- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.721
Devlet icin biran once almalisiniz. Sira kalmiyor. Ozeller hakkinda yorum yapamayacagimMerhaba hanımlar çok sık giremedigim için yazılanların çoğunu okuyamiyorum. İnşallah bebisleriniz ve siz iyisinizdir.
Ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ben Ankarada ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırabilirim. Güvenilir ilgili ayrıntılı inceleyen birini arıyorum. Bir de ne zaman randevu almamız gerekiyor. Özel de olabilir ve fiyatları ne kadardır sizce?
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla al kucağına bebeğini inşallahKizlarrr simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda ikili test sonucu dada bir skinti cikmadi cinsiyet de ogrendim allah izin verirse bir kizim daha oluyor:))))
Tam tersi durumdayiz. Pirasayi o kadar severdim kii eksili eksili tam da mevsimi. Bi yaptim yoook yiyemiyorum tadi cok kotu geliyor hic olmayacak sey. Surekli canim et ve patates istiyor bulunca da yumuluyorumHamileligimin basindan beri et yemiyorum. Tiksinmistim. Dun et yapmam gerekti ve tadina bakiyim dedim baktim yiyebiliyorum. Yine istekli degildim ama faydali diye birazcik yedim. Ama dun aksamdan beri midem o kadar kotu ki. İnsan gercekten bir seyden bosuna tiksinmiyor. Caninin cekmedigi seyi zorla yemeyeceksin bunu bir kez daha anladim. Midem bulanmiyor ama mideme oturdu et, rahatsiz ediyor. Sanki tonlarca yrmek yemisim gibi siskinlik var. Açım ama bir sey yemek istemiyorum. Oysa bugun ne guzel pirasa yapacaktim eksili eksili
Sizinki daha iyiymis yaa :)) ben et yemedigim icin uzuluyorum acikcasi. Pirasa konusunda da daha bu sezon hic yapmadim. Umarim pisirdikten sonra benim de basima gelmez tiksinme durumuTam tersi durumdayiz. Pirasayi o kadar severdim kii eksili eksili tam da mevsimi. Bi yaptim yoook yiyemiyorum tadi cok kotu geliyor hic olmayacak sey. Surekli canim et ve patates istiyor bulunca da yumuluyorumdedigin gibi en guzeli canimiz ne isterse onu yemek. Saglikli olanlarindan tabi
Hayır o randevu çok önemli değil o ultrason randevusu gibi bişey sıkıntı yok sıkma canını başka doktora 10 gün sonrası için randevu alabilirsinKizlar cevap berebilecek olan var mi? Yaptirmadigim tahlil ilerde basima bela olur mu?
Kizlarrr simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda ikili test sonucu dada bir skinti cikmadi cinsiyet de ogrendim allah izin verirse bir kizim daha oluyor:))))[/QUOTE nubu da belli zaten minnakın maşallah
Onu bende anlamiyorum ama dediginizde cok haklisiniz. Ama malesef ozele gidecem durumum yok. Yani vermeye veririm Ama aklima hep ona o parayi verecehime bebegime alacagim bir seyi daha kaliteli alirim, dogal gazi dahancok acarim, bir faturayi oderim gibi sebepler siraliyorum ve gitmiyorum.
Kizlarrr simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda ikili test sonucu dada bir skinti cikmadi cinsiyet de ogrendim allah izin verirse bir kizim daha oluyor:))))
Devlet icin biran once almalisiniz. Sira kalmiyor. Ozeller hakkinda yorum yapamayacagim
AYnen ya her seyin hayirlisi. Ben normal dogumu cok istiyorum. Bu sebeple hastane cok fark etmez diye dusunuyorum insallah yanilmam.bak orada haklisn bende bu yuzden bi kere gittim ama dogumu ozelde yapmak istiyorum. cunku beni bakabilcek ailem yok orada bebegime ve bana cok ilgililer. o yuzden bende simdiye kadar bi kere gittim. bakalim bende az gidecem kontrollere 3lu tesr 235 tl istiyor. normalde onuda yaptirmicakdim hem ozel hem devlet cok duretti. devlete yapicam. benimde bi kizim var esimin maasi e oyle hersey yapamiyorum kis geldi. burda cok elektirik kesiliyor daha odun alicaz. kizim buyuyor her yaz kis kiyafet ihtiyaci oluyor. simdi bi bebek masrafi daha evin elektirik suyuydu erzak temizlik derken cok birsey kalmiyr geriye zaten. malesef hersey zam geliyor maasa gelmiyor. benim durumum cok karamvolede belki tasinabilirizde ailesi bizi memleket istiyor ben gitmek istemiyorum bakalim nasil olur
Sizinki daha iyiymis yaa :)) ben et yemedigim icin uzuluyorum acikcasi. Pirasa konusunda da daha bu sezon hic yapmadim. Umarim pisirdikten sonra benim de basima gelmez tiksinme durumugerci hic sanmiyorum gelecegini ikigundur eksi eksi kokuyor burnuma
Merhaba hanımlar çok sık giremedigim için yazılanların çoğunu okuyamiyorum. İnşallah bebisleriniz ve siz iyisinizdir.
Ben Ankarada ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırabilirim. Güvenilir ilgili ayrıntılı inceleyen birini arıyorum. Bir de ne zaman randevu almamız gerekiyor. Özel de olabilir ve fiyatları ne kadardır sizce?
tebrik ederim. kizlarimiz sayfada cok az zaten bende erkek anasi olacam galiba insallah bidaki kontrolde devlette artik bi cinsoyet tahmini yapar
Ayrintili ultrason randevumu daha 2. Kontrole gittigimde mi ne verdi. 7-8 haftalik bir seydim.devletten ayrintili ulteasyon nasil aldin. once muhanemi olmak gerek
yani bir çok alternatif var,Ben bu sebeplerden dolayi pembe veya mavi almam her seyi yaa :) ortak renkler alirim. Sari, yesil, kirmizi gibi. Zaten ben beyaz fanıyım renkli alacagimi bile dusunmuyorum :)
Cok faydali caniniz cektiyse mutlaka yeyin. Bende oyleyim canim. Hep hafif seyler yemek istiyorum. Et-tavuk ben de yemiyorum. Kizartma bile yiyemiyorum yedim mi karnim agriyor.al bendende o kadar et tavuk yiyemiyorum. canim hep salatali seyler istiyor corba felan bide pirasa dediniz pek yemem ama canim cekti
Canım bana tanıdık drumuz üç isim verdi kendim ankarada değilim bulunduğum ilde ayrıntılı yapılmıyor genelde ankaraya gönderiyorlar ali ipek selda karadenizli ve eyüp ekiciyi söyledi eyüp ekici 450 selda karadenizli 350 ali ipek için 250 demiştiMerhaba hanımlar çok sık giremedigim için yazılanların çoğunu okuyamiyorum. İnşallah bebisleriniz ve siz iyisinizdir.
Hahahha yaa iyiymis ordek. İlk defa evcil ordek duydumyani bir çok alternatif var,
ben nette baktım hastane çıkışı gibi kıyafetlere,
hem kız hem erkek için giyibilecek şekilde tasarlanan bir dünya kıyafet var,
birde felaket derecede ördek hastasıyımdır,
( önceden evcil pekin ördeklerim vardı)
yani öyle kıyafet battaniye nevresim gibi şeyler görürseniz
ördek desenli bana link atın olur mu,
evladımı da ördek hastası yaparım doğar doğmaz
Kİrikkalede mi yasiyorsun yoksa :)Canım bana tanıdık drumuz üç isim verdi kendim ankarada değilim bulunduğum ilde ayrıntılı yapılmıyor genelde ankaraya gönderiyorlar ali ipek selda karadenizli ve eyüp ekiciyi söyledi eyüp ekici 450 selda karadenizli 350 ali ipek için 250 demişti
AYnen ya her seyin hayirlisi. Ben normal dogumu cok istiyorum. Bu sebeple hastane cok fark etmez diye dusunuyorum insallah yanilmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?