2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bayanlar cis kacirma konusunda cevap yazdiginiz icin tesekkurler. Bu kadar cok kimsenin basina geldigini bilmiyordum. Cok pimpirikli oldugum icin biraz da ablam (hemsire) korkutunca amniyotik suyum sizdi diye ailem, is arkadaslarim filan hepimiz kucuk capli bir kriz yasadik.
Doktorum normalde rahat ol, niye sikinti yaziyorsun diyen biri oldugu halde o bile ciddi bir Moda girince iyice korkmustum.
Neyse size olursa hemen panik olmayin. Gerekirse o akan sulari bir de esinize koklatin

Harika bir fikir hemen biriktirmeye başlıyorum inslh

Aminn canım inşallahhhh

Bende tek avuntu şuan için ultrasonda sıkıntı çıkmaması . Salı gününü bekliyorum artık de randevum var bakalım ne diyecek .

Salı gününü bekliyorum canım bakalım anniyosentez seçmem sanırım dna testi daha kesin gibi geliyor bana bilemedim yada o an ki ruh halim ne der bilmiyorum . Çok karışık duygular içindeyim

Kızlar günaydın, şuanda akut sinüzüt geçiriyorum büyük ihtimal hamileliğimden beri bu 3. hastalanışım Vücudumda herhangi bir ağrı yok ama burnum gözlerim alnım ve boğazım çok kötü. Burnum tamamen tıkalı ne yaptıysam açamadım gece hiç uyuyamadım. Tuzlu su yaptım 5 6 kere ama yinede açılmadı sabah gittim çok acı bir çorba içtim banamısın demedi. Varmı tavsiyeleriniz sprey kullanmak istemiyorum çünkü burun etlerim normalde alerjiden dolayı zaten şişiyo spreyler daha kötü yapıyor bende

Maşallah minigine sevindim canım. Bende yürümeye başlasam iyi olacak bende iki kilo almisim. Bende daha hiç hissedemedim sürekli kendimi dinlememe rağmen. Teşekkür ederim canım sende kendine ve minigine iyi bak

2.369 ben alayım canım

Benim midem 6. haftadan beri çok bulanıyor. ilk bebeğimde 4.5 ay sürmüştü. yemek yemek istemiyorum. severek yediğim tek şey ekmek arası peynir domates salatalık. kokulara karşı aşırı hassasım

Yediğim kızarmış ekmek arası ince dilim kaşar peyniri herşey midemi kaldiriyo su icememek deli ediyor gece uyku arasında su içiyorum ilk hamileligimde doğuma kadar kustum ama yemek yiyebiliyordum

Ohhh maşallha gözünaydın canım
Varsa canım 5000 de ben alayım

Amin canım Allah razı olsun

Kızın kaç yaşında aslında iyi şeyler yiyor sıkma canını çünkü dönem dönem sevdikleri değişiyor oğlum kofte yı çok severken şimdi ağzına sokmuyor yada pirinç pilavına bayılırdı şimdi suratına bakmıyor bende zorlamıyorum bizimle oturuyor açsa yiyor yemezse keyfi bilir diyorum abur cubur sevdası yok iyiki obdan yana mutluyum

Bebekler kalbi delik doguyorlar ve zamanla kapanıyor diye biliyorum oğlusumun da kalbindeki delik kapanmamisti 6 aylıkken onu da söyle öğrendik ust solunum yolu enfeksiyonu önce bronşite sonra zatürreye çevirdi 1.5 ay hastanede yattık iyileşme olmayınca yok allerjik dediler ek gıda verdirmediler gaz icin cay veriyordum 2 cay kasigi ona bile kızdılar sonra kalbe gonderdiler kalbi delik cikti 1 sene sonra kontrol dediler götürmedim. Çünkü hastaneden çıktıktan sonra karaciğer enzimleri kötülesmişti o yüzden gastroenteroloji ye yönlendirdiler alerjik diye alerji imminolojiye gönderdiler kan değerlerimizi bi türlü düzelmedi hematolojiye gönderdiler devlet hastanesiydi bi türlü iyilesemedik bende nette araştırıp özel bi dr gittim 3 ilaçla 2 haftada düzeldi ve bana devlet hast. Yapacağı bisi yok belirli prosedürü var onu uyguluyor dedi ve düşmeyen ateşi olmadığı sürece dr götürme dedi simde de kalbinde bi sorun varmış gibi davranmıyor 25.5 aylık canavar gibi maşallah

Daha önce paylasmistim bi kere daha konusu olmustu.amniyotik sıvıyı tespit eden pedler var.Genelde hamilelegin son zamanlarında doğal gidişata bağlı olarak kullanılıyor.dilerim kimseye erkenden kullanmak nasip olmasin ama bilginiz olsun diye yaziyorum.sıvı amniyon sivisiysa renk değişiyor pedde.

Eki Görüntüle 2066235 sofiarya Canım bir foto yolluyrum bak bu da ultrasondan sonra verdiği kağıt. Seni çok yordum kusura bakma ne olur .
Evet bak bunda bir sıkıntı yok organ gelişiminde, yani henüz organ gelişimi tamamlanmamış olsa da bu ultrasonda da birşeylerin sinyal vermesi gerekirdi. Yani ultrason sonuçlarınla kan değeri sonuçların okadar farklı ki sanki o kan değerleri sana ait değil. Papp-a değerin düşük çıkmış beta hch ciddi düşük çıkmış bu sonuçlara göre hiçbirşey olmasa bebekte ciddi intrauterin gelişim geriliği olması lazım ama senin ki 8gün önden bile gidiyormuş maşallahh ilginç Bence sen fetal DNA testini yaptır hiç düşünme. Herkes her Nekadar bir sıkıntı yoktur canım dese de senin için huzur bulmayacak. Hem hepimizin iyi düşünmesi; varsa bir sıkıntı bunun bilimsel gerçekliğini de değiştirmeyecek Hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz şuan da,bu ğozitiflik seni rahatlatsa da uzun vade de o çocuk doğana kadar için içini yiyecek. Sen fetal DNA yı yaptır sonucu birlikte güle oynaya kutlayalım burda inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…