- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.741
yavru iken almıştım, ama görsen çok tatlı oluyorlar,Hahahha yaa iyiymis ordek. İlk defa evcil ordek duydumtamam aklimda gorursem seni aydinlatirim.
Yaninallah korusun vok kotu bir durum. Oyle bir durum olursa bende mecbur sezeryani tercih ederim riske atmam. Ama insallah kendiliginden gelir yaa. Asla sezeryan olup birilerine muhtac olmak istemiyorum. Tek istegim normal dogurup siradan hayatima devam etmek.o cok degisiyor. insallah sana norml dogum nasip olur. ben kendimi normal doguma cok hazirladim. oyleki yapabilicemede cok inandim. bizim kiz 41 hafta oldu asa inmedi. catim hic acilmadi. ne sanci ne birsey hic birsey yok. doktor artik kagit imzalatmak istedi bi kac gun daha beklersek diye. diskisi yapip hem o hem ben zarar gorebiliriz diye. sonradan doktorlar sikayet ediliyor diye imza atiyorsn sorumlukuk bana ait diye. ben yine beklicekdim ama doktor hic birsekikde suyu patlamasan diski yaptini anlamiyoruz dedi bizde bu riske girmedik zorunlu sezeryan oldum.
Yok canım karabükteyim:)Kİrikkalede mi yasiyorsun yoksa :)
Ayrintili ultrason randevumu daha 2. Kontrole gittigimde mi ne verdi. 7-8 haftalik bir seydim.
Yaa ilahi unutur muyumyavru iken almıştım, ama görsen çok tatlı oluyorlar,
2 sene baktım, 2 dişi 1 erkek,
beni görünce acayip hareketler yaparlardı, yanıma sokulup,
oğlum diye çağırdığım zaman 50 mt ötede olsa bile yanıma gelirlerdi,
ben çok severim kanatlı hayvanları,
tavuklarım vardı- annem deli olurdu çocukkken
onları banyoda yıkar, parfüm sıkardım,
çocuk gibi bakardım onlara
unutma beni arkadasşım
karabük heeeYok canım karabükteyim:)
ben de ekstra manyağımdır,Yaa ilahi unutur muyumvalla anlatinca cok tatli geldi. Ama ben tum hayvanlardan cok korktugum gibi kanatlilardan ekstra korkarim ustume ucar falan mazallah belki ölürüm
Ankadim canim :)Yok canım karabükteyim:)
vuuu ben gec kaldim desene. kizimdayken sorun olabilir dedikleri icin cogu hastanede agrasif doktorlara rastladigimiz icin rad istanbul gitmistim. herkez cok met ediyordu. simdi nerde yaptircama kararsiz kaldim bana belkide gec kaldin diyecek.
İkili teste 69 Tl verdim ben daha uygununu bulabilirsiniz özelde de bencebak orada haklisn bende bu yuzden bi kere gittim ama dogumu ozelde yapmak istiyorum. cunku beni bakabilcek ailem yok orada bebegime ve bana cok ilgililer. o yuzden bende simdiye kadar bi kere gittim. bakalim bende az gidecem kontrollere 3lu tesr 235 tl istiyor. normalde onuda yaptirmicakdim hem ozel hem devlet cok duretti. devlete yapicam. benimde bi kizim var esimin maasi e oyle hersey yapamiyorum kis geldi. burda cok elektirik kesiliyor daha odun alicaz. kizim buyuyor her yaz kis kiyafet ihtiyaci oluyor. simdi bi bebek masrafi daha evin elektirik suyuydu erzak temizlik derken cok birsey kalmiyr geriye zaten. malesef hersey zam geliyor maasa gelmiyor. benim durumum cok karamvolede belki tasinabilirizde ailesi bizi memleket istiyor ben gitmek istemiyorum bakalim nasil olur
Eveett bende memnun oldum canımkarabük heee
benim doğum yeri 67
memleket 37
memnun oldum canım toğrağım sayılırsın
Yaninallah korusun vok kotu bir durum. Oyle bir durum olursa bende mecbur sezeryani tercih ederim riske atmam. Ama insallah kendiliginden gelir yaa. Asla sezeryan olup birilerine muhtac olmak istemiyorum. Tek istegim normal dogurup siradan hayatima devam etmek.
Ankadim canim :)
Bu hafta ustune düş bence. Yer kalmamis olabiliyor cunku. Bugun bu forumda mi gordum, hastanede kadinlar konusurken mi duydum tam hatirlatamadim. Ama benim gittigim egitim arastirma nin ayrintilisi dolmus galiba. Bence erteleme. Ozeller cok para istiyor onun icin hic gerek yok. Bir de acil durumluk hastalara da oncelik taniyip bakiyorlar randevusuz ama allah acil durum gostermesin.
İkili teste 69 Tl verdim ben daha uygununu bulabilirsiniz özelde de bence
Yaa allahim yengenin sansindan nasip etsin bana :)) aminn. Ama kuzenin gibi risk alMam ben. Yanibhic sancim acilmam yoksa, 40. Haftayi gecmissem beklemem daha fazla. Boylesi hayirliymis derim. Ya bazilari ornek veriyor senin gibi. SezeryandN sonra hemen kalktim diye ama ben kendimde o gucu bulamam heralde. Ben bi bogazim agridiginda bile nazdan niyazdan yerimden kalkmam. Kendi canim kiymetlidir, bir sey olmaz deyip ayaklanamam heralde hemen. Diye dusunuyorum yani. Basima gelmeden hic bilemem.insallah sana normal nasip olur benim kuzenim o riske girdi ustelik hastanede bide suni sanci acisi cekti bi gece ve doktorlar artik 10 dakika bile yok hemen sezeryan dedi o cok aci cekti. ama risk aldi. herkezde ayni olaca diye birsey yok. gorumceminkide oyle guzel normal dogum olduki on tane dogururum dedi. dogru izlenim dogru dogum sekli ile acin oluyor ama cok cabuk kurtariyorsn yengem bile normal dogum yapti dikis bile atilmadi 10 dakkada normal dogurdu. Allah sana kolay normal dogum nasip etsn. cocuk sezeryanda cok birine ihtiyac olmuyo gerci bunye meselesi. ben ameliyat oldum hastane tuvalet bile tek gittim. zorlanmadimmi hemde cokk ama ne kizimi ne kendimi kimse muhtac etmedim. tabi yemek meselesi var ama deyimmi ben oralar kaynanama cok kizgin oldugum icin bi tek kayisi hosafi ve elma yiyordum. zaten dogundan sonra cok cabuk kilolarimi verdim. dogumda 5 gitti dogumdan bir hafta sonra bes kilo daha gitti bunda birsey diyemicem ama ayi gibi yiyorum. ozelde zaten pedini takip seni giydiriyolarda ama devleti bilmiyorum.
İnternetten randevuyu gec tarihe atiyorlar hemen yarina bulamiyorsun. Bence musait isen yarin sabahtan git ordan randevu al.o zaman bende sansimi deneyim ama once randevu tutturmam gerek bakalim nasil olur. bi bakim randevulere
Hangi sehirdesin sen canim. Gercekten cok uygunmus. Bir de ayrintiliyi 24. Haftalarda yapmiyorlar mi? Simdiden ayrintili yapmazlar ki. Daha bebislerimizim organ gelisimi tamamlanmadi.İkili teste 69 Tl verdim ben daha uygununu bulabilirsiniz özelde de bence
Yaa allahim yengenin sansindan nasip etsin bana :)) aminn. Ama kuzenin gibi risk alMam ben. Yanibhic sancim acilmam yoksa, 40. Haftayi gecmissem beklemem daha fazla. Boylesi hayirliymis derim. Ya bazilari ornek veriyor senin gibi. SezeryandN sonra hemen kalktim diye ama ben kendimde o gucu bulamam heralde. Ben bi bogazim agridiginda bile nazdan niyazdan yerimden kalkmam. Kendi canim kiymetlidir, bir sey olmaz deyip ayaklanamam heralde hemen. Diye dusunuyorum yani. Basima gelmeden hic bilemem.
İnternetten randevuyu gec tarihe atiyorlar hemen yarina bulamiyorsun. Bence musait isen yarin sabahtan git ordan randevu al.
İnsallah Canim :))aslinda o gucu sana bebegin veriyor oyle tatli. oyle kucuk. oyle masumki. artik kendini dusunmuyorsn .ben hic hasta olmamaliyim. onun bana var. cok kucuk. cok tatli diye dusunuyorsn. sen kendini normal dogum hazirla hep. gerisi Allahin taktiri. insallah yengemdeki gibi olursn
Allah allah. Demek ki sehirden sehire degisiyor tutumlari.onu denedim olmuyor doktor odasina girer girmez yolluyor geri arastirmada giciklarrr iki kez denedim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?