2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar emzirirken soguk su icmeyin denir ya. Bende icmiyorum fakat dondurma yenir mi? Agzimizda isiniyor zaten diye yiorum ama bilemedim

Ben geçen gün kısır yedim yemez olaydım kendime lanet ettim, Kimyon İçtim rezene içtim bana mısın demedi, sabaha kadar Bagırdı bizimki
Canım yemediğin zaman fark ediyorsa dikkat et benim yesemde yemesemde çok farketmiyorki o yüzden azda olsa yiyorum ben @geminiwoman ın söylediği çayı aldım canım o gerçekten etkili gaz için dene istersen

Devam ediyorum canım bizde sorun yok şimdilik ama acaba evolvia da alsam mı diye düşünüyorum. Süt yok damla damla var bebek emmiyo göğüslerim mahvoldu yeniden
Ah kuzum yaaa. Ay gelsin damla da olsa. Çoğalır o inş bak. Sen stres yapma yeter ki. Evolvia da Palm yağı varmış aslında en iyisi oymuş içeriği açısından ama çok fazla da zararlı katkı maddesi varmış.
Ayyy eskiden mama mı vardı yaa kendimiz yapamaz mıyız pirinç unu vs.
Eskiden sütü olmayan kadın napıyormuş
Sma canim biz çok memnunuz
Kızlar gıda dedektifi diye bi sayfa var instagramda. Orda 1. Olarak baby goat demişler. Anne sütüne en yakın. Katkı maddesi en az. Bilginiz olsun.
Doktorumuzu aradık. Gaz problemi olduğundan bebelac alın demiş. Ondan alıcaz şimdilik. Çay kaşığı ile verin demiş.

Tedirgin olma canim benim yuzumden .belki de rahattir kuzu ins.
Bizimki sancili mesela artik onceden uyuyordu epey

Bizde 5 ten beri ayaktayiz bulanik goruyorum etrafi artik.
Tek fark ben ha bire tikiniyorum .

Cok zor canim senin isin sahuru kime hazirliyjsun .
Esin kendine hazirlasin .sen zaten yogunsun
Canim goldengoat mama diye not almisim krndime en iyisi diye .kabizlik olayini bilmiyorum ama
Of o cok fena yaa canlari yaniyor ama uyaniyorlar.

Ay eskiden bebeklerin gazı da yokmuş annem diyor biz gaz falan bilmezdik yeni çıktı diyor

Bende bugün gerçekten kafana huniyi takıyodum çok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…