- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.761
Allah allah. Demek ki sehirden sehire degisiyor tutumlari.
Stres yapma canim. Olur illaki. tip fakultelerine de bak.malesef 2 ayri gunde gittim cok giciklar simdi randevulerde baktim yok yani nasil olacak bilmiyorum
Stres yapma canim. Olur illaki. tip fakultelerine de bak.
Halloluurr sıkma canını. Strese girmemen lazim.makinenin gelismiside cok onemli aradim bazi yerler kizimdan sonra ucmuslar bunlarrr esimin dogum gunu zamanlari denk geliyor ne yapacagim bilmem
Halloluurr sıkma canını. Strese girmemen lazim.
Yıllarca emek verip doktor olmuş insanlar için gerizekalı bok herifler diye bahsetmeniz hiç hoş değil . Zaten iş yükleri ağır bin bir çeşit insanla uğraşıyorlar . 1 dakika bile sürmüyor tansiyon ölçtürmek büyütecek bir şey Yok bence . Günde 40 50 kişi bakıyorlar onlarında insan oldugunu unutmamak gerekirBUgun hastaneye gittim ve yine çıldırıp döndüm. Bu gidişle doguma kadar gitmeyecem bir daha hastaneye.
Giris yaparken kendi doktorumu goremedim(meger cok kalabalikmis sirasi dolmus) ben de o yok sandim. Gelmisken bos donmeyim baska doktordan randevu alayim da en azindan bi bebegime baksin dedim. Neyse ciktim yukari baktim benim doktor da yerinde. Neyse dedim gostermem gereken sonuclar vardi sonuclari kendi doktoruma gosteririm. Muayene icin diger doktora giderim. Neyse muayene siram geldi. Girdim bir saat bık bık tansiyon olcturmeden bakmam diye tutturdu. Bende hocam 3 aydir bu hastaneye geliyorum hic kimse tansiyon istemedi, tansiyonum yok arasira saglik ocaginda olcturuyorum diye zor ikna ettim. Gerizekaliya on kez dedim ki hocam sadece kucuk hir kontrole geldim baska bir sey istemiyorum, bir bakin bebegim saglikli mi yeter dedim. Tamam tamam tamam dedi. O ara bana 3lu test randevusu vermis gerizekAli ya. Hocam siz bakmayacak misiniz dedim yok dedi asagida ayrintili bakacaklar ( hayu asagisi dedigi yere en son gittiğimde esim olay cikartmisti sira gelmedigi icin) hocam asagida cok sira oluyor sizin bakmanizi istiyorum dedim. Yok dedi. Neyse ciktim yanindan. Gitmedim de asagisaki ultrason odasina. Kendi doktoruma sonuc gostermeye gittim. O da dedi 3 lu test. Bende istemedigimi soyledim kagit imzaladim bunun icin. Neyse cinsiyeti sordum o da gec iceri bakiyim dedi. Sonra giris yaptirmadigimi ogrenince o da bakmadi. Giris yapmayinca cihaz calismiyor mu diye bir de ona çıkıştım, zaten doktorum ters o da beni tersledi. İyice dellenip döndüm. B.k herifler bana bebegimi gostermedikerasiri sinirliyim ya. Ozele verecek param yok, ocakta ayrintili randevum var. O zamana kadar gitmeyecem. Arada cok merK edersem gece acile giderim sancim cok derim heralde oyle deyince lutfedip bakarlar ultrasondan.
Kizlar simdi aklima takildi. Bu bana 3 lu randevusu veren gerizekalinin actiigi giris umarim basima dert olmaz. Yani ilerde gottigimde senin taa su tarihten kan vermen gerekiyormus ve ultrason randevun varmis, tahlilleri bermemissin ultrasona girmemissin once bunlari yaptirman lazim gibi bir sacmalik tutturmazlar bana. Bir fikri olan var mi bu konu ile ilgili.
Tansiyonda onunde 70 kisilik bir sira olunca, ve icerde tek calisan varsa o da yanindakiyle lak lak yapiyorsa o islem 1 dk degil yaklasik 2 saat suruyor iste keske dediginiz gibi olsa. Doktorlar icin evet haklisiniz tabiki dediklerimde hataliyim ama o an cok sinirliydim suan olsa asla demem. Ama ben de hakliyim yani alt tarafi 3-5 sn karnima ultrason tutacak. O kadar diretmeme ragmen yapmadi. İnsana insan gibi muamele yapmiyorlar. Karsilarindakini cok kucuk goruyorlar. İnsanin cani sikiliyor.Yıllarca emek verip doktor olmuş insanlar için gerizekalı bok herifler diye bahsetmeniz hiç hoş değil . Zaten iş yükleri ağır bin bir çeşit insanla uğraşıyorlar . 1 dakika bile sürmüyor tansiyon ölçtürmek büyütecek bir şey Yok bence . Günde 40 50 kişi bakıyorlar onlarında insan oldugunu unutmamak gerekir
bana 7 haftalikken yer yok diye vermediler napcam bilmiyrmAyrintili ultrason randevumu daha 2. Kontrole gittigimde mi ne verdi. 7-8 haftalik bir seydim.
Cok gec kalmadan baska hastanelerinarastir. Malesef cok dolu oluyor ayrintili.bana 7 haftalikken yer yok diye vermediler napcam bilmiyrm
Hadi gözünaydın canım sen de benim gibi iki kız annesi olacaksın. Sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim inşallahKizlarrr simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda ikili test sonucu dada bir skinti cikmadi cinsiyet de ogrendim allah izin verirse bir kizim daha oluyor:))))
Ben de bugün sınıftan çıkınca kapıyı ittim kapanmıyor, bir yüklendim omzumla sonra tüm vücudumla...aman Allah ım deli miyim neyim unutmuşum hamile olduğumu karnım falan yerinden oynadı sankieşime de söyleyemedim kızacak...inşallah iyidir bebeğim
Ya her yerde var tadi falan cok guzel cok da faydali da. %100 katkisiz olduguna nasil inanacagiz bilmiyorum.Kızlar yeni bişey öğrendim karadut duyu gebelerde çok faydalıymış ben kendim kaynatmıştım ama bu denli faydalı olduğunu yeni öğrendim şimdi satılıyor heryerde kaliteli ürün bulup tüketin derim bebeğin kemik gelişimi ve hem anne hem bebeğin kanını mükemmel temizliyormuş paylaşmak istedim... Büyük marketlerde var çok pahalıda değil...
Kokusu da çok hoş. Ben watsonstan aldım. Cocofina diye bi marka. Orda başka markalar da var büyük küçük bakarsın. Emzirme döneminde meme ucu yaralarına da çok iyi gelşyormuş.Bende mustela kullandım. Ama sonradan farkettim kullanmayı unutunca. Hindistan cevizi yağınıda deneyim bakalım. Organik sonuçta. Krem artık kullanmam riske atmayım kendimi. Şimdi içeriğinden ne dokunduğunu bilmediğim için.
Hindistan cevizini burda bir kez daha duydum hatta arkadaş baya övmüştü bende denicem bakalım.
Acaba pekmezi de aynı etkiyi gösterir mi? Ben pekmezinden yiyorumKızlar yeni bişey öğrendim karadut duyu gebelerde çok faydalıymış ben kendim kaynatmıştım ama bu denli faydalı olduğunu yeni öğrendim şimdi satılıyor heryerde kaliteli ürün bulup tüketin derim bebeğin kemik gelişimi ve hem anne hem bebeğin kanını mükemmel temizliyormuş paylaşmak istedim... Büyük marketlerde var çok pahalıda değil...
Tamam canım ben de ikiliyi yaptırmadım daha inşallah sonuçlarımız iyi çıkarBende Ankara’dayım ama haftam itibari ile daha 2 test bile yaptırmadım ayrıntılı ultrason için görüşmedik doktorla belli olursa yazarım
Çok sağol canım tam istediğim bilgileri vermissin üçünü de araştırayim. Ben de ankaranin ilcesindeyim o yüzden ankaradaki doktorları pek bilmiyorum.Canım bana tanıdık drumuz üç isim verdi kendim ankarada değilim bulunduğum ilde ayrıntılı yapılmıyor genelde ankaraya gönderiyorlar ali ipek selda karadenizli ve eyüp ekiciyi söyledi eyüp ekici 450 selda karadenizli 350 ali ipek için 250 demişti
Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım inşallah sorunsuz atlatırız bu tetkikleri falan.benim drum bazı gebeleri göndermiyormuş ayrıntılıya bakalım bana ne diyecek gerçi haftam gelince ben gitmek istiyorum diyeceğim o da eğer isim berirse onuda paylaşırım buradaÇok sağol canım tam istediğim bilgileri vermissin üçünü de araştırayim. Ben de ankaranin ilcesindeyim o yüzden ankaradaki doktorları pek bilmiyorum.
Nerede yaptırdınız bursadamıydınız siz yanlış mı hatırladımİkili teste 69 Tl verdim ben daha uygununu bulabilirsiniz özelde de bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?