2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben hepsini yaptirmayacagim sanirim.
Icerikleri neden boyle anlamiyorum .

Biz sizdirma yuzunden sleepy e gectik memnunuz simdi .
Reflu oluyo bebeklerde ilk birkac sonra geciyor

L lamezi chicco manuel göğüs pompasini kullaniyorum dogumdan beri. Oldukca memnunum . 100 liradan asagiydi fiyati tam hatırlamıyorum

Ben de hergun içiyorum ama iki gundur kabizim. Zaten ben kabiz oldum mu hicbir sey etki etmez.
Benimki öyle durmaz emmeden yaa
Hala sürekli memede mi oğlun? Ben yavas yavas cektim memeden. Artik memesiz 1 saate yakin oyaliyorum . Hatta bugun ilk fanfiniyi yaparken oglum uyanikti galiba kendisi de Alıştı memesiz durmaya. Masallah deyim de kendi kendime nazar etmeyim. Muzik falan dinletiyor musun? Muzik bence şahane sakinleştirici.
Ben normal toz kimyon kullaniyorum oyle de oluyo
Gaz için muskat veriliyor diye duydum doğru mu aranızda deneyen var mı kızlar? Biz yine tüm gün uyumuyoruz...
İnternette muskatin süt ile beraber zehirleyici etki yapabileceği yaziyor. İyi arastir kullanmadan.

Kızımi aldım arabasına koydum dışarı çıktım pazara markete gittim Biraz ağrıdı biraz uyudum biraz mu kırdı aldı ama bana çok iyi geldi
Benimki disari çıktı mi melek gibi oluyor. Evde delleniyor

Nerde oturuyosun canim ist mu

Canim biz simdi sut parasi ve dogum parasi diye iki para aliyoruz demi bu kadar yani?

Canım bir de bulunduğunuz ilçenin belediyesine telefon ile sorun hoşgeldin bebek kampanyanız var ki diye. Ben kartal da oturuyorum kartal belediyesinin yokmuş ama hemen yanımızda pendik belediyesinin hastane çıkışı bebek bezi vs den oluşan paket hediyesi varmis maltepe belediyesi ise gezdiriyormus.
Evet çok boş zamanım varmış gibi 3 belediyeyi arayıp bilgi aldım

Selam mayis anneleri nasilsiniz.biz bugün tam birbucuk aylik olduk.oglum 3330gr kilomuz 50cmde boyumuz.bir ayda bir kilo almisiz boyumuzda 56cm olmus sizce gelisimimiz nasil bu arada emziroyorum.rezene.kusburnu.dut kurusu.incir.hurma yiyorum surekli cok şükür sutum iyi geliyo sizede tavsiye ederim.hatta denedim sutum ne kaar geliyo diye uc saat emzirmedigim zamanda elimle sagdim 160ml cikiyo.bol bol su icin bide suyu proteinli yiceklerle taclandirin...

Sanki gerdek gecesi gibi oldu valla bizim ilk fanfini kızlar salak gibi adetken hapa baslamadim şimdi prezervatifle canım çıkıyor ya adet değilken 3 aylık iğne olur mu?
Bizimki sanirim kolay oldu sanirim kayganlastiri etkisi. Prezervatif makesef iskence ben de nefret ediyorum ama mecburum. Sen emzirmeyi tamamen biraktin mi?

Kızlar göğüs ucum sızlıyor tek tarafı ve emerken de cok acıyor acaba yara mi olacak ya daha önce bukadar uzun sürmedi öğleden beri devam ediyor
Yaraya yaklasmis canim krem vs.sur iyi bak
Kizlar yenidoganlar gunde 16-20 saat uyur yaziyor bi yerde ama bizimki toplam 10 saat ya uyuyor ya uyumuyor kalan butun zamanlarda agliyor veya emiyor
Canim benim oglum hic oyle uyumazdi gecede gunduzde uyanikti
Bazen uykuya dalis ivin emzikgb istiyor dalamsyincada aglayip tekrar tekra meme istiyor.
Gogsumde bosaliyor .seninde oyle olmustr canim .
Canim ne misafiri .misafir gitsin diye gir al dusunu utanip giderler belki .
Emzirmemek lazim canim oyle cok mecbur kalmadikca demisti bi hoca.
Mecbur kalirsanda yikamadan verme demisti
Canim olabilir hergun ayni saatlerde gelirmis kolik .hergunmu oluyor

Bizimkinin devvar Kayseri kocasınan bir tanr bebek cantasinin icinde bebek havlusu, hastane çıkışı, pisik kremi, bebek losyonu, bebek bezi , atesolcer, biberon falan vardi hatirladigim. Canta dolu doluydu.

Tamam canım, ben de seçim telaşı geçsin de müdürü arayıp sorayım.. para verildiğini bile bilmiyordum. İyi ki varsınız kızlar

Emzirmedim zaten ya. Bu gece de tuttum adami. Ama gunduz misafirler gidince daha fazla tutamadim sonra bebegim dellenmeden abdestimi alip ciktim.

elifahsen bu arada canim kocasinan belediyesi ici dolu bebek bakim cantasi veriyor. Ondan haberin olsun.

canım üşüyor olabilir ayaklarına dikkat et, geçenlerde sıcak diye ben de ince giydirmiştim elleri vücudu sıcaktı tesadüfen altını açarken ayaklarına dokundum buz gibiydi ve o gün ağlamaktan bitkin düştü kuzum. sıcak su torbası ile ayaklarını ısıttım, kendiliğinden gaz çıkartmaya başladı, rahatladı öyle uyuyabildi.

Ay kuzum verdim bir tatlı kaşığı d vitaminini de ekledim o da aradan çıktı hala gaz yapiyor bu kez dedim abartti mi ama çok mutlu gülüyor oynuyor ayaklari hep hareket haline ay ses de çıkarıyo pek tatli

Keyfî yerindeyse sorun yok zaten 1 tatlı kaşığı 2-3 çay kaşığı na denk gelir. Hem dolu dolu da veremiyoruz. Ne güzel gaz çıkarıyorsa.

Ben suan dusunuyorum benim kiz meme isteyince oyke azicik mizildanip aglamiyor birden son evrede agliyor.yani o durumda olursak kut diye emziririm heralde cadiyi

Benimki de hem catik kasli hemde horozlaniyor dinleniyor. Bir tek uykusunda gülüyor. Biz ne yaptıysak yanına bize hep sert hep bağırtı çağırdı.

yaptırmayı düşünüyorum canım, benim aşı kartım kaybolmuş son aşım yapılacağında ve tüm aşılarımı baştan yapmışlar. 34 yaşındayım hala vücut bütünlüğüm tam herhangi bir hastalığım yok bir de suriyelilerden çok hastalık bulaşıyormuş aşıları olmadığı için, aşı tehlikeli derken daha büyük riske girmek istemiyorum.

Aynen dediğin gibi bolca emzirmeye çalışıyorum canım..sanırım şu bira mayası ise yaramaya başladı..cuk sesleri geliyor çok şükür..bugün daha aktif hale geldi sol göğsüm...inşallah artacak zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…