2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ay ben de öyle dedim doktora da hissedemezisn onun daha cildi yok dedi ben hissediyorum banane yaaaa
Cildi Yok nedemekmiş yahu, bacağı var kemiği var kas dokusu var hareket ediyor daha ne olacak. Gebelikte tek bir doğru yoktur, mesela el doppleriyle de 14. Haftadan önce kalp atışları duyulmaz der doktorlar ama ben kendim denedim 11.haftada duydum kalp sesini yavrukuşun, hareketlerini hissettiğimden de Emin'im.zaten ikinci gebeliğim olduğu için neye benzediğini de biliyorum sen dinleme o doktoru sen de hissediyorsundur

ay kız evet biz de dinliyoruz eşimle aynı kalp sesi ona damar atması dedi pehhh banane benim yavrum ben bilirim :) gece sağa yatınca kuduruyor pıt pıt sola yatınca tamam sakin arada kelebek kanat çırpınıyor gibi falan oluyor. ya derisi şeffaf ya ondan diyor sanırım olsun tıpa da güveniyorum kendime de

Canım ben okudum Allah kabul etsin
5000 tane daha almak istiyorum

Kızlar günaydııınn.. bugün itibariyle artık resmen Eminim ki bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum çok şükür içimde sürekli tepikleniyor sabahtan beri çok mutluyum çokkkk
Bende hissediyorum ya bastan dedim bagırsak filan mı ama gecen dr kontrolünde iyice anladım dr bi taraftan bastırınca o sıkışıyp diye hareket ediyo özellikle sabahları açsam filan sırt üstü yatarken daha cok hissediyorum oğlumdada eminim vardı ama ne olduğunu bilmediğim icin anlamıyodum ikinciler tecrübe oluyo ama en güzeli o tekmeleri hissetmek ya özlemişim resmen

Bende hissediyorum ya bastan dedim bagırsak filan mı ama gecen dr kontrolünde iyice anladım dr bi taraftan bastırınca o diye hareket ediyo özellikle sabahları açsam filan sırt üstü yatarken daha cok hissediyorum
Yok yaa biraz odaklanıp takip edince anlıyor insan hangisi barsak hareketi hangisi bebek hareketi. Ben sol da göbek deliğimin az alttında çapraza doğru hissediyorum bildiğin ittiriyor, muhtemelen ayakları o tarafta ve ittiriyor rahim duvarını o hareket ettikçe gözümü kapatıp hayal ediyorum içerde ne yaptığını akşama doğru mutluluktan kanatlanıp uçmazsam iyidir

Evet canım kız gibi dedi ama hazırlık yapma dahada dedi o yüzden muallak bekliyorum bakalım hala öyle gelmiyo bana nedense
Sana ne güzel söylemiş tahminde olsa bana hicbisey demedi sağlıklı dedi sadece 13. De organ gelişimine bakalım dedi gidince söylemezse sorcam artık bide oynamaya başladımı senin minik bende tık yok yatınca bile karnım yok sadece sabahları avuç icime geliyo o kadar :)

İşte sadece tahmin cnm daha sonra bişey icin aradım doktorumu dedim orda sormak aklıma gelmedi kemik yapısından filan mı anladınız dedim yok gördüm cinsiyeti dedi ama sen genede hazırlık yapma dedi bendeki potansiyeli anladı sanırım bi ay nasıl beklicem bakalım dayanamayıp gidebilirim valla iki hf ya merak ediyorum sonra bu kdr merak ediyorum diye kendime de kızıyorum kafayı yedim

Bende diyorum erken hissediyorum acaba erkek mi bi arkadasımda vardı iki kızı var ikincide o da cok erken hissetti bir tekmeler atardı kız yerinden zıplıyodu dogdu hep öyle eller ayaklar hiç durmuyo kafamda deli sorular

Canım el doppleri dediğin evde kendimiz dinlemek için olan alet mi?

Belki haddim değil ama böyle mutsuz bir evliliğe ikinci çocuğu düşünmeseydiniz keşke
Allah yardımcınız olsun o eşle

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 15000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =1000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =1000
toist =1000
sofiarya =6000

KALAN=36.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…