- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.281
Sonuna kadar katılıyorum daha güzel anlatilamazdi. @Denizzccann kesinlikle içinin rahat olması çok önemli.basit bir kan testi veriyorsun.huzurlu gecirirsin hamileligini buna değer.bisey cikmayacaginida çok güzel anlatmış sofiarya.maşallah bebeğine.Evet bak bunda bir sıkıntı yok organ gelişiminde, yani henüz organ gelişimi tamamlanmamış olsa da bu ultrasonda da birşeylerin sinyal vermesi gerekirdi. Yani ultrason sonuçlarınla kan değeri sonuçların okadar farklı ki sanki o kan değerleri sana ait değil. Papp-a değerin düşük çıkmış beta hch ciddi düşük çıkmış bu sonuçlara göre hiçbirşey olmasa bebekte ciddi intrauterin gelişim geriliği olması lazım ama senin ki 8gün önden bile gidiyormuş maşallahh ilginçBence sen fetal DNA testini yaptır hiç düşünme. Herkes her Nekadar bir sıkıntı yoktur canım dese de senin için huzur bulmayacak. Hem hepimizin iyi düşünmesi; varsa bir sıkıntı bunun bilimsel gerçekliğini de değiştirmeyecek Hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz şuan da,bu ğozitiflik seni rahatlatsa da uzun vade de o çocuk doğana kadar için içini yiyecek. Sen fetal DNA yı yaptır sonucu birlikte güle oynaya kutlayalım burda inşallaahh
Evet bak bunda bir sıkıntı yok organ gelişiminde, yani henüz organ gelişimi tamamlanmamış olsa da bu ultrasonda da birşeylerin sinyal vermesi gerekirdi. Yani ultrason sonuçlarınla kan değeri sonuçların okadar farklı ki sanki o kan değerleri sana ait değil. Papp-a değerin düşük çıkmış beta hch ciddi düşük çıkmış bu sonuçlara göre hiçbirşey olmasa bebekte ciddi intrauterin gelişim geriliği olması lazım ama senin ki 8gün önden bile gidiyormuş maşallahh ilginçBence sen fetal DNA testini yaptır hiç düşünme. Herkes her Nekadar bir sıkıntı yoktur canım dese de senin için huzur bulmayacak. Hem hepimizin iyi düşünmesi; varsa bir sıkıntı bunun bilimsel gerçekliğini de değiştirmeyecek Hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz şuan da,bu ğozitiflik seni rahatlatsa da uzun vade de o çocuk doğana kadar için içini yiyecek. Sen fetal DNA yı yaptır sonucu birlikte güle oynaya kutlayalım burda inşallaahh
bir kac marka var bunlardan. Doktorunuz brosur vermedi mi? Harmony cok bilindik on bakin isterseniz. Arkadasimin ikizleri oldu, onlar harmony ile test yaptirmislar.
Annem bütün kış biriktirmişti ilaç şişesi gibi bir şeyin içinde, ayva reçeli yaparken de toplamış olabilir çekirdeklerini...onları çay bardağına koyup üstüne yarısına kadar falan su koyunca jel oluyor bi deneyin isterseniz
Ben yogaya basladim, bir de is arkadaslarim hafif agirlik kaldiriyor. Bir bucuk litrelik su siselerine su doldurup kollarinizi biraz o sekil bu sekil calistirabilirsiniz. O kadar agirliktan bir sey olmaz diye dusunuyorum.
YouTube den "pregnancy yoga (ya da pilates) 3 months" gibi yazip cikan videolardan akliniza yatani yapabilirsiniz. Ben normal yoga sinifina gidiyorum ama degerlerinizdeki yerde Karin ustu yaptigi seyleri yan donup yapiyorum ya da duvarda yapiyorum. Zaten bazi hareketlerde karnim sikisiyor gibi geliyor. Onlari hic yapiyorum. Yani bir sekilde zararli olan hareketi hissediyorum sanki.
D Denizzccan sonradan okudum ultrasonunuz Duzgun cikmis zaten. Cok kafaniza takmayin salak test yaniliyor. Isterseniz DNA testini yaptirip gecin bu mevzulari..
Bu jel nasil yapiliyor. Ayva cekirdegi nasil saklaniyor. Topu topu 3 tanecik ayva bulabildik. Cikan cekirdek yeter mi?
Dusuk bel, ve lastiksiz ic camasiri giyiyorum. Iz cikarmayan, tamami ayni mayo Kumasi gibi ve dar olanlardan. Gayet rahatlar ve uzun omurluler. Sadece koton olmamalari sikinti. Galiba turkiyede kompedan magazasinda satiliyor. Pantalonlarimi ve sutyeni mecbur degistirdim ama ic camasirini degistirmek aklimin ucundan gecmedi.
Kızlar günaydın, şuanda akut sinüzüt geçiriyorum büyük ihtimal hamileliğimden beri bu 3. hastalanışımVücudumda herhangi bir ağrı yok ama burnum gözlerim alnım ve boğazım çok kötü. Burnum tamamen tıkalı ne yaptıysam açamadım gece hiç uyuyamadım. Tuzlu su yaptım 5 6 kere ama yinede açılmadı sabah gittim çok acı bir çorba içtim banamısın demedi. Varmı tavsiyeleriniz sprey kullanmak istemiyorum çünkü burun etlerim normalde alerjiden dolayı zaten şişiyo spreyler daha kötü yapıyor bende
Geçmiş olsun canım bence evde kendi kendine geçmesini bekleme dr a git hamilelikte nefes çok önemliymiş dr a hamile old nu söyle ne ilaç veriyorsa kullan , bende önce inat ettim ilaç kullanmadım daha kötü oldum 2 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım birde sinüzit için burun spreyi verdi o çok iyi geldi
Evet bak bunda bir sıkıntı yok organ gelişiminde, yani henüz organ gelişimi tamamlanmamış olsa da bu ultrasonda da birşeylerin sinyal vermesi gerekirdi. Yani ultrason sonuçlarınla kan değeri sonuçların okadar farklı ki sanki o kan değerleri sana ait değil. Papp-a değerin düşük çıkmış beta hch ciddi düşük çıkmış bu sonuçlara göre hiçbirşey olmasa bebekte ciddi intrauterin gelişim geriliği olması lazım ama senin ki 8gün önden bile gidiyormuş maşallahh ilginçBence sen fetal DNA testini yaptır hiç düşünme. Herkes her Nekadar bir sıkıntı yoktur canım dese de senin için huzur bulmayacak. Hem hepimizin iyi düşünmesi; varsa bir sıkıntı bunun bilimsel gerçekliğini de değiştirmeyecek Hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz şuan da,bu ğozitiflik seni rahatlatsa da uzun vade de o çocuk doğana kadar için içini yiyecek. Sen fetal DNA yı yaptır sonucu birlikte güle oynaya kutlayalım burda inşallaahh
Aslında testin detayıyla ilgili çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla amniyosentez gibi anne karnından iğneyle sıvı alımı söz konusu değil bu testte. Koldan kan alınacak. Ama sizin çoğul gebelik nasıl işliyor detay bilmiyorum. Bi yerde 1600 tl gibi bir fiyat gördüm fiyat değişkendir ama diğer testlere göre oldukça yüksek.Hah tamam bu iste.ne ise yariyor biliyomusun maliyetleri sonuclari nasil acaba
Eczaneden şu bebeklere kullanılan okaliptuslu yakaya yastıga damlatılan burun acıcılarından alsana. Ben de atlattım sonra öğrendim bunu. Burun tıkanıklığı çok zor oluyo1 ay önce ağır boğaz enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullandım sprey kullandım sürekli kullanmak istemiyorum. İçim sızlıyor birşey olacak diye içerken. Zaten açamazsam burnumu gitcem mecbur ama en azından şuan işteyim bu sürede açacak birşeyler bulmaya çalışıyorum. Ama henüz bir nebze olsun açılmadı.
D Denizzccan canim usgye gore verdigi kagitta hersey super gorunuyr.bence sorun olsaydimutlak belli olurdu.icini ferah tyt bence bebegin gayettsaglikli.kendinide bebginide strese sokma
Bu sonuçlar detaylı ultrason sonuçlarımı??? Erken değilmi kaçıncı haftada yapılıyor detaylı ultrason?
Bunlar benim 2’lü sonuçlarım deyatlı ya daha var
Anlamını bılmıyorum ama uyum olarak guzeldı bence neden demıskı ole acabaaa
1 ay önce ağır boğaz enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullandım sprey kullandım sürekli kullanmak istemiyorum. İçim sızlıyor birşey olacak diye içerken. Zaten açamazsam burnumu gitcem mecbur ama en azından şuan işteyim bu sürede açacak birşeyler bulmaya çalışıyorum. Ama henüz bir nebze olsun açılmadı.
Amin canım Allah razı olsun
Kızın kaç yaşında aslında iyi şeyler yiyor sıkma canını çünkü dönem dönem sevdikleri değişiyor oğlum kofte yı çok severken şimdi ağzına sokmuyor yada pirinç pilavına bayılırdı şimdi suratına bakmıyor bende zorlamıyorum bizimle oturuyor açsa yiyor yemezse keyfi bilir diyorum abur cubur sevdası yok iyiki obdan yana mutluyum
Bebekler kalbi delik doguyorlar ve zamanla kapanıyor diye biliyorum oğlusumun da kalbindeki delik kapanmamisti 6 aylıkken onu da söyle öğrendik ust solunum yolu enfeksiyonu önce bronşite sonra zatürreye çevirdi 1.5 ay hastanede yattık iyileşme olmayınca yok allerjik dediler ek gıda verdirmediler gaz icin cay veriyordum 2 cay kasigi ona bile kızdılar sonra kalbe gonderdiler kalbi delik cikti 1 sene sonra kontrol dediler götürmedim. Çünkü hastaneden çıktıktan sonra karaciğer enzimleri kötülesmişti o yüzden gastroenteroloji ye yönlendirdiler alerjik diye alerji imminolojiye gönderdiler kan değerlerimizi bi türlü düzelmedi hematolojiye gönderdiler devlet hastanesiydi bi türlü iyilesemedik bende nette araştırıp özel bi dr gittim 3 ilaçla 2 haftada düzeldi ve bana devlet hast. Yapacağı bisi yok belirli prosedürü var onu uyguluyor dedi ve düşmeyen ateşi olmadığı sürece dr götürme dedi simde de kalbinde bi sorun varmış gibi davranmıyor 25.5 aylık canavar gibi maşallah
Canim cold mix denedin mi bebeklerde ise yariyorsa viks veya okaliptüs yağı tabiî mideni rahatsız etmeyecekse
Eczaneden şu bebeklere kullanılan okaliptuslu yakaya yastıga damlatılan burun acıcılarından alsana. Ben de atlattım sonra öğrendim bunu. Burun tıkanıklığı çok zor oluyo
Magnezyum neden kullanıyorsun Can'ım? Benim de çok ciddi kasılmalarım var özellikle sağ bacağımda. Biraz yorulsam üstüne basamıyorum topallıyorum resmen sağa sola dönerken bile çok zorlanıyorum. Şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarda napayım bilmiyorum. Biraz araştırdım magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş.Kızlar magnezyum içeniniz varmı aranızda?ben magnorm içiyorum acayip şişkinlik bundanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?