- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.881
İnşallah ciddi bi şey değildir, araştırıyorlarmış
Oh bee ben rahatladımAçtım açtım sıcağa gelemicek anlasklan bu minik :) C Chivas Regal
Benim de bugün öyle1,5 saattir emiyor. Uyumak uzere yataga biraktim. Daha arana arana uyumaya çalışıyor. Delirtti bugun beni.
Ben de açtım bacaklar çıplak şuanOh bee ben rahatladımsizin uzun kollu paylaşımları gördükçe ben yanıyodum . İnan üstünü bile uyurken on dk örtüyosam on dk açık bırakıyorum çok çabuk uk sıcaklayor
Yüzüne sütünü surdum söndü sanki kırmızılığı cnm .
Hadi hayirlisi canim .cabuk atlatir ins .Pazartesi kısmetse sabah 08.00’de sünnet olacak.
Hadi bakalim canim yarin o sihirli degnek degerse soyle bakKızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
Bu pompa cok berbatmis 1 kez yaptim yara etti hmnCanım biliyorsun ben de deliriyordum meme ucu yarasından 10 çeşit kremi karıştırıp sürdüğüm bile oldu...en son şunu anladım kendimde...bebek meme ucunu düzgün tutmadığı için yara oluyor...pompa yaranın iyileşmesini geciktiriyor...sağmadım epey düzeldi...bi de kızım ucunu alıp çigniyordu zorla sokuyorum ağzına bütün memeyi...tamamen iyileşse de rahat rahat gezsek...meme ucuma bişey değecek korkusundan emzirmek bir operasyona dönüşüyor...her yerde de emziremiyoruz tabi...bi de ebe arakadaşımın tavsiyesiyle hindistan cevizi yağı sürdüm o da sanki iyi geldi...haftaya da bizim 40ımız çıkacak inşallah ama bu ara çok fena...avunmuyor sürekli meme...emziği de diliyle ittirip öğürüyor...emzik emse süper olacak
Yaa Rabbim acil sifa versin nasil olmus oyle ya birden hasta vs de dememisti
Oyy kiyamam ya benim kizin yuzude buna yakin canim bugun sordum hemsireye olur anneyle hormonlar bebege geciyo kiz bebekte daha cok olur dedi.Eki Görüntüle 2155156
Ya kızlar minnoşumun yüzü çok kötü oldu, doktor serum fizyolojik sür dedi ger gün sürüyom
Geçmiyo lanet şey
Doktora tekrar yazdım şimdi
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya ne dersin
Bende oyle denk geldim sandim ama hicbirsey yemedigimdede olmayabasladi artikKızlar dün iftarda evde değildik yemekte mercimek çorbası bulgur pilavı soğan salatası üstünede karpuz yedim bugece yandık battı balık yan gider dedim eve gelincede dondurmayı biraz erimesini bekleyip yedim herzamankinden farklı bir gaz olayımız olmadı şaşırdım
Ellerinden gelse baglicaklar beni :)A
Allah affetsin dini Kur'an dan öğrenmeyince binlerce hurafe ile yaşarız işteçıkılır hiç birşey olmaz çıktık biz mis gibi
Yani olabilir ama mecbur kaliyoruz .Ben çıktım valla annemde bana diyordu kulağının arkadına kara bişey sür diyodu . Benim aklıma şey geldi melek sınuçta bu çocuk kötü şeyler de karanlığa saklanır ya ondan mı diyolar acaba ? Ben dinlemedim ama çıktım
Himm o okumus kadinsa bunu yapiyorsa ben bizimkileri cok takmiyim normal diyeyimBizde çıktık walla bu arada dün arkadaşıma gitmiştim bugün aradı sizin kırkınız çıkmıştı demi dedi evet dedim sen bana yakın zamanda tekrar gel dedi geleyim hayırdır dediğimde bebeğin kafasını unlamam lazım unutmuşum dün dedi sebep dediğimde kırkı çıkan bebek bir eve ilk defa geliyorsa ev sahibi bebeğin kafadını unlar demesinmi he tamam gelirim hele bayram geçsin dedim ya bunu diyen okumuş etmiş öğretmen yaa ben ne diyimki daha
Bi kere sıcaktan falan değil çünkü öyle olsa vücut genelinde de olurEvet sadece yüzünde var
Mustela kullanıyorum şampuan, ama her banyoda sürmüyorum
Her gün banyo yaptırıyorum
Mustelanın masaj yağını da arada sürüyorum
Bakım kremini doktor sür demişti onu sürdüm ama serum fizyolojik sürüyorum çarşambadan beri, kremi sürmeyi bıraktım
Azalacağı yerde arttı
Benim oğlumun da yüzü buna yakın olmuştu. Kıyafetleri incelt derim kalın giydirince oluyor canım. Gelen misafirlerden birkacida bebeğin büyüdüğüne işarettir falan dedi.ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Şimdi geçti çok şükürEki Görüntüle 2155156
Ya kızlar minnoşumun yüzü çok kötü oldu, doktor serum fizyolojik sür dedi ger gün sürüyom
Geçmiyo lanet şey
Doktora tekrar yazdım şimdi
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya ne dersin
Sütümü sürmem hakkında ne düşünüyorsun pekiBi kere sıcaktan falan değil çünkü öyle olsa vücut genelinde de olurkullandıklarından birisi buna sebep olmuş ama hangisi ya da sütünle geçen hormonlarda bu tabloyu doğurabiliyor bazen?? Herşeyi kes kullanmayı serum fizyolojiği sürmek yerine onunla yıka yüzünü çünkü silme işlemi de yayılmasına sebep olacak. Birkaç güne geçmezse inçe bir tabaka halinde kortizonlu kremlerden kullanman gerekecektir doktor onu önerecektir muhtemelen. En önemlisi de hiç endişe duyma dedim ya sıklıkla oluyor bu durum ve 3 aya kadar çoğunlukla tamamen geçiyor
Benim değil canım hunilinin ogluşu.. ateşinin yükselmesi geçmiş ama kontrol amaçlı tutuyorlarmış. Bir an önce evlerine dönsünler inşallahGeçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey var mı? Allah şifa versin.
Kolunda uydururken sıcak hissetmiş, ölçmüş 37 nin üstündeymiş, hastaneye götürmüşler 38in üstünde çıkmış, antibiyotik veriyorlarmış canım, acil şifalar olsunYaa Rabbim acil sifa versin nasil olmus oyle ya birden hasta vs de dememisti
Yazıyorum cnm kimyon rezene anason keten lavanta tohumlarini eşit karstirsin aktar, bir tatlı kaşığı bir kupaya sıcak su ile beş dk demle.tgb34 su sut yapan cayi bi de bana yaz rica etsem :)
Oy kuzu huzursuzdu Allah şifa versin bir an evvel ah nasıl üzülür şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?