- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.801
Kızlar selamm. Siz manti filan yiyiyormusunuz ? Kıyması kavrulmuyor ya önceden o sebepten sordum. Gerçi haşlayınca pisiyordur öyle degilmi? Ben bugün çeyrek sayılabilecek ölçüde gözleme yedim. Kıyması onunda çiğden. Fakat gözleme pişince kıymada pisiyordur diye düşündümama sonra pişman oldum. Bi sorun olmaz dmi? Çok mu didikliyorun ben bu yemek işini. Böyle 6 ay. nasıl geçecek. Benin gibi pimpirikli var mı aranızda?
Ben oğlumun cinsiyetini ikili testte öğrenmiştim. Ama tabi benimde doktorum kesin diyemem haftan erken dedi. 16 haftalıkken kesinleştirdi. Bu hamileliğimede kıza benziyor dedi. Hatta ben sordum yoksa söylemeyecekti. Boşuna kafam karıştı keşke sormasaydım dedim sonradan. Çünkü heveslenmek istemiyorum. Sabredicez artık. 2 hafta sonra 17 oluyorum o zaman kesinleşir inşallah. Ama tabi beklemek zorBugün kontrolümuz vardı Dr erkek gibi ama net söylemiyorum kesin demiyorum dedi erkek denilip sonradan kız denilen varmı aramızda acaba off kafa karışıklığı buda böyle
Bende öyle düşündüm hatta içlerindeki kıyma kırmıZı olmuyor sonuç olarak. Cig sayılmaz ama iyi pişmiş yememiz lazım ya o noktada acaba diyorumCanım ben daha iki gün önce yedim valla mantı canım çok istemişti dediğin gibi piserken içindeki de pişiyor diye düşündüm
Canım ayrıntılıda hiçbişey göremiyorsun beyinciklere falan bakıyorlar o dereceKızlar bugün ikili test sonucumu aldım. Çok şükür dr yaşa göre sonuç çok iyi çıkmış dedi. 6 binde birmiş. Değerlerin fotosunu da koyayım. Sonuç göstermeyenlere az çok fikir olsun.
Endokrinolojiye de göründüm. Tsh düşük olması normal ama takipte olmamız gerekli dedi. Tekrar kan verdim. Yarın sonuçları göstereceğim.
Ayrıntılı ultrason için de gün aldım şimdiden.
Merak ettiğim bir şey var. Ayrıntılı ultrasonu da ikili test yaptıkları cihazla mı yapıyorlar? Dr un odasında başka cihaz yoktu çünkü
Eşim bile dedi o cihaz siyah beyaz tam görünmüyor nasıl ayrıntılı bakacaklar diye
Sanırım ayrıntılı denen şeyle 3,4 boyutlu cihazlarla bakılan ayrı ultrason
Ben böyle internette falan gördüğüm gibi koca koca bebişi göreceğim diye düşünüyorum oysa
İnşallah canım ne güzel böyle düşünmen ben erkek hissediyordum ondan bir şok oldum ama alıştım şimdi :))Allah razi olsun canim benim hayirli evlat olsunlar yeterki insalh degismez diye umut ediyorum gerci kesin dedi ve cok mutlu oldum ben biraz kiza duskunum :))) ben ve kizlarim allahin izniyle yasicaz artik ultrason ekraninda nubu gorunce bende kiz dedim direk dr.da onayladi evet kiz geliyor dedi:))
İyi akşamlar arkadaşlar benim yine kırmızı renkli kanamam oldu ağrımda var biraz canım çok sıkkın Dr olabilir demişti cuma randevum var umarım artmaz ve bebeğim iyidir
Benim de bu son iki gündür bildiğin hamilelik göbeği oluştu millet 6 aya kadar çaktırmıyor bende anlamadım kilo aldık galibaEki Görüntüle 2065230
Selam kızlar, benim göbüş an itibariyle bağımsızlığını ilan etti aldı başını gidiyorSiz de durumlar nasıl ??? Hakkaten bu haftada bu nedir yahu kilo da almadım öyle aman aman böyle giderse ben bi 6 kilo bebe doğururum herhalde
Eki Görüntüle 2065230
Selam kızlar, benim göbüş an itibariyle bağımsızlığını ilan etti aldı başını gidiyorSiz de durumlar nasıl ??? Hakkaten bu haftada bu nedir yahu kilo da almadım öyle aman aman böyle giderse ben bi 6 kilo bebe doğururum herhalde
Ben geçirdim canım doktorum fitil ve tek içimlik şase verdi 2 güne geçti şükür Doktoruna danış derimKızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum
Kızlar selamm. Siz manti filan yiyiyormusunuz ? Kıyması kavrulmuyor ya önceden o sebepten sordum. Gerçi haşlayınca pisiyordur öyle degilmi? Ben bugün çeyrek sayılabilecek ölçüde gözleme yedim. Kıyması onunda çiğden. Fakat gözleme pişince kıymada pisiyordur diye düşündümama sonra pişman oldum. Bi sorun olmaz dmi? Çok mu didikliyorun ben bu yemek işini. Böyle 6 ay. nasıl geçecek. Benin gibi pimpirikli var mı aranızda?
Benim ki öyle belirsiz değil canım bildiğin kanama Dr görüştüm ağrın artarsa acile gitkanama olunca gel demedimi benimde biraz daha olursa hemen gel dedi. benim oluyo kesiliyo boyle karmasik birsey bu gunde kanli bi degisik cok acik var yok arasi gibi oldu. ama alistim artik ayin 20sinde randevum bekiyorum bende
Benim ki öyle belirsiz değil canım bildiğin kanama Dr görüştüm ağrın artarsa acile git
Progestan ve haftalık iğne kullanıyorum birkaç gün durdu sevinmiştim başa döndükbenimde enfeksiyonlu bu gunki belirsiz gibiydi daha once kanamalarim bariz kirmiziydi ve pihti bile gordum.progestandan oturu yogun olmadigimi dusunuyorum. artik genellikle sitreslendimde geliyor birde seninki progestandan kullandigin haldemi devam ediyor
Amin canım inşallah ..Kısa özet geçtim sadece özeti bile uzun olmuş sonradan farkettim..komple yazsam roman olur.. .şimdi gezerken gördüm bende kanaman olmuş seninde tekrar canım olmazsa bi acile mi gitseydin...Rabbim esirgesin inşU Uykucu sirine çok zor süreçler Yaşamışsın rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de aynı durumdayım sırtımdan enseye ve ordan tüm kafatası diyebilirimKızlar merhaba. Çok baş ağrısı çekiyorumbaşımın sol tarafından başlıyor öne doğru yayılıyor zamanla ve ne yaparsam yapayım (ılık duş, nane yağı, uyku vs) geçmiyor. Var mı benzer durum yaşayan? Çözüm bulabildiniz mi. Migrenim ve sinüzitim var bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?