2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar oğlum emerken resmen esimi konuşturmuyor o konusunca içli içli agliyo adamla konuşturmuyo da artık iyice yabancı olduk. Sapsik babası ile iyi aslında ama benim kucağımda ise konuşmak yok.
Neden acaba yerim onu ya
Canım çok istediğinde yiyorum canım kızımda 6 ay gaz yapacak korkusuyla hiçbirşey yiyememiştim bunda daha rahatım bulgur falan yiyorum
Bulgur dokunuyomu peki.

Bel ve sırt destekli aslında. Uzun süre ister istemez ağrı yapabilir. Bugün sipariş verdim bakalım deneyip görücem bende

Kızlar uyumayan bebeğe çözümü buldum.sling aldım.koyuyorum slinge 5 dakikada uykuya dalıyor.göğsümde mışıl mışıl uyuyor.ellerim sserbest olduğu için ben de yorulmuyorum.evin içinde geziniyoruz öyle birlikte.gaz sancılarına da iyi geldiğini söylüyorlar.kolik bebekler için birebir diyorlar o yüzden denemek istedim memnun kaldım.

Böyle onu aldım bunu aldım demeyin valla bi ümit alıyorum elimde patlıyo hep neymiş bu slinge bi bakayım onuda alalım bari battık valla yaa..

Böyle onu aldım bunu aldım demeyin valla bi ümit alıyorum elimde patlıyo hep neymiş bu slinge bi bakayım onuda alalım bari battık valla yaa..
Kanguru tarzı bir şey canım.aslında bir kumaş parçası da vücuduna sarıp bebeği yerleştiriyorsun.fikir olması açısından yazdım.tabi her şey herkeste aynı etkiyi yaratmıyor maalesef.

Git görün mutlaka sağlık ocağına belki bişey önerir randevu alma kadar mahfolursun yada acilden git
Acilen gitmeyi de düşündüm ama kadın Dr bulabilir miyim bilmiyorum. Yonlendirebilirler mı acaba onuda bilmiyorum. Erkek Dr varsa acilde açamam memeleri

Bende aldim iyi hoş güzel ama benimki direk meme istiyor koynumda olumca :)

Kızlar ayakta sallayarak uyutan var mı. Ben hiç istemedim ama sonunda pes ettim. Sürekli ayağımda. Bırakırsam uyanıyor. Hamaga koyamıyorum.. uyanıyor. Birtek gece bnmle rahat uyuyor.

10 dakkada bir emmek ne yaa
Memeucum koptuu kopacak

Benimki de oyle emzige zorla alistirdim ama israrla almiyor şuan.. meme vermezsem de katila katıla ağlıyor cok fazla gaz sancisi var sanirim. uyanikken hep agliyor zaten, uyanik kalip da sadece baktigini gormedim. Delirmek uzereyim(

Ankara yazcam sanırımda çamlıdereyi soracaktım

Canım ben Ankaralıyım daha önce nerede yaşadın bilmiyorum ama çamlıdere Ankaranın ilçesi ama köy gibi bir yer tavsiye etmem çok. Küçük yerlerde yaşadıysan sorun yok ama alışkın değilsen zorlanırsın çok. Öyle Ankaranın içinde olan bir ilçe değil Çankaya gibi yani. Bildiğin 1 saat gittiğin dağ başında bir yer

Kuzum bende doğm büyüme ankaralıyım çamlıdereyi gidiş geliş yapmak için yazarım zaten kısmet olurda rayinim çıkarsa eryamanda oturcaz servisle gidiş geliş yapıyorlarmış yoksa çamlıderede oturmayacağım

Aa o zaman yaz canım ikiside farketmiyor ben öğretmen değilim o konuda pek anlamam :) servisle gitceksen sorun yok

Kuzum sen şu galactoco damladan kullandın mı Süt yapması için
Kullanmadım canım kullanayim ya doğru eşim alsın yarın hemen bari belki ise yarar dimi
Canım annem bana milupa ve pirinç 'unu verirmiş hep kvde de öyle diyor pirinç 'unu versene diyor valla

Ilk zamanlar öyle yaptım canım aslında haklısın ama bizimki acikinca yeri göğü yıkıyor ne yapacağımı şaşırıyorum aceleden sallaya sallaya götürüyorum biberonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…