- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.401
Emzirmeye devam etmiştin degil mi kuzum? Hen lesitin icip hem emzirebilirim yani?
Ben veriyorum çokta faydası oldu.Zaytinyağı hakiki olmalı sadeceArtik delirmek üzereyim bu ikinmadan gaz sancisindan dün acile gittik biogaia diye damla verdi biraz rahatlar gibi oldu güç bela kaka yapiyor altini alınca tekrar ıkınmaya başlıyo kiyamiyorum çok yorgunum artik. Annemde zeytinyağı verelim 1 kaşık diyo denesem mi acaba
Ay eşim de yatak odasına kurmayı düşünüyor ama alışması da çok sıkıntıKızlar benim saatlerce ağlayan kızım "çingene salincagi" istiyormus. Saatlerdir çıtı çıkmadı içinde. Yediriyorum altını degistiriyorum yatiriyorum çıt yok uyusa da uyumasa da
Bizim de çiş sızıyor canım. Ben de değiştirsem mi diyorum. Özellikle bezin dış kısmından zıbında bi nemlilik hissediyorum ordan da sızdırır mı ki acaba? Değiştirsem ne alacağım onu da bilmiyorum tabiKızlar bu arada huggies kullanan var mı bebek bezi olarak?? 2 numara almayı düşünüyorum acaba onunda beli lastikli midir 1 numara gibi?? Bu prima premium care ın belinden bok taşırmasından fenalık geldi çocuk bir cortlatıyor bütün sırtı kaka oluyor. Zıbınları hep sarı sarı kaka lekesi oldu
Canım bana doktor günde 3-4 defa birer çay kaşığı koy mamasina dedi ben her sabah 1 defa koyuyorum. Yani sen de versen bi sorun olmazArtik delirmek üzereyim bu ikinmadan gaz sancisindan dün acile gittik biogaia diye damla verdi biraz rahatlar gibi oldu güç bela kaka yapiyor altini alınca tekrar ıkınmaya başlıyo kiyamiyorum çok yorgunum artik. Annemde zeytinyağı verelim 1 kaşık diyo denesem mi acaba
Şu an bizimki bağışıklık kazandıAy eşim de yatak odasına kurmayı düşünüyor ama alışması da çok sıkıntı
Bizim de çiş sızıyor canım. Ben de değiştirsem mi diyorum. Özellikle bezin dış kısmından zıbında bi nemlilik hissediyorum ordan da sızdırır mı ki acaba? Değiştirsem ne alacağım onu da bilmiyorum tabi
Canım benim oğluşumda 3 gün kaka yapmadı kıvranıyordu ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu dr sütümü çay kaşığına sağıp hakiki zeytinyağı ile vermemi söyledi bu sabah yaptı çok şülür ama ne yapış bir paket ıslak mendil bez alt açma örtüsü badisi battı ama ben bile rahatladım walla çocuğu düşünemiyorumArtik delirmek üzereyim bu ikinmadan gaz sancisindan dün acile gittik biogaia diye damla verdi biraz rahatlar gibi oldu güç bela kaka yapiyor altini alınca tekrar ıkınmaya başlıyo kiyamiyorum çok yorgunum artik. Annemde zeytinyağı verelim 1 kaşık diyo denesem mi acaba
Canım yalnız değilsin. Benim kız gün boyu öyle. 20 dk uyu uyan çığlık çığlığa. Uyu uyan aynı... artık eşimle komplo teorileri kurmaya başladık. Şurası agrıyor burası agrıyor diye.. psikolojimiz bozuldu çok kötüyüzKızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Kızım öyleydi canım altıncı ayına kadar her akşam onda başlayıp bire kadar ağlıyordu hiç istisnadız hergün böyleydi kaç dr gezdik kaç gaz ilacı değiştirdik inan bilmiyorum sonra geçti gitti en son gittiğim dr bu çocuk sapasağlam hastalık aramayın hamilelik sürecini gözden geçir streslimiydin dedi nasıl olmayayayım babam kanserdi heran korkuyla geçiyordu 9 haftalık hamileykende kaybetmiştim hamileliğim gerçekten hep üzüntüyle gözyaşıyla geçmişti dr haklıydı galiba bilemiyorumKızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Ben veriyorum çokta faydası oldu.Zaytinyağı hakiki olmalı sadece
Canım bana doktor günde 3-4 defa birer çay kaşığı koy mamasina dedi ben her sabah 1 defa koyuyorum. Yani sen de versen bi sorun olmaz
Teşekkürler kizlar deniyim hemen içim parcalaniyo artikCanım benim oğluşumda 3 gün kaka yapmadı kıvranıyordu ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu dr sütümü çay kaşığına sağıp hakiki zeytinyağı ile vermemi söyledi bu sabah yaptı çok şülür ama ne yapış bir paket ıslak mendil bez alt açma örtüsü badisi battı ama ben bile rahatladım walla çocuğu düşünemiyorum
Yalnız zeytinyağını sade verme istersen midesini bulandırabilir sütle yada mama içiyorsa mamayla verTeşekkürler kizlar deniyim hemen içim parcalaniyo artik
Tabiki yanliz değilsin uykuya dalmadan ve sabah uyandığında saatlerce ağlıyor aç değil gazi çıkmış alti alınmış olsa dahi hastami diye düşünüyorum artikKızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Ama bitmiyorda bitse aslinda artk esimlede ilgilenmek istyrm cunku beklyor biliyrmBenimkide ayni senin gibi oldu cnm bana adet deilmis gibi geliyor ilisliden dolayi olmus olabilir uzun zamandir olmayinca tahris oldu galiba cunki benimkide az az
Benmki mememi birakmadgnda agzindan hafif cekip onu veriyrm yada bazen cok aglysinca zorla tuttryrm bana nasil kiziyo nasil homurdaniyo anlatamam emzik agzinda sayiyo resmenKızlar ben de zar zor emziği veriyorum zorla tutuyorum ağzında.
Açsa o an memeyi vermediysem bi söyleniyor ki anlatamam. Emzik ağzında ağlamaklı aaıuuauuuuajjjj diye bi söyleniyorresmen küfür ettiğini hissediyorum.
Sizde de oluyor mu böyle? Ben ilk kez oğlumu gördüm böyle söylenen
Durmadan ağlıyor canım uyanık olduğu ve mama yemediği bütün zamanlarda ağlıyor. Elimden hiçbir şey gelmiyor bu beni bitiriyor artik. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ben deliksiz uyumak ya da rahat etmek istemiyorum. Istediğim o deliksiz uyusun o rahat etsin. Aglamaktan harap oluyorCanım yalnız değilsin. Benim kız gün boyu öyle. 20 dk uyu uyan çığlık çığlığa. Uyu uyan aynı... artık eşimle komplo teorileri kurmaya başladık. Şurası agrıyor burası agrıyor diye.. psikolojimiz bozuldu çok kötüyüz
Kızım öyleydi canım altıncı ayına kadar her akşam onda başlayıp bire kadar ağlıyordu hiç istisnadız hergün böyleydi kaç dr gezdik kaç gaz ilacı değiştirdik inan bilmiyorum sonra geçti gitti en son gittiğim dr bu çocuk sapasağlam hastalık aramayın hamilelik sürecini gözden geçir streslimiydin dedi nasıl olmayayayım babam kanserdi heran korkuyla geçiyordu 9 haftalık hamileykende kaybetmiştim hamileliğim gerçekten hep üzüntüyle gözyaşıyla geçmişti dr haklıydı galiba bilemiyorum
Devamlı ağlıyor mu hiç susmadan? Gözlerinden yaş geliyor mu? Ya napicaz ya bu şekilde hasta olursa bu çocuklarTabiki yanliz değilsin uykuya dalmadan ve sabah uyandığında saatlerce ağlıyor aç değil gazi çıkmış alti alınmış olsa dahi hastami diye düşünüyorum artikherkesler misler gibi geziyor biz 1 adim atamadik
Aynen.. diyorum ki ben yine uyumayayım yine ayakta kalayım ama o ağlamasın, o dinlensin uyusun.. kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum. Neyi yanlış yada eksik yapıyorum diyorum. Ağzımdaki tüm dişlerim kaplama ve geçen hafta zirkon kaplamayı bile kırdımDurmadan ağlıyor canım uyanık olduğu ve mama yemediği bütün zamanlarda ağlıyor. Elimden hiçbir şey gelmiyor bu beni bitiriyor artik. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ben deliksiz uyumak ya da rahat etmek istemiyorum. Istediğim o deliksiz uyusun o rahat etsin. Aglamaktan harap oluyor
Hakiki zeytin yapı derken nerden alıyosunuz ya . Bende bi tane zeytinyağı var yani çok kullanmadığım için soruyorum nerden bulcam bu hakikiyiCanım benim oğluşumda 3 gün kaka yapmadı kıvranıyordu ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu dr sütümü çay kaşığına sağıp hakiki zeytinyağı ile vermemi söyledi bu sabah yaptı çok şülür ama ne yapış bir paket ıslak mendil bez alt açma örtüsü badisi battı ama ben bile rahatladım walla çocuğu düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?