- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.101
Cildi Yok nedemekmiş yahu, bacağı var kemiği var kas dokusu var hareket ediyor daha ne olacak. Gebelikte tek bir doğru yoktur, mesela el doppleriyle de 14. Haftadan önce kalp atışları duyulmaz der doktorlar ama ben kendim denedim 11.haftada duydum kalp sesini yavrukuşun, hareketlerini hissettiğimden de Emin'im.zaten ikinci gebeliğim olduğu için neye benzediğini de biliyorumay ben de öyle dedim doktora da hissedemezisn onun daha cildi yok dediben hissediyorum banane yaaaa
benimde ilk ben erkek çocuklarını çok seviyorum hep derim erkek annesi olmalıyım diye ama kız diyince de acayip sevindim sağlıklı olsunlar da :)maşallah gözünüz aydın cnm bizim ilk bebiş inş ikinci kız olur diye duaya başladım bile kız evlat başkadır kesin :)
ay kız evet biz de dinliyoruz eşimle aynı kalp sesi ona damar atması dedi pehhh banane benim yavrum ben bilirim :) gece sağa yatınca kuduruyor pıt pıt sola yatınca tamam sakin arada kelebek kanat çırpınıyor gibi falan oluyor. ya derisi şeffaf ya ondan diyor sanırım olsun tıpa da güveniyorum kendime deCildi Yok nedemekmiş yahu, bacağı var kemiği var kas dokusu var hareket ediyor daha ne olacak. Gebelikte tek bir doğru yoktur, mesela el doppleriyle de 14. Haftadan önce kalp atışları duyulmaz der doktorlar ama ben kendim denedim 11.haftada duydum kalp sesini yavrukuşun, hareketlerini hissettiğimden de Emin'im.zaten ikinci gebeliğim olduğu için neye benzediğini de biliyorumsen dinleme o doktoru sen de hissediyorsundur
Canım ben okudum Allah kabul etsinEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 15000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =1000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =1000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =1000
toist =1000
sofiarya =6000
KALAN=40.000
Ay bende mi yapsamKızlar bugün erkek dedi doktorum bebişe lahana testi tuttu
ay masallah canim) hayirli olsunKızlar bugün erkek dedi doktorum bebişe lahana testi tuttu
Bende hissediyorum ya bastan dedim bagırsak filan mı ama gecen dr kontrolünde iyice anladım dr bi taraftan bastırınca o sıkışıyp diye hareket ediyo özellikle sabahları açsam filan sırt üstü yatarken daha cok hissediyorum oğlumdada eminim vardı ama ne olduğunu bilmediğim icin anlamıyodum ikinciler tecrübe oluyo ama en güzeli o tekmeleri hissetmek ya özlemişim resmenKızlar günaydııınn.. bugün itibariyle artık resmen Eminim ki bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum çok şükür içimde sürekli tepikleniyor sabahtan beri çok mutluyum çokkkk
ben önceki sayfalarda paylaştım mordu bizim kırmızı pembe kız galiba ay işte eğlence olsun dedim ya kuzenim karbonat yapmış onunki de tuttu :)Ay bende mi yapsamkız olunca ne renk oluyomus
Evet canım kız gibi dedi ama hazırlık yapma dahada dedi o yüzden muallak bekliyorum bakalım hala öyle gelmiyo bana nedense psikolojik baskı oldu üstümde herkes erkek deyinceKizami benzetti doktorun ay hadi inşallah yaa
Yok yaa biraz odaklanıp takip edince anlıyor insan hangisi barsak hareketi hangisi bebek hareketi. Ben sol da göbek deliğimin az alttında çapraza doğru hissediyorum bildiğin ittiriyor, muhtemelen ayakları o tarafta ve ittiriyor rahim duvarınıBende hissediyorum ya bastan dedim bagırsak filan mı ama gecen dr kontrolünde iyice anladım dr bi taraftan bastırınca o diye hareket ediyo özellikle sabahları açsam filan sırt üstü yatarken daha cok hissediyorum
Sana ne güzel söylemiş tahminde olsa bana hicbisey demedi sağlıklı dedi sadece 13. De organ gelişimine bakalım dedi gidince söylemezse sorcam artık bide oynamaya başladımı senin minik bende tık yok yatınca bile karnım yok sadece sabahları avuç icime geliyo o kadar :)Evet canım kız gibi dedi ama hazırlık yapma dahada dedi o yüzden muallak bekliyorum bakalım hala öyle gelmiyo bana nedense
Bizimkininde cihaz baya iyi o yüzden heralde doğrudur diyorum ama eminde olamıyorumaynen ikinci diye erken hissettin sen benim ilk. ben bu gün öğrendim senin de 13 hafta diyor cihaz iyiyse öğrenirsin bence :)
İşte sadece tahmin cnm daha sonra bişey icin aradım doktorumu dedim orda sormak aklıma gelmedi kemik yapısından filan mı anladınız dedim yok gördüm cinsiyeti dedi ama sen genede hazırlık yapma dedi bendeki potansiyeli anladı sanırımSana ne güzel söylemiş tahminde olsa bana hicbisey demedi sağlıklı dedi sadece 13. De organ gelişimine bakalım dedi gidince söylemezse sorcam artık bide oynamaya başladımı senin minik bende tık yok yatınca bile karnım yok sadece sabahları avuç icime geliyo o kadar :)
Bende diyorum erken hissediyorum acaba erkek mi bi arkadasımda vardı iki kızı var ikincide o da cok erken hissetti bir tekmeler atardı kız yerinden zıplıyodu dogdu hep öyle eller ayaklar hiç durmuyo kafamda deli sorularBütün belirtiler bütün teoriler erkek diyor,etrafım daha kimse kız olur demedi herkes senin oğlun olacak diyor ama ben hiç birşey hissetmiyorum.bitane kızım var eşim bir kız daha istiyor ama benim gönlümden erkek geçiyor ne yalan söyliyeyim :) çok merak ediyorum cinsiyetini gerçekten haftaya gidicem sanırım dayanamıcaminşallah öğrenirim
Cildi Yok nedemekmiş yahu, bacağı var kemiği var kas dokusu var hareket ediyor daha ne olacak. Gebelikte tek bir doğru yoktur, mesela el doppleriyle de 14. Haftadan önce kalp atışları duyulmaz der doktorlar ama ben kendim denedim 11.haftada duydum kalp sesini yavrukuşun, hareketlerini hissettiğimden de Emin'im.zaten ikinci gebeliğim olduğu için neye benzediğini de biliyorumsen dinleme o doktoru sen de hissediyorsundur
Belki haddim değil ama böyle mutsuz bir evliliğe ikinci çocuğu düşünmeseydiniz keşkezaten dayanabiliyorsak masumiyetleri yetiyor. bi gulusu, bi bakısı bi kelimesi bile bende bebegim oldukdan sonra anladim bn hic hasta olmamalim. onun bana hep ihtiyaci var. cok kotu oldum zamanlarda oldu. doktor anneni cagir biraz baksin sizi dedigi zamanlar bile bi sekilde dayandim hep. ben bu hayatta anladimki benim yanimda aslinda esim bile yok. oyle tartistikki dinlenmek istiyorum annenle gidemem diyorum. demedini birakmadi kanamam var anla diyorsn annesi tuttu hep beni oyle bi kenara attiki bi hic gibi. insanin yuregine tas gibi oturuyor. fark ettimki beni hic tanimamis. yaptim fedakarliklarin en kotu halimde bile ayakda kalmaya calistimin cogu seye sustumun genclimi yasayamadimin sevdigim seyleri hic birsey bilmiyormus. oyle bi tanimladiki beni sanki oyle kotu bi insanimki. ben annesine kendimi yuk ettirmedim ameliyat oldum halde ettirmedim. beni bin defa kırsada kirmadim ben onu. bazi seyler bile bu gun icimde bitti kırıntılarmi kaldi bilemiyorum. inanmiyorum ya hic birseye artik. hayat kalpsiz yasamak gibi birsey artik. insan hep kucucuk bi umuda tutunurda hep husrana ugrarmi ya. bu kadar hicmim ben oyle annesini savunduki sanki annesine hakaret ettim. sok oldum ya gitmicemi dedim sok oldum. ama varya o kadar sey yasadim ve gordumki artik o benim sevgimi bile alamicak saygimida. badem bi hic gibim bi robot gibim ben herseyi yapabilen teknolojik alet gibim gorecek o bi reset atacam ona bi hic nasil olunuyor gorsun.
Evet süt damarları onlar insallah sağlıkla emziririz bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?