- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.681
Hadi hayırlı haberlerle gel cinsiyetini de öğrenirsin inşallahSelam hanimlar umarim herkes iyidir maydanoz konusunda bende sadece salatalarda yiyorum:)) bugun ogleden sonra kontrolum var dr.un yanindan cikinca direk yazicam size insalh hersey yolunda gider. Benim gibi kontrolu olanlar varsa hayirli haberlerle gelsinler insalh.
Selamlar hanımlar. Tecrübeli anneler civilim markasını nasıl buluyorsunuz. Ürünlerini kullanan var mı?
Kizlar cevap berebilecek olan var mi? Yaptirmadigim tahlil ilerde basima bela olur mu?BUgun hastaneye gittim ve yine çıldırıp döndüm. Bu gidişle doguma kadar gitmeyecem bir daha hastaneye.
Giris yaparken kendi doktorumu goremedim(meger cok kalabalikmis sirasi dolmus) ben de o yok sandim. Gelmisken bos donmeyim baska doktordan randevu alayim da en azindan bi bebegime baksin dedim. Neyse ciktim yukari baktim benim doktor da yerinde. Neyse dedim gostermem gereken sonuclar vardi sonuclari kendi doktoruma gosteririm. Muayene icin diger doktora giderim. Neyse muayene siram geldi. Girdim bir saat bık bık tansiyon olcturmeden bakmam diye tutturdu. Bende hocam 3 aydir bu hastaneye geliyorum hic kimse tansiyon istemedi, tansiyonum yok arasira saglik ocaginda olcturuyorum diye zor ikna ettim. Gerizekaliya on kez dedim ki hocam sadece kucuk hir kontrole geldim baska bir sey istemiyorum, bir bakin bebegim saglikli mi yeter dedim. Tamam tamam tamam dedi. O ara bana 3lu test randevusu vermis gerizekAli ya. Hocam siz bakmayacak misiniz dedim yok dedi asagida ayrintili bakacaklar ( hayu asagisi dedigi yere en son gittiğimde esim olay cikartmisti sira gelmedigi icin) hocam asagida cok sira oluyor sizin bakmanizi istiyorum dedim. Yok dedi. Neyse ciktim yanindan. Gitmedim de asagisaki ultrason odasina. Kendi doktoruma sonuc gostermeye gittim. O da dedi 3 lu test. Bende istemedigimi soyledim kagit imzaladim bunun icin. Neyse cinsiyeti sordum o da gec iceri bakiyim dedi. Sonra giris yaptirmadigimi ogrenince o da bakmadi. Giris yapmayinca cihaz calismiyor mu diye bir de ona çıkıştım, zaten doktorum ters o da beni tersledi. İyice dellenip döndüm. B.k herifler bana bebegimi gostermedikerasiri sinirliyim ya. Ozele verecek param yok, ocakta ayrintili randevum var. O zamana kadar gitmeyecem. Arada cok merK edersem gece acile giderim sancim cok derim heralde oyle deyince lutfedip bakarlar ultrasondan.
Kizlar simdi aklima takildi. Bu bana 3 lu randevusu veren gerizekalinin actiigi giris umarim basima dert olmaz. Yani ilerde gottigimde senin taa su tarihten kan vermen gerekiyormus ve ultrason randevun varmis, tahlilleri bermemissin ultrasona girmemissin once bunlari yaptirman lazim gibi bir sacmalik tutturmazlar bana. Bir fikri olan var mi bu konu ile ilgili.
Teşekkür ederimben kullaniyorum oradanda alisveris yapiyorum bi sorun yasamadim. organik kiyafet var bebeklere ozel ben dusugumde aldim cok iyi yani guzel seyler var
Kremin içeriğinde bir şey dokunmuş olabilir sana başka bi krem dene. Ben şimdilik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım onu sürüyorum. Hem organik yenilebilir bişey. Bi dene istersen. Bir ay sonra da lierac alıcam ikisini beraber kullanıcam.Kızlar selam, sürekli kaşındığımdan şikayet ediyordum. 4 gündür çatlak kremini sürmeyi unutuyorum ve kaşınmıyorum. Demek ki çatlak kremi yapıyordu kaşıntıyı. Şuan hiç birşey sürmüyorum ve hiç kaşınmıyorum. Sizde isterseniz kaşınan varsa dikkat etsin bu konuya.
Oğlumu Civil le büyüttüm ben...sık sık indirim olur, fiyat uygun çeşit bol, ihtiyacınız olacak her türlü bebek eşyası bulunur. Ama kıyafette "Watch Me" markalı ürünler çabuk soluyor rengi kaçıyor. "Kuju" lar fena değil "Civil" marka olarak daha iyi başka markalar da bulunur...bazı indirimler internete özel oluyor. Daha önce de yazmıştım bir mağazadan araba koltuğunu 300 Tl ye aldık 1 hafta sonra Civil de 230 Tl olduğunu gördümSelamlar hanımlar. Tecrübeli anneler civilim markasını nasıl buluyorsunuz. Ürünlerini kullanan var mı?
Canım pek bi bilgim yok ama sanmıyorum yani istemedim yaptırmadım dersinKizlar cevap berebilecek olan var mi? Yaptirmadigim tahlil ilerde basima bela olur mu?
EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 21000
@pedike =1000
hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =3000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
loveren =3000
@ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
@Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =5000
@_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =4000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
@prenses2534 =3000
@toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
@sayer =1000
@Gokfer =1000
@Fonetik =1000
@ahsenitakvim34 =1000
@ANNONA =1000
@fancy life =1000
@nisann_tr =1000
@Mustu 34 =1000
KALAN=0
Allah kabul etsin. Cuma gününe kadar herkes bitirmis olsun. Bitirdikten sonra bu listedeki arkadaslari niyet ederek duasını unutmayin. Dua derken icinizden ne gelirse.
BUgun hastaneye gittim ve yine çıldırıp döndüm. Bu gidişle doguma kadar gitmeyecem bir daha hastaneye.
Giris yaparken kendi doktorumu goremedim(meger cok kalabalikmis sirasi dolmus) ben de o yok sandim. Gelmisken bos donmeyim baska doktordan randevu alayim da en azindan bi bebegime baksin dedim. Neyse ciktim yukari baktim benim doktor da yerinde. Neyse dedim gostermem gereken sonuclar vardi sonuclari kendi doktoruma gosteririm. Muayene icin diger doktora giderim. Neyse muayene siram geldi. Girdim bir saat bık bık tansiyon olcturmeden bakmam diye tutturdu. Bende hocam 3 aydir bu hastaneye geliyorum hic kimse tansiyon istemedi, tansiyonum yok arasira saglik ocaginda olcturuyorum diye zor ikna ettim. Gerizekaliya on kez dedim ki hocam sadece kucuk hir kontrole geldim baska bir sey istemiyorum, bir bakin bebegim saglikli mi yeter dedim. Tamam tamam tamam dedi. O ara bana 3lu test randevusu vermis gerizekAli ya. Hocam siz bakmayacak misiniz dedim yok dedi asagida ayrintili bakacaklar ( hayu asagisi dedigi yere en son gittiğimde esim olay cikartmisti sira gelmedigi icin) hocam asagida cok sira oluyor sizin bakmanizi istiyorum dedim. Yok dedi. Neyse ciktim yanindan. Gitmedim de asagisaki ultrason odasina. Kendi doktoruma sonuc gostermeye gittim. O da dedi 3 lu test. Bende istemedigimi soyledim kagit imzaladim bunun icin. Neyse cinsiyeti sordum o da gec iceri bakiyim dedi. Sonra giris yaptirmadigimi ogrenince o da bakmadi. Giris yapmayinca cihaz calismiyor mu diye bir de ona çıkıştım, zaten doktorum ters o da beni tersledi. İyice dellenip döndüm. B.k herifler bana bebegimi gostermedikerasiri sinirliyim ya. Ozele verecek param yok, ocakta ayrintili randevum var. O zamana kadar gitmeyecem. Arada cok merK edersem gece acile giderim sancim cok derim heralde oyle deyince lutfedip bakarlar ultrasondan.
Kizlar simdi aklima takildi. Bu bana 3 lu randevusu veren gerizekalinin actiigi giris umarim basima dert olmaz. Yani ilerde gottigimde senin taa su tarihten kan vermen gerekiyormus ve ultrason randevun varmis, tahlilleri bermemissin ultrasona girmemissin once bunlari yaptirman lazim gibi bir sacmalik tutturmazlar bana. Bir fikri olan var mi bu konu ile ilgili.
Teşekkür ederim evet yarın indirim olacakmış sanırım bir yakınım soyledi beşik bebek arabası vs. Kalitesini merak etmiştim tekrar teşekkür ederimOğlumu Civil le büyüttüm ben...sık sık indirim olur, fiyat uygun çeşit bol, ihtiyacınız olacak her türlü bebek eşyası bulunur. Ama kıyafette "Watch Me" markalı ürünler çabuk soluyor rengi kaçıyor. "Kuju" lar fena değil "Civil" marka olarak daha iyi başka markalar da bulunur...bazı indirimler internete özel oluyor. Daha önce de yazmıştım bir mağazadan araba koltuğunu 300 Tl ye aldık 1 hafta sonra Civil de 230 Tl olduğunu gördüm
Ben çok merak ediyorum ya bi an once elbise almak için ama tabi hayırlı olsun da geç öğreneliminşallah nasip olursa bebeğim
herkesi deli ediyorum, bu da benim düşüncem , süpriz olsun bebeğimin cinsiyeti
inşallah hep arkası dönük olurda göstermez diyorumçıldırıyorlar,
ben istemiyorum ya inadına gösterir kendini
kardeşim ve kuzenime doğmasına bir hafta kalaya kadar kız dediler
bütün herşey kıza göre yapıldı, son bir iki haftaya kala erkek dediler
iki bebekte erkek doğdu
herşeyleri pembiş, mor mor giydiler birmüddet
Sütlü nescafe yapabilirsin kendine. Aynı şeyi bende yaşıyorum. Doktoruma söyledim parol içebilirsin dedi. Parolun etki etmediğini söyledim. Sütle nescafe hazırla dedi. Kafeinin ağrı kesme özelliği var. Hatta sezaryenden sonra kafeinli ağrı kesici verirler. Kahve içilmiyo deme günde 200 mg kafein limiti var. Kafein sayacı ekledim ne kadar kafein aldığını da burdan hesaplayabilirsinKizlar deli gibi bas agrim var gozum yerinden cikacak bildigin zonkluor dun aksamdan beri gecmedi gitti yapilacak bise varmi ilac icmek istemiorum onerisi olan varmi
Zaten egitim arastirmaya gidiyorum. Ama her gittigimde problem cikiyor ya biktim Artik. Cok kalabalik, ilgili hic kimseyi bulamiyorsun. Cok kotu ya. Ocakta ayrintili randevum var. Ocaga kadar bir sefer belki bir sefer tip fakultesine giderim, orasi da cok uzak ama gercekten artik suraya gitmek istemiyorum. Bu haftalar gidince 3 lu diye tutturuyor. 20 lerde seker yuklemesi diye tutturacak. Hic kimse anneye sormuyor, bu testlerin neden yapildigini anlatmiyor. Sanki koyunum ben senin her dedigini yapmak zorunda miyim? Gicik oluyorum ya.ikili bende yaptirmadim 3lu test bendende istediler onu galiba yaptiricam. bende en son sinir oldum hastane gittim. doktor muhane oldum endeksiyonum icin ilac yazacakdi sonuc cikinca gel dedi. gittim doktor gitmis gelmicekmis sen bunu bana desene o kadar kizimi birakmis sonuclar beklemisim ve doktor yok hic bi doktorda o doktora kayit yapmisken bakamiyor sonuclara. sistem geregi biďe bu testler icin egitim arastirma yolluyolar oradada muhane olamiyorsn randevu bulmakda cok zor oluyor bence kontrollerini yine yaptir bebegin icin
Ben bu sebeplerden dolayi pembe veya mavi almam her seyi yaa :) ortak renkler alirim. Sari, yesil, kirmizi gibi. Zaten ben beyaz fanıyım renkli alacagimi bile dusunmuyorum :)inşallah nasip olursa bebeğim
herkesi deli ediyorum, bu da benim düşüncem , süpriz olsun bebeğimin cinsiyeti
inşallah hep arkası dönük olurda göstermez diyorumçıldırıyorlar,
ben istemiyorum ya inadına gösterir kendini
kardeşim ve kuzenime doğmasına bir hafta kalaya kadar kız dediler
bütün herşey kıza göre yapıldı, son bir iki haftaya kala erkek dediler
iki bebekte erkek doğdu
herşeyleri pembiş, mor mor giydiler birmüddet
Ben de bar ya normalde hic kahve icmem. Yilda ictigim 3 fincani gecmez. Hamilelikte canim kahve istiyor ya gicik oluyorum kendime. O degil durduk yere bagimlilik yapacak. Durduk yere hayatima zararli bir sey sokacamSütlü nescafe yapabilirsin kendine. Aynı şeyi bende yaşıyorum. Doktoruma söyledim parol içebilirsin dedi. Parolun etki etmediğini söyledim. Sütle nescafe hazırla dedi. Kafeinin ağrı kesme özelliği var. Hatta sezaryenden sonra kafeinli ağrı kesici verirler. Kahve içilmiyo deme günde 200 mg kafein limiti var. Kafein sayacı ekledim ne kadar kafein aldığını da burdan hesaplayabilirsinEki Görüntüle 2064996
canim bende kayserideyim bende devlete gidiyrm hangi doktora gidiyorsnZaten egitim arastirmaya gidiyorum. Ama her gittigimde problem cikiyor ya biktim Artik. Cok kalabalik, ilgili hic kimseyi bulamiyorsun. Cok kotu ya. Ocakta ayrintili randevum var. Ocaga kadar bir sefer belki bir sefer tip fakultesine giderim, orasi da cok uzak ama gercekten artik suraya gitmek istemiyorum. Bu haftalar gidince 3 lu diye tutturuyor. 20 lerde seker yuklemesi diye tutturacak. Hic kimse anneye sormuyor, bu testlerin neden yapildigini anlatmiyor. Sanki koyunum ben senin her dedigini yapmak zorunda miyim? Gicik oluyorum ya.
bir sıkıntı olmaz canım endişe etmeKizlar cevap berebilecek olan var mi? Yaptirmadigim tahlil ilerde basima bela olur mu?
Bu yasadiklarini bimere yaz savunma versinlerBUgun hastaneye gittim ve yine çıldırıp döndüm. Bu gidişle doguma kadar gitmeyecem bir daha hastaneye.
Dogum evinde gokhan acmaz a gidiyorum. Aslinda kendisinden memnunum ama basi her zaman o kadar kalabalik ki!canim bende kayserideyim bende devlete gidiyrm hangi doktora gidiyorsn
Mantikli aslinda. Bugun yasadigimda fazla abartilacak bir sey yoktu, belki benim hatam bile vardir ama bundan onceki yasadigim var ya facia gibiydi iyy aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor.Bu yasadiklarini bimere yaz savunma versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?