- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.021
Sma bizimkinde alerji yaptıSma canim biz çok memnunuz
Özelden yazıyorum kuzumben varım canım,edebiyatçıyım ankaradayım
Hadi ne yaptı sivilce falan mi ?Sma bizimkinde alerji yaptı
Gaz yapacak kadar süt gelmiyo ki kuzum bi gelseErik ve elma gaz yapar diye biliyorum ama istersen araştır yine de.
Evet canım her yeri kabardı sivilce oldu, İnek sütünden yapıldığı için bizimkinin inek sütüne alerjisi varmışHadi ne yaptı sivilce falan mi ?
Kuzum sen şu galactoco damladan kullandın mı Süt yapması içinGaz yapacak kadar süt gelmiyo ki kuzum bi gelse
Canım çok istediğinde yiyorum canım kızımda 6 ay gaz yapacak korkusuyla hiçbirşey yiyememiştim bunda daha rahatım bulgur falan yiyorumKizlar emzirirken soguk su icmeyin denir ya. Bende icmiyorum fakat dondurma yenir mi? Agzimizda isiniyor zaten diye yiorum ama bilemedim
O da mı gaz yapıyor muş ben hep soğuk su içiyorum Dondurma da yiyorum. Zaten içimiz yanıyo.. İçmeyeyim bariKizlar emzirirken soguk su icmeyin denir ya. Bende icmiyorum fakat dondurma yenir mi? Agzimizda isiniyor zaten diye yiorum ama bilemedim
Ben geçen gün kısır yedim yemez olaydımCanım çok istediğinde yiyorum canım kızımda 6 ay gaz yapacak korkusuyla hiçbirşey yiyememiştim bunda daha rahatım bulgur falan yiyorum
Canım yemediğin zaman fark ediyorsa dikkat et benim yesemde yemesemde çok farketmiyorki o yüzden azda olsa yiyorum ben @geminiwoman ın söylediği çayı aldım canım o gerçekten etkili gaz için dene istersenBen geçen gün kısır yedim yemez olaydımkendime lanet ettim, Kimyon İçtim rezene içtim bana mısın demedi, sabaha kadar Bagırdı bizimki
Ah kuzum yaaa. Ay gelsin damla da olsa. Çoğalır o inş bak. Sen stres yapma yeter ki. Evolvia da Palm yağı varmışDevam ediyorum canım bizde sorun yok şimdilik ama acaba evolvia da alsam mı diye düşünüyorum. Süt yokdamla damla var bebek emmiyo göğüslerim mahvoldu yeniden
Kızlar gıda dedektifi diye bi sayfa var instagramda. Orda 1. Olarak baby goat demişler. Anne sütüne en yakın. Katkı maddesi en az. Bilginiz olsun.Sma canim biz çok memnunuz
Tedirgin olma canim benim yuzumden .belki de rahattir kuzu ins.Canim benim kizimda gece uykusu uyuyor 3-4 saat uyuyor bazen 5 saat bile oluyor 2 haftalikken sariliktan 2 gun yattik bile ama o zaman kendi uyanamiyordu bunda kendi uyaniyor gunduzde 4 saat uyumadigi da oluyor uyursada 3 saat uyuyor sariliktanmi uyuyor benimkide aceba icime kurt dustu bak kendi uyaniyor diye gecmistir diye dusunuyordm
Bizde 5 ten beri ayaktayiz bulanik goruyorum etrafi artik.en son 04:00 da uyumuyor bizimki diye yazmisim, ve hala uyumuyor. aslinda uyuyor emerken, heralde orada uykusunu aliyor, ben kipirdaninca uyanip yaygara kopatiyor. sana sut veren benm, sut icin de hem uyumam hem de yemek yemem lazim. en son sabah 8 de yedigimle duruyorum, kendimden gectim sutume bisey olmasa bari. ufacik sey beni bagladi yerimden kalkamiyorum
Cok zor canim senin isin sahuru kime hazirliyjsun .Ahhhhhh bir ah dahaaa. Benim 5 yaşında bir oglum var ona oyunmu oynıyım 1 yaşındakı oğlumamı balıyım yoksa en kucuk yenidoganamı deliriyprum uylusızluktan sureklo bez değişme haşindeyim yenidoganı degissem 1 yaşındalı yapıuo onu rmzirsem buyuk kıcıl yemek iatiyp yedirsem 1 yasındakı oğlumun uykusu geliyo onu uyutsam iftara yemek lazım hadi yaptım bulaşık hadi yağyım 3 cocugun xamaşırı bitmiyo onlarıda hallettim trmizlik derdi hadi gece olsun dibşeniyim hoooop sahur derdi... okadad bunaldım bırakın tv izlemek lüksünü reklamlara kafamı cevirebilirsem ne mutlu cunku emzirmedeyken buyuk oğlan kucuk olanı aglatmıs oluyo....daha nasıl anlatsam bu anlattıgım en hafifi
Canim goldengoat mama diye not almisim krndime en iyisi diye .kabizlik olayini bilmiyorum amaKızlar bizimkine mama alıcam. Dün geceden beri göğüs uçlarımı mahvetti. Sadece gece gelen gaz atakları bu sabah ve öğlen de devam edince meme uçlarında hal kalmadı. Dayanamıyorum artık acısına.
Mama almaya karar verdim gece veririm diye.
Ne öneriyorsunuz?
Özellikle kabız olmasından korkuyorum.
Hipp combiotik kullandık kabız yapmıştı çok ağlamıştı.
@sofiarya canım senin tavsiye edeceğin var mı?
Sma önermiş birisi eşime
Of o cok fena yaa canlari yaniyor ama uyaniyorlar.Ne yaparsan yapayım bebeğim uyanmıyor diyenler ayaklarının altına işaret parmağınızla vurun. Bas parmakla isaret parmagi daire yapıp misket atar gibi. Biraz sért olsun ama. Benim doktor yapmıştı. Ilk zamanlar sarılık vardı, burnunu falan sıkıyorum uyandiramiyorum demiştim sakın burnunu sıkma bak simdi nasil uyancak deyip öyle yapmıştı
Ay eskiden bebeklerin gazı da yokmuş annem diyor biz gaz falan bilmezdik yeni çıktı diyorAh kuzum yaaa. Ay gelsin damla da olsa. Çoğalır o inş bak. Sen stres yapma yeter ki. Evolvia da Palm yağı varmışaslında en iyisi oymuş içeriği açısından ama çok fazla da zararlı katkı maddesi varmış.
Ayyy eskiden mama mı vardı yaa kendimiz yapamaz mıyız pirinç unu vs.
Eskiden sütü olmayan kadın napıyormuş
Kızlar gıda dedektifi diye bi sayfa var instagramda. Orda 1. Olarak baby goat demişler. Anne sütüne en yakın. Katkı maddesi en az. Bilginiz olsun.
Doktorumuzu aradık. Gaz problemi olduğundan bebelac alın demiş. Ondan alıcaz şimdilik. Çay kaşığı ile verin demiş.
Cikti canim gogsumu karbinatli suyla yikiyorum.Kızlar sizin de bebeklerin ağzında pamukçuk çıktı mı. Ne yapiyosunuz?
Sudocrem kullandik biz simdilik azalttiarkadaslar pisik sivilcelerini hangi krem gecirir, mustela ve bephantol ise yaramadi. sleepy beze gecmistim dün o mu yapti acaba
Bende bugün gerçekten kafana huniyi takıyodumBenim anam da gitti, feleğim şaştı öğleden beriBisküvi meyvesuyu idare ettim, yalnız bakan arkadaşlar alıştı ne güzel, inşallah ben de alışırım babası gelse de rahat etsem dicem ama adam anlamıyor ki bebek ruhundan
Bnmde hiç bı fikrim yokkk berbat haldeyimHiç bilmiyorum canım alerji falan olmayasın sakinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?