2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Devam ediyorum canım bizde sorun yok şimdilik ama acaba evolvia da alsam mı diye düşünüyorum. Süt yok damla damla var bebek emmiyo göğüslerim mahvoldu yeniden

Demekki butun herifler bole benimkide gun sayiyor 5 gun kaldi benide endise sardi epeydir olmayinca hic o tellerde deilim :::)))

Sağlık ocağı doktoru yazdı bana aldim eczaneden vurdurdum kadın doğuma gitmedim
Ya benim goguslerimin arasında ve altında isilik çıktı .görseniz kötü ki. İçi iltihap doluyor kaşınıyor hem yerden hemde sütüm aktigi için kuru kalması çok mumkunolmuyo . Sudocrem sürdüm iyilesmedi. Daha da fazlalaşti. Goguslerimin uçlarına ve karnıma dağılma ya başladı. Goguslerim fora evde atleti kaldırıp dolaşıyorum deli gibi. İki hastanede de en yakın randevu 20 Haziran'da. Acaba sağlık ocağına gitsem dr anlar mi. Hem ignyi de sorarım bakayim

Doğru hatırlamıyor olabilirim ama adamın birine sormuşlar sizin koyde
Sorma o değil nazar değiyor . Ben tekken böyle değil diyorum kimse inanmıyor

Onamazlar tabii öyle bir uyuyor ki ama gelenlerden biri senin kız gececi belli. Güç topluyor şimdi dedi aynen öyle dedim

Hiç bilmiyorum canım alerji falan olmayasın sakinn

Saol canım.kendimi bisi zannedeceğim. Ama mutfağın fotosunu atsam savaş alanı gibi.
Oğluma her sabah yumurta hasliyorum yerken bebiş kucagimda oluyor yada ayakta atıyorum ağzıma.yine ayakta her sabah tahin helvası yada tahin pekmez atıyorum agzima süt yapar diyorlar. Ve yine oğlum kuruyemiş çok sever masanın üzerinde lablebi ceviz fındık badem ve kaju oluyor kavanozlarda. Gidip kendisi alıyor yerken bende sebepleniyorum. Ama en iyisi tencere yemekleri onları yapamıyorum. Işte bi fasulye yemeği yapayım dedim 2 saat sürdü. Oglum da cok seviyor diye yaptım hatta sen guzelce ye dedim beyefendi taneleri yedikten sonra tabaktan suyunu içmiş etrafi tahmin mevzusunu senin hayal gucune birakiyorum yas 2.5 ben kızımı susturmaya calisiyordum gormemisim. Yanı yemek isini böyle atlatıyorum birde kompostoya ekmek bandırmak da öğünlerimden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…