- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.781
Ben de gitmeyi düşünüyorum canim. Amin inşallah yavrularimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Tamam canim benim senden sonra senden haber bekliyorum randevular dolmaz degil mi özelde?Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım inşallah sorunsuz atlatırız bu tetkikleri falan.benim drum bazı gebeleri göndermiyormuş ayrıntılıya bakalım bana ne diyecek gerçi haftam gelince ben gitmek istiyorum diyeceğim o da eğer isim berirse onuda paylaşırım burada
Benim doktorumun yeri değişti ilk defa gittim bu yeni yerine. Orda bi ultrasonda baktı siyah beyaz ama bi tuşa bastı sonra renkliye döndü kısa bi süre öyle baktı normal kontrolümde. Belki öyle bişeydir. Çok ta emin değilim amaKızlar bugün ikili test sonucumu aldım. Çok şükür dr yaşa göre sonuç çok iyi çıkmış dedi. 6 binde birmiş. Değerlerin fotosunu da koyayım. Sonuç göstermeyenlere az çok fikir olsun.
Endokrinolojiye de göründüm. Tsh düşük olması normal ama takipte olmamız gerekli dedi. Tekrar kan verdim. Yarın sonuçları göstereceğim.
Ayrıntılı ultrason için de gün aldım şimdiden.
Merak ettiğim bir şey var. Ayrıntılı ultrasonu da ikili test yaptıkları cihazla mı yapıyorlar? Dr un odasında başka cihaz yoktu çünkü
Eşim bile dedi o cihaz siyah beyaz tam görünmüyor nasıl ayrıntılı bakacaklar diye
Sanırım ayrıntılı denen şeyle 3,4 boyutlu cihazlarla bakılan ayrı ultrason
Ben böyle internette falan gördüğüm gibi koca koca bebişi göreceğim diye düşünüyorum oysa
İşte tek sıkıntı o kurusunu bulup kaynatın derim ben yazın kaynatmıştım kan yapar diye ama araştırdım kurusundanda oluyor kendiniz yapın derim kolay bi yöntemYa her yerde var tadi falan cok guzel cok da faydali da. %100 katkisiz olduguna nasil inanacagiz bilmiyorum.
Hadi gözünaydın canım sen de benim gibi iki kız annesi olacaksın. Sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim inşallahBaya belli herşeyi ya maşallah evet nub da belli :)
Tabiki faydalı canım pekmezi de aynı şey sulandırıp içebilirsindeAcaba pekmezi de aynı etkiyi gösterir mi? Ben pekmezinden yiyorum
Ay inş öyledir canım yaBenim doktorumun yeri değişti ilk defa gittim bu yeni yerine. Orda bi ultrasonda baktı siyah beyaz ama bi tuşa bastı sonra renkliye döndü kısa bi süre öyle baktı normal kontrolümde. Belki öyle bişeydir. Çok ta emin değilim ama
Ben sadece kahvaltıda yiyordum biraz. Ama bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Sulandırıp içerim artık. Çok sağol Can'ımTabiki faydalı canım pekmezi de aynı şey sulandırıp içebilirsinde
Evet Bursa Aritmi Hastanesi...ailem Kayseri de ama orda sağlık hizmetleri çok daha iyidir Bursa ya göre hem de uygun arkadaşlar Kayseri den bahsedince söylemek istedimNerede yaptırdınız bursadamıydınız siz yanlış mı hatırladım
Dolmaz herhalde yaa sanmıyorum yarın kontrolüm var unutmazsam sorayım druma önden randevu alınmalımı falan diye hem isimde verir belki yazarım sanaBen de gitmeyi düşünüyorum canim. Amin inşallah yavrularimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Tamam canim benim senden sonra senden haber bekliyorum randevular dolmaz degil mi özelde?
Bende de hem sinüzit hem migren var baş ağrısı da çok oluyor ilaç kullanmadım hiç. Sinüslerim sürekli dolu ve burnum tıkalı 1 bardak ılık suya yarım çay kaşığı karbonat yarım çay kaşığı tuz atıp karıştırdım sabah akşam burnuma çekiyorum açılıyor ve akıyor, burun ameliyatı geçirmiştim doktorumdan tavsiye bu, plastik bir şişesi var sıkınca suyu fışkırtıyor yukarı doğru. Güzel uyursam geçiyor ama 1-2 bazen 3 gün sürüyor başlayınca...Masaj iyi geliyor başıma...bir de patates kesip tülbentle başıma sıkıca bağlıyorumKızlar merhaba. Çok baş ağrısı çekiyorumbaşımın sol tarafından başlıyor öne doğru yayılıyor zamanla ve ne yaparsam yapayım (ılık duş, nane yağı, uyku vs) geçmiyor. Var mı benzer durum yaşayan? Çözüm bulabildiniz mi. Migrenim ve sinüzitim var bu arada.
Nasıl bir ağrı? Adet sancısı gibi olursa doktora gidin. İp çekiliyor gibiyse kas ağrısı oluyor geçen haftalarda bende olmuştu doktorum rahim büyürken kasların gerilmesinden oldugunu söylemiştiKızlar bugün sabahtan beri sağ kasıklarımda hafif ağrı var nerden çıktı bu ağrı ya
Benimde dun öyleydi hatta karnimda ağrıyordu sertti baya. Bugün arada sağ kasigima ağrı girdi. Bir kaç kişiye danıştım normal dediler. Çok ciddi ağrı olmadıkça normaldir sanırım.Kızlar bugün sabahtan beri sağ kasıklarımda hafif ağrı var nerden çıktı bu ağrı ya
Nasıl bir ağrı? Adet sancısı gibi olursa doktora gidin. İp çekiliyor gibiyse kas ağrısı oluyor geçen haftalarda bende olmuştu doktorum rahim büyürken kasların gerilmesinden oldugunu söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?