 aylık bebek zıbınlarına geçtim diğerleri sıkıyor... 2 numara beze geçtim 60cme göre donlardan giydirdim dün daha iyi oldu diğerleri küçülmüş..mama kesinlikle yemiyor.. Aç kaldı sütüm yokken kıyameti kopardı boş meme emdi yine yemedi...40günğ geçmiş artık uyumasının sarılıkla alakası Yok o konuda endişen olmasın bi kere ama işte insan neden bukadar uyuyor diye düşünmekten de kendini alamıyorben ki mesleğin içindeyim ben bile bazen rahatsız oluyorum bu kadar uyumasından ama yanii çok uyumakta bir hastalık göstergesi değil ki ona rağmen kafa gidiyor bazen kilo alımı nasıldı seninkinin ?
Bnm oğlum sol kulağından gecememisti doğduğu gün ertesi yaptılar di galiba. Bı hafta sonra tekrar götürdüm bu sefer geçti. Özel hastanede yptm doğum.ucret odemedim.
Ben kızımdada oğlumdada özelde yaptırdım canım kızım ilk sefer geçememişti sezeryan bebeklerinde olabiliyor demişlerdi ikincide geçtik oğlumdada ilk seferde geçtik sorun olmadı
O igneden dun ben de vurundum saglik ocagindaki hemsirede dedi 10-15 gunde etkisini gostermeye baslar dediŞuana kadar bı yan etki farketmedim canım sofiye sormuştum 10 günde basliyomus koruyuculuğu erken vurdurdum bende iyi oldu
Ben de denedim bende de ise yaradı ama hep böyle mi yapicaz emzirdigimiz sure boyunca. Ben kendiliğinden oluyor sanıyordum normal hayatımıza devam ederken.Annişler incir kürünü denedim mükemmel işe yarıyor kesinlikle deneyin derim.
Allah razı olsun deneyip paylaşandan. Ne rezeneler ısırganlar içtim böyle dolu dolu taş gibi olmamıştı.
Ay bu çocuk doktorları da beni çıldırtacak 850 gr ın nesi azmış acaba?? Sadece annesütü alan bir bebeğin aylık ortalama alması gereken kilo 900 gr zaten. Ki ilk ay Doğumdan sonra kilo veriyorlar onun üstüne saymak lazım o yüzden ilk ay kilo hesabı çok ta uçurum olmadıgı sürece önemli değilBir ayda 850gr almış.. Aile hekimi iyi dedi çocuk doktoru iyi değil daha çok emzir az emzir kusmasın sık sık emzir dedi. ..boyu 56 cmdi.. Bidaha gitmedik kilo almışa benzemiyor ama 3 aylık bebek zıbınlarına geçtim diğerleri sıkıyor... 2 numara beze geçtim 60cme göre donlardan giydirdim dün daha iyi oldu diğerleri küçülmüş..mama kesinlikle yemiyor.. Aç kaldı sütüm yokken kıyameti kopardı boş meme emdi yine yemedi...
Sendende allah razı olsun cnm :) cok sevindim fayda ettiğine. B3nde de öyle oluyor tas gibiAnnişler incir kürünü denedim mükemmel işe yarıyor kesinlikle deneyin derim.
Allah razı olsun deneyip paylaşandan. Ne rezeneler ısırganlar içtim böyle dolu dolu taş gibi olmamıştı.
Valla ne normal ne anormal bu çocukta şaştım ben hormonlarım çok fena oyun oynuyor Benimle hep bir endişe hep bir kaygı. Acaba diyorum bu tüp bebek ya o yüzden mi?hep bir aksilik olcakmış gibi diken üstündeyimCanım.bu normal değil mi hanı uyuduğu için ben normal diye düşünmüştüm bizim kızda fazla yapmıyor gerçi ben gece fazla alt degistiremiyorum ama bakıyorum fazla birşey yok olsa birakmam
Aynen ya.
Allahtan benimki gece uyuduama her sabah 5 tebuyanan cocuk bu sefer 4 te uyandi beb artik gündüz 2 saatten fazla uyutmamaya calisacam. Cunkh benimki saatli uyuyor. Gunluk yaklasik 7-8 saat toplam. Onu da gece uyusun ya gunduz kosarim ben pesinden napiyim. Gerci suan 4 saattir ayakta oldugum icin cok yoruldum uyumasini bekliyorum dinlenmek icin ama :/
Bidim burda cocuk hastanesi var oraya goturecem. Hepsi cocuk doktoru ama farkli bolumleri var.minikoglan çocuk doktorundan randevu alicaksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?