2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım takmamaya çalış, bırak evini b.k götürsün, sen ev işlerini v.s yapmaya devam ettikçe senin rahatsız olup yatman gerektiğine inanmazlar, zaten içlerinde bir nebze vicdan ve insanlık olsa bu aşamaya gelmez durumlar, sen dinlenmen gerek zamanlar da dinlenir, sağlıklı bir şekilde devam ederdin,
öyle kızıyorum ki , sırt sırta verip öyle döveceksin bu tip insanları
offf kusura bakma haksızlığa gelemiyorum çenem düştü yine

Bendede 3 gün sürdü cnm vicksle ovdum sakaklar imi başımı filan bi o iyi geldi gibi patates koydum bana misin demedi parol içtim son çare
bende nane yağı ile ovuyorum, şakaklarımı ... migren var bende de
birde baş parmak ile işaret parmağımın arasına bastırıyorum, sizin için resim buldum

Çok şükür aslında hani olcak olan ne kadar dikkat etsende oluyo inancım buna tam
Dış gebelikten ötürü hastaneden yatmıstım o zaman bi rh uyumsuzlugundan ötürü birini görmüştüm etkilendim sanırım
olacaklardan cok yapabilceğim dikkat ediceğim bişey varsa korkusu bilmiyodum keske yapsaydım cümlesi kurdurmasın Allah yoksa hersey nasip

Ben 12 +3 de gittim şimdi belli olmaz dedi
inşallah nasip olursa bebeğim
herkesi deli ediyorum, bu da benim düşüncem , süpriz olsun bebeğimin cinsiyeti
inşallah hep arkası dönük olurda göstermez diyorumçıldırıyorlar,
ben istemiyorum ya inadına gösterir kendini
kardeşim ve kuzenime doğmasına bir hafta kalaya kadar kız dediler
bütün herşey kıza göre yapıldı, son bir iki haftaya kala erkek dediler
iki bebekte erkek doğdu
herşeyleri pembiş, mor mor giydiler bir müddet

Son düzenleme:

bende cig kofteden korktum oysaki agzima hic surmedim cig kofteyi hic begenmedim seyi ikinci hamilelimde nasil aserdim. nasilda yedim yani. ama bende senin gibi onu diyorum maydonoz bana iyi geldi. ikinci bebegim dustu ama yasayacak gunu yokmus. bide hurma yeme diyolar oysaki o kadar faydali kan yapan bi yicek. bence bebege cok faydasi olur. kan ilaci yerine bunu yemek daha faydali olur.ama bunun icinde korkutulup yiyemiyoruz malesef. birseyleri belkide kararinda yemek gerek dedin gibi evlilik disinda hamile kalanlar bu yontemi denerdi.
belkide. bencede dogacak cocuga engel olunmaz belki gelisimi kotu etkilenir yasadigi sitrss ve beslenme sekline gore ama dogacaksa hic hirsey olmaz.

kan uyuşmazlığı konusunda yaradan bana torpil geçmiş,
kan grubum AB (+) hiç bir şekilde uyuşmazlık problemi olmayan bir kan grubu
Allah yardımcınız olsun kızlar

Allah a emanet canım korkma İnş böyle bi durum yaşamıcaksın yavrunada geçmiş olsun havalar bozdukça toparlayamıyorum bende çocukları

isin orasi cok zor oluyor doktor kizimi kaldirma desede malesef kaldiriyorum. simdi hasta oldugu icin dahada bana duskun oldu. hic birsey yaptirmiyor nerdeyse bana insallah dogurucaz olumsuz dusunmemeye calisiyorum bende hepimiz Allaha emanetiz insallah Allah kucagimizi bos birakmasin insallah

kaynanam diyorki annesinin 11 cocugu var. cogunuda dusurmek icin cok ugrasmis annesi. dogurcagi gun bile cok yuk tasimis 2 saate dogurup gelmis. yasicagi varsa birsey olmaz gibi bakiyolar. ama daha once dusugum oldugu icinde biraz daha dikkat etmemi soyluyor. simdilik yememi yapiyorum. camasrimi katliyip asiyorum. evi bazen makine ile supuruyorum mutfak topluyorum toz aliyorum. kizimi bakiyorum cok abanmiyorum artik. hafta sonu kardeslerimle yapicak insallah ince temizlik simdiklik boyle bazen sopayi hayin hak ediyolar bencede ama yapacak birsey yok

maydonoz konusu gercekden kafalari cok karistirdi. hem cok yararli hemde hamilelere zararli az yiycem ben enfeksiyon iyi geldigi icin bi iki dal ama bi kac gun arayla insallah birsey olmaz cunku enfeksiyon konusunda cok rahatladim

Selam hanimlar umarim herkes iyidir maydanoz konusunda bende sadece salatalarda yiyorum:)) bugun ogleden sonra kontrolum var dr.un yanindan cikinca direk yazicam size insalh hersey yolunda gider. Benim gibi kontrolu olanlar varsa hayirli haberlerle gelsinler insalh.

merhabalar herkese
benim randevum 21 kasımda.. geçmiyor zaman hiç, her şey yolundadır inşallah
ikili test olacak o gün ve birkaç kan tahlili idrar tahlili falan da olacak
cinsiyeti de gösterir inşallah ya, o kadar merak ediyorum ki
ben maydonoz normalde de hiç sevmem, dolayısıyla hiç zorlanmıyorum yememe konusunda
ama sofiarya nın verdiği her bilgiye çok güveniyorum

Benim 7 ile 8.hafta arası kalp atısları durdu. Düşmedi ya da müdahele edilmedi. En son 11+4 te bakıldı hala duruyordu kese.. ama kücülüyorlar tabi git gide.. ilerleyen zamanlarda görünmez olacakşarmıs ya tamamen eriyeceklermis ya da duvara yanasıp kaybolacaklarmıs.. zor günlerdi düsük tehdidi onları kaybetmek.. hayırlısı buymus Allah evlatlarımıza ömür versin saglıkla doguralım inşallah ikili test yapılamadıgı icin 20.haftada falan fetal dna önerdi bana doktor.. suanda detaylı ultrasonsa iyi cok sükür ama kafa karısıyor tabi

Hayırlı haberlerle gelin inşallah:) Ben de cuma günü gideceğim.

Selamlar hanımlar. Tecrübeli anneler civilim markasını nasıl buluyorsunuz. Ürünlerini kullanan var mı?

İnsallah canim. İnsallah hepimiz saglikli dogumlar gerceklestiririz.

İnsallah canim cok daha dikkatli olmaliyiz.

BUgun hastaneye gittim ve yine çıldırıp döndüm. Bu gidişle doguma kadar gitmeyecem bir daha hastaneye.

Giris yaparken kendi doktorumu goremedim(meger cok kalabalikmis sirasi dolmus) ben de o yok sandim. Gelmisken bos donmeyim baska doktordan randevu alayim da en azindan bi bebegime baksin dedim. Neyse ciktim yukari baktim benim doktor da yerinde. Neyse dedim gostermem gereken sonuclar vardi sonuclari kendi doktoruma gosteririm. Muayene icin diger doktora giderim. Neyse muayene siram geldi. Girdim bir saat bık bık tansiyon olcturmeden bakmam diye tutturdu. Bende hocam 3 aydir bu hastaneye geliyorum hic kimse tansiyon istemedi, tansiyonum yok arasira saglik ocaginda olcturuyorum diye zor ikna ettim. Gerizekaliya on kez dedim ki hocam sadece kucuk hir kontrole geldim baska bir sey istemiyorum, bir bakin bebegim saglikli mi yeter dedim. Tamam tamam tamam dedi. O ara bana 3lu test randevusu vermis gerizekAli ya. Hocam siz bakmayacak misiniz dedim yok dedi asagida ayrintili bakacaklar ( hayu asagisi dedigi yere en son gittiğimde esim olay cikartmisti sira gelmedigi icin) hocam asagida cok sira oluyor sizin bakmanizi istiyorum dedim. Yok dedi. Neyse ciktim yanindan. Gitmedim de asagisaki ultrason odasina. Kendi doktoruma sonuc gostermeye gittim. O da dedi 3 lu test. Bende istemedigimi soyledim kagit imzaladim bunun icin. Neyse cinsiyeti sordum o da gec iceri bakiyim dedi. Sonra giris yaptirmadigimi ogrenince o da bakmadi. Giris yapmayinca cihaz calismiyor mu diye bir de ona çıkıştım, zaten doktorum ters o da beni tersledi. İyice dellenip döndüm. B.k herifler bana bebegimi gostermediker asiri sinirliyim ya. Ozele verecek param yok, ocakta ayrintili randevum var. O zamana kadar gitmeyecem. Arada cok merK edersem gece acile giderim sancim cok derim heralde oyle deyince lutfedip bakarlar ultrasondan.

Kizlar simdi aklima takildi. Bu bana 3 lu randevusu veren gerizekalinin actiigi giris umarim basima dert olmaz. Yani ilerde gottigimde senin taa su tarihten kan vermen gerekiyormus ve ultrason randevun varmis, tahlilleri bermemissin ultrasona girmemissin once bunlari yaptirman lazim gibi bir sacmalik tutturmazlar bana. Bir fikri olan var mi bu konu ile ilgili.

Benim de 16 kasımda ikili test vs o zaman yapılacak zaman geçmiyor benim elimde olsa haftada bir ultrasona girmek istiyorum ama bebişi de rahatsız etmek istemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…