2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim.onunla.cogaldi sütüm canım ki manuel pompaya sagdim.al.mutlaka seninki de artar inşallah

Cikti canim gogsumu karbinatli suyla yikiyorum.
Kizimin dilinide temiz bi turbenti karbonatli suya batirip siliyorum .
ahsenitakvim34

Benim kiziminda agzinda pamukçuk var. Karbonatlı suyla siliyorum ama kurulamıyoruz. Doktor mikostatin verdi onu da kullanıyoruz fakat gecer gibi oluyor ilacı bırakınca tekrar başlıyor. Cok sıkıldım şu pamukçuk tan. Yapıştı resmen

Devam ediyorum canım bizde sorun yok şimdilik ama acaba evolvia da alsam mı diye düşünüyorum. Süt yok damla damla var bebek emmiyo göğüslerim mahvoldu yeniden
Kizlat ben mamayla besliyorum
Evolviadan memnun kalmadim dr sma onerdi bebegimi mahvetti kabizlik berbat bisey. Su an aptamil conformil kullaniyorum birazcik duzeldi kabizlik ama tam gecmedi. Mama her bebege gore degisiyor deneye deneye bulmak gerekiyormus

Bel ve sırt destekli aslında. Uzun süre ister istemez ağrı yapabilir. Bugün sipariş verdim bakalım deneyip görücem bende
Oyle aslinda. Destekli diyor belki de ben yanlis bagliyorum. Memnun kalirskn bence.
Hmm bende fevzi cakmaktayim cnm da ayni yer mi diye merak ettim
Fevzi çakmak meresi bilmiyorum ki. Ayni yer degil heralde :)

Sma mi kabizlik yapti? Bizim doktorda onu önermişti. Ben de memnun kalmistim kullandigim dönem.

Canim es durumunda zorunlu hozmetten muaf oluyorsun ve butun ankara aciliyor tercihte. Ben 3 yil once es durumuyla geldim eryamanda oturuyorum okul sincanda. Ama il ici tayinlerde puanlar ara cok cok yuksek. Il disinda durum nasil bilmiuorum. Ankara cok dolu hep norm fazlaligi var okullarda.

Ben o galacta damladan kullandim cnm pek bi etkisi olmadi ama dene tabiiki

Canım pamukçuk için karadut şurubu sürün iki günde geçer ben dün sürdüm bugün geçti :) ama ben şurubunu değil bahçeden karadut buldum suyunu elimle yedirdim diline bugün tamamen yok olmuştu. Kesinlikle deneyin

:)))))))) suan butun yorumlari okuyup gulesim geldi.herkes ayri bi telde:))
Havamiz degissin diye kayinvalideye geldik :)))
Cok degisti evime ozlemle geri donuyorum :)
Surekli emme modundayiz
Ve emzik almiyo ve ayagimda salliyorum:)
Ya kuzum sayfalar oyle bir birikiyorki masllah. Ben ancak bebe 10 dk iyutsa bakabiliyorum kopuk kopuk ne yakalarsam ordan daliyorum

Kanguru tarzı bir şey canım.aslında bir kumaş parçası da vücuduna sarıp bebeği yerleştiriyorsun.fikir olması açısından yazdım.tabi her şey herkeste aynı etkiyi yaratmıyor maalesef.

Bende sevibebeninkini aldım ama kullanmaya korkuyorum yenidoğanların bacakları içeride kalmakı diyorlar sen öylemi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…