2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben agulin şurup ve relaktaz damla kullanıyorum.kesin çözüm oldu diyemem.pırt yapıp duruyor ama hala sancısı sıkıntısı oluyor.

Kızlar ya kanamam bitmeden adet olmuş olabilir miyim?37 gün oldu bugün.lekelenme tarzı kanama devam ediyordu.bugün birden aktif kırmızı gelmeye başladı adet gibi.

_meLinDa_ canım benim oğlumunda böyleydi benim doktorum dünyaya adaptasyon sürecinde olduğu için olacak kendi kendine geçecek demişti hiçbir şey vermedi. Ama ben arada kendi sütümle sildim sildikçe azaldığını farkettim hergün sildim şimdi bir iki tAne kaldı istersen dene

Kızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri

EvBoregi _meLinDa_ Belirtisiznesne

Geçmiş olsun canım...Allah şifa versin...öyle tabi...artık onlar olmadam nefes almak çok zor...anne olmak çok zor...hem çok güzel ve eşsiz hem de çook zor

Allah yardımcınız olsun, tez zamanda iyileşssin kuzı

Ay canım çok şükür. Takip için tutmaları daha iyi. Alışmazmı insan işte annelik böyle birşey canım ben uyuyunca halen 10 dk da bir bakıyorum boşluğa düşüyorum resmen. Seni düşünemiyorum yani Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin hep yanıbaşımızda olsunlar

Süreç gerçekten çok zor bir gün ayrı kalmak bile ama emin ellerde olduğu için sıkma canını Allah şifa versin iki güne toparlanır Allah'ın izniyle

Cok gecmis olsun allah şifa versin cnm

Allah'ım şifa versin inşallah canm. Bununla geçmiş olsun

Yatarken ayaginin altina yukselti yap canim. Benimkini oyle yaptığında daha rahat cikardigini fark ettim.
Biraz ozel olucak ama normal dogum yapip kontrole gidemler temizlik isini nasil yaptilar ben ilkinde nasil korktuysam cikis o cikis bidaha gitmedim bunda da nasil olcak bilemedim
Ben de korkumdan gidemedim ki :/ simdilik tuy dokucu kullaniyorum. İlk iliskiyi yasadiktan sonra agrim sancim olmazsa agdaya donecegim.

H Hunilimom canim cok gecmis olsun. Allahim daha kötüsünden korusun.

bununla geçmiş olsun cnm..gözlem altında olması iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…