2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi hayırlı haberlerle gel cinsiyetini de öğrenirsin inşallah

Selamlar hanımlar. Tecrübeli anneler civilim markasını nasıl buluyorsunuz. Ürünlerini kullanan var mı?

ben kullaniyorum oradanda alisveris yapiyorum bi sorun yasamadim. organik kiyafet var bebeklere ozel ben dusugumde aldim cok iyi yani guzel seyler var

Kizlar cevap berebilecek olan var mi? Yaptirmadigim tahlil ilerde basima bela olur mu?

Kremin içeriğinde bir şey dokunmuş olabilir sana başka bi krem dene. Ben şimdilik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım onu sürüyorum. Hem organik yenilebilir bişey. Bi dene istersen. Bir ay sonra da lierac alıcam ikisini beraber kullanıcam.

Selamlar hanımlar. Tecrübeli anneler civilim markasını nasıl buluyorsunuz. Ürünlerini kullanan var mı?
Oğlumu Civil le büyüttüm ben...sık sık indirim olur, fiyat uygun çeşit bol, ihtiyacınız olacak her türlü bebek eşyası bulunur. Ama kıyafette "Watch Me" markalı ürünler çabuk soluyor rengi kaçıyor. "Kuju" lar fena değil "Civil" marka olarak daha iyi başka markalar da bulunur...bazı indirimler internete özel oluyor. Daha önce de yazmıştım bir mağazadan araba koltuğunu 300 Tl ye aldık 1 hafta sonra Civil de 230 Tl olduğunu gördüm

Öncelikle Allah senden razı olsun buna vesile olduğu için. Okudum ben de bitti. Rabbim hepimizin evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Anne babaya vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Allah'ım Evlat sahibi olmak isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

ikili bende yaptirmadim 3lu test bendende istediler onu galiba yaptiricam. bende en son sinir oldum hastane gittim. doktor muhane oldum endeksiyonum icin ilac yazacakdi sonuc cikinca gel dedi. gittim doktor gitmis gelmicekmis sen bunu bana desene o kadar kizimi birakmis sonuclar beklemisim ve doktor yok hic bi doktorda o doktora kayit yapmisken bakamiyor sonuclara. sistem geregi biďe bu testler icin egitim arastirma yolluyolar oradada muhane olamiyorsn randevu bulmakda cok zor oluyor bence kontrollerini yine yaptir bebegin icin

Teşekkür ederim evet yarın indirim olacakmış sanırım bir yakınım soyledi beşik bebek arabası vs. Kalitesini merak etmiştim tekrar teşekkür ederim

Ben çok merak ediyorum ya bi an once elbise almak için ama tabi hayırlı olsun da geç öğrenelim

Kizlar deli gibi bas agrim var gozum yerinden cikacak bildigin zonkluor dun aksamdan beri gecmedi gitti yapilacak bise varmi ilac icmek istemiorum onerisi olan varmi
Sütlü nescafe yapabilirsin kendine. Aynı şeyi bende yaşıyorum. Doktoruma söyledim parol içebilirsin dedi. Parolun etki etmediğini söyledim. Sütle nescafe hazırla dedi. Kafeinin ağrı kesme özelliği var. Hatta sezaryenden sonra kafeinli ağrı kesici verirler. Kahve içilmiyo deme günde 200 mg kafein limiti var. Kafein sayacı ekledim ne kadar kafein aldığını da burdan hesaplayabilirsin

Zaten egitim arastirmaya gidiyorum. Ama her gittigimde problem cikiyor ya biktim Artik. Cok kalabalik, ilgili hic kimseyi bulamiyorsun. Cok kotu ya. Ocakta ayrintili randevum var. Ocaga kadar bir sefer belki bir sefer tip fakultesine giderim, orasi da cok uzak ama gercekten artik suraya gitmek istemiyorum. Bu haftalar gidince 3 lu diye tutturuyor. 20 lerde seker yuklemesi diye tutturacak. Hic kimse anneye sormuyor, bu testlerin neden yapildigini anlatmiyor. Sanki koyunum ben senin her dedigini yapmak zorunda miyim? Gicik oluyorum ya.

Ben bu sebeplerden dolayi pembe veya mavi almam her seyi yaa :) ortak renkler alirim. Sari, yesil, kirmizi gibi. Zaten ben beyaz fanıyım renkli alacagimi bile dusunmuyorum :)

Ben de bar ya normalde hic kahve icmem. Yilda ictigim 3 fincani gecmez. Hamilelikte canim kahve istiyor ya gicik oluyorum kendime. O degil durduk yere bagimlilik yapacak. Durduk yere hayatima zararli bir sey sokacam

canim bende kayserideyim bende devlete gidiyrm hangi doktora gidiyorsn

Bu yasadiklarini bimere yaz savunma versinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…