- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.041
Teşekkür ederim cevabın için , kaç saat sonra kahvaltı yapıyorsun acaba ?Canım ben kullanıyorum günde 1 aç karna diyor. Ben sabahları alıyorum kalkınca aç karna.
Canim nasil oldun devam ediyor mu lekelenmem?ben sunu cok iyi anladimki bi insan anne olunca sadece herkez uyuyunca bi nefes aliyor hep birsey cikiyor Allah biz kadinlar guc sabir versin
Ağzını hayra aç canım nazarımız değecek bakYa kilo demişken arkadaşlar ben hiç kilo almadım normalmi acaba. Doktorum çok iyi biraz daha böyle devam et dedi ama. Az yediğim falanda yok gayet güzel yiyorum herşeyden ve bende hiç hareket yok muhasebeciyim masa başı iş evde desen full oturma. Acaba normalmi ya
Biz kadınların yükü çok canım hele anneysen herşeyde daha çok fedakarsın Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten çok zor sana yapma etme demicem çünkü bense senin gibiyim kimseden hayır yok 2 çocuk var birde eş (narin olanlardan) onların okulu yemeği koşturmacası inanki uyuyunca hepsi dünya varmış diyorsun sanmayın büyüyünce işler kolaylaşır derlerdi bana inanmazdım 15 yaşında büyük oğlum yemin ederim küçük onunkadar stres yaptırmıyor ergenlik başa belaymış Biz neden giremedik bu ergenliğe anlamıyorum... Allah acılarını göstermesin en güzel zamanları 0 6 aylık hep derim sonra ağlanmaya başlar her anne.. Ama napalım yavrular çok tatlı Allah huy güzelliği versin hayırlı sağlıklı evlat olsunlar İnşallah.. Sen yinede kendini parçalamadan yap ben öyle yaptım biraz daha rahatladım
Canim nasil oldun devam ediyor mu lekelenmem?
1 hafta yeterli olur diye düşündük. Haftaya cumaya kadar
Göğüslerim çok büyümedi ama damarlar görünüyor sizde de öylemi kızlarrrrr
kiz benim her yerimde damar buyudu dusun sali gunu kirmizi lekeler gelince acile gittim turnike bile takmadi. oyle kan aldi benden biraz goruntu bizuyo gibi sanki ama sut damarlaridir onlar
canim birsey soracam abdestlimi yapmak gerek. benim lekelenmem oluyo duruyo bi karisik en guzel abdestli yapmakdirda oluyorsa ben yapmak istiyorum biran once
Bende 1000 tane alayim ...ne zqmana kadar okuyabilirim
aynen oyle canim ben kilo vermeme gore cok sukur bebisimin haftasi onde bile
Teşekkür ederim cevabın için , kaç saat sonra kahvaltı yapıyorsun acaba ?
Ağzını hayra aç canım nazarımız değecek bakşaka şâka. Maşallah maşallah maşallah diyelim
Bende ön muhasebe ve satis yapıyorum. Genelde oturuyorum akşama kadar. 1,5 kilo aldım su ana kadar. Son 15 gündür kabızlık var biraz oda etkili oldu. Geçicek yavaş yavaş. İlerleyen günlerde İnşallah çok kilo almayız
Günaydın randevuyu verdigi tarih 13. Haftaya girdigim gündü.su an zaten 14. Haftaya basladım.2 ay biter bitmez bebekte gösterirse erken bir tahmin diyerek %51 erkek dedi.zaten canım bu randevu ikili test icindi.ultrasonda bebegin beyni omuriligi hepsine bakıldı bebegi iyi buldu.ve ben demir hayatın tamamlayicı doğum sigortasını yaptırdım gecèn ay.bunun içinde; 8 muayene tahliller ikili ve üçlü tarama testi ve doğum da var.bu nedenle ücret ödemedim.size 4300 tl.benim yaştan ve liv tercihimdi o daha pahalıymis 4650 tl.sigortam.liv hospitaldan ilk muayenede begenmeyip bu tarafa gectim.ikili testin kanını da veremedim.40 yas ve üzeri zaten riskli dedi ertan bey ve nifty testi yaptıralım dedi.1600 tl.fetüsün dna sına bakılıyor.araştırdım amerikaya gidiyormus test kromozomlara bakılıyormus.benim embriyom sağlıklı mı diye ispanyaya hücresi genetige gitti ngs yapıldi tüm kromozomlara bakıldı.ha ispanya ha amerika diyorum yaptıramıyorum.doktor bunu biliyor ama güvenlik icin istiyor.artık 2. Güvenlik önlemi olacak testlere de param kalmadı.baska arkadaslarımda yaptırmamıs onların dr.u da yaptırmasanda olura getirmiş.sen tek tek muayene ücreti mi ödüyorsun ?Günaydın arkadaşlar...
Bebegimhadi Ertan bey sizde cinsiyet tahmini kaçıncı haftada yaptı yada yaptı mı? İkili testi hala yaptırmadım siz Hastanede mi yaptırdınız ücret ne kadar acaba sormayı unutmuşum
1000 de bana yazarmısın canım uğraştırıyoruz seni. Allah razı olsunEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 15000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =1000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =1000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =1000
KALAN=46.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?