2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Konuşuyor işte kuzum ağu dediğim sesler çıkarması ona laf attığında cvp vermesi işte maşallah göz teması benimkide kuruyor uzun zamandır bide beni takip ediyor odada :))
Aynen ya kesinlikle konuşuyor benim kız . Anlıyor dediklerimi gülüyor resmen . Bi de bileyi sorarken dimi hee falan diyoruz hee diye bağırıyor o da :) uff yazarken sevesim geldi ama sabahtan beri kesik kesik yarım saat ancak uyudu sinirliyim ona . Evde biri varken hep uyuyor ben tek olunca uyumuyor.

Bari bir hafta dikişlerin iyileşmesine müsade etseydi yaramaz böyle bakmakta çok zor 2 kolik bebeğim geldi yani
Anlıyorum canım seni. Gerçekten çok cok zor. Dediğim gibi ilk çocuğum öyleydi ağlıyordum resmen. Ikincinin gazi 40 ina yakın başladı. Ama tüketti beni o da yıprandı .

Bizimkide morariyor gecen gun oglum korkmus bisey oldu sanmis .
Zor sakinlestirdim .sonra dedigin gb kaka yapinca sanki o ikinan o degil. Biz tabi oleyy diye bagiriyoruz :) ailece tamamiz
Ben artik o hallerini resim cekip ailemle arkadaslarimla paylasiyorum once sonra diye stres yapmaktan bunaldim cunku

Gittinde mutlaka bana da yaz canım etiketle yazinda beni yoksa bendeki hafiza sifir asiri unutkanim bende gitcem hafya icibakalim

Banada oylö dedi.

Bugün büyük oğlanın doktoruna benim küçüğü götürdüm adam maşallah çok bilgilendirdi . Diğeri boy kilo başçevresi ölç bitti . Pişik var diyorum cildiyeye götür , kulak nemli kulak burun Boğaz’a götür dio. Benimki ağladıkça veriyordum memeyi burunda tıkalı , havayı çeke çeke ağlaya ağlaya emiyordu. Asla dedi o işte gaz sebebi 2 saate bir emzir bak gör nasıl emecek dedi bizde aç diye dayıyoruz memeyi
Bebek almış 1600 gr olması gerekenin 1.5 katı biranda büyürse böyle sıkıntılar olur dedi.
Birde bana yediklerine dikkat etmen gerek dedi tabiki ediyorum dedim başladı saymaya çikolata . Eee yiyorum yumurta,ketçap ,mayonez , kuruyemiş, işlenmiş et ürünleri , dışardan yemek yok evde tencere yemekleri . Bebekte isilik gibi lekeler olan arkadaş vardı o bizim yediklerimiz sebepmiş. Dikkat edin sizde hep yanlış yapmışım
Pişik içinde hassas cildi var hametan trosyd karıştır sür dedi , akşam travazol fyto sürmüştüm kortizon var onları kullanma dedi
1 ay bunları uygulaycam inş toparlayacak oğluşum

Yokyok gazdır. Benim ilk çocuğumun gazi taburcu olduğumuz gun başladı .

Çörek otu yağı var onu deneyeyim üşüttüğümüzü sanmıyorum ama göbekte de kanama var sıcak birşey uygulamak doğru olur mu acaba şu durumda bilemedim
Anlıyorum canım seni. Gerçekten çok cok zor. Dediğim gibi ilk çocuğum öyleydi ağlıyordum resmen. Ikincinin gazi 40 ina yakın başladı. Ama tüketti beni o da yıprandı .
İlk bebeğimin 8 ay sürdü sonra uykusuzluğu öğrendi koca çocuk hala gece 2-3 kere kalkar hep öyle olmasın diye dua ettim ama o yolda ilerliyoruz maalesef :/

Bir ayda 850gr almış.. Aile hekimi iyi dedi çocuk doktoru iyi değil daha çok emzir az emzir kusmasın sık sık emzir dedi. ..boyu 56 cmdi.. Bidaha gitmedik kilo almışa benzemiyor ama 3 aylık bebek zıbınlarına geçtim diğerleri sıkıyor... 2 numara beze geçtim 60cme göre donlardan giydirdim dün daha iyi oldu diğerleri küçülmüş..mama kesinlikle yemiyor.. Aç kaldı sütüm yokken kıyameti kopardı boş meme emdi yine yemedi...

Bnm oğlum sol kulağından gecememisti doğduğu gün ertesi yaptılar di galiba. Bı hafta sonra tekrar götürdüm bu sefer geçti. Özel hastanede yptm doğum.ucret odemedim.

Ben kızımdada oğlumdada özelde yaptırdım canım kızım ilk sefer geçememişti sezeryan bebeklerinde olabiliyor demişlerdi ikincide geçtik oğlumdada ilk seferde geçtik sorun olmadı

Benim 2 kez zaten doğum yaptığım özel hastanede ücretsiz yaptılar
3. Test daha detaylı ve farklı oluyormuş o sebeple devlete yönlendirdiler
Ama o detaylı testi başka bi özel hastane de yapıyor, ücretli haliyle

Neyse sanırım devlet şansımı bi denicem, geçemezse özele yaptırırım

Annişler incir kürünü denedim mükemmel işe yarıyor kesinlikle deneyin derim.
Allah razı olsun deneyip paylaşandan. Ne rezeneler ısırganlar içtim böyle dolu dolu taş gibi olmamıştı.
Ben de denedim bende de ise yaradı ama hep böyle mi yapicaz emzirdigimiz sure boyunca. Ben kendiliğinden oluyor sanıyordum normal hayatımıza devam ederken.

Ay bu çocuk doktorları da beni çıldırtacak 850 gr ın nesi azmış acaba?? Sadece annesütü alan bir bebeğin aylık ortalama alması gereken kilo 900 gr zaten. Ki ilk ay Doğumdan sonra kilo veriyorlar onun üstüne saymak lazım o yüzden ilk ay kilo hesabı çok ta uçurum olmadıgı sürece önemli değil büyümüştür o büyümüş,uyusunda büyüsün lafı doğruysa en çok bizimkilerin büyğmesi lazım zaten

Annişler incir kürünü denedim mükemmel işe yarıyor kesinlikle deneyin derim.
Allah razı olsun deneyip paylaşandan. Ne rezeneler ısırganlar içtim böyle dolu dolu taş gibi olmamıştı.
Sendende allah razı olsun cnm :) cok sevindim fayda ettiğine. B3nde de öyle oluyor tas gibi

Canım.bu normal değil mi hanı uyuduğu için ben normal diye düşünmüştüm bizim kızda fazla yapmıyor gerçi ben gece fazla alt degistiremiyorum ama bakıyorum fazla birşey yok olsa birakmam
Valla ne normal ne anormal bu çocukta şaştım ben hormonlarım çok fena oyun oynuyor Benimle hep bir endişe hep bir kaygı. Acaba diyorum bu tüp bebek ya o yüzden mi?hep bir aksilik olcakmış gibi diken üstündeyim herkeste durum aynı yaa geceleri çok işemiyorlar durum bunu gösteriyor.zaten saat 11 gibi hafif uykulara geçti şimdi 2 saatte bir aldım altını habire işedi ayy ben manyak oldum

Ay şu saat oldu yeni uyudu oğluşum. Gazımız çok fena bugün doruklarda çıkarttıramadım da bugün. İnşallah uyanmaz biraz. Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım diye şarkımı söyler uzaklara dalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…