- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.201
Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı olmasına darısı başımıza.Kızlar bugün doktor randevuma gittim çok şükür her şey yolunda
Önceki kontrolde tsh 0.24 çıkmıştı doktor bugün tekrar tahlil istedi 0.003 çıkmış Bu sefer çok düşük yani
Sizde nasıl bu değerler Ne diyorsunuz
kizimdada kullanmisdim.gercekden cok faydali.yarindan baslayayim o zamanbu testleri amerikada direk her hamileye oneriyorlar. Ikili test down sendromu yakalama orani %70 bu testlerde %99 diger tum anomolileri %97uzeri dogru tahmin edermis. Ama siz yine doktoruza sorun embriyo testleri ile ayni sonucu veriyorsa gerek you.
yemek gibi istediginiz zaman kullanabilirsiniz. Ben hamilelelikten once ve Ilk haftalar kullanilaniyordum. Midemi bulandiriyor icin biraktim. Bir iki haftaya yine baslarim umarim
esimde bir cok sorun vardi, ivf siz olmaz diye doktorun beni aglattigi gun ben aslinda supriz hamile kalmisim. Supriz bebek mi diyolar, evet diyorum :)
4 kilo aldim. Mecburen gidecegim. Goguslerim bir beden buyumus 34c ydim ama zor dolduruyordum 34 d olmusum ve tasiyorlarAynen bunun gozleri gibiler. Kesin bir kilo goguslere gitti.
benimde oluyor. Talcid kullanmak serbest diye biliyorum. Ama doktorunuza danisin
Tsh için tekrarmı kan veriyoruz bana önceden bakmıştı sonra yinemi bakıyorlar, bu benim uyuşuk dr niye hiç bişey yapmıyo
Ay bu doktorların aynı konuda farklı farklı konuşmalarına sinir oluyorum
Kendi doktoruma gösteremedim aynı hastanede başka doktora gittim az önce Ben odaya girer girmez hemen hemen dahiliye doktoruna git bu sonuçlar çok feci dedi
Tsh 0.003, FT3 ve FT4 de (bunlar da ne demekse) yüksek çıkmış
Kadın gece gece beni panikletti Yarın dahiliye doktorundan randevu aldım bakalım
Canim merhaba daha once bununla ilgili bir paylasim yapmistim .Benimde tsh 0.46 cikmisti.bu sonucun uzerine serbest t3 've serbest t4 degelrlerine baktirmami soylemisti doktor.gercekten tiroidde problemmi var
Canim t3 ve t4 tsh taki duzensizligin hangisinden kaynakladigini bilmek icin olculuyor.hamileligin ilk uc ayinda tsh hizli calisiyor gibi gorulebilirmis.yani kandaki hcg hormonu bi cesit tsh i baskilarmis.sayet t3 've t4 normal cikarsa.senin t3 t4 kac cikmis.bide daha once yazmistim ama hatirlatmak isterim.tsh sayisal olarak az cikarsa tiroid hizli calisiyor ,sayisal olarak yuksek cikarsa dusuk calisiyor demekmis.benimde ilk haftalarda tsh 0.46cikmsiti digerleri normal for degerdeydi.onikinci haftada bi daha bakalim dedi dr bugun yaptirdim.tsh 1.14 olmus.
Damla sakizi receli arayin. Genelde aktarda oluyor. Sabah ac karnina bir kasik yiyorsunuz cook sekerli koyu kivamli ve beyaz bir sey. Benim baslangic ulserimi tedavi etmisti. Hamilelikte sikinti olacagini sanmiyorum ama fazladan seker aliyorsunuz. Diger sekerleri azaltirsinizDoktoruma söylim bari içten içe kavruluyorum resmen. Rennie falan fayda vermedi çünkü.
Damla sakizi receli arayin. Genelde aktarda oluyor. Sabah ac karnina bir kasik yiyorsunuz cook sekerli koyu kivamli ve beyaz bir sey. Benim baslangic ulserimi tedavi etmisti. Hamilelikte sikinti olacagini sanmiyorum ama fazladan seker aliyorsunuz. Diger sekerleri azaltirsiniz
Aynen bizimki de cok hareketliydi. Çok sevindim sizin adınızada :)Çok mutluyum her şey yolunda hatta kıpır kıpır kıpırdıyordu ❤
Hamile oldugunuzu soyleyin. Hamilelik degerleri normal degerlerden farkli. Degerlerini bana yakin. 0.50 mi simdi yeni dozunuz? Bir aya ikinin altina iner diye dusunuyorum. Mutlaka her ay kan verin takip ettirin.Kızlar Ege üniversitesinde endokrin doktoru tavsiye edebilecek varmı.. ben poliklinikten Utku beye gidiyorum.. ama çok önemsemiyor gibi geldi yazılanları okuyunca..benim TSH 3.5 ve doktor ilacimi 0.25 di arttırdı.. ve tahlillerde sadece TSH a bakıyor,*t3_t4 e hiç bakmiyor.. acaba bu normal mi.. ben dahiliye de yada kadın doğumda baktirdigimda hepsine bakıyorlardı..uzmanları olsun diye endokrine gittim daha az inceliyor sanki..
Normal cnm benimde oluyodu ani bisekilde sancı giriyo hemen de geciyodu şimdi geçti rahatım şükür sennde az kalmış tabi yinede Dr sor istersenBenim derdime bi cevap yokmu acaba :)
Bende şimdi bebe yağı kullanıyorum cnm dört. aydan sonra bioil çatlak kremi ne basliycm bide tavsiyem daha önce iki çocuk doğurmuş biri olarak uzun süreli yaptığınız banyolarda zeytin yağı ile güzelce yağların gobusu banyonun buharinda çok az catlagim var oda göbek bolgemde değil iç bacak kısmında ben ilk hamileliğinde deneyimsizdm biraz oraların catliyagini hiç dusunmuyodum hiç bişey sürmesini ama göbek bel çevrem bekarliktaki gibi
Cnm cinsiyet tahmini yapıyorsun sanırım az okudum yorumları benim bebisede baksana sana zahmetYaaa çok iyi o zaman bı de tok tutuyordu eminim bende deyeyeyim
Canım inşallah sizi yaniltmam benimki sadece bir tahmin senin bence erkekCnm cinsiyet tahmini yapıyorsun sanırım az okudum yorumları benim bebisede baksana sana zahmet
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı inşallah insan merak ediyo işte pazartesi randevum var bakalım Dr yorum yapckmiCanım inşallah sizi yaniltmam benimki sadece bir tahmin senin bence erkek
Canım sende 2016 nisan annelerinde mıydın yoksa mogaminin grup muydu hatırlıyorum bir yerden hoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar
biraz geç oldu ama ben de gruba katılayım dedimevde enerjisi bitmeyen bir ufaklıkla çok aktif yazamasam da elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum. Hepimiz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Diğer çocukların cinsiyetini merak ettimÇok teşekkür ederim canım hayırlısı inşallah insan merak ediyo işte pazartesi randevum var bakalım Dr yorum yapckmi
11 yaşında oğlum 8 yaşında kızım varDiğer çocukların cinsiyetini merak ettim
Canım sende 2016 nisan annelerinde mıydın yoksa mogaminin grup muydu hatırlıyorum bir yerden hoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallaheski nickim mgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?