2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok o iğne adet olmaman için zaten anona yaptirdi

Annem dün incir kayısı erik elma ayva kurgusuyla falan hoşaf yaptı canım onu da içiyorum o zaman aynı sayılır ikisi inşallah işe yarar ne olur yarasın ya

Doğru hatırlamıyor olabilirim ama adamın birine sormuşlar sizin koyde
Yarım kalmış adama sormuşlar sizin köyde deli varmı diye oda yok demiş peki demişler çocuklu kadın da mı yok.
Annelik yarı delilik. Uyusa niye uyudu uyumasa niye uyumadı yese çok mu yedi yemese hastamı cisi üstüne çıksa usuttu mu az yapsa açlı kaldı ikilemlerimiz hiç bitmez şükür fikir alışverişi yapabiliyoruz surada da biraz rahatliyoruz.

arkadaslar pisik sivilcelerini hangi krem gecirir, mustela ve bephantol ise yaramadi. sleepy beze gecmistim dün o mu yapti acaba

Bizde de vardı sudocrem ve travacort kullandım. Travacort u günde 2 kere sudocrem i her alt açmada kullandım. Bu süre zarfında da hep popoyu yikadim normal de de sulu pamuk ile siliyorum ama ılık su daha çok rahatlattı bebisi

Senin saglikocagi nereye bagli cnm ben vurundum sorun olmadi
Kocasinan mevlana canim.
iğneyi nerden aldınız peki ? Herhangi bir doktor mu yazdı yoksa eczaneden mi aldınız
Ben almadim. Ama eczaneden aliniyordur illaki. Doktorun yazacagini sanmam.
O zaman ben hic acı yemeyim. Yiyordum valla hep.

arkadaslar pisik sivilcelerini hangi krem gecirir, mustela ve bephantol ise yaramadi. sleepy beze gecmistim dün o mu yapti acaba
BEbim bebis de cok koru pişmişti. Sudocrem ise yaradi. Simdi her alt acmada suruyorum. Kaka yaptigi zaman suyun altinda sabunla yikiyorum popoyu. Diger zamanlar pamuk ve su ile temizliyorum.

Kız çok paradan değil annem gidince ortada kaldım tuvalet bile gidemedim can havliyle saldırdım valla napayım

Sma canim biz çok memnunuz

Kız çok paradan değil annem gidince ortada kaldım tuvalet bile gidemedim can havliyle saldırdım valla napayım
Benim anam da gitti, feleğim şaştı öğleden beri Bisküvi meyvesuyu idare ettim, yalnız bakan arkadaşlar alıştı ne güzel, inşallah ben de alışırım babası gelse de rahat etsem dicem ama adam anlamıyor ki bebek ruhundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…