- 10 Haziran 2018
- 1.401
- 2.349
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.941
Çok şükür kilo alımımız gayet iyi. Aslında doktoru daha bir haftalık falanken kusabilir demişti ama benim evham tavanBenim kızında çok kusuyor canım sabah akşam ayırt etmiyor. Kilo alimi normal ise sorun yok dedi doktor hemşire herkes. Bizimki fışkırır tarzda emdikten 2 saat sonra da kusabiliyor o yüzden sadece bi doktor gastroentroloji yönlendirdi.
Maşallah olmaması çok güzel. Doktoru daha bir haftalıkken kusabilir demişti ama ben dediğin gibi sorayım gene de.Bizim çok nadir çökelek gibi ağzının kenarında oluyo ama sizin reflü galiba cnm doktoruna sor mutlaka yatağını al
Bende veriyorum bebegime senin caydan 3-4 kasik. Yarisini döktüğü icin o kadar veriyorum. Verdigimin hepsini yutsa iki cay kasigi veririm. Gercekten cocugu rahatlatiyor.Ay ben de vereyim o zaman bizim çay bitti iki gündür kivraniyor çocuk eşim bugün yaptircakti unutmuş sinirden agladim nasil unutursun diyesabah kesin olarak alacak çaydan bebişe ne kadar veriyorsun cnm şekersiz dimi bir de su veren var mı. Kaynamış soğumuş su verdim bir iki çay kaşığı kadar d vitamini damlatıp yoksa ağzına denk gelmiyor damla benimki sevmedi suyu
Benim kendimi bildim bileli vardi basurlarim hep de disardaydi. Ne olduysa dogumdan sonra disardakilerin hicbiri kalmamış. Dogum yaptigimdan beri duzenli olarak rezene iciyorum. İnternette rezenenin basira iyi geldigi yaziyor. Galiba rezene yuzunden iyilesti benimki.Doğumdan sonra basur olan varmıydı benim çok artmış dışarı çıkmış hatta ağlamak istiyorum ameliyat gerekirse ya naparım ben
Aile ve sosyal Politikalar bakanlığının semtlerde şubeleri var.çocuğun ve annenin kimliği yeterli.çocuk yardımı diye bölüm var.orda bir kağıt imzalıyorsun.15 Haziranda gittim 15 temmuzdan sonra pttye yatar dediNereye başvurmak lazım canım nasıl yaptın sen? Bugun arkadaşla tlf da konuşurken o bahsetti ama tam bilmiyorum dedi o da. Benim de 2. Çocuk
atesine baktin mi? bi de sen kontrol et sutun tadini cok az al. hafif tatlimsi olmasi lazim. goguslerim cok sert oldugunda bizimki de sinirlenip birakabilir, ona da dikkat etseydin. ins ciddi bi sikintisi yokturOglum geceden beri dogru düzgün emmiyor. 1-2 dk cekistirerek emmeye calisiyor. Sonra aglayarak atiyor geri. 4-5 sefer de kakasini yapti. Susuz kalacak diye korkutorum. Acaba bunun sebebi ne olabilir? Dun kontrolumuz vardi, pamukcugi yok. Bir sıkıntısı da yok. Gazı olduğunu da düşünmüyorum bunkadat cok kaka yapinca gazi olmuyor. Farkli bir seyde yemedim sutun tadini degistirecek
5 damla canımGünaydın kızlar.
Bİogaia yı günde kaç damla kullanıyorsunuz ?
Nurse harveys kullanıyorum sabah akşam. Öğlen de biogaia yı vericem.
İnsallah. Emmediginden sertligi inmedi ki bi turlu. Sagmaya da usendim gece gece ne yalan soyleyim. Atesine bakmadim oyle aicak gelmiyor ama bi olcuyumatesine baktin mi? bi de sen kontrol et sutun tadini cok az al. hafif tatlimsi olmasi lazim. goguslerim cok sert oldugunda bizimki de sinirlenip birakabilir, ona da dikkat etseydin. ins ciddi bi sikintisi yoktur
Canım benimki tutmadı kauçukları daga doğrusu damakları tutmadı suavinex diye bir emzik almıştık şekli farklı istersen onu dene nette şekline bak. Emziğe dünya para verdim en sevmediğim emziği emiyorKızlar bu kauçuk emzik nasıl bir şey biz çok emzik denedik almiyor en uzun beş dk aldı bir iki o kadar. Bir de onu denesek mi?
Beş damla canımGünaydın kızlar.
Bİogaia yı günde kaç damla kullanıyorsunuz ?
Nurse harveys kullanıyorum sabah akşam. Öğlen de biogaia yı vericem.
5 damla canım
Sağolun kızlar. Umarım uzun vadede de olsa faydasını görürüm. Etrafımdan o kadar çok söylediler ki faydasını gördük diye. Aldım sonunda.Beş damla canım
Bizimki de suavinex alıyor sadece. Damarlıları hiç tutmadı. Eşim kauçuk almış ama o da damaklı model ben bakkal emziği istemiştim :)) onu da almadı. Kırk yılda bi suavinex i alıyor. Onu da şöylene şöylene.Canım benimki tutmadı kauçukları daga doğrusu damakları tutmadı suavinex diye bir emzik almıştık şekli farklı istersen onu dene nette şekline bak. Emziğe dünya para verdim en sevmediğim emziği emiyor
Ben aldim cnm bayramdan once senle dogumumuz ayniydi yatmustir :))Az önce bununla uyudu vallahi :))
Kızlar doğum parasını alan oldumu PTT den yatmismidir acaba
Canim bana msj falan gelmedi gittim sordum ole aldim parayi. Bide bulundunuz illerde belediye hediye veriyor mu ben kayserideyim aldim hediyeyi ikamet adresinle bebegin kimligiydi sanirim onla basvurup bebek cantasi icinde birsuru bisey veriyorlarŞimdi yengeme sordum msj geliyormuş paranız yatmıştır diye
Ben basvurumdan 3 hafta sonra gittim PTT ye, 300 TL dogum parasi verdiler. Mesaj falan gelmemişti telefonuma ama para yatmış. Yakinda da Ziraat Bankasi na uğrayıp emzirme ucretini almayi düşünüyorum, henuz gitmedim. Ona basvuruda da bulunmadim ama dogum sonrasi otomatik yattığı söylendi..Az önce bununla uyudu vallahi :))
Kızlar doğum parasını alan oldumu PTT den yatmismidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?