2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar minnosum normalde her gegirmede biraz süt kesiği gibi kusardı ve sonra hickirik tutardı ama bugün bu çok cogaldi 11 den 2 ye kadar 4 kere kustu tatlı kaşığını fazlasıyla dolduracak kadar. Normal mi üşütmüş olabilir mi. Yada banyo yaptırdık midesi bulanmış olabilirmi tam oturmadığı için bu kadar kusabilir mı.
oğlum kusan bir bebiş değildi o yüzden çok yabancıyım.

Bnmki uyumadı sabah altı buçuktan bu saate bi saat bile uyumamıştır

Bnmki uyumadı sabah altı buçuktan bu saate bi saat bile uyumamıştır
Biz gecede uyumadık canım 3 gibi uyudu 5 te uyandı biraz önce uyudu. Yavrum gazı olmasa razıyım uykusuzluğa. Kendime birtane yemeni seçtim mememe koycam bir kaçgün süt falan sıkcam belki öyle uyur geceleri beşiğine koyunca birde o yöntemi deneyeceğim bakalım ya.

Acılı cips yiyorum allah sonunuzu hayretsin. Gece gazdan sancidan uçarız artik.

Canım poposunu yakar bebisin. Ben neden pişik olduğunu buldum sanırım şu anda deniyorum. Her akşam güllaç yiyordum pişik olmuştu 3 gün falan alamadık düzelmeye başladı benim de canım istiyor diye evde yaptım sanki yine pişik sivilceleri çıkıyor bi kaç gün daha yemeyeceğim sonra yine deneyeceğim. Bakalım sütten mı kaynaklanıyor. Demem o ki o acı sütünden bebise de geçicek.
sofiarya sütlü gıdalar bebekte pisige yol açar mi

BEn babasının tişörtünü koyuyorum onla sarılarak yatmaya alıştı onu arıyor resmen :)

Bize de dün bebiş görmeye geldiler kızım uykudan gözünü açamadı. Kapıdan çıktılar cıyaklamaya başladı
millete uslu kız rolleri bize cadiliklari çok erken başladı.
Sorma o değil nazar değiyor . Ben tekken böyle değil diyorum kimse inanmıyor

:))))) uyuyan uyumasindan uyumayan uyumamasindam dertli bence sorunlu biz anneleriz

Canim benim kizimda gece uykusu uyuyor 3-4 saat uyuyor bazen 5 saat bile oluyor 2 haftalikken sariliktan 2 gun yattik bile ama o zaman kendi uyanamiyordu bunda kendi uyaniyor gunduzde 4 saat uyumadigi da oluyor uyursada 3 saat uyuyor sariliktanmi uyuyor benimkide aceba icime kurt dustu bak kendi uyaniyor diye gecmistir diye dusunuyordm

Canım.hamilelikten kalma yumurta kuruyemiş bende fix her gün yiyorum. Yine beslenme alışkanlığını mı degistiricez yani
Helal valla iki çocukla hemde :) ben bugün khvaltı yapmayı unutmuşum . Eşim birde sırdu o zmn aklıma geldi . Bu şunu yersen süt yapar da hikaye bnce saat altı buçuktan bir buçuğa kdar sadece bir ikş bisküvi yedim ama her saat bası emzirdim her seferinde de süt vardı

Ama çok tatlılar dimi :) şimdi yamuk yamuk gülmeye de başladı benimki, uyusa özlüyorum
3 gündür fln benim minnoş da ben konuşunca gülücükler yapiyor Hepsi bal bunların ya..

Benimki cok ilginc ya normalde cok istekli degildir .
Aclik vs hic etki etmedi adama .gozgoze gelmiyorum isteyecek diye yok yine bi yolunu bulup istiyor.
Gecen gun uyuma taklidi yaptim okadar korkuyorum
uyuma taklidi iyiymis

Bize de dün bebiş görmeye geldiler kızım uykudan gözünü açamadı. Kapıdan çıktılar cıyaklamaya başladı
millete uslu kız rolleri bize cadiliklari çok erken başladı.
Geçen akşam dr götürdük dumuyordu evde..bir yeri fln mi ağrıyor diye..Dr gittik bizim kızda çıt yok..hatta cilveler yapıyor dr a..gayet iyi görünüyor diyip yolladı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…