- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.701
Basinin kalabalik olmasi bakmamak gibi bir durum dogurmuyor. Ama rendevusuz gittigin icin o da bakmama hakkini kullanmis. Ama diger dr. Bakabilirdi tabikiDogum evinde gokhan acmaz a gidiyorum. Aslinda kendisinden memnunum ama basi her zaman o kadar kalabalik ki!
Kizlar bimere gonderilen sikayetlere mutlaka cevap geliyor. Ve cozumu olan seylerse yani hakliysaniz gercekten cozum getiriliyor. Mesela insanlarin evinin onunu otopark yapmasi cubuk dikmesi gibi. Ertesi hafta gelip sokuyolar. Doktorlardanda savunma alindigini biliyorum. Dedigin gibi cok buyuk bisey degil yasadigin. Biz abartiyoruz birazda ama gercekten gorevini kotuye kullanma varsa susma derim. Onlarda gunde kac hasta görüyorlar ve bizim gibi doktora mutlulukla giden kisiler degiller. Onlara gore onemsiziz bunu da kabullenmek lazim. Farkli pencereden bakiyoruz. Ama gercekten gorevini kotuye kullanmaya asla tahammulum yok!Mantikli aslinda. Bugun yasadigimda fazla abartilacak bir sey yoktu, belki benim hatam bile vardir ama bundan onceki yasadigim var ya facia gibiydi iyy aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor.
Evet kesinlikle kendi doktoruma randevusuz gittim ve saat 12ydi iceri girdigimde tam oyle arasina gircekti. Bakmamakta hakli. Zaten benim doktorumun ters bir yapisi var ama iyi ilgili bir doktor. Gidersem yine ona gidecem. Beni sinirlendiren diger doktorun yaptigi. Basta tansiyonsuz bakmam demesi, sonra sormadan etmeden 3 lu test yazmasi, adama kirk kez dedim kucuk bir kontrole geldim diye. Yok bakmadi yani. Ona sinirlenince de kendi doktoruma cikismis bulundum.Basinin kalabalik olmasi bakmamak gibi bir durum dogurmuyor. Ama rendevusuz gittigin icin o da bakmama hakkini kullanmis. Ama diger dr. Bakabilirdi tabiki
bende ozlem katirciya gidiyorum cnm aksam da randevusu var aksam sakin oluyor o zaman gidiyrm..ha bide cnm doktoruna sonuc gostercen zaman netten bak ne zaman randevusu varsa o zaman gidersn ben ole yapiyrm yoksa cocukla zor oluyorDogum evinde gokhan acmaz a gidiyorum. Aslinda kendisinden memnunum ama basi her zaman o kadar kalabalik ki!
Biliyorum o sikayetlerle ilgilendiklerini. Cunku esimin hafta basinda yazdigi dilekce icin az once sosyal dayanisma vakfindan bir adam geldiKizlar bimere gonderilen sikayetlere mutlaka cevap geliyor. Ve cozumu olan seylerse yani hakliysaniz gercekten cozum getiriliyor. Mesela insanlarin evinin onunu otopark yapmasi cubuk dikmesi gibi. Ertesi hafta gelip sokuyolar. Doktorlardanda savunma alindigini biliyorum. Dedigin gibi cok buyuk bisey degil yasadigin. Biz abartiyoruz birazda ama gercekten gorevini kotuye kullanma varsa susma derim. Onlarda gunde kac hasta görüyorlar ve bizim gibi doktora mutlulukla giden kisiler degiller. Onlara gore onemsiziz bunu da kabullenmek lazim. Farkli pencereden bakiyoruz. Ama gercekten gorevini kotuye kullanmaya asla tahammulum yok!
Benim cocugum yok. Evim de cok yakin. Genel de gidip randevuyu hastanede aliyorum. İnternetten randevu almaya kalksam bugun baktim en erken 13 une randevu veriyor. 13 une benim kafa belli mi olur biraz gel gitlibende ozlem katirciya gidiyorum cnm aksam da randevusu var aksam sakin oluyor o zaman gidiyrm..ha bide cnm doktoruna sonuc gostercen zaman netten bak ne zaman randevusu varsa o zaman gidersn ben ole yapiyrm yoksa cocukla zor oluyor
hmm ilk cocuk mu benim cocuk varda evet cnm memnunum iyi ilgilendi zaten iki kez gittim doktora ilkinde ayse yilmazsoya gitmistim ikincidede buna gittim bu daha iyi zaten ozelden gelmis bu arada benm evde yakin sayilir arabayla 10 dkBenim cocugum yok. Evim de cok yakin. Genel de gidip randevuyu hastanede aliyorum. İnternetten randevu almaya kalksam bugun baktim en erken 13 une randevu veriyor. 13 une benim kafa belli mi olur biraz gel gitli
Memnun musunuz doktorunuzdan? Yani ilgisi ve yogunlugu nasil?
bide zaten aksam gittigim icin hasta az oluyor hastane bos cok rahat oluyor tavsiye ederimBenim cocugum yok. Evim de cok yakin. Genel de gidip randevuyu hastanede aliyorum. İnternetten randevu almaya kalksam bugun baktim en erken 13 une randevu veriyor. 13 une benim kafa belli mi olur biraz gel gitli
Memnun musunuz doktorunuzdan? Yani ilgisi ve yogunlugu nasil?
Kim bilir :))hmm ilk cocuk mu benim cocuk varda evet cnm memnunum iyi ilgilendi zaten iki kez gittim doktora ilkinde ayse yilmazsoya gitmistim ikincidede buna gittim bu daha iyi zaten ozelden gelmis bu arada benm evde yakin sayilir arabayla 10 dkbelki birgun denk gelirz
Öncelikle Allah senden razı olsun buna vesile olduğu için. Okudum ben de bitti. Rabbim hepimizin evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Anne babaya vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Allah'ım Evlat sahibi olmak isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
@ftmkya = 21000
@pedike =1000
hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =3000
Belirtisiznesne =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
@loveren =3000
@ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
@Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =5000
@_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =4000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
@Kahverengikus =1000
@prenses2534 =3000
@toist =1000
@sofiarya =12000
@-huzur- =3000
@sayer =1000
@Gokfer =1000
@Fonetik =1000
@ahsenitakvim34 =1000
@ANNONA =1000
@fancy life =1000
@nisann_tr =1000
@Mustu 34 =1000
KALAN=0
Allah kabul etsin. Cuma gününe kadar herkes bitirmis olsun. Bitirdikten sonra bu listedeki arkadaslari niyet ederek duasını unutmayin. Dua derken icinizden ne gelirse.
Zaten egitim arastirmaya gidiyorum. Ama her gittigimde problem cikiyor ya biktim Artik. Cok kalabalik, ilgili hic kimseyi bulamiyorsun. Cok kotu ya. Ocakta ayrintili randevum var. Ocaga kadar bir sefer belki bir sefer tip fakultesine giderim, orasi da cok uzak ama gercekten artik suraya gitmek istemiyorum. Bu haftalar gidince 3 lu diye tutturuyor. 20 lerde seker yuklemesi diye tutturacak. Hic kimse anneye sormuyor, bu testlerin neden yapildigini anlatmiyor. Sanki koyunum ben senin her dedigini yapmak zorunda miyim? Gicik oluyorum ya.
Kremin içeriğinde bir şey dokunmuş olabilir sana başka bi krem dene. Ben şimdilik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım onu sürüyorum. Hem organik yenilebilir bişey. Bi dene istersen. Bir ay sonra da lierac alıcam ikisini beraber kullanıcam.
Yenidoğan ve bebek ürünleri güzel canım iyi takip etmek lazımSelamlar hanımlar. Tecrübeli anneler civilim markasını nasıl buluyorsunuz. Ürünlerini kullanan var mı?
Canim bende hatim okuyorum buay 3. Hatmimi bitirip 4. Başladım nasipse 9 hatim yapacağım inşallah ...Keske daha fazlasını yapabilsek. Bir arkadaşım 9 ayda 9 Kuran hatmi yapmisti. Allah hepimizin evladini bagislasin. Ayaklarinin altinda cennet olan annelerden olalim ins
Onu bende anlamiyorum ama dediginizde cok haklisiniz. Ama malesef ozele gidecem durumum yok. Yani vermeye veririm Ama aklima hep ona o parayi verecehime bebegime alacagim bir seyi daha kaliteli alirim, dogal gazi dahancok acarim, bir faturayi oderim gibi sebepler siraliyorum ve gitmiyorum.ben arastirma hastanesinde suna cok gicik oluyorum. hem resim vermiyor hemde bilgi vermiyor. biran once gitde ne olursa olsun yani. kendi kendilerine yaziyolar ciziyolar gercdekden paran varsa guzel oluyor
bende bi kez gittim ozele gercekden cok fark ediyor ilgisi bilgisi oysa devlet zaten randevulu bakiyor. kac kisiye bakiyorsnki sonucda karsinda bebegi icin endiseli merakli anne var hevisimizi kursamiza birakip yolluyolar. bakalim ben ayrintili nerede yaptiricam. bide egitim arastirma hastanesi doktorlari niye bu kadar gicik ve sert anlamiyorum
Yenidoğan ve bebek ürünleri güzel canım iyi takip etmek lazım
Canim bende hatim okuyorum buay 3. Hatmimi bitirip 4. Başladım nasipse 9 hatim yapacağım inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?