2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Emzirmiyorum ben canım
gusül alıp temizken emzirsen daha iyi bence eşin oyalar 5 dk da alıp çıkarsın öyle bi durumda
Ben de oyle yaptim bundan sonra da oyle devam ederim. Zaten yatili misafir olmadiktan sonra sorun degil. Tabi benim yatili misfirim eksik olur mu orasi ayri
Aynen. Keske her evde olsa iki banyo. Ama 40 yillik binada oturunca banyo asagi akitmiyorsa şükrediyorsun.
Dogum ücretine basvurmussundur.. emzirme ucreti otomatik yatiyor, basvuru yok yaziyordu. Ben de başvurmadım ona

Dogum ücreti denilen 300 TL
Emzirmrme ücreti de 149 TL civarında.,
Allah allah. E e nasil anlatacaz yattigini nereye yatacak? Evet biz 300 lira olana basvurdum. Digeri icin sigortasi olmayanlara yatiyor dediler hic ustune dusmedik. Ama tam tersiymis sigortasi olana yatiyomus.
Keske daha once deneseydin. Ya a biz tecrubelerimizi daha once yazsaydik. Gaz damlalarindan falan cok daha etkili hem de icinde ne oldugunu biliyoruz. Ben aksam 7 gibi 3-4 cay kasigi veriyorum. Zaten dedigin gibi yarisini döküyor. Biz sindilik az cok duzene soktuk böyle.
Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki biraz daha umitliyim 40 tan sonrasi icin :)))sanki bi 10 dk kendi kendine duruyo :) tabi onun disinda hep kucak ama sukur
Duzeliyor duzeliyor :)

Arkadaşlar Dönence önerisi olan var mı ?? Bizim ki arkadaşın bebeğinde gördü nasıl açtı gözlerini izledi , ağlaması kesildi hemen , en iyisi alıyım da ağlama krizlerinde susar , ben de bi lokma ekmek yerim diyorum çok kötü bir anneyim

Hala mi misafir yatılı yaaa yok artik

Dönenceler epilepsi yapıyor diyollar annesi bence de kullanışlı ama ben cesaret edemiyorum, allah korusun

Cnm kaka bizde gaz sancısı başlayınca olmuyor yoksa gündüz yapıyodu zaten ama akşamüstü oda duruyor sonra gaz kaka karışıyor sizin bebişin kakasi az belki ağlamasın yeter
Yok ağlamıyor allaha şükür kakayı yapıncada iki bez peşpeşe değiştiriyorum bazen alt açma örtümüz falan batıyor sanırım böyle bir düzen kurdu sık sık yapmıyor yapınca toptan yapıyor

Canım benim de dün aynısına benzer bir olay başıma geldi. Emerken kıvranıyor ıkınıyordu zorla emzirmeye çalışıyordum sonra bir gaz çıkarma sesi geldi ki maşallahlik. Ardından kucagimda hafif ıslaklık hissettim. Bir baktım ki zıbın işin kollu üst muslin bez vardı hepsini geçip dizime bile çıkmış bok lekesi. Tabii ondan sonrası bikac saatlik rahatlık ki.
Canım ben söylemiştim ama tekrar edeyim. Gaz ilacı kullanmıyorum onun yerine gaz ilacı verir gibi bu çaydan veriyorum. Sabah aksam kesin veriyorum ama oglen içtiğimde uyanıksa yine iciriyordum. Ben 1-2 çay kaşığı kadar veriyorum. Kızım ilk zamanlar dokuyordu şimdi bekliyo vereyim diye alıştı sanırım.
Birde sadece kızım değil bende içmezsem kabız oluyorum sanki zor tuvalete çıkıyorum. Sizin de öyle mi

Canım bu hangi çay içinde neler var

Dogum parası neymiş ilk defa duyuyorum tired sen bilirsin öğretmenler de alıyor mu böyle paralar :) nereye başvuruyoruz
Doğum parası için internetten bi form indirip doldurcaz demişti eşim daha yapmadık canım...bi de süt parası var galiba ama iyice bi araştırayım ben ilgilenemedim ev kalabalık bayramda bizde toplandık bebiş küçük diye

Canım üşütüyor olabilir misin bebişi...göğsünden aşağısını özellikle örtülü tutmak lazım uyurken falan...omuzlarından bastırılmaz bebek göğsünden örtülüt karnı ayakları üşümesin diye...çorap falan giydiriyor musun...bizim hala çıtçıtlı atlet alt üst takım çorap...hava çok dengesiz kapi pencere açınca da epey esiyor ceryanda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…