2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım ben daha iki gün önce yedim valla mantı canım çok istemişti dediğin gibi piserken içindeki de pişiyor diye düşündüm

İyi akşamlar arkadaşlar benim yine kırmızı renkli kanamam oldu ağrımda var biraz canım çok sıkkın Dr olabilir demişti cuma randevum var umarım artmaz ve bebeğim iyidir

Bugün kontrolümuz vardı Dr erkek gibi ama net söylemiyorum kesin demiyorum dedi erkek denilip sonradan kız denilen varmı aramızda acaba off kafa karışıklığı buda böyle
Ben oğlumun cinsiyetini ikili testte öğrenmiştim. Ama tabi benimde doktorum kesin diyemem haftan erken dedi. 16 haftalıkken kesinleştirdi. Bu hamileliğimede kıza benziyor dedi. Hatta ben sordum yoksa söylemeyecekti. Boşuna kafam karıştı keşke sormasaydım dedim sonradan. Çünkü heveslenmek istemiyorum. Sabredicez artık. 2 hafta sonra 17 oluyorum o zaman kesinleşir inşallah. Ama tabi beklemek zor

Canım ben daha iki gün önce yedim valla mantı canım çok istemişti dediğin gibi piserken içindeki de pişiyor diye düşündüm
Bende öyle düşündüm hatta içlerindeki kıyma kırmıZı olmuyor sonuç olarak. Cig sayılmaz ama iyi pişmiş yememiz lazım ya o noktada acaba diyorum sanırım ben çok didikliyorum biraz rahat olmam lazım.

Canım ayrıntılıda hiçbişey göremiyorsun beyinciklere falan bakıyorlar o derece ben de net göreceğim diye sevinirken normal muayeneden bile anlamsızdı gördüklerim

İnşallah canım ne güzel böyle düşünmen ben erkek hissediyordum ondan bir şok oldum ama alıştım şimdi :))

İyi geceler herkese. Geçenlerde de yazmıştım bıçak saplanır gibi sağ kasığıma ağrı giriyor diye. Dün gece tuttu tekrar , sabahı zor ettik. Sabah doktora gittim ilk kez gittiğim bi doktordu ama genel olarak da beğenilen bi doktor. Tek sorduğum “çocuğum iyi mi? “Oldu. Doktor annesi herşey yolunda korkma dedi ayrıntılı ultrason tarihimi hatırlattı önemle. Sağ kasığımda sancı oluyor onun için gelmiştim deyince bebeğin plesantası sağa yerleşmiş o tarafta Ağrı olması normal dedi. Rahmin büyümesi sebebiyle de bir bağın uzaması sonucu ağrı olabiliyor muş. Bıçak saplanır gibi ağrılar 2 dkkadan çok sürüyor , vajinal akıntı , kanama gelişiyorsa endişelenilmeliymiş. Ayrıca ağrayan kısmın ters tarafına dönük uyumak , dizleri karına çekip uzanmak rahatlatırmış . Gerisi normal süreç. Bi oh çektim, çok şükür. Bu konuda soranlar çok olmuş lütfen endişelenmeyin uzun süren geçmeyen ağrıysa kanamanız olursa da lütfen ihmal etmeyin!

İyi akşamlar arkadaşlar benim yine kırmızı renkli kanamam oldu ağrımda var biraz canım çok sıkkın Dr olabilir demişti cuma randevum var umarım artmaz ve bebeğim iyidir

kanama olunca gel demedimi benimde biraz daha olursa hemen gel dedi. benim oluyo kesiliyo boyle karmasik birsey bu gunde kanli bi degisik cok acik var yok arasi gibi oldu. ama alistim artik ayin 20sinde randevum bekiyorum bende

Benim de bu son iki gündür bildiğin hamilelik göbeği oluştu millet 6 aya kadar çaktırmıyor bende anlamadım kilo aldık galiba

benimde pek farkim yok kendini asiri belli ediyor artik hic bi kiyafet sigamaz oldum bende

Ayyy kizlar simdiden duru ya uygun bir kiz ismi dusunuyorum aklima birsey gelmiyor fikirlere acigim onerileri degerlendiricem tabi herkes bir ayrintilini bekle kesinlessun ozaman isim ara diyolar kafam karisti olsun ben yinede ismi netlestireyim:)))

Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum
Ben geçirdim canım doktorum fitil ve tek içimlik şase verdi 2 güne geçti şükür Doktoruna danış derim

manti bayila bayila yiyorum. ne yalan soylim azda yemedimbayagi yedim hemde.bu kadar ne olacakki hic mi birsey yemiyelim. guvendigin bi yerde cok lezzetli manti var alio pisirio yiyorum. domates soslu harika oluyor. bide varya saray kebabi yapsam tavukku oda cok super oluyor. oda yogurtlu soslu super yani kalcalarin cok fena kilo aldi benim bu gidis iyi gidis degil ya

kanama olunca gel demedimi benimde biraz daha olursa hemen gel dedi. benim oluyo kesiliyo boyle karmasik birsey bu gunde kanli bi degisik cok acik var yok arasi gibi oldu. ama alistim artik ayin 20sinde randevum bekiyorum bende
Benim ki öyle belirsiz değil canım bildiğin kanama Dr görüştüm ağrın artarsa acile git

Benim ki öyle belirsiz değil canım bildiğin kanama Dr görüştüm ağrın artarsa acile git

benimde enfeksiyonlu bu gunki belirsiz gibiydi daha once kanamalarim bariz kirmiziydi ve pihti bile gordum.progestandan oturu yogun olmadigimi dusunuyorum. artik genellikle sitreslendimde geliyor birde seninki progestandan kullandigin haldemi devam ediyor

Merhbalar.. dusuk amh ile hamile kalmissiniz.. tup bebek tedaviniz ile oldu sanirim.. bize biraz anlatirmisiniz umut olur acisindan
Bu topiğe bişeyler yazmışım bir arkadaş sormuş durumumu hikayemi Allah nasip ederse doğumdan sonra paylaşacağımı söylemiştim..merak eden arkadaşlar için kopyaladım..tabi bu özeti..daha sonra dediğim gibi kısım kısım yazıp bir topikte toplayacağım

Tabiki anlatırım canım..Bu topiğe 2016 Mayıs ayında yazmışım..o tedavim sonuna kadar gidemedi bile folikülle yeterince gelişmedi yarıda kestik tedaviyi....en başından anlatmak daha iyi sanırım.. Uzun yıllardır bebek sahibi olabilmek için emek harcayanlardanim..İlk 2 sene kendimiz istemedik..Daha sonra bizim kendi denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlandı...Çikolata kistiyle tanıştık tedavi aşamasına geldiğimizde..2 aşılama olumsuz..ardından ilk tüp bebek olumlu..ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum...ardından 2 tüp bebek olumsuz..4. Tüp bebek kimyasal gebelik...4 yıl komple bıraktım bir ara. Baktık yaş gidiyor iyice tüm gücümüzle toplayıp yeniden girmiştik tedavi sürecine..2 yıl dır her ay takip..tedaviye start verdiğimiz sayı kaç bu iki yılda hatırlamıyorum bile..sadece 2 kere toplama aşamasına gelindi..biri boş folikülle..diğeri folikül çatlamış..bu süreçte son 1 yıla yakın doktor artık bu ay öbür ay gel resmen oylamaya başladı..benim adetim saçmalamaya başladı son dönemlerde 20 güne bir adet..son 2 ay olamadım bu seferde devlete gittim o esnada ilaç versinler sökülüyüm diye..fsh tavan 85...One öyle menopoza giriyorsun galiba denildi..iki gündür boyunca hem evde hem işte ağla ağla mahvoldum..çocuk sahibi olamamak bir yana gencecik yaşta menapozun sıkıntılarına uğraşmak bir yana..koşa koşa soluğu kendi doktorum a aldım beyefendi çok meşgulmüş..doğru düzgün bakmadı bile sonuçlarına..o arada bir arkadaşım tedavi sürecinde onun doktorundan randevu aldım en azından fikrini almak için. Bırak diyorsan bırakacağım dedim ama yüzde 1 bile şansınız varsa sonuna kadar kullanacaktım.AMH bakalım dedi eskisinin üstünden yaklaşık 1.5 yıl gecmisti çünkü en son 0.07 idi muhtemelen düşmüştür dedi olumlu konuşmadı.0.04 çıkarsa hiç başlamam dedi açık açık (bu dürüstlükte önemliydi benim için) o doktorda şansımı denemeye karar verdim SON ÜÇ AY İÇİNDE YAPTIKLARIM : adetin ilk gününden bitimine kadar Civan perçemi, hayır otu kaynatıp içtim bir fincan günde..adet bitimlerinde bir sonraki adete kadar düzenli aslan pençesi 1 fincan..kesinlikle bende çok etkili olduğunu düşündüm bal,polen, çörek otu karışımı her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tükettim..üç ayın sonunda AMH 0.11 çıktı fsh 10 a düştü çok şükür.. O ay ultrasyon takibinde folikül göremedik..fsh iyiydi ama folikülde gözükmüyordu..kendi vücudumu artık o kadar iyi tanıyorum ki doktoruma hocam fsh çok iyi bunu kolay yakalayamıyoruz düşük bir dozla ilaç başlasak dedim..vücudum fsh düşükken cevap verebiliyor çünkü dedim.şans işte deneyecektik.Olur dedi klomen verdi açıkçası o ilaçı ben öylesine içtim..kontrol vakti gelmişti..2 yıldır zor zar 1 folikülle zor yakalıyorduk..Bir baktı o ne dedi Allah im ne oluyor dedim kendi kendime..Hiç gelişim beklemiyordu galiba 3 folikül bu benim için mükemmeldi .minik dozlarda menapur devam ettik.biri kötü çıksa biri iyi çıkardı Rabbim büyük dedim..Diğer kontrol arkadan gelen gelen 1 folikül daha..Çok şükür toplamaya kadar sorunsuz gelindi..sonradan gelen yetişmedi diğerlerine 3 folikül toplandı. Biri boş çıktı..2 olgun yumurtadan sadece birisi döllene bildi.doktorum kararlıydı..5. Güne kadar giderse dondurup biriktirecektik. 3-4 sıklüs biriktirelim dedi..maddi olarak bitmıstik artık en fazla bir sıklüs daha yapabileceğimizi söyledim...eğer rahmin müsait olursa 5. Güne gidebilirse koyarız dedi..ok dedim artık teslim etmiştim ben kendimi.... Duamı , tevekkülümü elimden dilimden düşürmedim...Benim o tek embriyo 5. Güne kadar geldi hemde çok iyi kaliteyle transfer yapacağım dedi rahmin herşey müsait.. O minnoş hamdolsun artık benimle...Allah nasip ederse İnşallah onun geleceği günü bekliyoruz sabırsızlıkla...RABBİM DEN NE OLUR UMUDUNUZU YİTİRMEYİN..BİR AN OLSUN BİLE NİYE BEN SAKIN DEMEYİN... O OL DERSE HERŞEY OLUVERİR ( KÜN VE YEKUN) DUALARIM SİZİNLE.... ekliyim 15 yılın ardından gelen mucizem

Progestan ve haftalık iğne kullanıyorum birkaç gün durdu sevinmiştim başa döndük

U Uykucu sirine çok zor süreçler Yaşamışsın rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah ..Kısa özet geçtim sadece özeti bile uzun olmuş sonradan farkettim..komple yazsam roman olur.. .şimdi gezerken gördüm bende kanaman olmuş seninde tekrar canım olmazsa bi acile mi gitseydin...Rabbim esirgesin inş

Ben de aynı durumdayım sırtımdan enseye ve ordan tüm kafatası diyebilirim dün gece ağrıdan uyuyamadım. parol içiyorum günde 1 tane. o bile tam kesmiyor hafifletiyor ağrıyı. Bir de dünden beri decavit içmeye başladım. bitirdi beni böyle bir bulantı olamaz. zaten bulanan midemi iyice mahfetti Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…