- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.361
Şşmdi doktorum aradı çarşamba gel perinatologla konuşalım bakalım ama acil amniyosentez yapılması lazım dedi . Hepinizin dualarına talibim
Herkese teşekkürler şimdi tekrar 2’li test yaptırmaya gidiyorum . Eşimin içi rahat etmedi bakalım artık ..
En iyiyisini yapmışsın canım inşallah temiz çıkar duamız seninle ...
Eki Görüntüle 2066348 Haydi gelin farkli bisey konusalim. Perine masaji daha onceki dogumlarinda yapan var mi? Ya da tanidigim yapti cok faydasini gordu diyen? Yapmayi dusunen?
Herkese teşekkürler şimdi tekrar 2’li test yaptırmaya gidiyorum . Eşimin içi rahat etmedi bakalım artık ..
Kabul olmuştur canım bilmeden olmuş sonuçta bundan sonrasına dikkat edersin
Bende de akıntı çok fazla namaz kılmayı bi süredir bıraktım egildigimde tüm midem ağzıma geliyor diye zaten burun bir karış havada geziyorumevlenmedem once zayen reflu ve gastrit vardı birde stresiydi işim safra salgısı hep midedeydi. Şu bulantılar daha insancıl hale gelse de bende tekrar namaza başlasam
inan benim namazlarim bile aksadi bazen oturarak kilmaya calisiyorum. kizimdayken guzel kiliyordum. ne bilim idrarimda baya sari bu renksiz birsey bende anlamadim Allah kabul etsin insallah miden icin doktorla konustunmu benim kuzenimde yedigi herseyden rahatsiz oluyordu ona ilac vermis suan iyiye gittini soyluyor.
Eki Görüntüle 2066348 Haydi gelin farkli bisey konusalim. Perine masaji daha onceki dogumlarinda yapan var mi? Ya da tanidigim yapti cok faydasini gordu diyen? Yapmayi dusunen?
Evet söyledim tsh bakalim dedi salı günü hem 2li test sonucunu hemde kan sonucunu öğrenicem.
Merhaba bende suan ayni durumdayim gecen hafta fetal dna verdim ve sonucta dna yetersiz dendisofiarya Evet canım 13/18 yazıyor kötü birşey mi ?
Canim risk kac ben dosyayi acamadim
Benimde aynı alerjik astımın var . Burnum tıkalı başım çatlıyorBulamadım canım şuan işten geldim su ısıtıyorum sıcak havlu koycam yüzüme ve sonra vicks denicem cok az buhardan azcık acılsa yeter. Olmazsa alerji dr uma gidicem nefes alamıyorum cünkü
Önemli değil zaten yağ ve şeker diyince anladım canım kafanın karıştığınıZeynosrkn84 ya baktım şimdi benim kafam gerçekten dalgın şimdi daha iyi anladım. Bizimki dubhalac tı. Gaviscon eşimin ilacı ikisi Yanyana olunca aklım ona gitti Kusura bakma Can'ım. Kafanı karıştırdım
Benimde aynı alerjik astımın var . Burnum tıkalı başım çatlıyor
İnş bu defa sonucu çıkıcak canım sıkma canını dna üreme sıkıntılı bi süreç benimde geç üretmişti amniyosentez de bu defa tertemiz gelicek sin İnş sende diğer arkadaşımda Allah yardım etsin dualarım sizinleMerhaba bende suan ayni durumdayim gecen hafta fetal dna verdim ve sonucta dna yetersiz dendi
Yuregim agzimda bekledim sonucu .....neyse gecen carsamba yine verdim ve suan soncc bekliyorum maksimun carsambaya kadar sonucu almis olurum.insallah temiz cikar sonuclar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?