2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mantikli aslinda. Bugun yasadigimda fazla abartilacak bir sey yoktu, belki benim hatam bile vardir ama bundan onceki yasadigim var ya facia gibiydi iyy aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor.
Kizlar bimere gonderilen sikayetlere mutlaka cevap geliyor. Ve cozumu olan seylerse yani hakliysaniz gercekten cozum getiriliyor. Mesela insanlarin evinin onunu otopark yapmasi cubuk dikmesi gibi. Ertesi hafta gelip sokuyolar. Doktorlardanda savunma alindigini biliyorum. Dedigin gibi cok buyuk bisey degil yasadigin. Biz abartiyoruz birazda ama gercekten gorevini kotuye kullanma varsa susma derim. Onlarda gunde kac hasta görüyorlar ve bizim gibi doktora mutlulukla giden kisiler degiller. Onlara gore onemsiziz bunu da kabullenmek lazim. Farkli pencereden bakiyoruz. Ama gercekten gorevini kotuye kullanmaya asla tahammulum yok!

Basinin kalabalik olmasi bakmamak gibi bir durum dogurmuyor. Ama rendevusuz gittigin icin o da bakmama hakkini kullanmis. Ama diger dr. Bakabilirdi tabiki
Evet kesinlikle kendi doktoruma randevusuz gittim ve saat 12ydi iceri girdigimde tam oyle arasina gircekti. Bakmamakta hakli. Zaten benim doktorumun ters bir yapisi var ama iyi ilgili bir doktor. Gidersem yine ona gidecem. Beni sinirlendiren diger doktorun yaptigi. Basta tansiyonsuz bakmam demesi, sonra sormadan etmeden 3 lu test yazmasi, adama kirk kez dedim kucuk bir kontrole geldim diye. Yok bakmadi yani. Ona sinirlenince de kendi doktoruma cikismis bulundum.

Dogum evinde gokhan acmaz a gidiyorum. Aslinda kendisinden memnunum ama basi her zaman o kadar kalabalik ki!
bende ozlem katirciya gidiyorum cnm aksam da randevusu var aksam sakin oluyor o zaman gidiyrm..ha bide cnm doktoruna sonuc gostercen zaman netten bak ne zaman randevusu varsa o zaman gidersn ben ole yapiyrm yoksa cocukla zor oluyor

Biliyorum o sikayetlerle ilgilendiklerini. Cunku esimin hafta basinda yazdigi dilekce icin az once sosyal dayanisma vakfindan bir adam geldi bu durumla biz ilgilenmiyoruz ama basbakanlik bize yonlendirmis, bizim yapabilecek hicbir seyimiz yok dedi gitti. Adam da hakli. Kyk borcu icin yazdi kocam, nereye yonlendirmisler. İlgileniyorlar Ama ben de bugun sahit oldum.

bende ozlem katirciya gidiyorum cnm aksam da randevusu var aksam sakin oluyor o zaman gidiyrm..ha bide cnm doktoruna sonuc gostercen zaman netten bak ne zaman randevusu varsa o zaman gidersn ben ole yapiyrm yoksa cocukla zor oluyor
Benim cocugum yok. Evim de cok yakin. Genel de gidip randevuyu hastanede aliyorum. İnternetten randevu almaya kalksam bugun baktim en erken 13 une randevu veriyor. 13 une benim kafa belli mi olur biraz gel gitli

Memnun musunuz doktorunuzdan? Yani ilgisi ve yogunlugu nasil?

hmm ilk cocuk mu benim cocuk varda evet cnm memnunum iyi ilgilendi zaten iki kez gittim doktora ilkinde ayse yilmazsoya gitmistim ikincidede buna gittim bu daha iyi zaten ozelden gelmis bu arada benm evde yakin sayilir arabayla 10 dk belki birgun denk gelirz

bide zaten aksam gittigim icin hasta az oluyor hastane bos cok rahat oluyor tavsiye ederim

Kim bilir :))

Keske daha fazlasını yapabilsek. Bir arkadaşım 9 ayda 9 Kuran hatmi yapmisti. Allah hepimizin evladini bagislasin. Ayaklarinin altinda cennet olan annelerden olalim ins

kardelen boyle guzel birseye bizide vesile ettigin icin cok tesekkur ederim. bende okudum Allah dualarimizi kabul etsin cuma gunu duami yapacagim. :)

ben arastirma hastanesinde suna cok gicik oluyorum. hem resim vermiyor hemde bilgi vermiyor. biran once gitde ne olursa olsun yani. kendi kendilerine yaziyolar ciziyolar gercdekden paran varsa guzel oluyor
bende bi kez gittim ozele gercekden cok fark ediyor ilgisi bilgisi oysa devlet zaten randevulu bakiyor. kac kisiye bakiyorsnki sonucda karsinda bebegi icin endiseli merakli anne var hevisimizi kursamiza birakip yolluyolar. bakalim ben ayrintili nerede yaptiricam. bide egitim arastirma hastanesi doktorlari niye bu kadar gicik ve sert anlamiyorum

Bende mustela kullandım. Ama sonradan farkettim kullanmayı unutunca. Hindistan cevizi yağınıda deneyim bakalım. Organik sonuçta. Krem artık kullanmam riske atmayım kendimi. Şimdi içeriğinden ne dokunduğunu bilmediğim için.
Hindistan cevizini burda bir kez daha duydum hatta arkadaş baya övmüştü bende denicem bakalım.

Selamlar hanımlar. Tecrübeli anneler civilim markasını nasıl buluyorsunuz. Ürünlerini kullanan var mı?
Yenidoğan ve bebek ürünleri güzel canım iyi takip etmek lazım
Keske daha fazlasını yapabilsek. Bir arkadaşım 9 ayda 9 Kuran hatmi yapmisti. Allah hepimizin evladini bagislasin. Ayaklarinin altinda cennet olan annelerden olalim ins
Canim bende hatim okuyorum buay 3. Hatmimi bitirip 4. Başladım nasipse 9 hatim yapacağım inşallah ...

Onu bende anlamiyorum ama dediginizde cok haklisiniz. Ama malesef ozele gidecem durumum yok. Yani vermeye veririm Ama aklima hep ona o parayi verecehime bebegime alacagim bir seyi daha kaliteli alirim, dogal gazi dahancok acarim, bir faturayi oderim gibi sebepler siraliyorum ve gitmiyorum.

Arkadaşlar merhaba, ikili test sonucu yorumlama konusunda yardımınızı rica ediyorum. Aslında elimde sonuçlar yok şu an, doktor arayıp bilgi verdi, "sorun yok, sağlıksız doğum ihtimali 50binden az olarak çıkmış" dedi. Randevum haftaya perşembe, o kadar bekleyemem internette araştırayım dedim, hiçbir sonuçta 50bin değeri yokki. Ben mi yanlış anladım acaba

Hamileligimin basindan beri et yemiyorum. Tiksinmistim. Dun et yapmam gerekti ve tadina bakiyim dedim baktim yiyebiliyorum. Yine istekli degildim ama faydali diye birazcik yedim. Ama dun aksamdan beri midem o kadar kotu ki. İnsan gercekten bir seyden bosuna tiksinmiyor. Caninin cekmedigi seyi zorla yemeyeceksin bunu bir kez daha anladim. Midem bulanmiyor ama mideme oturdu et, rahatsiz ediyor. Sanki tonlarca yrmek yemisim gibi siskinlik var. Açım ama bir sey yemek istemiyorum. Oysa bugun ne guzel pirasa yapacaktim eksili eksili

Merhaba hanımlar çok sık giremedigim için yazılanların çoğunu okuyamiyorum. İnşallah bebisleriniz ve siz iyisinizdir.

Ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Ben Ankarada ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırabilirim. Güvenilir ilgili ayrıntılı inceleyen birini arıyorum. Bir de ne zaman randevu almamız gerekiyor. Özel de olabilir ve fiyatları ne kadardır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…