2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canim biz simdi sut parasi ve dogum parasi diye iki para aliyoruz demi bu kadar yani?

Ay kuzum verdim bir tatlı kaşığı d vitaminini de ekledim o da aradan çıktı hala gaz yapiyor bu kez dedim abartti mi ama çok mutlu gülüyor oynuyor ayaklari hep hareket haline ay ses de çıkarıyo pek tatli

kac gunluk canim senin beybi ? ben tiny love magical aldm ama bizimkinin hic ilgisini cekmiyor. henuz gormuyor heralde diorum. 40 gunluk bizimki

Kızlar bebeklrinizin goz rengi değişti mi
46 günluk olduk hala masmavi...oğlumun lacivertti kahverengiye dondü tüm aile yeşil gözlü olmamıza rağmen...bu çok açık mavi belki dönse bile yeşil olacak kanımca...ama göz rengine 6 ay var değişebilir daha yani

Canım bu hangi çay içinde neler var

Rezene çekilmemiş kimyon anason keten tohumu lavanta tohumu. Hepsinden 50 gr alıp karıştır bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup 5 dk demliyorsun bu çaydan bebise de veriyoruz biz. Sonuçta bitkisel gaz damlalarının icin de bu bitkilerin özü yada yagi bulunuyor

Teşekkürler :)

Gaz için muskat veriliyor diye duydum doğru mu aranızda deneyen var mı kızlar? Biz yine tüm gün uyumuyoruz...

Kizlar slm nezamandr giremiyorum ben .
Mevlutumuz var yakinda ona hazirlaniyoruz bayram cok yogun gecti kv de cok yoruldum evdede durmak istemedik .
Elimi yaktim bayramda nazar etti adiler
cok fena. telefona birsure bakamadim.
Simdide mevlut telasi buda bitsede bi rahatlasam artik.

Canim fiyat arastrmasi yapmadim hic ama lansinohtan memnunum.ciftli aldim tekli kullaniyorum.tekli daha uygundur diye dusunuyorum

Donence epilepsi ve otizim yaptigi soyleniyor sonanda bu yuzden almadim canim

Ya merak ettim iciyomusun meshur bitki cayini

Kız yüzü dışarı bakınca sıkılmıyorlar babası öyle gezdiriyor bizimki. Öyle sling var mı?
Canım sling sıcaklarda bunaltmazmı bebeği bildiğimden söylemiyorum ben almamıştım da terletici olabilir diye düşünüyorum birde kısa vadeli kullanılır gibime geliyor çünkü bebeklerin kilosu arttıkça omuzlara ve bele yük çok biniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…