2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
El Bari- 45369
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

kardelen384 =1369
@emsaLus =2000
elifahsen =2000

Kalan=40.000

Göğüs acısı çok kötü bende çektim dr o gugusunle emzirme dedi bu sefer gogusum taş oldu daha çok acımaya başladı fakat ben uç kullanmadım has zeytinyagi çok ise yaradı hatta gelişimin pisiklerinede zeytinyağı sürerdim iyileşince emzirmeden önce ve sonra kendi sütümle göğüs ucunu sildim bi daha hiç acı çekmedim 14 ay emzirdim sonra sürüm kesildi

Benimde aklıma gelmemişti bebeğin sıvısı olacağı ve cunku bende de öksürük hapsirik ve özellikle kusarken ıdrar kaçırma yasiyorum

bende gogsume kendi sutumu etrafina surdum. gogus ucu ile 3 dort gune atlattim ben zeytin yagi denemedim bebek belki tadindan almaz diye ama onuda denerim badahikene. dedin gibi tas gibi oluyo. bende aciyo diye ilkden acimayani 5 kez veriyorsam aciyani 2 kez felan verme calisiyordum. ama kizim tek gogus alisti sonra diger gogsum hic almiyordu. gogus ucuyla atlattim bende cok sukur. simdi kesmisim cok rahat benimde ilk 4 aya kadar sutum iyiydi 4 ayda sıkıntidan bi kesildi ne yaptimsa olmadi sonradan geldi gene ama cok olmadi hic iki sene askin geldi ama nasil deyim bi ogun yemegin yanina yarim cay bardagi gibi birsey dusun bnde sonuna kadar yararlansn istedim. sıkınti sutu cok etkiliylr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…