2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yıllarca emek verip doktor olmuş insanlar için gerizekalı bok herifler diye bahsetmeniz hiç hoş değil . Zaten iş yükleri ağır bin bir çeşit insanla uğraşıyorlar . 1 dakika bile sürmüyor tansiyon ölçtürmek büyütecek bir şey Yok bence . Günde 40 50 kişi bakıyorlar onlarında insan oldugunu unutmamak gerekir

Tansiyonda onunde 70 kisilik bir sira olunca, ve icerde tek calisan varsa o da yanindakiyle lak lak yapiyorsa o islem 1 dk degil yaklasik 2 saat suruyor iste keske dediginiz gibi olsa. Doktorlar icin evet haklisiniz tabiki dediklerimde hataliyim ama o an cok sinirliydim suan olsa asla demem. Ama ben de hakliyim yani alt tarafi 3-5 sn karnima ultrason tutacak. O kadar diretmeme ragmen yapmadi. İnsana insan gibi muamele yapmiyorlar. Karsilarindakini cok kucuk goruyorlar. İnsanin cani sikiliyor.

Kızlar yeni bişey öğrendim karadut duyu gebelerde çok faydalıymış ben kendim kaynatmıştım ama bu denli faydalı olduğunu yeni öğrendim şimdi satılıyor heryerde kaliteli ürün bulup tüketin derim bebeğin kemik gelişimi ve hem anne hem bebeğin kanını mükemmel temizliyormuş paylaşmak istedim... Büyük marketlerde var çok pahalıda değil...

Kizlarrr simdi geldim doktordan cok sukur hersey yolunda ikili test sonucu dada bir skinti cikmadi cinsiyet de ogrendim allah izin verirse bir kizim daha oluyor:))))
Hadi gözünaydın canım sen de benim gibi iki kız annesi olacaksın. Sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim inşallah Baya belli herşeyi ya maşallah evet nub da belli :)

kendine cok dikkat et bende salak gibi hem tek basima soba tasiyip kurdum hemde bildin boyum kadar uzun kutukleri cekmeye calistim. sonra kosa kosa doktor gittim bebek iyimi diye bebegim cok sukur iyiydi ama ertesi gun sitresli birsey yasadim cok sinirledim ustune deli gibi temizlik yaptim kanamam geldi suan bebegim cok sukur iyi ama arada kanama geldigi icin sıkıntili doneme girdim sende cok dikkat et

Ya her yerde var tadi falan cok guzel cok da faydali da. %100 katkisiz olduguna nasil inanacagiz bilmiyorum.

Kokusu da çok hoş. Ben watsonstan aldım. Cocofina diye bi marka. Orda başka markalar da var büyük küçük bakarsın. Emzirme döneminde meme ucu yaralarına da çok iyi gelşyormuş.

Kızlar bugün ikili test sonucumu aldım. Çok şükür dr yaşa göre sonuç çok iyi çıkmış dedi. 6 binde birmiş. Değerlerin fotosunu da koyayım. Sonuç göstermeyenlere az çok fikir olsun.
Endokrinolojiye de göründüm. Tsh düşük olması normal ama takipte olmamız gerekli dedi. Tekrar kan verdim. Yarın sonuçları göstereceğim.

Ayrıntılı ultrason için de gün aldım şimdiden.
Merak ettiğim bir şey var. Ayrıntılı ultrasonu da ikili test yaptıkları cihazla mı yapıyorlar? Dr un odasında başka cihaz yoktu çünkü
Eşim bile dedi o cihaz siyah beyaz tam görünmüyor nasıl ayrıntılı bakacaklar diye
Sanırım ayrıntılı denen şeyle 3,4 boyutlu cihazlarla bakılan ayrı ultrason
Ben böyle internette falan gördüğüm gibi koca koca bebişi göreceğim diye düşünüyorum oysa

Eklentiler

• IMG_2881.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 99
Acaba pekmezi de aynı etkiyi gösterir mi? Ben pekmezinden yiyorum

Bende Ankara’dayım ama haftam itibari ile daha 2 test bile yaptırmadım ayrıntılı ultrason için görüşmedik doktorla belli olursa yazarım
Tamam canım ben de ikiliyi yaptırmadım daha inşallah sonuçlarımız iyi çıkar

Çok sağol canım tam istediğim bilgileri vermissin üçünü de araştırayim. Ben de ankaranin ilcesindeyim o yüzden ankaradaki doktorları pek bilmiyorum.

Çok sağol canım tam istediğim bilgileri vermissin üçünü de araştırayim. Ben de ankaranin ilcesindeyim o yüzden ankaradaki doktorları pek bilmiyorum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım inşallah sorunsuz atlatırız bu tetkikleri falan.benim drum bazı gebeleri göndermiyormuş ayrıntılıya bakalım bana ne diyecek gerçi haftam gelince ben gitmek istiyorum diyeceğim o da eğer isim berirse onuda paylaşırım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…