2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de gitmeyi düşünüyorum canim. Amin inşallah yavrularimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Tamam canim benim senden sonra senden haber bekliyorum randevular dolmaz degil mi özelde?

Benim doktorumun yeri değişti ilk defa gittim bu yeni yerine. Orda bi ultrasonda baktı siyah beyaz ama bi tuşa bastı sonra renkliye döndü kısa bi süre öyle baktı normal kontrolümde. Belki öyle bişeydir. Çok ta emin değilim ama

Ya her yerde var tadi falan cok guzel cok da faydali da. %100 katkisiz olduguna nasil inanacagiz bilmiyorum.
İşte tek sıkıntı o kurusunu bulup kaynatın derim ben yazın kaynatmıştım kan yapar diye ama araştırdım kurusundanda oluyor kendiniz yapın derim kolay bi yöntem

Hadi gözünaydın canım sen de benim gibi iki kız annesi olacaksın. Sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim inşallah Baya belli herşeyi ya maşallah evet nub da belli :)

Allah razi olsun canim benim hayirli evlat olsunlar yeterki insalh degismez diye umut ediyorum gerci kesin dedi ve cok mutlu oldum ben biraz kiza duskunum :))) ben ve kizlarim allahin izniyle yasicaz artik ultrason ekraninda nubu gorunce bende kiz dedim direk dr.da onayladi evet kiz geliyor dedi:))

Bursada dorukta yaptırıcam ayrıntılı 9 ay önce 280 Di şimdi 300 olmuştur heralde nasip bakalım

Kızlar kalçam ağrıyooor özellikle sol tarafım daha yeni yeni bisiler yiyebiliyorum. Hic kilo da almamışım. Hamile kaldığım gibi aynı kiloda kalmışım.Her rv de şu ağrıları doktora sormayı unutuyorum ultrasonun heyecanından bide gelmek isteyen ve gelen kaynanam görümcem falan nedeniyle konu dağıldı yemek yemediğim konuşuldu bişi oldu soramadim bakalım bidahakine sorabilcem mi. Sizlerde durum nasıl. Süt yoğurt tiksindim yiyemem ağrı kesici de alamam siz napiyonuz.. aile hekimine gidip bi ilaç mi yazdirsam. Doktoru telle mi arasam bildiğiniz toto ağrısından ağlıcam.

Kızlar merhaba. Çok baş ağrısı çekiyorum başımın sol tarafından başlıyor öne doğru yayılıyor zamanla ve ne yaparsam yapayım (ılık duş, nane yağı, uyku vs) geçmiyor. Var mı benzer durum yaşayan? Çözüm bulabildiniz mi. Migrenim ve sinüzitim var bu arada.

Ben de gitmeyi düşünüyorum canim. Amin inşallah yavrularimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Tamam canim benim senden sonra senden haber bekliyorum randevular dolmaz degil mi özelde?
Dolmaz herhalde yaa sanmıyorum yarın kontrolüm var unutmazsam sorayım druma önden randevu alınmalımı falan diye hem isimde verir belki yazarım sana

Bende de hem sinüzit hem migren var baş ağrısı da çok oluyor ilaç kullanmadım hiç. Sinüslerim sürekli dolu ve burnum tıkalı 1 bardak ılık suya yarım çay kaşığı karbonat yarım çay kaşığı tuz atıp karıştırdım sabah akşam burnuma çekiyorum açılıyor ve akıyor, burun ameliyatı geçirmiştim doktorumdan tavsiye bu, plastik bir şişesi var sıkınca suyu fışkırtıyor yukarı doğru. Güzel uyursam geçiyor ama 1-2 bazen 3 gün sürüyor başlayınca...Masaj iyi geliyor başıma...bir de patates kesip tülbentle başıma sıkıca bağlıyorum

Arkadaşlar dün çok garip bi rüya gördüm , hamileyim arkadaşımla meşhur bir dondurmacıya gidiyoruz ye burdan diyor kendileri yapıyor çok ünlü falan diyo ... kabul ediyorum dondurmacının önüne geliyoruz dondurmalar pembe ve ışıklı tabelada adı yazıyor ŞİLA o pembe meşhur dondurmanın adıymış hayran hayran bakarken uyandım :)
Sonra hemen netten baktım şila ya neyin nesi diye ilk defa duyduğum bişey çünkü kızıma şila ismini koymayı bile düşündüm ama millet köpeğine o ismi veriyormuş öyle yazmışlar vaz geçtim :) çok ilginç değilmi

Kızlar bugün sabahtan beri sağ kasıklarımda hafif ağrı var nerden çıktı bu ağrı ya

Kızlar selamm. Siz manti filan yiyiyormusunuz ? Kıyması kavrulmuyor ya önceden o sebepten sordum. Gerçi haşlayınca pisiyordur öyle degilmi? Ben bugün çeyrek sayılabilecek ölçüde gözleme yedim. Kıyması onunda çiğden. Fakat gözleme pişince kıymada pisiyordur diye düşündüm ama sonra pişman oldum. Bi sorun olmaz dmi? Çok mu didikliyorun ben bu yemek işini. Böyle 6 ay. nasıl geçecek. Benin gibi pimpirikli var mı aranızda?

Kızlar bugün sabahtan beri sağ kasıklarımda hafif ağrı var nerden çıktı bu ağrı ya
Nasıl bir ağrı? Adet sancısı gibi olursa doktora gidin. İp çekiliyor gibiyse kas ağrısı oluyor geçen haftalarda bende olmuştu doktorum rahim büyürken kasların gerilmesinden oldugunu söylemişti

Bugün kontrolümuz vardı Dr erkek gibi ama net söylemiyorum kesin demiyorum dedi erkek denilip sonradan kız denilen varmı aramızda acaba off kafa karışıklığı buda böyle

Nasıl bir ağrı? Adet sancısı gibi olursa doktora gidin. İp çekiliyor gibiyse kas ağrısı oluyor geçen haftalarda bende olmuştu doktorum rahim büyürken kasların gerilmesinden oldugunu söylemişti

Adet sancısı gibi değil Öyle olsa dediğin gibi kesin giderim canım Batma gibi bişey Önceden de bi kere olmuştu doktor rahim büyüyor normal falan demişti ama insan endişe ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…