- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.061
Canım günaydın .Anladığım kadarıyla liv hospitale gidiyorsun. Nasıl memnunmusun. Bende düşündüm orayı ama oranın trafiği cok yoğun oluyor diye geri vazgeçtim birde mesai giriş çıkış saatine denk gelirse hic yetişemem diye düşündüm. Ama aklımın bir köşesinde de ora var hep bakalım bugün bir kaç hastane gezecemGünaydın randevuyu verdigi tarih 13. Haftaya girdigim gündü.su an zaten 14. Haftaya basladım.2 ay biter bitmez bebekte gösterirse erken bir tahmin diyerek %51 erkek dedi.zaten canım bu randevu ikili test icindi.ultrasonda bebegin beyni omuriligi hepsine bakıldı bebegi iyi buldu.ve ben demir hayatın tamamlayicı doğum sigortasını yaptırdım gecèn ay.bunun içinde; 8 muayene tahliller ikili ve üçlü tarama testi ve doğum da var.bu nedenle ücret ödemedim.size 4300 tl.benim yaştan ve liv tercihimdi o daha pahalıymis 4650 tl.sigortam.liv hospitaldan ilk muayenede begenmeyip bu tarafa gectim.ikili testin kanını da veremedim.40 yas ve üzeri zaten riskli dedi ertan bey ve nifty testi yaptıralım dedi.1600 tl.fetüsün dna sına bakılıyor.araştırdım amerikaya gidiyormus test kromozomlara bakılıyormus.benim embriyom sağlıklı mı diye ispanyaya hücresi genetige gitti ngs yapıldi tüm kromozomlara bakıldı.ha ispanya ha amerika diyorum yaptıramıyorum.doktor bunu biliyor ama güvenlik icin istiyor.artık 2. Güvenlik önlemi olacak testlere de param kalmadı.baska arkadaslarımda yaptırmamıs onların dr.u da yaptırmasanda olura getirmiş.sen tek tek muayene ücreti mi ödüyorsun ?
cinsiyeti öğrenirsin bu defa gittiginde ...
zaten bu testleri yazacaktım fazla bilgi oldu sana kusura bakma.
Ben kullaniyorum. Sabah folik asit oldugu icin aksam aliyorum. Oyle soyledi. 1 adetHerkese merhaba , iyi akşamlar .. aranızda gynoferrosonal ( demir +folik asit + b12 ) hapını kullanan var mı ? Günde kaç adet ve aç/tok nasıl kullanıyorsunuz ? Doktorum bana yazmıştı , eczacım üstüne not düşmemiş , yarın başlamam gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim
Gittim ama maalesef hala kanama alanı mevcut iğne ilaç tedavisine devam edecem şimdilik yine yürümek falan yasak tekrar kanaman olabilir bu süreçte dedi durum öyle olunca bende yazmadım. Bebek iyi çok şükür haftaya cumaya ikili test için tekrar geri gideceğim. Düzelir inşallah...
Bebeğim yüzünü göstermedi ama cinsiyet aleni bi şekilde göründü yüz üstü yatıyordu sıpaerkeğe benziyor dedi ama kızım geliyorrr gelsin tokalar etekler
sağol canım inşallah 15 hafta yazıyor göstermedi mi senin kiHadi hayırlı uğurlu sağlıcakla gelsin inşallah. Bi ben kaldım öğrenemeyen ya ta 1 ay nasıl beklicemmm
Düzelir cankm Allah ın izniyle sen dikkat et yeterGittim ama maalesef hala kanama alanı mevcut iğne ilaç tedavisine devam edecem şimdilik yine yürümek falan yasak tekrar kanaman olabilir bu süreçte dedi durum öyle olunca bende yazmadım. Bebek iyi çok şükür haftaya cumaya ikili test için tekrar geri gideceğim. Düzelir inşallah...
Maşallah canım gecen gittiğinde mi demişti erkeğe benziyo diye bir kızçe daha geliyoBebeğim yüzünü göstermedi ama cinsiyet aleni bi şekilde göründü yüz üstü yatıyordu sıpaerkeğe benziyor dedi ama kızım geliyorrr gelsin tokalar etekler
Canım bende varım kız gibi dedi ama kesin değil 30 kasımda gidicem bi dahadaHadi hayırlı uğurlu sağlıcakla gelsin inşallah. Bi ben kaldım öğrenemeyen ya ta 1 ay nasıl beklicemmm
evet 2 hafta önce gittiğimde erkeğe benziyor demiştiMaşallah canım gecen gittiğinde mi demişti erkeğe benziyo diye bir kızçe daha geliyoay bana toka moka deme deliriyorum ya
ben gittimde bana hic tahmin yapmadi doktor bende 1 ay sonraya ogrencem insallah ogrenemeyenler arasinda bende varimCanım bende varım kız gibi dedi ama kesin değil 30 kasımda gidicem bi dahada
Canım 6bin de ben alayım bitirince yine alırım Allah'ın izniyle.EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 15000
@pedike =1000
@hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
@weryew =1000
B Berenimo877 =1000
Z Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =4000
@_meLinDa_ =1000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =2000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
@Kahverengikus =1000
@prenses2534 =1000
KALAN=46.000
ben gittimde bana hic tahmin yapmadi doktor bende 1 ay sonraya ogrencem insallah ogrenemeyenler arasinda bende varim
Canım bende varım kız gibi dedi ama kesin değil 30 kasımda gidicem bi dahada
sağol canım inşallah 15 hafta yazıyor göstermedi mi senin ki
o bi doğsun da ısırırsın poposunu :)Göstermedi canım ya popoyu döndü birdahada dönmedi geri bundan önce gittiğimde de sırtı dönüktü orasını seviyor demekki benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?