- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.921
Çok o işlere girme canım yaa, ben pek alternatif tıp sevenlerden değilim bilmiyorum, daha da kötü olursa üzülürsün boşver, önemli bir durum değil gerçekten geçecek birşey netice de sakin olSütümü sürmem hakkında ne düşünüyorsun peki
Tam gözükmüyor fotoğraftan ama su toplaması değil demişsin, kabuk gibi birşey mi? Pişik kremini üstüste sürdüysen ciltten emilmeyen kremler oradaki soyulan deriyle birleşip böyle bir görüntü oluşturmuş olabilirEki Görüntüle 2155326
Kızlar oğlumun boynu böyle olmuş ya pişik olmuştu pişik kremi sürüyordum öğlen yoktu şimdi bidaha bakayım dedim böyle beyaz şeyler var su toplaması değil.sofiarya canım pişik kremi yapmış olabilirmi
Tam gözükmüyor fotoğraftan ama su toplaması değil demişsin, kabuk gibi birşey mi? Pişik kremini üstüste sürdüysen ciltten emilmeyen kremler oradaki soyulan deriyle birleşip böyle bir görüntü oluşturmuş olabilirne kullanıyorsun pişik kremi? Çinko içerenlerden sürersen çabuk toparlar
Bende ara ara olup geçiyokizlar benim meme basinda bogurtlene benzeyen kisim normalde kahverengi idi ama simdi bir/iki tane krem rengi olan kisim var. acaba enfeksiyon mu kapti, iltihap renginde rengi. yada o kisimlar patlatip sut mu cikicak acaba icinden? sizde var mi boyle farkli renk
Ne içiyorsunuz?Valla cnm kahvaltı hazırlayadim sabah cayi içemedim çocuk kivrandi huzursuz oldu neden anlamadım sonra içtin iki kez emdi uzun uzun sonra hoba gaz kaka çıktı şimdi 3 kupa iccem çünkü dün gecede icmistim gaz yapıp rahat uyudu.
Ne içiyorsunuz?
Bizde hemen hemen sizin gibiyizKIzlar benim kız kendine uyku düzeni oluşturdu galiba . Gece üçer saat uyuyor . Sabah en gec yedide kalkıyoruz taaa 11 -12 ye kadar ayaktayız belki bi yarım saat kestiriyor arada. On ikiye doğru yatıyoruz iki buçuk üçte kalkıyoruz . Sonrası keyfine göre . Mesela iki buçukta kalktı hala ayakta eli kolu durmuyor
Benim de tam 40ta lekelenme aşırı kanamaya döndü canım. Şu an hala devam ediyor çok bi şekilde. Çocuk bezi kullanıyorum o bile yetmiyor o derece. Adet oldum yanisofiarya canım kafama takıldı sana danışayım.benim kanama lekelenme tarzında devam ediyordu.bugün 37.gün.bugün adet gibi aktif kanama gelmeye başladı.adet olmuş olabilir miyim kanama kesilmeden?
Biz de uc gundur aynı sekilde. Ama 7 de zorla uyandirmazsam düzen anında sasiyor.Bizde hemen hemen sizin gibiyiz
Soğuk algınlığı grip tarzı üşütme pek olmuyor aslında burnu tıkalı olur öksürür ama emiyorsa bunlar geçiyor anne sütüyle hatta daha çok emiyor bebekler rahatsızsa iyileşmek için sütte ona uygun antikorlar gelişiyor...el ayak ya da başından üşütürse işte gaz belası sümüklü yeşil kaka ayaklarını karnına çekerek ağlama bi de sakince durur ya da uyurken sancı girip birden bire çığlık çığlığa ağlıyor
Of yıkıldım resmen.günlerdir bıktım zaten kanamadan.millet aylarca adet olmuyor.yazık bizeBenim de tam 40ta lekelenme aşırı kanamaya döndü canım. Şu an hala devam ediyor çok bi şekilde. Çocuk bezi kullanıyorum o bile yetmiyor o derece. Adet oldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?