2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz

Evet canım her emzirmeden sonra çıkarıyorum 2 kere çıkarsa çok iyi oluyor gaz sancısı çekmemesi için gegirmesi mutlaka gerekiyor. Eğer geğirmez ise dik bir şekilde 10-15 dk falan kucagimda tutuyorum

Dogum parası neymiş ilk defa duyuyorum @tired sen bilirsin öğretmenler de alıyor mu böyle paralar :) nereye başvuruyoruz
ben de ogretmenim..dogum belgeni alarak önce okula gidiyosun sonra onlar seni yonlendiriyor. okuldan aldigin kagidi Bi yere vermen gerek mudur yardimcisi soyledi de unuttum..300 lira aliyoruz..

Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz
gazini cikartmak ilerleyen saatlere yatirim yapmak gibi ama gaz cikartirken yeniden uyaniyo sipalar. bazen cok derin uyudugunda cikartiyorum gazini ama cogu zamn cikartmadan yatiriyorum. bu yuzden sabaha dogru uyuma suresi kisaliyor ve en gec 5 de sancilar basliyor, geceleyin bana uyku cok tatli geldiginden simdilik boyle yapiyorm.

Kızlar yaa bu gaz sancılarına kesin çözüm yok mu? Valla çocukta çatladı bende! Tükendimm
Bana dr relactaz verdi laktaz için enzim çocuk sütü emmeden veriyorum gaz olmasını baya engelliyor birde sab simplex damla kullanıyorum çok şükür artık rahatladı doktoruna sor istersen

Evet canım her emzirmeden sonra çıkarıyorum 2 kere çıkarsa çok iyi oluyor gaz sancısı çekmemesi için gegirmesi mutlaka gerekiyor. Eğer geğirmez ise dik bir şekilde 10-15 dk falan kucagimda tutuyorum

Off o uykular bana da pek tatli geliyo bide üsten çabuk çıkaramıyo yoruluyorum

Herkes alıyor canım benim doğum parasını süt parasını sigortalı çalışanlar alıyor doğum parası ilk çocuk 300 yada 350 galiba sut parası 120 tl
Nereye başvurmak lazım canım nasıl yaptın sen? Bugun arkadaşla tlf da konuşurken o bahsetti ama tam bilmiyorum dedi o da. Benim de 2. Çocuk

Emzirdikten sonra gazi çıkmıyor gece yaa uğraşıyorum ama olmuyor hakikaten 5.30 da kesin kalkiyor sonra hep kısa uykular. Bizde 45 günden sonra gazla uğraşmaya başladik

Ay ben de vereyim o zaman bizim çay bitti iki gündür kivraniyor çocuk eşim bugün yaptircakti unutmuş sinirden agladim nasil unutursun diye sabah kesin olarak alacak çaydan bebişe ne kadar veriyorsun cnm şekersiz dimi bir de su veren var mı. Kaynamış soğumuş su verdim bir iki çay kaşığı kadar d vitamini damlatıp yoksa ağzına denk gelmiyor damla benimki sevmedi suyu

Kızlar tamamen aklımdan çıkmış doğum ve süt parası oğlumda almıştım kızımda hiç aklıma gelmedi saolun sayenizde eşime hatırlattım da hemen aradık süt parası için 170 kayıt gözükmüyor hastaneden sorun varmış oradna duzeltilmesi gerekiyormus. doğum parası icin de 144 aranıyormuş bilginiz olsun aradık ama mesai saatleri icin de aramak gerekiyormus.

semabsrn canim sen de kartal tarafindaydin degil mi bebek icin hangi doktora gidiyosun?

Canım ben oğlumda remedy de nail erbek e gidiyordum kizim da aynen devam edeceğim. Çok gerekmedikce ilaç vermiyor. Bitkisel çözümleri seven bi doktor. Cep tel ile de ulasabiliyorsun

Beyefendi kimlik çıkarırsa başvurucaz insallah. Kimlik no olmayınca olmuyormuş. Kimliğiniz çıktı mı canım belki ondan olmuyordur

Nereye başvurmak lazım canım nasıl yaptın sen? Bugun arkadaşla tlf da konuşurken o bahsetti ama tam bilmiyorum dedi o da. Benim de 2. Çocuk
Aile sosyal politikalar bakanlığına yada kaymakamlığa sanırım eşim başvurmuştu canım 400 TL yatıcak

Kocami da öldürmek istiyorum bebeği uyutamiyorum aglatiyorum diye ben suçluymuşum yapamıyormuşum lohusa kadına çok güzel destek oluyor sağ olsun gittim yattim nasi susturacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…