2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayyy kizlar simdiden duru ya uygun bir kiz ismi dusunuyorum aklima birsey gelmiyor fikirlere acigim onerileri degerlendiricem tabi herkes bir ayrintilini bekle kesinlessun ozaman isim ara diyolar kafam karisti olsun ben yinede ismi netlestireyim:)))
hayırla sağlıkla gelsin minik. Defne, Derin isimleri duruya uygun bence. Beren ismi de çok hoş

Rabbime çok şükür. .Rabbim kimseyi umutsuz birakmasin

ben hamile kaldığımdan beri 2 kere yedim
bence pişiyo onun kıyması, sorun olmaz diye düşünüyorum

Gunaydin kizlar bugun mide bulantisiyla uyandim cubuk kraker yemekle mesgulum yukarida isim fikri veren arkadaslara tesekkur ediyorum derin ve defne aklimda suan icin :)))

Masallah karniniz bayagi belirginlesmis ikincide cikar derler hep tabi ama iç karin genisligiyle de alakalibolabilir benim dardir mesela ve hemen cikar:)))

Erkek göbeği gibi :) Sanırım ikinci gebelik olduğu için erken çıktı gobusler.

Masallah karniniz bayagi belirginlesmis ikincide cikar derler hep tabi ama iç karin genisligiyle de alakalibolabilir benim dardir mesela ve hemen cikar:)))
Iç karın darlığını doktor mu söylüyor. Benim ilkinde de erken belirdi ama bu kadar değildi. Eşim bazen ikiz olabilir mi diyor:)

Bende senin gibi fsh tavan olan menepozdasın hiç uğraşma bitti denilen kişilerdenim Rabbim ol der olur.... Çok şükür Rabbime sağlıklı bişekilde kavuşuruz İnş canım yavrulara

Canımız çekiyor

Günaydın buda benim göbüş 57 le kaldım 59 um ama hem enine Hem boyuna gidiyoruz hayırdır inşallah bu 4. Gebelik gerçekten gebelikten gebeliğe fark çok bunda iyice coştuk haa bide bu sabah hali bunun bide akşamki bomba hali var 7 aylık gibi

Eklentiler

• 20171109_092930.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 20171109_092927.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 94

:) bende aynı durumdayım soruyorlar kaç aylık diye utanıyorum 4 demeye 6 demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…