- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.641
Canim ben 1000 daha okudum. Allah kabul etsin 3000 yazabilrsin bitti
Tabiki alıyorlar oda hemen zehirlemez amniyon sıvısı koruyor sanırım tabi belli süre ama bendeki durum farklı hormonal sanırım ne bana nede kardeşler birbirine zarar vermeyecek İnşallah tabiki Rabbim bilir doktorum öyle dedi doğumda ayrı yumurta 3.leri olduğu için bu bebeğin kesesine yapışık çıkıcaklarmış benimde başıma ilk kez geldi :) ama hayatta herşeyden tecrübem vardı bi bu konuda yoktu onuda öğrendim.... Cuma günü kontrol var inş herşey yolundadır...15 canim.
Yani her seyin hayirlisini veriyor rabbim. Oyle dusun üzme kendini. Bir sey daha sorabilir miyim? Bu cogul gebelik oldugu icin, saglikli bebek de tasidigin icin mi boyle? Yani mesela tek bebege hamile bir annenin karnında ölse bebegi o zaman aliyorlar di mi o zaman tehlikeli oldugu icin.
Canım ikinci fotoda çok net gözüküyor nıbu ve paralel uzanıyornuba göre kız ama doktor erkek demiş napsak nedesek ki?
Neden bilmiyomusun canım çünkü artık bazı doktorlar arada kaldı yalnış çıkan sonuç yüzünden bıktılar ve dini görüşüde etkiliyor tabiki nerden biliyorsun deme ben 3 ay koşturdum doktor doktor ziya çetin diye bir doktor var meşhur bursada kesinlikle tarama taraftarı değil aldırmaya karşı nedenmi?? Kendi yavrusu engelli ikili de çıkmamış ve bütün kontrollerini yaptığı halde anlaşılmamış.. Yani ikili temiz çıkıp engelli olan yokmu sanıyorsunuz yada 3lü 4lü deney üstüne deney yada engelli diyip sapa sağlam çıkankar insanın nasibi neyse onu yaşıyor inanın... Sapa sağlam taşırsın doğum anı oksijen gitmez kucağından düşer Ne bileyim birsürü şey olur sen yine nasibini yaşarsın bize düşen dua etmek.. Zaten temiz çıkmış düşünmeyin artık bukadar... Vallahi dediğim kadar oldu bu tarama faslı İnşallah herkes hayırlı haberler alır ve bu konu kapanır gerçi sonra 3lü sonra 4lü konusu açılır bu böyle sürer gider. Canım benim yavrularımıza bol dua edip beklicez kapalı sandıklarımız açıldığında hepimiz şükredip sevinicez İnş keyfini sür hamileliğin ne büyük nimetteyiz....İyi geceler kızlar, geçen salı kan vermiştim 2li tarama için bugün telefonla sordum sonucu doktor baktı iyi dedi. Yalnız benim doktorumun yaklaşımı çok farklıydı. Sanki yaptırmamızı istemedi ya da önemsemiyordu. Testi anlattı işte risk çıksa karnından su aldırır mısın...vs vs....istersen yaparız sen bilirsin falan eşim de yaptıralım dedi...baştan savma gibi geldi bana biraz bu iş...radyolojiye falan göndermedi ense kalınlıgı 1.3mm burnu oluşmuş parmakları tamam falan dedi acaba gereksiz mi gördü bu kadar da yapın yaptırın diye söylenen bi tarama testi
Allah a emanet canım korkma İnş böyle bi durum yaşamıcaksın yavrunada geçmiş olsun havalar bozdukça toparlayamıyorum bende çocuklarıhanimlar sadece salataya biraz maydonoz koyup yemek bile enfeksiyonuma cok iyi geldi. ama ikinci hamilelim ve dusumde cok maydonoz yedim aslinda ilk hamilelimden dusuk oldunu biliyordum ama ikinci hamilelimde aklima hic gelmedi hep canim bol maydonozlu cig kofte cekti. dusukden sonra aklima gelince ben bu aptalligi nasil yaptim dedim. ama bi bakima bebegiminde gunu yokmus. aylarca acisini cektim haladaha unuttummu hayir. cocum olsada oda benim evladim. ben ailemi biz 3 tuk dort olucaz diye saymiyorum. biz 4 kisiligimiz biri cennette besinci olucaz diyorum. sonucda ocagin sonunda hamile kaldim mart 12sinde dustu canim yavrum. ama enfeksiyonda cok riksli hamilelikde doktorlar bebegin gelisimi acisindan ilac veremiyolar bu gun tanidimiz doktor bizim eve geldi ve dedi. bol su ic bebek acisndan pek veremiyoruz dedi. ve kanama icinde daha riskli oldum icin enfeksiyonda ilerlemis bu arada cok fazla dinlenmemi ozelliklede hic sitres yapmami soyledi ne yazikki kizim bu gun cok agir hasta oldu. balgam doluyor oksuruyor yemek yiyemiyor atesleniyor nezle karisik ilaclarini aldik. ve odada iki gecedir soganla uyuyoruz keinlikle faydasini goruyorum cunku cocuk geniz akintisindan uyuyamazken balgamdan boyle bekkeyin 1 saati askin rahatladini guzel nefes almaya basladini fark edeceksiniz. oksurugude hafifliyor. sanirim 3 ay tehlikesini atlatsakda hala cok riks faktorundeyiz ozellikle bana hem bebegimi kaybedecegimi hemde sezeryan acisi yasayabilcemi soyluyolar. bebegimi kaybetmek istemiyorum. ameliyati bosunada olmak istemiyorum cunku her hamilelikde sezeryan riskler artiyor normal dogum kadar cocun beden kaldirmadigi icin olmuyor. Allah yardimcimiz olsun.
Amin inşallah sağolsun cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun basım gözüm üstünePapp a ile ilgili arama yaparken paylaşımını gördüm. Papp a değerinin 1 in altında olması korkutucu birşey değil merak etme. Bir tahmin yöntemine göre senin değerlerine benzer değerleri olan anneler erkek bebek doğuruyorlarmış. Bakalım bu yöntem sen de tutacak mı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Bende dw kan uyuşmazlığı vardı ya da mış demem daha doğru. İkinci hamileliğimin 32. Haftasında kan grubumun a rh (+) değilde (-) olduğunu öğrendim. Ortaokuldayken kızılayda yapılan tetkikte pozitif olduğum söylenmişti. İkinci bebeğimi doğurdum. Sonra uyuşmazlık iğnesi vuruldum çünkü bebek pozitifti. Çok şükür sorun yaşamadım. Bu kadar ihmale rağmen ben sorun yaşamadıysam senin hiç kafana takmaman lazım canım. Allah sağlık versin inşallahAmin inşallah sağolsun cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun basım gözüm üstüne
benim korkum saçma biraz ama eşimle kan uyusmazlıgımız var gerçi daha önce iğne vs oldum bunda da 28 haftada bakılcak ama ister istemez bi korku oluyo acaba bişey yapmam gerekiyomu diye.
bi dr a sordum 0,30 n altında olmadıktna sonra düşük ama sıkıntı olcak bi durum değil dedi
hayırlısı hamılelık psikolojisi sanırım :)
Haklısın aslında, ve ben pinpirikli telaşlı doktor sevmem kendim de tevekkülden yanayım, kimi defalarca tüp bebek deniyor olmuyor kimi de 1seferle hamile kalıyor, 9 ay hamileliği gizlice sürdürüp hastane tuvaletinde sağlıklı bebek doğuran da var...3lü ve 4lü zaten yaptırmam buna da sıcak bakmıyordum galiba burdaki yazışmalardan etkilendim. Doktorumun benimle ilgilenmediğini düşünmek istemiyorum sadeceNeden bilmiyomusun canım çünkü artık bazı doktorlar arada kaldı yalnış çıkan sonuç yüzünden bıktılar ve dini görüşüde etkiliyor tabiki nerden biliyorsun deme ben 3 ay koşturdum doktor doktor ziya çetin diye bir doktor var meşhur bursada kesinlikle tarama taraftarı değil aldırmaya karşı nedenmi?? Kendi yavrusu engelli ikili de çıkmamış ve bütün kontrollerini yaptığı halde anlaşılmamış.. Yani ikili temiz çıkıp engelli olan yokmu sanıyorsunuz yada 3lü 4lü deney üstüne deney yada engelli diyip sapa sağlam çıkankar insanın nasibi neyse onu yaşıyor inanın... Sapa sağlam taşırsın doğum anı oksijen gitmez kucağından düşer Ne bileyim birsürü şey olur sen yine nasibini yaşarsın bize düşen dua etmek.. Zaten temiz çıkmış düşünmeyin artık bukadar... Vallahi dediğim kadar oldu bu tarama faslı İnşallah herkes hayırlı haberler alır ve bu konu kapanır gerçi sonra 3lü sonra 4lü konusu açılır bu böyle sürer gider. Canım benim yavrularımıza bol dua edip beklicez kapalı sandıklarımız açıldığında hepimiz şükredip sevinicez İnş keyfini sür hamileliğin ne büyük nimetteyiz....
aynen benimde hamilelikten evvel pek tercih ettiğim bir meyve değildi, son bir haftadır, yemeye başladım iştahla, mide bulantılarım olduğu zaman yemeye çalışıyorum, bastırıyor bayağı faydası olduaa-a çok ilginç benim normalde aldıgım yediğim bir meyve değildir ama iki oldu pazardan alıyorum eve gelip yiyorum okadar hoşuma gidiyor kişuan çantamda bile getirdim iş yerinde ara öğünde yerim diye meyveler arasında tek tercihim ayva şuan da
Bendede 3 gün sürdü cnm vicksle ovdum sakaklar imi başımı filan bi o iyi geldi gibi patates koydum bana misin demedi parol içtim son çareKizlar deli gibi bas agrim var gozum yerinden cikacak bildigin zonkluor dun aksamdan beri gecmedi gitti yapilacak bise varmi ilac icmek istemiorum onerisi olan varmi
Ben 12 +3 de gittim şimdi belli olmaz dediKıZlar mrb 12 haftada olanlar herkes cinsiyeti birazda olsa çıtlattı mı drlar? Ben bugün gittim görünmüyor kesinlikle dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?