- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.001
CAnım o eş durumundan geldi 25 puanla Bala’ya . Tercih yapacağın okulları arasan daha garanti olur . Bazen atama olsa da norm fazlası olunabiliyor . Okullarla görüşmek en garantisiCanım sana zahmet pıan durumınuda sorabiliröisin genelde yüksek pıanlarmı tercih ediyorki
Komposto gibi. 7_8 kuruinciri küp küp doğra ben 4_5 tane kuru kayısıda koyuyorum . 1litre kadar kaynayan suya at hepsini 10 dakika kaynasin . Süz suyunu sabah akşam 1 bardak iç.nasıl yapılıyor bu kür tarif verirmisiniz
Yok o iğne adet olmaman için zaten anona yaptirdiKızlar bu 3 aylık iğneyi yaptırmamız için adet olmamız mı lazım. Ben daha adet olmadım 40 ım çıkmasına az kaldı şimdiden yaptırayım eşim artık gün sayıyor bayram bana 40 ın cıkınca gelcek deyip duruyorutanmasa saat hesabı yapacak
Nasıl yapılıyor canim
Doğru diyorsun ben şuanki okulumda dediğin gibi geldim ve norm fazlası olarak başladım halada norm fazlasıyımCAnım o eş durumundan geldi 25 puanla Bala’ya . Tercih yapacağın okulları arasan daha garanti olur . Bazen atama olsa da norm fazlası olunabiliyor . Okullarla görüşmek en garantisi
Annem dün incir kayısı erik elma ayva kurgusuyla falan hoşaf yaptı canım onu da içiyorum o zaman aynı sayılır ikisi inşallah işe yarar ne olur yarasın ya7 kuru incir 7 kuru kayısı küp küp doğrayıp 3 su bardağı su koyup kaynattım. İlk fincandan itibaren hissediyorsun. Şeker koyma incir ve kayısılarınıda yersen süper.
Herkese bir şey süt yapıyor kimine rezene kimine incir kimine de tahin pekmez..
Dene bakalım :)
Yarım kalmış adama sormuşlar sizin köyde deli varmı diye oda yok demiş peki demişler çocuklu kadın da mı yok.Doğru hatırlamıyor olabilirim ama adamın birine sormuşlar sizin koyde
arkadaslar pisik sivilcelerini hangi krem gecirir, mustela ve bephantol ise yaramadi. sleepy beze gecmistim dün o mu yapti acaba
karbonatlı su hazırlayıp ağiz bezini ona batırıp silince bir kaç güne gećiyorKızlar sizin de bebeklerin ağzında pamukçuk çıktı mı. Ne yapiyosunuz?
Kocasinan mevlana canim.Senin saglikocagi nereye bagli cnm ben vurundum sorun olmadi
Ben almadim. Ama eczaneden aliniyordur illaki. Doktorun yazacagini sanmam.iğneyi nerden aldınız peki ? Herhangi bir doktor mu yazdı yoksa eczaneden mi aldınız
O zaman ben hic acı yemeyim. Yiyordum valla hep.Canım poposunu yakar bebisin. Ben neden pişik olduğunu buldum sanırım şu anda deniyorum. Her akşam güllaç yiyordum pişik olmuştu 3 gün falan alamadık düzelmeye başladı benim de canım istiyor diye evde yaptım sanki yine pişik sivilceleri çıkıyor bi kaç gün daha yemeyeceğim sonra yine deneyeceğim. Bakalım sütten mı kaynaklanıyor. Demem o ki o acı sütünden bebise de geçicek.
@sofiarya sütlü gıdalar bebekte pisige yol açar mi
BEbim bebis de cok koru pişmişti. Sudocrem ise yaradi. Simdi her alt acmada suruyorum. Kaka yaptigi zaman suyun altinda sabunla yikiyorum popoyu. Diger zamanlar pamuk ve su ile temizliyorum.arkadaslar pisik sivilcelerini hangi krem gecirir, mustela ve bephantol ise yaramadi. sleepy beze gecmistim dün o mu yapti acaba
Kız çok paradan değil annem gidince ortada kaldım tuvalet bile gidemedim can havliyle saldırdım valla napayımPara var huzur var diyorsun yanieşim almadı ondan, altı ay kullanılıyormuş iki ayı gitti zaten, verilen paraya günah diye chicconun ev tipi anakucagını aldık artık ama çok hoşlanmadı bizimki,belki yavaş yavaş alışır.. benim annem de gidiyor öğleden sonra, ne yaparım bilmiyorum
Demekki butun herifler bole benimkide gun sayiyor 5 gun kaldi benide endise sardi epeydir olmayinca hic o tellerde deilim :::)))
Yok o iğne adet olmaman için zaten anona yaptirdi
Annem dün incir kayısı erik elma ayva kurgusuyla falan hoşaf yaptı canım onu da içiyorum o zaman aynı sayılır ikisi inşallah işe yarar ne olur yarasın ya
ben varım canım,edebiyatçıyım ankaradayımAyy il dışı tercih yapmayı düşünüyorumda o yüzden soracaktım
Sma canim biz çok memnunuzKızlar bizimkine mama alıcam. Dün geceden beri göğüs uçlarımı mahvetti. Sadece gece gelen gaz atakları bu sabah ve öğlen de devam edince meme uçlarında hal kalmadı. Dayanamıyorum artık acısına.
Mama almaya karar verdim gece veririm diye.
Ne öneriyorsunuz?
Özellikle kabız olmasından korkuyorum.
Hipp combiotik kullandık kabız yapmıştı çok ağlamıştı.
@sofiarya canım senin tavsiye edeceğin var mı?
Sma önermiş birisi eşime
Benim anam da gitti, feleğim şaştı öğleden beriKız çok paradan değil annem gidince ortada kaldım tuvalet bile gidemedim can havliyle saldırdım valla napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?