2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım günaydın .Anladığım kadarıyla liv hospitale gidiyorsun. Nasıl memnunmusun. Bende düşündüm orayı ama oranın trafiği cok yoğun oluyor diye geri vazgeçtim birde mesai giriş çıkış saatine denk gelirse hic yetişemem diye düşündüm. Ama aklımın bir köşesinde de ora var hep bakalım bugün bir kaç hastane gezecem

Bebegimhadi fazla olur mu zahmet edip yazmıştın detaylı olarak ayrıca teşekkür ederim onun için eşimin bağlı olduğu kurumun anlaşması var hastaneyle 100 tl ödüyorum muaye ücreti testler çok yüksek değilse acaba sadece Doğum için mi sigorta yaptırsam diye düşünüyorum bir türlü karar veremedim. İkilide yaş artıkça risk fazla çıkıyor haklısın ngs yapıldığını Dr biliyor değil mi orada bir sorun çıkmamış inşallah yokturda sağlıkla alalım inşallah kucağımıza . Ben ilk muayene hariç hep kanamayla moral bozukluğuyla gittim belki Bebiş göstermedi belki Dr birşey demedi bizim de hiç aklımıza gelmedi cinsiyet sormak bazı doktorlar garanti olsun diye geç söylüyorlar acaba Ertan beyde mi öyle diye sordum :)

Ben kullaniyorum. Sabah folik asit oldugu icin aksam aliyorum. Oyle soyledi. 1 adet

Z Zynp0606 canım sen gittin mi sıkıntılar bitmiştir insallah
Gittim ama maalesef hala kanama alanı mevcut iğne ilaç tedavisine devam edecem şimdilik yine yürümek falan yasak tekrar kanaman olabilir bu süreçte dedi durum öyle olunca bende yazmadım. Bebek iyi çok şükür haftaya cumaya ikili test için tekrar geri gideceğim. Düzelir inşallah...

Bebeğim yüzünü göstermedi ama cinsiyet aleni bi şekilde göründü yüz üstü yatıyordu sıpa erkeğe benziyor dedi ama kızım geliyorrr gelsin tokalar etekler

Hadi hayırlı uğurlu sağlıcakla gelsin inşallah. Bi ben kaldım öğrenemeyen ya ta 1 ay nasıl beklicemmm

Düzelir cankm Allah ın izniyle sen dikkat et yeter

Bebeğim yüzünü göstermedi ama cinsiyet aleni bi şekilde göründü yüz üstü yatıyordu sıpa erkeğe benziyor dedi ama kızım geliyorrr gelsin tokalar etekler
Maşallah canım gecen gittiğinde mi demişti erkeğe benziyo diye bir kızçe daha geliyo ay bana toka moka deme deliriyorum ya

Canım 6bin de ben alayım bitirince yine alırım Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…