- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.321
Evet ya bu ayva çekirdeklerini saklayın mükemmel korutucu@fcevriye canım yeterli tabi ayvaların cekirdeklerni at buzluga o zamanda cıkar buzu cözülsün sonrada koy bi kavanoza suyun icine ama su cok dolu olmasın tabi kapat agzını bi gün sonra jel gibi oluyo zaten bende yapmıstım süper bişey arkadasında dediği gibi cocuk emse bile sıkıntı yok lansinohu filan hep temizlemek gerekiyo emzirmeden
Hamile kilodu dar mi geldi ben de alacagimda acaba iki beden buyukmu alalim kalibi küçükseBu aralar benim en büyük problemim iç çamaşırı... ne giyeceğimi şaşırdım hiç biriyle rahat değilim... lcw dan hamile kilodu aldım olmadı eski çamaşırlarımı giydim yukarı çektim olmadı... tavsiyesi olan varmı arkadaşlar
Fetal dna iyi bir test tani ama bi sıkıntı çıkarsa tekrar amniyosentez istediklerini duyduğumda çok şaşırdım yani dna üremezse tada bi sorun varsa amniyosentez le doğrulanıyorCanım içini ferah tut inşallah sağlıklıdır bebeğin. Zaten stres hem bebeğe hem sana daha çok zarar verir. Amniyosentezi de iyice araştırmadan karar verme. Olmadı fetal dna yı yaptır onda karından sıvı alımı yok.
Canım dualarımız seninle hiçbişey cıkmıcal Allah ın izniyle sende icini ferah tut bol dua et biliyorum söylemek kolay senim neler hissettiğini anlıyorum ama Allah büyük bol dua et canım bende edicem insallahŞşmdi doktorum aradı çarşamba gel perinatologla konuşalım bakalım ama acil amniyosentez yapılması lazım dedi . Hepinizin dualarına talibim
Evet canım doktora gidince söyleyeceğim Zaten. Korkuttu beni bu çekilmeler vallaCanım benim geceleri bacaklarım çekiliyordu aniden uyandırıyodu beni magnezyum içtim ani çekilmelerim bitti ama sabahları yinede müthiş bir gerilme ihtiyacı var doktoruna bir danış gerekli görürse sanada mg başlatabilir
Can'ım benim 76 çıktı. Bebeğim erkek. Tabi doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.Kızlar ikili test te fre beta HCG yüksek çıktı benim 134 yazıyor yüksek çıkanlar bebislerin cinsiyeti kizmi oldu onu merak ettim bazı yerlerde 100/50 altı erkek üstü kız yazıyor doğruluk payı varmı ben Cinsiyeti ogrenmeme daha 10 gün var
Can'ım içebilirsin. Zararı Yok o şurubun. Tüp bebek transfer sonrası bile kabız olmayalım diye onu vermişlerdi. Zararı olsa vermezler. Sonuçta daha riskli dönemler. Ama bana hemşire doğal seyler de kullan o şurup da zaten yağ ve şekerden yapılıyor demişti. Zeytinyağı içebiliyorsan onu dene.sofiarya canım doktoruma sormayı unuttum gaviscon şurup içebilirmiyim acaba artık ya benim mide zaten sıkıntı hamileyken de kuduruyor bildiğin... 12 haftadan sonra kullanılıyor diye hatırlıyorum öyle değilmi
Teşekkür ederim canım cvp için...Can'ım benim 76 çıktı. Bebeğim erkek. Tabi doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.
Can'ım içebilirsin. Zararı Yok o şurubun. Tüp bebek transfer sonrası bile kabız olmayalım diye onu vermişlerdi. Zararı olsa vermezler. Sonuçta daha riskli dönemler. Ama bana hemşire doğal seyler de kullan o şurup da zaten yağ ve şekerden yapılıyor demişti. Zeytinyağı içebiliyorsan onu dene.
Ben sabah aç karna içiyorum. Ama içtikten en az 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım.Gyno ferro sanol ya da demir hapı kullananlar nasıl kullanıyo. Eczane akşam yatmadan demiş. Ama doktorum kahvaltıdan 2 saat sonra portakal suyuyla iç dedi. O şekilde içiyorum. Ama karnımda ağrı yapıyo.ve davul gibi şişiriyo karnımı. Bu sefer karnımın ne sebepten ağrıdıgını çözemiyorum. Başka bişey olsa haptan diyip önemsemeyeceğim. Siz nasıl içiyosunuz.
Benim de yaptırmam lazım. Çene altımda o kadar çıktı kikizlar birsey sorucam.gebelikde lazer epilasyon zararlimi? yuze yaptircam.zarari olurmu? doktoruma yazdim vatsapdan henuz cevap grlmedi
Cold mix hiçbir işe yaramıyor canım boşuna 30 40 tl verme. Ben 8 haftalıkken grip olmuştum fenaaa sprey kullanmayayım diye aldım ama açsa bile 10dk sürmüyor yeniden tıkanmasıVisk sürüyorum sürekli burnumun içine sürmüyorum ama dışına alnıma visk sürüyorum ama açılmadı.
Cold mix i ilk kez duyuyorum eczaneye sorayım inşallah açar. Ağızdan nefes almaktan mahvoldum
Can'ım benim 76 çıktı. Bebeğim erkek. Tabi doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.
Can'ım içebilirsin. Zararı Yok o şurubun. Tüp bebek transfer sonrası bile kabız olmayalım diye onu vermişlerdi. Zararı olsa vermezler. Sonuçta daha riskli dönemler. Ama bana hemşire doğal seyler de kullan o şurup da zaten yağ ve şekerden yapılıyor demişti. Zeytinyağı içebiliyorsan onu dene.[/QUOTE gaviscon mide asidi önleyici şurup değilmi yağmı var içinde kabız için kullanıldığını bilmiyordum kabızlık için başka bi ilaç verdi bana doktor
mutlaka etikwtlerim canim.ama kesin bir bilgiye ulasamiyorum internetden.risk almamak da lazin aslinda.Benim de yaptırmam lazım. Çene altımda o kadar çıktı kinormalde hiç bu kadar değildi. Ama eşim kızıyor. Benim epilasyon yaptırdığım kadın ebe aynı zamanda. Işınlar kıl köklerinden aşağı gitmiyor. Kanıtlanmış bir zararı Yok demişti.
Sanırım sadece yüz bölgesi sorun olmaz. Hem çok kısa sürüyor hem bebişten uzak bölge. Doktorun cevap yazınca beni de etiketler misin?
Cold mix hiçbir işe yaramıyor canım boşuna 30 40 tl verme. Ben 8 haftalıkken grip olmuştum fenaaa sprey kullanmayayım diye aldım ama açsa bile 10dk sürmüyor yeniden tıkanmasıiliadin otriven Allah ne verdiyse kullanmıştım sprey olarak çok kötüydü açmıyordu spreylerden başka hiçbirşey
kizlar birsey sorucam.gebelikde lazer epilasyon zararlimi? yuze yaptircam.zarari olurmu? doktoruma yazdim vatsapdan henuz cevap grlmedi
Benim de yaptırmam lazım. Çene altımda o kadar çıktı kinormalde hiç bu kadar değildi. Ama eşim kızıyor. Benim epilasyon yaptırdığım kadın ebe aynı zamanda. Işınlar kıl köklerinden aşağı gitmiyor. Kanıtlanmış bir zararı Yok demişti.
Sanırım sadece yüz bölgesi sorun olmaz. Hem çok kısa sürüyor hem bebişten uzak bölge. Doktorun cevap yazınca beni de etiketler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?