- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.941
Senin saglikocagi nereye bagli cnm ben vurundum sorun olmadiBen de bugun saglik ocagina gittim 3 aylik igne icin. Adet gormeden vurmuyoruz dedi :/ ne yapacam ben.
Bnmki uyumadıAy şu saat oldu yeni uyudu oğluşum. Gazımız çok fena bugün doruklarda çıkarttıramadım da bugün. İnşallah uyanmaz biraz. Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım diye şarkımı söyler uzaklara dalarım
Acılı cips yiyorum allah sonunuzu hayretsin. Gece gazdan sancidan
iğneyi nerden aldınız peki ? Herhangi bir doktor mu yazdı yoksa eczaneden mi aldınızO igneden dun ben de vurundum saglik ocagindaki hemsirede dedi 10-15 gunde etkisini gostermeye baslar dedi
Ben artik o hallerini resim cekip ailemle arkadaslarimla paylasiyorum once sonra diyestres yapmaktan bunaldim cunku
Biz gecede uyumadık canım 3 gibi uyudu 5 te uyandı biraz önce uyudu. Yavrum gazı olmasa razıyım uykusuzluğa. Kendime birtane yemeni seçtim mememe koycam bir kaçgün süt falan sıkcam belki öyle uyur geceleri beşiğine koyunca birde o yöntemi deneyeceğim bakalım ya.Bnmki uyumadısabah altı buçuktan bu saate bi saat bile uyumamıştır
Cnm eczaneden aliniyor ama saglikocaginda fazla varmis ben para vermedim yaniiğneyi nerden aldınız peki ? Herhangi bir doktor mu yazdı yoksa eczaneden mi aldınız
Evde biri varken hep uyuyor ben tek olunca uyumuyor
Arayıp sor hastaneyi canım bilemedimBidim burda cocuk hastanesi var oraya goturecem. Hep
Acılı cips yiyorum allah sonunuzu hayretsin. Gece gazdan sancidan uçarız artik.
BEn babasının tişörtünü koyuyorum onla sarılarak yatmaya alıştı onu arıyor resmen :)Biz gecede uyumadık canım 3 gibi uyudu 5 te uyandı biraz önce uyudu. Yavrum gazı olmasa razıyım uykusuzluğa. Kendime birtane yemeni seçtim mememe koycam bir kaçgün süt falan sıkcam belki öyle uyur geceleri beşiğine koyunca birde o yöntemi deneyeceğim bakalım ya.
Sorma o değil nazar değiyor . Ben tekken böyle değil diyorum kimse inanmıyorBize de dün bebiş görmeye geldiler kızım uykudan gözünü açamadı. Kapıdan çıktılar cıyaklamaya başladı
millete uslu kız rolleri bize cadiliklariçok erken başladı.
yumurta,ketçap ,mayonez , kuruyemiş
:))))) uyuyan uyumasindan uyumayan uyumamasindam dertli bence sorunlu biz anneleriz40günğ geçmiş artık uyumasının sarılıkla alakası Yok o konuda endişen olmasın bi kere ama işte insan neden bukadar uyuyor diye düşünmekten de kendini alamıyorben ki mesleğin içindeyim ben bile bazen rahatsız oluyorum bu kadar uyumasından ama yanii çok uyumakta bir hastalık göstergesi değil ki ona rağmen kafa gidiyor bazen kilo alımı nasıldı seninkinin ?
Canim benim kizimda gece uykusu uyuyor 3-4 saat uyuyor bazen 5 saat bile oluyor 2 haftalikken sariliktan 2 gun yattik bile ama o zaman kendi uyanamiyordu bunda kendi uyaniyor gunduzde 4 saat uyumadigi da oluyor uyursada 3 saat uyuyor sariliktanmi uyuyor benimkide aceba icime kurt dustu bak kendi uyaniyor diye gecmistir diye dusunuyordmBen hic dusunmuyorum ama esim cok dusunuyor.
Nolcak bilmiyorum :/
Masallah canim cok severim tombik cocuklari bitane tombik doguramadim
Asidan uyuyordur canim
Huy degildr o canim sariliktandir benim kizimda uyurdu epey .sariligi gecince is degisti .
Helal valla iki çocukla hemde :) ben bugün khvaltı yapmayı unutmuşum . Eşim birde sırdu o zmn aklıma geldi . Bu şunu yersen süt yapar da hikaye bnce saat altı buçuktan bir buçuğa kdar sadece bir ikş bisküvi yedim ama her saat bası emzirdim her seferinde de süt vardıCanım.hamilelikten kalma yumurta kuruyemiş bende fix her gün yiyorum. Yine beslenme alışkanlığını mı degistiricez yani
3 gündür fln benim minnoş da ben konuşunca gülücükler yapiyorAma çok tatlılar dimi :) şimdi yamuk yamuk gülmeye de başladı benimki, uyusa özlüyorum
Hepsi bal bunların ya..Kızlar agu nasıl bilmem ama bnm kız on bes günlükten beri falan göz teması kuruyor onunla konuşulunca sürekli gülüyor . Hatta görüntülü konuşmaya alıştı annemi arıyorum anbem onla konuşurken resmen cevap veriyor gülüyor . Bi de bu ara çığlık atıyor basıl anlatsam benimle ilgilenin diyor resmn
uyuma taklidi iyiymisBenimki cok ilginc ya normalde cok istekli degildir .
Aclik vs hic etki etmedi adama .gozgoze gelmiyorum isteyecek diye yok yine bi yolunu bulup istiyor.
Gecen gun uyuma taklidi yaptim okadar korkuyorum
Geçen akşam dr götürdük dumuyordu evde..bir yeri fln mi ağrıyor diye..Dr gittik bizim kızda çıt yok..hatta cilveler yapıyor dr a..gayet iyi görünüyor diyip yolladı biziBize de dün bebiş görmeye geldiler kızım uykudan gözünü açamadı. Kapıdan çıktılar cıyaklamaya başladı
millete uslu kız rolleri bize cadiliklariçok erken başladı.
Nasıl yapılıyor canimAnnişler incir kürünü denedim mükemmel işe yarıyor kesinlikle deneyin derim.
Allah razı olsun deneyip paylaşandan. Ne rezeneler ısırganlar içtim böyle dolu dolu taş gibi olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?