2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kızlar oğlumun boynu böyle olmuş ya pişik olmuştu pişik kremi sürüyordum öğlen yoktu şimdi bidaha bakayım dedim böyle beyaz şeyler var su toplaması değil. sofiarya canım pişik kremi yapmış olabilirmi

Tam gözükmüyor fotoğraftan ama su toplaması değil demişsin, kabuk gibi birşey mi? Pişik kremini üstüste sürdüysen ciltten emilmeyen kremler oradaki soyulan deriyle birleşip böyle bir görüntü oluşturmuş olabilir ne kullanıyorsun pişik kremi? Çinko içerenlerden sürersen çabuk toparlar

Desitin canım bende o vardı. Aynen dediğim gibi deriyle birleşmişte toplanmış gibi orda boynunu çok tutamadığım için anca bu kadar çekebildim. Acısa ağlardı sanırım dimi gerçi bizimki elinden kan alırken gıkını çıkarmayan bir bebek aşıda falanda ağlamadı o yüzden acırmı kestiremedim

kizlar benim meme basinda bogurtlene benzeyen kisim normalde kahverengi idi ama simdi bir/iki tane krem rengi olan kisim var. acaba enfeksiyon mu kapti, iltihap renginde rengi. yada o kisimlar patlatip sut mu cikicak acaba icinden? sizde var mi boyle farkli renk

Bende ara ara olup geçiyo

@geminiwoman canım karışımdan yaptırdık ama lavanta yokmuş, acaba olmasa ne olur? Ve hepsini yoz haline getirmişler, demliyor musun sen onu? Nasıl içiyorsun?

Bugün hiç uzun uyumayan bebe sling içinde 1 saattir mışıl mışıl uyuyor
Cidden hayat kurtarıcıymış sling
Keşke ben de uyuyabilsem böyle ama imkansız
Bi de terleme sorunu oluyo tabi yapışık ikiz gibi
Ama huzurla uyuması dünyaya bedel, bugün hep kesik kesik uyudu çünkü

Bizde hemen hemen sizin gibiyiz

sofiarya canım kafama takıldı sana danışayım.benim kanama lekelenme tarzında devam ediyordu.bugün 37.gün.bugün adet gibi aktif kanama gelmeye başladı.adet olmuş olabilir miyim kanama kesilmeden?

sofiarya canım kafama takıldı sana danışayım.benim kanama lekelenme tarzında devam ediyordu.bugün 37.gün.bugün adet gibi aktif kanama gelmeye başladı.adet olmuş olabilir miyim kanama kesilmeden?
Benim de tam 40ta lekelenme aşırı kanamaya döndü canım. Şu an hala devam ediyor çok bi şekilde. Çocuk bezi kullanıyorum o bile yetmiyor o derece. Adet oldum yani

Bebişleri nasıl giydiriyorsunuz evim 26 derece ve ben gazdan ötürü ayağına çorap üstüne patikli alt, üstüne atlet ve uzun kollu zıbın giydiriyorum çokmu sizce yarın güneşte dışarı çıkartmayı düşünüyorum ne giydirsem
Burnundada 2 gündür katı sümükler var sıcaktanmı yoksa üşüttüm mü

Kızlar benim hamilelikte büyümeyen cücüklerim şimdi kocaman oldu çatlarmı hindistan cevizi yağı süreyimmi sizce?
Birde sol göğsüm sağdan daha büyük oldu nedeni nedir nasıl eşitlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…