2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet ya bu ayva çekirdeklerini saklayın mükemmel korutucu

Hamile kilodu dar mi geldi ben de alacagimda acaba iki beden buyukmu alalim kalibi küçükse

Fetal dna iyi bir test tani ama bi sıkıntı çıkarsa tekrar amniyosentez istediklerini duyduğumda çok şaşırdım yani dna üremezse tada bi sorun varsa amniyosentez le doğrulanıyor

Şşmdi doktorum aradı çarşamba gel perinatologla konuşalım bakalım ama acil amniyosentez yapılması lazım dedi . Hepinizin dualarına talibim
Canım dualarımız seninle hiçbişey cıkmıcal Allah ın izniyle sende icini ferah tut bol dua et biliyorum söylemek kolay senim neler hissettiğini anlıyorum ama Allah büyük bol dua et canım bende edicem insallah

Evet canım doktora gidince söyleyeceğim Zaten. Korkuttu beni bu çekilmeler valla

Bu vajina yıkama jeli tehlikeliymiş haberiniz olsun kızlar... Doktorum tekrar teyit etti günlük pedde kesinlikle kullanma dedi

Kızlar ikili test te fre beta HCG yüksek çıktı benim 134 yazıyor yüksek çıkanlar bebislerin cinsiyeti kizmi oldu onu merak ettim bazı yerlerde 100/50 altı erkek üstü kız yazıyor doğruluk payı varmı ben Cinsiyeti ogrenmeme daha 10 gün var

sofiarya canım doktoruma sormayı unuttum gaviscon şurup içebilirmiyim acaba artık ya benim mide zaten sıkıntı hamileyken de kuduruyor bildiğin... 12 haftadan sonra kullanılıyor diye hatırlıyorum öyle değilmi

Can'ım benim 76 çıktı. Bebeğim erkek. Tabi doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.

Can'ım içebilirsin. Zararı Yok o şurubun. Tüp bebek transfer sonrası bile kabız olmayalım diye onu vermişlerdi. Zararı olsa vermezler. Sonuçta daha riskli dönemler. Ama bana hemşire doğal seyler de kullan o şurup da zaten yağ ve şekerden yapılıyor demişti. Zeytinyağı içebiliyorsan onu dene.

Teşekkür ederim canım cvp için...

kizlar birsey sorucam.gebelikde lazer epilasyon zararlimi? yuze yaptircam.zarari olurmu? doktoruma yazdim vatsapdan henuz cevap grlmedi

Ben sabah aç karna içiyorum. Ama içtikten en az 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım.

kizlar birsey sorucam.gebelikde lazer epilasyon zararlimi? yuze yaptircam.zarari olurmu? doktoruma yazdim vatsapdan henuz cevap grlmedi
Benim de yaptırmam lazım. Çene altımda o kadar çıktı ki normalde hiç bu kadar değildi. Ama eşim kızıyor. Benim epilasyon yaptırdığım kadın ebe aynı zamanda. Işınlar kıl köklerinden aşağı gitmiyor. Kanıtlanmış bir zararı Yok demişti.
Sanırım sadece yüz bölgesi sorun olmaz. Hem çok kısa sürüyor hem bebişten uzak bölge. Doktorun cevap yazınca beni de etiketler misin?

Visk sürüyorum sürekli burnumun içine sürmüyorum ama dışına alnıma visk sürüyorum ama açılmadı.
Cold mix i ilk kez duyuyorum eczaneye sorayım inşallah açar. Ağızdan nefes almaktan mahvoldum
Cold mix hiçbir işe yaramıyor canım boşuna 30 40 tl verme. Ben 8 haftalıkken grip olmuştum fenaaa sprey kullanmayayım diye aldım ama açsa bile 10dk sürmüyor yeniden tıkanması iliadin otriven Allah ne verdiyse kullanmıştım sprey olarak çok kötüydü açmıyordu spreylerden başka hiçbirşey

mutlaka etikwtlerim canim.ama kesin bir bilgiye ulasamiyorum internetden.risk almamak da lazin aslinda.

Alerjik astım ve alerjik rinit var bende iliadin ve otriven etlerimde şişme yapıyor o yüzden kullanmak istemiyorum. Antihistaminik kullanıyordum sürekli aslında onları bıraktığım için olmuş olabilirmi bilmiyorum. Bu 3. grip oluşum. 2 ayda.

benimde cogaldi utaniyorum en son agustosda yaptirdim gebe oldugumu ogrenmeden once 13.14hafta once

Farklı dalga boyunda da olsa isin veriyor biz ergenlere ve hamilelere kesinlikle uygulamıyorduk zeten gözlük takmak zorundasın her atışta oda bayağı aydınlanıyor ve görüşün etkileniyor o zaman görüşte etkilenmesin
ben yüze igneli epilasyon yaptiriyordum lazerden daha acili evet ama sadece kil kokune uygulaniyor ince tuyleri kalinlastirmiyor ve uygulanan kil her çıkışında daha güçsüz oluyor

Kanıtlanan bir zararı yok çünkü 10 15 yıllık bir mazi var biraz daha zaman geçsin o zaman vücudundaki kalıntıları alıcaz

Nacizane tavsiyem bence lazere gitme gereksiz ışın alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…