- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.021
Bende 1000 tane alabilirimEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 5000
@pedike =1000
@hiye =1000
ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
Dolunay22 =1000
Belirtisiznesne =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
loveren =1000
@ddades =1000
weryew =1000
@Berenimo877 =1000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
@_meLinDa_ =1000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =2000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
KALAN=58.000
Hadi ya :) ben de dahiliyeye randevu aldım boşuna.Yok canım bezmi alemde netten direk alabiliyosun endokrine sadece mesajı dışı ve az hastaya bakıyor akşam 23.00 saatlerinde takip et ben öyle denk getiriyorum
Allah hayirli saglikli evlat versin insallah gonlunce olur randevun ne zaman[/QUOT amin inşallah haftaya salı alcm randevusu 14 haftalık tam oluyo belki soyler
Ben hiç birşey yiyemiyorum hatta bilmeden içinde kıyma olduğunu yediğim yemkten bile aklımdan çıkmıyo nasıl yedim diyeSadece ense kalinligindan bakilmiyor. Algorithmayla bakiyorlar. soyleyememistir. Sikinti yapmayin diger doktor tanilari gibi degil bu. Istatistiksel.
bir sey olmaz. Sonra buyur. Zaten gunundeydi gelse bile 40 inci haftada da dogabilir 41 de de. Rahat olun sikinti yook.
bana da kiz dediler etten tiksiniyorum. Ama kofte olunca yiyorum.
canim bende evde ole oturuyrm yemekde yiyorum cok asiri yiyemesemde 7 kilo verdim 106 la basladim 99.5 olmusumYa kilo demişken arkadaşlar ben hiç kilo almadım normalmi acaba. Doktorum çok iyi biraz daha böyle devam et dedi ama. Az yediğim falanda yok gayet güzel yiyorum herşeyden ve bende hiç hareket yok muhasebeciyim masa başı iş evde desen full oturma. Acaba normalmi ya
Ben ben ben ölüyorum kaşıntıdan özellikle göğüslerimin kahverengi kısmı deli gibi kaşınıyor bir de bacaklarımın bilekle diz arasında kalan kısmı çılgın gibi kaşınıyorum. Kuruluk falan da Yok öyle ben de nemlendirici sürüyorum her duştan sonra, enzim değerlerimde gayet normal anlamadım gitttii
İyi geceler hanımlar. Soğuk algınlığına yakalandım ve nefes almakta bile zorlanıyorum. İlaç kullanmıyorum ve kullanmak da istemiyorum. Bu durumda tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Özellikle burun göz kaşıntısı ve tıkanıklığı için
Kızlar burda mısınız ben burayı yeni gördümaynen cnm ya burayı geç keşfettim :)
Bence de canima konusun. Yormayin kendinizi. Gelismeleri haberdar edin.
Canım şeker yüksekliği de kaşıntı yapar bi şekerini ölçtür istersen. Bide bi cildiyeye görün belki de alerji gibi bişeydir. Çünkü çok au içiyormuşsun ve zaten kremleniyosun o kadar kasınmaman lazım
canim bende evde ole oturuyrm yemekde yiyorum cok asiri yiyemesemde 7 kilo verdim 106 la basladim 99.5 olmusum
weryew Hani doktor tani kagidina abortus yazmis ya, o aslinda kotu bir sey. Bebegini su an o minicik ilaclarla tutturuyorsun gibi dusun.
Eger bir gun isyan bayragini cekip saglam bir sekilde Beni rahat Birakin demeyi aklindan geciriyorduysan o gun bugun diyeyim. Bagirip cagirmana kendini iyice uzmene gerek yok ama Duzgun anlatmak yanlamaiyorlarsa sivri dilli soyle. Eger ilerde basina kakarlarsa ilaclarin Yan etkisi sinirliymisim dersin.
Gun senin yatakta yatip televizyon izleme gunun. Birak kaynanani dedeni , be hatta kizini bile yolla esinle gotursun ise yada kaynanan alsin yanina gitsin nereye gidecekse. Biraz kendini ve bebegini dusun. Sana pismis yemek getirsinler evini toparlasinlar. Sen kimildama. gerekirse bir arkadasini komsunu cagir baksin sana.
Ilerde niye yapmamisim oyle diye pisman olacagina o gun oyle yapmisim diye pisman ol.
Bende bir hafta oldu cnm burayı göreliKızlar burda mısınız ben burayı yeni gördüm
Ya kilo demişken arkadaşlar ben hiç kilo almadım normalmi acaba. Doktorum çok iyi biraz daha böyle devam et dedi ama. Az yediğim falanda yok gayet güzel yiyorum herşeyden ve bende hiç hareket yok muhasebeciyim masa başı iş evde desen full oturma. Acaba normalmi ya
Evet süt damarları onlar insallah sağlıkla emziririz bebislerimiziGöğüslerim çok büyümedi ama damarlar görünüyor sizde de öylemi kızlarrrrr
Biz kadınların yükü çok canım hele anneysen herşeyde daha çok fedakarsın Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten çok zor sana yapma etme demicem çünkü bense senin gibiyim kimseden hayır yok 2 çocuk var birde eş (narin olanlardan) onların okulu yemeği koşturmacası inanki uyuyunca hepsi dünya varmış diyorsun sanmayın büyüyünce işler kolaylaşır derlerdi bana inanmazdım 15 yaşında büyük oğlum yemin ederim küçük onunkadar stres yaptırmıyor ergenlik başa belaymış Biz neden giremedik bu ergenliğe anlamıyorum... Allah acılarını göstermesin en güzel zamanları 0 6 aylık hep derim sonra ağlanmaya başlar her anne.. Ama napalım yavrular çok tatlı Allah huy güzelliği versin hayırlı sağlıklı evlat olsunlar İnşallah.. Sen yinede kendini parçalamadan yap ben öyle yaptım biraz daha rahatladıminan bu dedini oyle istiyorumki ama mumkun degil keske olsa en kucuklumden beri tum sorumluluk hep bana ait oldu. esim cocu guvenemem ona verirsin baska bi yerden cikar hic anlamaz yani. cocugu aksama kadar ac birakir emin ol buna bundan cok kavgamiz var. kaynanam desen ona hic muhtac olmak istemiyorum ona kirginlim oyle cokki bana anan gibi olursan kusura bakma seni bakmayiz bile dedi hadi tamam bakma ama yuzume bari deme dimi. o bana esmin meslegi baska olsaydi ona gore kiz alacakdik bile dedi yani. hatirlamak istemedim kadar incinmislim cok var bayilmak uzere olurken bile hastanede onun pesinde kosturmuslum var. beni benden baskasi bakamaz. yememi yapmak zorundayim kizim var onun hersey yaparim. cunku o tum sıkintilarimi unutturan beni tamamiyle huzurla dolduran ask parcam simdi bebegim icinde elimden geleni yapmak istiyorum. ama karsindakiler cok anlayissiz oluyor sadece varya is yapmak birsey degil bazen kelimeler bile yasadin sitres uzuntu bile yetiyor yani. kardeslerimle konustum artik cok birsey tutmayacagim. bu gun yemek yaptim evi supurdum merdiven sildim dikis yaptim kizimi baktim dedemi goturdum. ama herkez diyo yerimde 5 dakka durabildim yoktur yat saatine kadar. oylede alismisimki bu duruma sadece tek bir iyi arkadasim var ve babasini yeni kaybetti onun yarasi varken onada kendimi mubtac edemem bu zor gunlerinde benim onun yaninda olmam lazim asil. yani simdilik kardeslerim ufak tefek yardim alacam insallah. inan bende korkuyorum ama sadece herseyin iyi olacagina inanmak istiyorum kendimi bunalimlara sokmak istemiyorum. ben hic birsey dokunmasam ev agir olur. abartus duydumda bendd endizelendim inan varya istemesemde agliyorum sonra kendine gel diyorum. annem bana asla yardim edemez malesef ama dedin gibi daha herseyi azaltacagim daha rest cekecegim mumkun oldukca dinlenicem
aynen oyle canim ben kilo vermeme gore cok sukur bebisimin haftasi onde bileO zaman bünyeye göre değişiyor. Aslında daha iyi kiloyu korumak. Beslenmemiz iyiyse sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?