- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.321
diğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
kadınların hücreleri 3 yılda bir yenileniyor muş
erkeklerin hücreleri 4yılda bir . hamile kaldığınız yıl kimin hücresi yenilendiyse cinsiyet onunki oluyormuş.
ben yaptım 89 doğumluyum 89+3=92 -95-98 -2001-2004-2007-2010-2013-2016
eşim de 89 doğumlu 89+4=93-97-2001-2005-2009-2013-2017 bu yıl eşimin ki yenilenmiş ve erkek çıktı bakalım ne olacak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan başka birşey istemez ama bunu da merak etmiyor değilim :)
[/QUOTE
Benimki 2018de yenilencek esimde 89 onunki bu yil yenilenmis bizimkide erkek. Hadi bakalm bu istatistiği devam ettirelim nolucak az kaldi 1 aya cogunluk ogrenmis olur ankette var bakalım
İnşallah hayırlı haberlerle gel canım. Çok geçmiş olsun küçüğün için. Rabbim yar ve yardımcın olsunMerhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
nubu paralel uzanıyor canım bence kız gibi sankiYaaaaa bendeeee tahmin istiyorum kimse yazmadı13 kasım da 13.cü hftada ikili de görcem miniğimi sofiarya baksanaaaa bi canım yaaaaa
ben yaptım eşim 81'li bu yıl onunki yenilenmiş. ve bütün cinsiyet tahminlerinde oldugu gibi bu da erkek çıktıdiğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
erkeklerin hücreleri 4yılda bir . hamile kaldığınız yıl kimin hücresi yenilendiyse cinsiyet onunki oluyormuş.
eşim de 89 doğumlu 89+4=93-97-2001-2005-2009-2013-2017 bu yıl eşimin ki yenilenmiş ve erkek çıktı bakalım ne olacak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan başka birşey istemez ama bunu da merak etmiyor değilim :)
nubu paralel uzanıyor canım bence kız gibi sanki
Teşekkür ederim tatlımçok geçmiş olsun. Hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışını
Kızına hamile kaldıgın yıla baktın mı canım tutuyo muben yaptım eşim 81'li bu yıl onunki yenilenmiş. ve bütün cinsiyet tahminlerinde oldugu gibi bu da erkek çıktıartık bukadar tahmine kız çıkarsa bilemiyorum yani
Gecmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinOğlum birazcık hastaara ara atesleniyor. Çok fena bir salgın var. Bir yandan da ben sürekli Allahtan anneler var. Bakıma çekti bizi
Teşekkür ederizGecmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim canım. Durumumu haber veririm ki başkalarına tecrübe olsunİnşallah hayırlı haberlerle gel canım. Çok geçmiş olsun küçüğün için. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin canım ama bence zor bir ihtimal, saglikli olursa çok güzel olur olmazsa da Allah olmayanlara nasip etsin insallah, sali günü sizi bilgilendiririm, çok teskkur edrimD DenizErenYaz canım umarım gelişme gösterir bebeğin. Aksi bile olsa üzülme. Tekrar olur inşallah. Dualarım seninle
Şimdi okuyunca arkadaşıma baktık onun 2015 de hamileliği anneninki yenilenior ama oğlu oldu yani tutmadı . bana baktım eşiminki yenilenmiş oluor bakalım bende ne olacak daha belli değildiğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
İyi haberler bekliyoruzAmin canım ama bence zor bir ihtimal, saglikli olursa çok güzel olur olmazsa da Allah olmayanlara nasip etsin insallah, sali günü sizi bilgilendiririm, çok teskkur edrim
geçmiş olsun inşallah güzel gelişmeler olur hakkımızda hepimiz için hayırlsııÇok teşekkür ederim canım. Durumumu haber veririm ki başkalarına tecrübe olsun
yani hep diyorum bu tahminleri çok ciddiye almamak lazım, kızın mı var bitane??Sağol canımDesene 3 de denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?