2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Devlet icin biran once almalisiniz. Sira kalmiyor. Ozeller hakkinda yorum yapamayacagim

Tam tersi durumdayiz. Pirasayi o kadar severdim kii eksili eksili tam da mevsimi. Bi yaptim yoook yiyemiyorum tadi cok kotu geliyor hic olmayacak sey. Surekli canim et ve patates istiyor bulunca da yumuluyorum dedigin gibi en guzeli canimiz ne isterse onu yemek. Saglikli olanlarindan tabi

Sizinki daha iyiymis yaa :)) ben et yemedigim icin uzuluyorum acikcasi. Pirasa konusunda da daha bu sezon hic yapmadim. Umarim pisirdikten sonra benim de basima gelmez tiksinme durumu gerci hic sanmiyorum gelecegini ikigundur eksi eksi kokuyor burnuma

bak orada haklisn bende bu yuzden bi kere gittim ama dogumu ozelde yapmak istiyorum. cunku beni bakabilcek ailem yok orada bebegime ve bana cok ilgililer. o yuzden bende simdiye kadar bi kere gittim. bakalim bende az gidecem kontrollere 3lu tesr 235 tl istiyor. normalde onuda yaptirmicakdim hem ozel hem devlet cok duretti. devlete yapicam. benimde bi kizim var esimin maasi e oyle hersey yapamiyorum kis geldi. burda cok elektirik kesiliyor daha odun alicaz. kizim buyuyor her yaz kis kiyafet ihtiyaci oluyor. simdi bi bebek masrafi daha evin elektirik suyuydu erzak temizlik derken cok birsey kalmiyr geriye zaten. malesef hersey zam geliyor maasa gelmiyor. benim durumum cok karamvolede belki tasinabilirizde ailesi bizi memleket istiyor ben gitmek istemiyorum bakalim nasil olur

Kizlarrr simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda ikili test sonucu dada bir skinti cikmadi cinsiyet de ogrendim allah izin verirse bir kizim daha oluyor:))))

tebrik ederim. kizlarimiz sayfada cok az zaten bende erkek anasi olacam galiba insallah bidaki kontrolde devlette artik bi cinsoyet tahmini yapar

AYnen ya her seyin hayirlisi. Ben normal dogumu cok istiyorum. Bu sebeple hastane cok fark etmez diye dusunuyorum insallah yanilmam.

al bendende o kadar et tavuk yiyemiyorum. canim hep salatali seyler istiyor corba felan bide pirasa dediniz pek yemem ama canim cekti

Bende Ankara’dayım ama haftam itibari ile daha 2 test bile yaptırmadım ayrıntılı ultrason için görüşmedik doktorla belli olursa yazarım

tebrik ederim. kizlarimiz sayfada cok az zaten bende erkek anasi olacam galiba insallah bidaki kontrolde devlette artik bi cinsoyet tahmini yapar
devletten ayrintili ulteasyon nasil aldin. once muhanemi olmak gerek
Ayrintili ultrason randevumu daha 2. Kontrole gittigimde mi ne verdi. 7-8 haftalik bir seydim.

Ben bu sebeplerden dolayi pembe veya mavi almam her seyi yaa :) ortak renkler alirim. Sari, yesil, kirmizi gibi. Zaten ben beyaz fanıyım renkli alacagimi bile dusunmuyorum :)
yani bir çok alternatif var,
ben nette baktım hastane çıkışı gibi kıyafetlere,
hem kız hem erkek için giyibilecek şekilde tasarlanan bir dünya kıyafet var,

birde felaket derecede ördek hastasıyımdır,
( önceden evcil pekin ördeklerim vardı)
yani öyle kıyafet battaniye nevresim gibi şeyler görürseniz
ördek desenli bana link atın olur mu,

evladımı da ördek hastası yaparım doğar doğmaz

al bendende o kadar et tavuk yiyemiyorum. canim hep salatali seyler istiyor corba felan bide pirasa dediniz pek yemem ama canim cekti
Cok faydali caniniz cektiyse mutlaka yeyin. Bende oyleyim canim. Hep hafif seyler yemek istiyorum. Et-tavuk ben de yemiyorum. Kizartma bile yiyemiyorum yedim mi karnim agriyor.

Canım bana tanıdık drumuz üç isim verdi kendim ankarada değilim bulunduğum ilde ayrıntılı yapılmıyor genelde ankaraya gönderiyorlar ali ipek selda karadenizli ve eyüp ekiciyi söyledi eyüp ekici 450 selda karadenizli 350 ali ipek için 250 demişti

Hahahha yaa iyiymis ordek. İlk defa evcil ordek duydum tamam aklimda gorursem seni aydinlatirim.

Kİrikkalede mi yasiyorsun yoksa :)

AYnen ya her seyin hayirlisi. Ben normal dogumu cok istiyorum. Bu sebeple hastane cok fark etmez diye dusunuyorum insallah yanilmam.

o cok degisiyor. insallah sana norml dogum nasip olur. ben kendimi normal doguma cok hazirladim. oyleki yapabilicemede cok inandim. bizim kiz 41 hafta oldu asa inmedi. catim hic acilmadi. ne sanci ne birsey hic birsey yok. doktor artik kagit imzalatmak istedi bi kac gun daha beklersek diye. diskisi yapip hem o hem ben zarar gorebiliriz diye. sonradan doktorlar sikayet ediliyor diye imza atiyorsn sorumlukuk bana ait diye. ben yine beklicekdim ama doktor hic birsekikde suyu patlamasan diski yaptini anlamiyoruz dedi bizde bu riske girmedik zorunlu sezeryan oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…