- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.981
Tamam canımÖzele yazıyorum sana bırayı meşgul etmeyeyim sorum var
Devam ediyorum canım bizde sorun yok şimdilik ama acaba evolvia da alsam mı diye düşünüyorum. Süt yokEvolviayı önceki doktorumuz yazmıştı bize de. O da aklımızda Can'ım. Sen hipp e devam mı ediyorsun? Bu Velet'ten fırsat bulup okuyamadım hiç. Sütün ne durumda?
Ne aldırsam bilemedim korkuyorum da kabız olacak diye. Zaten gazdan yeterince çekiyoruz
Olmadı ama beyazlıklar oluyor arada süt birikintisi gibi tam pamukçuk değil gibi karbonatlı suyla siliylrumKızlar sizin de bebeklerin ağzında pamukçuk çıktı mı. Ne yapiyosunuz?
Demekki butun herifler bole benimkide gun sayiyor 5 gun kaldi benide endise sardi epeydir olmayinca hic o tellerde deilim :::)))Kızlar bu 3 aylık iğneyi yaptırmamız için adet olmamız mı lazım. Ben daha adet olmadım 40 ım çıkmasına az kaldı şimdiden yaptırayım eşim artık gün sayıyor bayram bana 40 ın cıkınca gelcek deyip duruyorutanmasa saat hesabı yapacak
Canım evet ben ankaradayım ama edebiyat değil branşım İngilizce, mamaktayım. Sen de mi ankaradasın?
Ankara’da okudum ben üniversiteyi çok yakın arkadaşlarım orada şimdi . Hangi ilçe düşünüyorsun .Ayy il dışı tercih yapmayı düşünüyorumda o yüzden soracaktım
Çamlıdere ve güdül yazabiliyorum mecburen zorunlu hizmet yükümlüsüyümAnkara’da okudum ben üniversiteyi çok yakın arkadaşlarım orada şimdi . Hangi ilçe düşünüyorsun .
Öyle söyledi cnm. Reçeteyle gel dediRecetemin lazimmis heryerden farklı uygulamami yapıyor anlamadım ki bizimkiler nasıl vuruyo
Bala’da arkadaşım var o bilir bir sorayımÇamlıdere ve güdül yazabiliyorum mecburen zorunlu hizmet yükümlüsüyüm
Ben dr ye götürdüm önce karbonatlı suyla silip sonra mikostatin diye bı ilaç verdi onu sürüyorum.Kızlar sizin de bebeklerin ağzında pamukçuk çıktı mı. Ne yapiyosunuz?
Sağlık ocağı doktoru yazdı bana aldim eczaneden vurdurdum kadın doğuma gitmedimÖyle söyledi cnm. Reçeteyle gel dedi
Başa da varda tercihlerde evimize uzak orayı yazamayacağm puanlar yükseköi olur acabaBala’da arkadaşım var o bilir bir sorayım
Ya benim goguslerimin arasında ve altında isilik çıktı .görseniz kötü ki. İçi iltihap doluyor kaşınıyor hem yerden hemde sütüm aktigi için kuru kalması çok mumkunolmuyo . Sudocrem sürdüm iyilesmedi. Daha da fazlalaşti. Goguslerimin uçlarına ve karnıma dağılma ya başladı. Goguslerim fora evde atleti kaldırıp dolaşıyorum deli gibi. İki hastanede de en yakın randevu 20 Haziran'da. Acaba sağlık ocağına gitsem dr anlar mi. Hem ignyi de sorarım bakayimSağlık ocağı doktoru yazdı bana aldim eczaneden vurdurdum kadın doğuma gitmedim
Valla ne normal ne anormal bu çocukta şaştım ben hormonlarım çok fena oyun oynuyor Benimle hep bir endişe hep bir kaygı. Acaba diyorum bu tüp bebek ya o yüzden mi?hep bir aksilik olcakmış gibi diken üstündeyimherkeste durum aynı yaa geceleri çok işemiyorlar durum bunu gösteriyor.zaten saat 11 gibi hafif uykulara geçti şimdi 2 saatte bir aldım altını habire işedi ayy ben manyak oldum
Sorma o değil nazar değiyor . Ben tekken böyle değil diyorum kimse inanmıyor
Hiç bilmiyorum canım alerji falan olmayasın sakinnYa benim goguslerimin arasında ve altında isilik çıktı .görseniz kötü ki. İçi iltihap doluyor kaşınıyor hem yerden hemde sütüm aktigi için kuru kalması çok mumkunolmuyo . Sudocrem sürdüm iyilesmedi. Daha da fazlalaşti. Goguslerimin uçlarına ve karnıma dağılma ya başladı. Goguslerim fora evde atleti kaldırıp dolaşıyorum deli gibi. İki hastanede de en yakın randevu 20 Haziran'da. Acaba sağlık ocağına gitsem dr anlar mi. Hem ignyi de sorarım bakayim
Arkadaşıma sordum iki yerde aynı sayılır . Halkı iyi yazsın gönül rahatlığıyla dedi . Bala’ya göre daha iyiymiş 2 yerdeBaşa da varda tercihlerde evimize uzak orayı yazamayacağm puanlar yükseköi olur acaba
Canım sana zahmet pıan durumınuda sorabiliröisin genelde yüksek pıanlarmı tercih ediyorkiArkadaşıma sordum iki yerde aynı sayılır . Halkı iyi yazsın gönül rahatlığıyla dedi . Bala’ya göre daha iyiymiş 2 yerde
nasıl yapılıyor bu kür tarif verirmisinizSendende allah razı olsun cnm :) cok sevindim fayda ettiğine. B3nde de öyle oluyor tas gibi
Helal valla iki çocukla hemde :) ben bugün khvaltı yapmayı unutmuşum . Eşim birde sırdu o zmn aklıma geldi . Bu şunu yersen süt yapar da hikaye bnce saat altı buçuktan bir buçuğa kdar sadece bir ikş bisküvi yedim ama her saat bası emzirdim her seferinde de süt vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?