2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sonuna kadar katılıyorum daha güzel anlatilamazdi. @Denizzccann kesinlikle içinin rahat olması çok önemli.basit bir kan testi veriyorsun.huzurlu gecirirsin hamileligini buna değer.bisey cikmayacaginida çok güzel anlatmış sofiarya.maşallah bebeğine.

Çok sağol canom benim Allah senden razı olsun . Gelişmelerden haberdar edeceğim inillah

Geçmiş olsun canım bence evde kendi kendine geçmesini bekleme dr a git hamilelikte nefes çok önemliymiş dr a hamile old nu söyle ne ilaç veriyorsa kullan , bende önce inat ettim ilaç kullanmadım daha kötü oldum 2 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım birde sinüzit için burun spreyi verdi o çok iyi geldi

1 ay önce ağır boğaz enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullandım sprey kullandım sürekli kullanmak istemiyorum. İçim sızlıyor birşey olacak diye içerken. Zaten açamazsam burnumu gitcem mecbur ama en azından şuan işteyim bu sürede açacak birşeyler bulmaya çalışıyorum. Ama henüz bir nebze olsun açılmadı.

Bu sonuçlar detaylı ultrason sonuçlarımı??? Erken değilmi kaçıncı haftada yapılıyor detaylı ultrason?

D Denizzccan canim usgye gore verdigi kagitta hersey super gorunuyr.bence sorun olsaydimutlak belli olurdu.icini ferah tyt bence bebegin gayettsaglikli.kendinide bebginide strese sokma

Hah tamam bu iste.ne ise yariyor biliyomusun maliyetleri sonuclari nasil acaba
Aslında testin detayıyla ilgili çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla amniyosentez gibi anne karnından iğneyle sıvı alımı söz konusu değil bu testte. Koldan kan alınacak. Ama sizin çoğul gebelik nasıl işliyor detay bilmiyorum. Bi yerde 1600 tl gibi bir fiyat gördüm fiyat değişkendir ama diğer testlere göre oldukça yüksek. sofiarya daha detaylı bilgiye sahiptir mutlaka.

Eczaneden şu bebeklere kullanılan okaliptuslu yakaya yastıga damlatılan burun acıcılarından alsana. Ben de atlattım sonra öğrendim bunu. Burun tıkanıklığı çok zor oluyo

Canim cold mix denedin mi bebeklerde ise yariyorsa viks veya okaliptüs yağı tabiî mideni rahatsız etmeyecekse

benimkide 2 bucuk yasinda benimkide h
bronsitten zature dondu. bundan sonrasi verem dediler kizim iki kere gozlerim onunde nefessizlikden gidiyordu. bizde hastanede yattik. hemsiler oyle kotuyduki seni cok iyi anliyorum bizede eko istediler bizede once ozel hastane sorun oldugunu soyledi gitmedimiz ozel devlet kalmadi ilk ogrendimizde guya kendim icin doktora gidecekdim once kizimi gosterim dedim. evimiz bi saat yurume yolu .doktor ufurum kalbi delik deyince kizim kucagimda hic birsey binemedim aglaya aglaya eve geldim esimde isteydi cekti arabayi bi yere aglamis oda. cunki hic birsey bilmiyorduk ne olacak diye ustune cok titredim. benimde suanda bi kontrol demem lazim kendi cocuk doktoruna bi seneye yakin kapaniyormus cogu bebegin. benim raporda en son goturdumde bile yetersizlik birseyler yaziyordu. zaten doktor tam kapanmadi ama artik cok sitres yapma dedi hala hastalik gecirdiginde yada agladiginda cok kotu oluyor normal aglama degil nefesi kesiliyor cocun hic birsekilde aklini dagitamiyorum. titriyorum ona cok sakin bir cocuk oldu. dedin gibi butun cocuklar oyle doguyormus galiba anne karnindan kaynakli dediler. sukur suan gozlerimizin onunde iyiler

Canim cold mix denedin mi bebeklerde ise yariyorsa viks veya okaliptüs yağı tabiî mideni rahatsız etmeyecekse

Visk sürüyorum sürekli burnumun içine sürmüyorum ama dışına alnıma visk sürüyorum ama açılmadı.
Cold mix i ilk kez duyuyorum eczaneye sorayım inşallah açar. Ağızdan nefes almaktan mahvoldum

Eczaneden şu bebeklere kullanılan okaliptuslu yakaya yastıga damlatılan burun acıcılarından alsana. Ben de atlattım sonra öğrendim bunu. Burun tıkanıklığı çok zor oluyo

Gerçekten çok zor 2 gecedir uyuyamıyorum gözlerim balon gibi oldu. Suratım şişti resmen tıkanıklıktan. Sorucam bugün eczaneye ilaç son çare kullanmak istiyorum çünkü şu 3 aylık süreçte çok hastalandım 4,5 senedir toplasan böyle hasta olmamışımdır. Bugün hemen eczaneden alayım.

arkadasim sana birsey sormak istiyorum biliyorum sanada cok rahatsizlik oluyor belki ama aklima takildi ben idrar gidiyorum. idrardan iki dakka gecmeden benden su gibi birsey geliyor. idrar oldugunu dusunmuyorum cunku yeni yaptim. ama gelen suyu anlamiyorum enfeksiyon gibi degil. onu taniyorum boyle su gibi idrar gibide degil rengi 5 alti damladan fazla bi turlu anlamiyorum taharetimi yapiyorum kurulaniyorum ama birden boyle geliyor.

Kızlar magnezyum içeniniz varmı aranızda?ben magnorm içiyorum acayip şişkinlik bundanmı acaba
Magnezyum neden kullanıyorsun Can'ım? Benim de çok ciddi kasılmalarım var özellikle sağ bacağımda. Biraz yorulsam üstüne basamıyorum topallıyorum resmen sağa sola dönerken bile çok zorlanıyorum. Şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarda napayım bilmiyorum. Biraz araştırdım magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş.
Sen de yaşadın mı böyle sıkıntılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…