- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.881
ben bi para aldim ama sut parasiydi galiba. 300 + 150 tl civari biseydi. ama ptt deki adam cocuk parasi daha yatmamis, o da yatacak demisti. senin kastettigin hangisi acabaAz önce bununla uyudu vallahi :))
Kızlar doğum parasını alan oldumu PTT den yatmismidir acaba
Can'ım süt parası mı dediğin? Eğer olsa bilgim Yok benim deAz önce bununla uyudu vallahi :))
Süt parası çalışanlara veriliyor bu doğum parası canım 400 tlCan'ım süt parası mı dediğin? Eğer olsa bilgim Yok benim de
400 TL doğum parası canım benimki 2. Çocuk Bu aradaben bi para aldim ama sut parasiydi galiba. 300 + 150 tl civari biseydi. ama ptt deki adam cocuk parasi daha yatmamis, o da yatacak demisti. senin kastettigin hangisi acaba
Benim aklımdan çıkmış o ya :) senle doğum tarihimiz aynı seninki yattıysa benimki de yatmıltır belki . E devletten öğrenemiyomuyuz onu sanki öyle biley okumuştum400 TL doğum parası canım benimki 2. Çocuk Bu arada
Oy kuzum yaa sen bir sor doktora cnm emin ol.Yok canım ya bakıyorum her yerini kontrol ediyorum sanmıyorum pamukçukta yok. Mamayı verince anında susuyo doyunca gülüyor ağrısa hep ağlar
dogum parasi icin basvurdunuz mu. sizden duyuyorum ilk defa, baktim netten basvurmak gerekiyomus. sagolun :)Benim aklımdan çıkmış o ya :) senle doğum tarihimiz aynı seninki yattıysa benimki de yatmıltır belki . E devletten öğrenemiyomuyuz onu sanki öyle biley okumuştum
Evet canım eşim başvurdu kimlik çıkartırken anlatmışlar bi yerlere gitti orda basvuru yaptı . Tam bilmiyorum bnde bi netten bak istersendogum parasi icin basvurdunuz mu. sizden duyuyorum ilk defa, baktim netten basvurmak gerekiyomus. sagolun :)
Canım eşin rahatsız olmuyorsa 40 çıktıktan sonra yapılabilirmiş, benim eşim rahatsız olur leke gelmesinden o yüzden bitene kadar biz beklemeye karar verdik. Hem kanadıgına göre rahim içi iyileşmemiş demek ki, enfeksiyon kapabilirsinPeki bisey sorablir miyim ozel olcak ama esimle ne zamndr yaknlasmdgmz icn artk olsun istyrm ama bu yuzden olmuyo en cok buna geriliyorm aslnda bekledgni biliyorm
Dogum parası neymiş ilk defa duyuyorumAz önce bununla uyudu vallahi :))
Ben de çalışmıyorum ama süt parası dediler bize de. Ama ayni seyden bahsediyoruz sanırım.Süt parası çalışanlara veriliyor bu doğum parası canım 400 tl
Bizimki de uyuyor Can'ım. Ve uyuduğu için gazını çıkaramıyor. Valla ben de keşke uyansa da gazını çıkarsa diyorum. Omuz en sevdiği yer Zaten.Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz
Hangi çaylardan içirebilirim bebeğe
Şimdi yengeme sordum msj geliyormuş paranız yatmıştır diyeBenim aklımdan çıkmış o ya :) senle doğum tarihimiz aynı seninki yattıysa benimki de yatmıltır belki . E devletten öğrenemiyomuyuz onu sanki öyle biley okumuştum
Herkes alıyor canım benim doğum parasını süt parasını sigortalı çalışanlar alıyor doğum parası ilk çocuk 300 yada 350 galiba sut parası 120 tlDogum parası neymiş ilk defa duyuyorumtired sen bilirsin öğretmenler de alıyor mu böyle paralar :) nereye başvuruyoruz
Evet canım aynı şey bende süt parası sanıyordum ama.sut parasıni sigortalı çalışanlar aliyomus yada eşi sigortalı çalışanlar 120 TL o doğum parası benim 2.cocuk 400Ben de çalışmıyorum ama süt parası dediler bize de. Ama ayni seyden bahsediyoruz sanırım.
Bizimki de uyuyor Can'ım. Ve uyuduğu için gazını çıkaramıyor. Valla ben de keşke uyansa da gazını çıkarsa diyorum. Omuz en sevdiği yer Zaten.
Öylece uyuyor. Az önce uyuduğunda yüzüstü yatırdım ve pırt pırt alttan çıkardı gaz. Üstten olan kaldı tabi. Uyanınca tekrar meme verebilirsin. Zaten doyduysa çok emmez.
Kizlar bebegm 53 gunluk oldu cok skur ama hala kanamam var 40 cikarken azair gbi olmustu sonra renk koyulasti tekrr basladi adet sandm ama miktari adet kadsr degil hem adetm 5-6 gun surerdi iyice panik oldum yok parca kalmalar fln yaziyo nette doktora gtmeye bile korkyrm allttan bisey yapcaklar diye kesilir mi ki kendiliginden
Nereye başvuruyoruz kuzum, hiç haberim yoktu valla.. alınıyorsa alalım tabi biz de neden paramız devlette kalsın, minnoşa bi şeyler alırız bi eksik gideririzHerkes alıyor canım benim doğum parasını süt parasını sigortalı çalışanlar alıyor doğum parası ilk çocuk 300 yada 350 galiba sut parası 120 tl
Onun için nereye başvuruyoruz canım?Az önce bununla uyudu vallahi :))
Nereye başvuruyoruz kuzum, hiç haberim yoktu valla.. alınıyorsa alalım tabi biz de neden paramız devlette kalsın, minnoşa bi şeyler alırız bi eksik gideririz
eşim başvurdu kızlar nereye başvurduğunu bilmiyorum şuanda evde değil ama 170i arayın demişlerdi hastanedenOnun için nereye başvuruyoruz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?