2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kocami da öldürmek istiyorum bebeği uyutamiyorum aglatiyorum diye ben suçluymuşum yapamıyormuşum lohusa kadına çok güzel destek oluyor sağ olsun gittim yattim nasi susturacak bakalim
İyi yapmışsın canım öyle dediğinde ver eline

İyi geceler herkese kusma problemi olan var mı? Benim oğlum özellike sabahları çok kusuyor. 15 dakika dik tutmaya çalışıyorum ama gene de kusuyoruz. Bazen su gibi bazen çökelek kıvamında

ben de ogretmenim..dogum belgeni alarak önce okula gidiyosun sonra onlar seni yonlendiriyor. okuldan aldigin kagidi Bi yere vermen gerek mudur yardimcisi soyledi de unuttum..300 lira aliyoruz..
Okula Doğum belgesi götürdü eşim ama hiç bu paradan bahsetmediler, hayret bi şey nasıl idare anlamıyorum. Söylemezlerse nerden bilicez ki

Okula Doğum belgesi götürdü eşim ama hiç bu paradan bahsetmediler, hayret bi şey nasıl idare anlamıyorum. Söylemezlerse nerden bilicez ki
Cnm doğum yardımı bildirim formu ile aile yardımı bildirim formu birde süt yardımı bildirim formu doldurdum kuruma verdim onlar yaptı yazışmayi ama geç yaptık daha yatmadı.

Doğumdan sonra basur olan varmıydı benim çok artmış dışarı çıkmış hatta ağlamak istiyorum ameliyat gerekirse ya naparım ben

Off o uykular bana da pek tatli geliyo bide üsten çabuk çıkaramıyo yoruluyorum
Uyku tatlı gelmez mi canım. Emzirdim gazını çıkarana kadar 1 saat geçti eee yarim saate de acıkacak hanımefendi. Saat 3 -4 de kadar böyle gececek anne karninda iken de.bu saatlerde hep tekmeliyordu doğdu aynı saatlerde ayakta. Ama annesi yorgunluktan surunmekte

Canım 1 çay kaşığını tam doldurmadan veriyorum ogleden sonra ve gece. O saatler benim icin sorunlu olduğundan dolayı. Şöyle 40 imiz çıksın günde 4 defa daha fazla vermeye başlarım. Şeker kullanmıyorum canım. Gerek yok şekere onların damak tadı daha yok o yüzden üçer reddetmez. Oglum 33 aylık bu çayı onada veriyordum o yüzden damak tadı çok farklı gelişti. Mesela markette kefir diye ağlar yada kışın boza almadan marketten çıkamayız.

34 günlük oldu oğlum, hala kimliği yok. Bütün adamlar mı böyle rahat acaba Yarın çıkartacakmış. Şu yarın bi gelmedi. Bazen boğasım geliyor adamı

Benimki de rahattı ama ben kartal.egitim araştırmada doğum.yaptim orası da her hafta yenidoğan polikliniğine çağırıyordu. 15 gün olduğunda sgk da sorun cik ti ve hastaneden kızdılar niye hala kimliği yok bebeğin diye. Bizimki de mecbur çıkarttı. Pazartesi nüfusa gitti perşembe yeni kimlik elimizdeydi.

Beyefendi kimlik çıkarırsa başvurucaz insallah. Kimlik no olmayınca olmuyormuş. Kimliğiniz çıktı mı canım belki ondan olmuyordur

Canım tc kimlik nosu var kızımın. Ama ben hastaneden taburcu olurken de sorun çıkmıştı. Doğum yapmamış gözüküyordum sistemde. Sanırım bununla ilgili bir sorun.

İyi geceler herkese kusma problemi olan var mı? Benim oğlum özellike sabahları çok kusuyor. 15 dakika dik tutmaya çalışıyorum ama gene de kusuyoruz. Bazen su gibi bazen çökelek kıvamında

Benim kızında çok kusuyor canım sabah akşam ayırt etmiyor. Kilo alimi normal ise sorun yok dedi doktor hemşire herkes. Bizimki fışkırır tarzda emdikten 2 saat sonra da kusabiliyor o yüzden sadece bi doktor gastroentroloji yönlendirdi.

Oy maşallah benimki suyu tükürdü yüzünü eksitip olmadi anne sütü ile veririm :)

Kızlar bu kauçuk emzik nasıl bir şey biz çok emzik denedik almiyor en uzun beş dk aldı bir iki o kadar. Bir de onu denesek mi?

Kocami da öldürmek istiyorum bebeği uyutamiyorum aglatiyorum diye ben suçluymuşum yapamıyormuşum lohusa kadına çok güzel destek oluyor sağ olsun gittim yattim nasi susturacak bakalim
Bak sen yaa haklısın valla kolay sanki görsün bakalım iyi yapmışsın.

Bizim çok nadir çökelek gibi ağzının kenarında oluyo ama sizin reflü galiba cnm doktoruna sor mutlaka yatağını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…