2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
yani çok zayıfta değilmişsin ama ;bazen anne zayıf oldugunda papp konsantrasyonu yüksek çıkabiliyor. senin de bakıp araştrıdıgın gibi tüm kromozom anomalilerinde papp değeri düşük çıkar.zaten papp değeri sadece bebekle alakalı da değil,bizim de birçok organımızdan papp konsantrasyonunu yükseltecek hormonlar salınıyor oyuzden papp yüksekliğinin kromozom anomalilileri açısından literatürde ifade ettiği bir anlam yok. yine de kadın dogumcun yarın muhtemelen konuyu net bir şkeilde açıklayacaktır,bebekle ilgili bir sıkıntı olarak düşünme için rahat olsun

ayrıca henüz tez aşamasında olan bir durum daha var ki; kilo ve boy değerleri normalın üstünde olan fetüslerde papp-a değeri anlamlı derece de yüksek,tam tersi gelişme geriliği olanlarda da anlamlı ölçüde düşük bulunmuş. yani senin bebiş biraz önden gidiyorsa da gebeliğe ait papp-a nın yüksek olması normal karşılanır. iri bebek doğurabilirsin dikkat et Dodine

Gozunaydin olsun canim minnakini gormussum bizimde 1.6 cikmisti ense kalinligimiz sonuc bekliyoruz artik

Arkadaşım gidip sonucumu aldı kağıfı bana gönderdi resmini. Bütün değerler risk ortalamasının altında. Çok şükür içim rahatladı. Demekki neymiş sadece kan sonuçlarına göre yorumlamamak gerekiyormuş. :) oh be.

Kızlar saat 4 te randevum var Heyecan stres korku hepsi tavan yaptı bende
Sakinleşemiyorum
Ah kuzum çok iyi anlıyorum seni çarşamba günüde ben öyleydim. Tepemdeki ekrana bakamadım ellerimle gözlerimi kapadım. Kenardan azıcık baktım kolunu kıpırdattı öyle açtım elimi. Kalbim o kolu görene kadar yerinden çıkıyormuş gibiydi. Sakin ol eminim meleğin gayet iyi..

Yaşın kaç canım

Oh hadi gözünaydın canım

Normaldir icini ferah tut. Bende senin gibiyim haftaya ikili testim var nasil korkuyorum anlatamam. Bide sadece bi olasilik. Ama bebegi dogana kdr kendini mahveden o kdr cok kisi okudumki. Ödüm kopuyo
Tabi testler daha strese sokuyor insanı ama ben daha ziyade kalbinin durmasından filan korkuyorum sanırım. Çok değişik bi duygu. Allah yardımcımız olsun,sabır versin inşallah.
normal canim) o endiselerden hepimizde var.ilk.gebeligi olanlarda biraz fazla galiba..benim ikinci gebeligim.ilki kadar endiseli degilim.daha sakinim)
Ay ne guzel. Keske bende sakin olabilsem.Hareketlerini hissetmeye başlayinca geçer diye tahmin ediyorum. Yani inşallah geçer :)

Kızlar merhaba, inşallah herkes iyidir. Mide yanması yaşayan varmı. Ne yesem midem çok yanıyor. Zaten reflü gastrit bende hamilelikten öncede vardı şimdi daha beter yediklerimede dikkat ediyorum ama alev alıyor sanki. Tavsiyesi olan varmı

Kızlar bugün doktor randevuma gittim çok şükür her şey yolunda
Önceki kontrolde tsh 0.24 çıkmıştı doktor bugün tekrar tahlil istedi 0.003 çıkmış Bu sefer çok düşük yani
Sizde nasıl bu değerler Ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…