2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
KIzlar benim kız kendine uyku düzeni oluşturdu galiba . Gece üçer saat uyuyor . Sabah en gec yedide kalkıyoruz taaa 11 -12 ye kadar ayaktayız belki bi yarım saat kestiriyor arada. On ikiye doğru yatıyoruz iki buçuk üçte kalkıyoruz . Sonrası keyfine göre . Mesela iki buçukta kalktı hala ayakta eli kolu durmuyor

Pazartesi kısmetse sabah 08.00’de sünnet olacak.
Hadi hayirlisi canim .cabuk atlatir ins .
Oglumda bebekken olmustu .
Kızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
Hadi bakalim canim yarin o sihirli degnek degerse soyle bak
Bu pompa cok berbatmis 1 kez yaptim yara etti hmn
Kızlar H Hunilimom ın bebeğini yoğun bakıma almışlar, ateşi çok yüksekmiş, enfeksiyon olabilirmiş
Yaa Rabbim acil sifa versin nasil olmus oyle ya birden hasta vs de dememisti
Oyy kiyamam ya benim kizin yuzude buna yakin canim bugun sordum hemsireye olur anneyle hormonlar bebege geciyo kiz bebekte daha cok olur dedi.
Bende oyle denk geldim sandim ama hicbirsey yemedigimdede olmayabasladi artik
A

Allah affetsin dini Kur'an dan öğrenmeyince binlerce hurafe ile yaşarız işte çıkılır hiç birşey olmaz çıktık biz mis gibi
Ellerinden gelse baglicaklar beni :)
Cikmayayim diye
Yani olabilir ama mecbur kaliyoruz .
Lohusakadinla niye bukadar ugrasmis buyuklerimiz anlayamiyorum ne istemisler yani
Himm o okumus kadinsa bunu yapiyorsa ben bizimkileri cok takmiyim normal diyeyim

Bi kere sıcaktan falan değil çünkü öyle olsa vücut genelinde de olur kullandıklarından birisi buna sebep olmuş ama hangisi ya da sütünle geçen hormonlarda bu tabloyu doğurabiliyor bazen?? Herşeyi kes kullanmayı serum fizyolojiği sürmek yerine onunla yıka yüzünü çünkü silme işlemi de yayılmasına sebep olacak. Birkaç güne geçmezse inçe bir tabaka halinde kortizonlu kremlerden kullanman gerekecektir doktor onu önerecektir muhtemelen. En önemlisi de hiç endişe duyma dedim ya sıklıkla oluyor bu durum ve 3 aya kadar çoğunlukla tamamen geçiyor

Kızlar Allah rızası için şu gaza bir çare bulan varsa söylesin. Oğlum 2 gündür gazdan kıvranıyor gece uyumuyor. Ağlamaktan mahfoldu kuzum kimyon verdim azıcık. Gaz damlası kullanıpta memnun kalan varsa adını yazabilir mi ?

Kızlar bebek gelişimi için program istiyorum büyüme ataklarını gösterecek kilo takibi yapabileceğim.3 tena yükledim ama beyenmedim.sizler hangilerini kullanıyorsunuz

Benim oğlumun da yüzü buna yakın olmuştu. Kıyafetleri incelt derim kalın giydirince oluyor canım. Gelen misafirlerden birkacida bebeğin büyüdüğüne işarettir falan dedi.ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Şimdi geçti çok şükür

Sütümü sürmem hakkında ne düşünüyorsun peki

Kızlar 1 haftadır bakamıyorum buraya doğru düzgün oğlum gaz ataklarının zirvesini yaşadı bu hafta. Önceden zorlada olsa çıkarıyorduk bu günlerde çıldırdık resmen acısından mosmor oluyor ve ilk kez gazdan ağladı yavrum. Bende 1,2 saatlik uykularla duruyorum bugün bebeğim yanımdayken yatağa uzandım ona bakıyordum ama uzaktaydım uyuyakalmışım oda kendi kendine uyuyakalmış sonra hissettimi naptı bilmiyorum üzüldüm kalkınca uyuyakaldığıma ağlayacaktım nerdeyse ama resmen bayılmışım. Bugünlerde geçecek biliyorum hiç isyan etmiyorum hatta şükrediyorum sağlıklı sıhhatli olduğu ve rabbim bana bir evlat verdiği için. Sadece bebeğime üzülüyorum ama bakıyorum hepimiz bu evreleri geçiyoruz. Rabbim bize daha çok güç versin kızlar bebeklerimiz iyi olsunda varsın evimiz pis olsun varsın hiçbir iş yapamayalım.

Biraz ozel olucak ama normal dogum yapip kontrole gidemler temizlik isini nasil yaptilar ben ilkinde nasil korktuysam cikis o cikis bidaha gitmedim bunda da nasil olcak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…