- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.861
Aa yapma ya banada dün kız gibi dedi benimde bi dahakine erkek cıkmasınMerhaba anneler yazamasamda sizleri takip ediyorum.bende bugun ikili test yaptirdim sadece ense kalinligi olculdu bide kan verdim.burun kemigine bakildimi sizlerde?gecen hafta kiza benziyor demisti doktorum bugun erkek dedi.ikinci oglum geliyor.hayirlisiyla hepimiz kucaklarimiza alalim
Can'ım ya nasıl hissediyorsunuz hareketibende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak
Can'ım ya nasıl hissediyorsunuz hareketibende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak
Benim 1.3 cikti ve hic yorum yapmadi. Neden 1.4 civari normal dedin. Mesela bi tanidigimin 0.95 cikti o daha normal degilmi? Yani ne kdr ince sonucu o kdr dusurmezmi?İkili test yaptıran arkadaşlar, ense kalınlığı ne çıktı? Hoş ben daha kan vermedim yarın sabah vereceğim ama bugün ultrasondan 1,2 ölçtü hoca. 1,4 civarında olmalı zaten, iyi sıkıntı yok dedi ama bununla ilgili çok araştırma yapmadığımdan merak ettim sizlerde ne çıktı ve doktorlar nasıl yorumladı?
EL MUSAVVİR
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 1000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =1000
NRYSYN =1000
Yok canım ben de mantık olarak öyle biliyordum ama değilmiş. İstatistiksel olarak açıkladı, şöyle söyliyim ortanca değer vardır istatistikte, şimdiye kadar olan ölçülmüş değerlerin ortalamasını alır gibi düşünebilirsin, o ortancadır literatürde. Değerin ortancada veya civarında olması iyidir, olması gerekendir, olumluyu işaret eder. Literatürde geçen 1,4 imiş. Biraz altı biraz üstü en ideali dedi, 3ün üstü için tehlikeli dedi.Benim 1.3 cikti ve hic yorum yapmadi. Neden 1.4 civari normal dedin. Mesela bi tanidigimin 0.95 cikti o daha normal degilmi? Yani ne kdr ince sonucu o kdr dusurmezmi?
Kaşıntı catlarken çok oluyo cnm kaşıma nemlendirici sürün bebeyagi kullan kız kardeşim kasiniyo dedi kasidi kıpkırmızı oluyodu kasiyinca doğumdan sonra renk açıldı acayip çatlamış tiben varim canimgogusler karin deli gibi kasiniyor.ozellikle aksam olunca.gecen gun kasimakdan yara yaptim hatta(
Maalesef şuan bile bulantıdan uykudan uyandım. Şimdi iyiyim yine de. Birkaç hafta önce uykuda sürekli bulandığını hissediyordum. Sabaha karşı uyanıyordum.Kendimden başka ilk defa gece bulantısı yaşayan birini duydum desem :)
Bu arada ben de hiç hissetmiyorum nerede napıyo... sadece şişkinlik var, o kadar. Ama sen de hissedenlerdensin hiç olmazsa yerini tutturmuşsun
Can'ım neden vajinal almıyorsun eziyet ediyorsun kendine? Hem vajinal daha etkili diye biliyorum.iste biri yatarken biri sabah iki tane alacakmisim gunde. bu gun kullanmadim dun cok kotu oldum diye. ama inan kullanmdim halde etkisinden cikamadim. nasil uyku vuruyor gozlerimde ev donuyor boyle hep bi yere cokme halinde kaliyorum. basima agri yapti dun bu gun. kizim evde tek oluyor kizimi yedirecek halim kalmiyor. kendimi bile besleyemiyorum. sofra kurup her sabah esimle duzenli yerdim. 2 gundur ne yiyebiliyorum nede kurabiliyorum. canim istedini yapardim. simdi ne canim birsey istiyo nede yemek yapabiliyorum. dun gene patates salatasi istedi bu gun resmen hic birsey yok. bu gece kullanacam cabuk gecse bu gunler
Benim de 1,6 çıktı. Bence ortancaya falan çok takılma. Belli bir referans aralığı var sonuçta. Üstelik risk yüzde yüz denilenlerde bile ne sonuçlar gördük. Sapasağlam bebişler.İkili test yaptıran arkadaşlar, ense kalınlığı ne çıktı? Hoş ben daha kan vermedim yarın sabah vereceğim ama bugün ultrasondan 1,2 ölçtü hoca. 1,4 civarında olmalı zaten, iyi sıkıntı yok dedi ama bununla ilgili çok araştırma yapmadığımdan merak ettim sizlerde ne çıktı ve doktorlar nasıl yorumladı?
Salatalarda kullanilan mor lahanayi yogurtla karistirip birazda pul ve karabiber kat. Aksam gec vakitte acikirsan bunu deneyebilirsin kilo yapmazYogurt yiyemiyorumsuan kendime biraz misir patlattim gecistirmeye calisiyorum insallah doyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?