2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
masallah darisi basimiza diyelim o zaman

Evet canım evde çalışıyor malesef. Bu sabah yine tartıştık hayır kendisi çıkarıyor tartışmayı istiyor ki bağırsın çağırsın susayım sonra ben cevap verince gidip kendini kapatıyor odaya. Musafir gelenler bile neden bu kadar aşırı tepki veriyor diyorlar ben söyleyince hata onlar söyleyince benim söylediğimi düşünüyor diş biliyor valla hangimiz lohusa şaşırdım. Bana takılma saka yapma diyorum yok bağırıyor çağırıyor gidiyor sinirleri yumuşayınca birşey olmamış gibi geliyor yine ayni sakalar. Döngü tekrar başlıyor ruh hastası olmama az kaldı. Birde doğum yaptığımdan beri yatak odasında tek yatıyorum. Bedenim yorgun ruhum yorgun

Maşallah canım nazar degmesin inşallah hep aynı düzende gider

Üç gündür uyumuyor Omuzumda uyuyor yatırıyorum kalkıyor Ne evi toplayabiliyorum ne Yemek yapabiliyorum dag gibi katlanacak çamaşır birikti Üstelik asılacaklar da var ne yapacağımı şaşırdım şimdi yine omuzumda uyudu bıraksam uyanir makineye çamaşır dizdim omuzda uyurken tek kol iptal

Kızlar benim oğlan dün akşamdan beri çığlık atarak uyanıyor sürekli . Çok acı bir sesle çığlık atıyor . Var mı bu durumu yaşayan ya da bilen ?

Canım kızımda gaz sancısı geldiği zaman çığlık çığlığa çırpınıyor bir süre sonra duruluyor bir zaman sonra yine sanci geliyor yine çığlıkla çırpınıyor. Gaz sancısı olabilir.

Bizimki öyle canım resmen halay çeker gibi kollar havada. Kendini uyandırıyor. Eldivenlerini çıkaramıyorum gözlerini oyuyor. Ellerini sarinca da kıyamet kopuyor
Orkestra şefi mi olacak ki bu minnoşlar :))
Hepsi öyledir muhtemelen kaslarıni geliştiriyorlar uyanıkken hep oynak benim kızda
Ayy gözlerini çıkaracak diye korkuyorum, dün baş parmağını gözüne soktu canı yandı tabi, çok ağladı

Dediğin gibi kocaman olunca da emerse yandık büyük konuşmayalım biz yine de :) aventin emziğini denedin mi canım, tam silikon olan degil de şade ucu silikon olan var ikili, bizimki pek çoğunun içinden onu seçti, bi bak istersen
Aynen cnm 5 e kadar uyuyi beşikte sonra hep oynak yanıma alıp sarılınca uyuyo yoksa bak 11 den beri em kalk birde buna çözüm olsa
Yaa benim ki sarılınca bunalıyor, omuzda uyumak istiyor o zaman da benim omuz pert oluyor, babası öyle alıştırdı ben de yüzüstü yatmaya alıştırmaya çalışıyorum hem ellerinden Korkmaz o zaman
Ahh kuzum benim de içli köfteleri peşpeşe götüresin var ama tutuyorum kendimi.. 3 aylık olunca gazları azalıyormuş ya kendimi ona saklıyorum
Aynı bizimki omuz delisi, hele omuz çıplaksa omuz emiyor bırakınca uyanıyor. Annem de yüzüstü uyuyordu ben de ona alıştırmaya çalışıyorum

Yüzüstü nefret ediyo maalesef omuzumda uyusun razıyım ama bırakınca uyanmasin :))

Dodine kızdan vakit bulamıyosun sanırım buralara nasılsın bebiş nasıl
valla oyle kuzum ya her dakikami kiza ayiriyorum yok gazi yok emmesi yok alti degisti yok banyosu derken bi bakiyorum gece olmus. Bebis iyi cok sukur buyuyo surekli hergun heyecanli guzel degisik geciyo sen nasilsin bebis nasil?

valla oyle kuzum ya her dakikami kiza ayiriyorum yok gazi yok emmesi yok alti degisti yok banyosu derken bi bakiyorum gece olmus. Bebis iyi cok sukur buyuyo surekli hergun heyecanli guzel degisik geciyo sen nasilsin bebis nasil?
Bizde aynı canım emzir altını al uyut evle ugras günler birbirinin aynısı kızında iyi çok şükür

bende arada açıyorum klima.bide bizde tek zıbın ve bide çorap var

Bizimki de aynı böyle.. çorapları küçük geliyor :) elini emiyor.. demek ki dönemsel

Bugün 1 ay aşısı oldu bebeğim, çok ağlamadı ama kıyamadım hiç ağlamasına
Küçücük canıyla aşı oluyolar ya
3600 olmuş en son 2800 tartmışlardı sağlık ocağında
Boyu da 4 cm uzamış maşallah kuzuma

Benimki de yumruğunu hatta baş parmağını emiyo
Ben de üzülüyom ama açlıktan değil benimki cidden emme tiryakisi

İşin çok zor canım bütün gün birlikte olmak çok tehlikeli bence nefes almaya fırsatın olmaz. Anlayışlı olması lazım biz zaten zorlu bir süreçteyiz ama işte gelde anlat. Benim eşim daha hiç ayrı yatmadı bugün ben dedim uyuyamıyor diye git diye dinlen diye öyle geçti bugün salona ama yardım ediyormu dersen hayır bende hiç teklif etmedim daha. Biraz dışarı çık canım fırsatın varsa kafanı dağıt yoksa bunalırsın. İnsan bunaldıkça kafada kuruyor sürekli

Kızlar bebeği gazlı olanlar..
Meyve yiyormusunuz? Aklım çıkıyor gaz olur diye yiyemiyorum ev karpuz kiraz şeftali erik vişne dolu bahçe salatalığı ben sadece bakıyorum
ben kirazı çok severim hemde kendi bahçemizden yemeyincede gaz oluyor diye bıraktım artık yememeyi.çok abartmadan yiyorum bi öğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…