2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu arada daha önce sana kan verildiyse bu sekildede duyarlılık oluşmuş olabilir. Bide bi sağlıkla doğması imkansız yazmışsın şöyle bir çözümü var. Şuan senin kanında oluşmuş antikorların bebeğe zarar vermemesi için anne karnında müdahale ile bebeğin kan grubu değiştiriliyor. Bu şekilde antikorlar bebeğe zarar vermemiş oluyor. Ama bundan daha kolay bir çözüm yolu da olabilir. Mutlaka başka bir doktorla görüş. Eminim bir çözüm yolu vardır.

Ne kan alımı ne düşük ne kürtaj öncesinde hiçbirşey yaşamadım ama perde astım bi kaç gün önce ve bi iki damla kanamam oldu sonrasında uyarılmış olabilir diye düşündük 3 doktorda aynısını dedi yarın başka hastaneye gidicem orda da anlatacam durumu

Normalde kan uyuşmazlığı olanları bu konularda uyarırlar uzanma karına darbe alma durumunda şüphe varsa acilen doktora başvurulmalı aslında. Kanama sebep olmuş olabilir. İndirekt coombs testin titrasyonlu mu yapıldı. Sadece pozitif mi yazıyor yoksa bir değer var mı

Aynisini bende sordum hemsireme. Sordugum icin bile Baya kizdi bana.

canim bendede uyusmazlik var 7 haftalikken o testi yaptirmistim negatif cikti bu 2. hamileligim ilkinde 7 aylikken vurunmustum dogduktan sonrada 48 saat icinde 2. igneyi vurundum oglumun kan grubu pozitifti o yuzden. zaten bu 2. igneyi diger hamilelikler icin yapiyorlar.bide burda bazi arkadaslar ilk haftalar dusuk doz igne vurunmuslardi sanirim dusuk tehlikesi vardi emin deilim bence sen baska bi doktorada gorun canim

iğne vurmadılar mı?
normalde 20. haftalarda bu iğne oluyor ama birkaç hafta önce kanamam oldu, doktor önlem amaçlı yarım doz yaptı
kalan dozu da ilerleyen zamanlarda yapacak
şuan o testi yapmamız mantıksız, iğne olduğun için zaten pozitif çıkacak dedi

neden sağlıksız olsun ki
kan uyuşmazlığı ile ilgili sıkıntı olsa bile ilk bebeğe etkisi yok sonraki gebeliklere var diye biliyorum ama

Son düzenleme:

cok birsey bilmiyorum. ama yengemdede kan uyusmazligi var ve igne oluyordu bebege birsey olmasin diye 4 cocugu var. hepside sapasaglam en sonuncu 4 aylik oldu.

az once doktordan geldim ve 2 linin sonucunu aldim cok dusukde olsa risk var dedi hayirlisi bakalim 9 ay sonra insallah saglikli bi evladim olcagina inaniyorum nt si crl si normaldi kan tahliline gore cok az dedi risk

İkili test yaptıranlar sonuç kaç günde çıkıyor

Arkadaşlar bebişlerinizin isimlerini ne düşünüyorsunuz:) Ben kızım olursa ahsen koymayı düşünüyorum ama kaynanama bi türlü söyletemedik zor isim diyor:)
güzel isimmiş canm allah gönlüne göre versin inşallah,evet büyüklerimiz zor isimleri sevmıyor telaffuzu kolay olan isimn tercihleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…