2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aman hemen curudu tez. Kizlar yaaa herseye bi aciklama getirilmis insanlar baska gezegende yasamayi bulucak 50 yila. Ama hala kiz ya da erkek olma olasiligi 1/2 demekki var bildikleri bisey bekleyelim o zaman

Tek mantikli gelen teori erkek y kromoozomunu tasiyanlarin hizli oldugu x kromozomunu taşıyanların uzun yasadigi. Catlama gunu iliski olduysa erkek olma olasiliigi artiyo. Yumurtlama haftasi iliski olduysa yani beklemiz spermse kiz olma olasiligi artiyo. Sadece olasilik artiyo tabiki ama :)

İnşallah hayırlı haberlerle gel canım. Çok geçmiş olsun küçüğün için. Rabbim yar ve yardımcın olsun

Yaaaaa bendeeee tahmin istiyorum kimse yazmadı 13 kasım da 13.cü hftada ikili de görcem miniğimi sofiarya baksanaaaa bi canım yaaaaa

Eklentiler

• 86AA32E2-DB08-41CA-A61B-CE06C51C47F9.webp
    16 KB · Görüntüleme: 65
ben yaptım eşim 81'li bu yıl onunki yenilenmiş. ve bütün cinsiyet tahminlerinde oldugu gibi bu da erkek çıktı artık bukadar tahmine kız çıkarsa bilemiyorum yani

Oğlum birazcık hasta ara ara atesleniyor. Çok fena bir salgın var. Bir yandan da ben sürekli Allahtan anneler var. Bakıma çekti bizi

Eklentiler

• IMG_20171020_155900_005.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 64
D DenizErenYaz canım umarım gelişme gösterir bebeğin. Aksi bile olsa üzülme. Tekrar olur inşallah. Dualarım seninle
Amin canım ama bence zor bir ihtimal, saglikli olursa çok güzel olur olmazsa da Allah olmayanlara nasip etsin insallah, sali günü sizi bilgilendiririm, çok teskkur edrim

Şimdi okuyunca arkadaşıma baktık onun 2015 de hamileliği anneninki yenilenior ama oğlu oldu yani tutmadı . bana baktım eşiminki yenilenmiş oluor bakalım bende ne olacak daha belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…