- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.901
Canım ben agulin şurup ve relaktaz damla kullanıyorum.kesin çözüm oldu diyemem.pırt yapıp duruyor ama hala sancısı sıkıntısı oluyor.Kızlar Allah rızası için şu gaza bir çare bulan varsa söylesin. Oğlum 2 gündür gazdan kıvranıyor gece uyumuyor. Ağlamaktan mahfoldu kuzumkimyon verdim azıcık. Gaz damlası kullanıpta memnun kalan varsa adını yazabilir mi ?
Ben inanmadığım için öyle şeylere gece ben dışarı çıktım hiçte birşey olmadı öcülerde gelmedi yani. Duadan başka hiçbir şeye inanmaKizlar gece disari cikilmaz diye tutturdu bzmkiler.cikaniniz varmi niye boyle diyorlar anlamiyorum
Ay cnm bebişe içireceksin yanlış yazmisim
resmen kaka bekliyoruz yaBizimde 3. Gün bekliyorum sabırla İnş yapıcak lar
Geçmiş olsun canım...Allah şifa versin...öyle tabi...artık onlar olmadam nefes almak çok zor...anne olmak çok zor...hem çok güzel ve eşsiz hem de çook zorKızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
EvBoregi _meLinDa_ Belirtisiznesne
Allah yardımcınız olsun, tez zamanda iyileşssin kuzıKızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
Kızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
Süreç gerçekten çok zor bir gün ayrı kalmak bile ama emin ellerde olduğu için sıkma canını Allah şifa versin iki güne toparlanır Allah'ın izniyleKızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
Cok gecmis olsun allah şifa versin cnmKızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
Allah'ım şifa versin inşallah canm. Bununla geçmiş olsunKızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
Banada ikindinden sonra çıkılmaz dendi hurafede olsa korktum çıkamıyorum gündüz hallediyorumKizlar gece disari cikilmaz diye tutturdu bzmkiler.cikaniniz varmi niye boyle diyorlar anlamiyorum
Yaaaa neden ya çok üzüldüm Allah'ım şifa versin
Ohoo biz kafelerde surtüyoruz kiz geceleri vallaKizlar gece disari cikilmaz diye tutturdu bzmkiler.cikaniniz varmi niye boyle diyorlar anlamiyorum
Yatarken ayaginin altina yukselti yap canim. Benimkini oyle yaptığında daha rahat cikardigini fark ettim.Kızlar Allah rızası için şu gaza bir çare bulan varsa söylesin. Oğlum 2 gündür gazdan kıvranıyor gece uyumuyor. Ağlamaktan mahfoldu kuzumkimyon verdim azıcık. Gaz damlası kullanıpta memnun kalan varsa adını yazabilir mi ?
Ben de korkumdan gidemedim ki :/ simdilik tuy dokucu kullaniyorum. İlk iliskiyi yasadiktan sonra agrim sancim olmazsa agdaya donecegim.Biraz ozel olucak ama normal dogum yapip kontrole gidemler temizlik isini nasil yaptilar ben ilkinde nasil korktuysam cikis o cikis bidaha gitmedim bunda da nasil olcak bilemedim
bununla geçmiş olsun cnm..gözlem altında olması iyiKızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?