2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şşmdi doktorum aradı çarşamba gel perinatologla konuşalım bakalım ama acil amniyosentez yapılması lazım dedi . Hepinizin dualarına talibim

Herkese teşekkürler şimdi tekrar 2’li test yaptırmaya gidiyorum . Eşimin içi rahat etmedi bakalım artık ..

En iyiyisini yapmışsın canım inşallah temiz çıkar duamız seninle ...

D Denizzccan dualarim seninle arkadasim.işin gücün rast gitsin inşallah.Benimde bi arkadaşıma 50/1risk demislerdi 2012 yılında.Kız amniyosentez yaptırdı temiz çıktı.suan son derece sağlıklı bir kızı var.senin içine nasıl sinecekse öyle olsun inşallah.şimdiki imkanlarda fetal dna var risk bile alınmıyor.onu düşün derim.ultrason bulguların öyle güzel cikmis ki.keşke hiç ikili üçlü diye bisey icat olmasaymis.

inan benim namazlarim bile aksadi bazen oturarak kilmaya calisiyorum. kizimdayken guzel kiliyordum. ne bilim idrarimda baya sari bu renksiz birsey bende anlamadim Allah kabul etsin insallah miden icin doktorla konustunmu benim kuzenimde yedigi herseyden rahatsiz oluyordu ona ilac vermis suan iyiye gittini soyluyor.

kizlar belki sacmaliyorsun diceksiniz ama ben kendimle alakali kotu ruya gordum bu gun. ve bu gun kuzenimde aradi beni oda hamile benim icin kotu ruya gormus nasil oldugumu merak etmis. boyle olunca su randevu vakitleri gelmek bilmiyor.

Evet söyledim tsh bakalim dedi salı günü hem 2li test sonucunu hemde kan sonucunu öğrenicem.

Eki Görüntüle 2066348 Haydi gelin farkli bisey konusalim. Perine masaji daha onceki dogumlarinda yapan var mi? Ya da tanidigim yapti cok faydasini gordu diyen? Yapmayi dusunen?

vuuu bu neduu. doktorum serce parmagim kadar bile acilman yok diyo. bu kadin iki parmaklar geriyo masallah suan iyiki sezeryanliyimmi demelim bilemedim. ama faydasi vardir heralde yapabilene

Kizlar hastane doktor olarak nereyi tercih ediyorsunuz
ben devlet hastanesine gidiyorum ilk hamileligimde hem devlet hemde özele gidiyordum ama ozel de ilk doktorum iyiydi ilaçtan çok bitkisel tadavi veriyordu mesela demir ilacı hiç kullanmadım sabahları aç karnına özbek üzümü yedim 1 avuç birde kansız bir insanım ama hastane sezeryan seviyordu hiç normal doğum yapan duymadım
Ikıncı ozel doktorum doğumuma 10 hafta kala tatile çıktı bende bıraktım zaten devlette doğurmayı düşünüyordum ve devlette doğurdum
Şimdi özelden soğudum ama gitmek de istiyorum iyi bi dr bulamıyorum ne kadar arastirsamda

sofiarya Evet canım 13/18 yazıyor kötü birşey mi ?
Merhaba bende suan ayni durumdayim gecen hafta fetal dna verdim ve sonucta dna yetersiz dendi
Yuregim agzimda bekledim sonucu .....neyse gecen carsamba yine verdim ve suan soncc bekliyorum maksimun carsambaya kadar sonucu almis olurum.insallah temiz cikar sonuclar.

Önemli değil zaten yağ ve şeker diyince anladım canım kafanın karıştığını

İ
İnş bu defa sonucu çıkıcak canım sıkma canını dna üreme sıkıntılı bi süreç benimde geç üretmişti amniyosentez de bu defa tertemiz gelicek sin İnş sende diğer arkadaşımda Allah yardım etsin dualarım sizinle

sofiarya kızma ama artık bişey daha sorucam :) :) doktorum bana elindeki decaviti atma 12. Haftadan sonra ona geçeriz demişti dün gittiğinde 95 liralık bi ilaç yazmış vitamin decaviti yazdı sandım bugun farkettim ben decavit içsem onu almasam nolur ki genelde buradaki arkadaşlar da decavit kullanıyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…