2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Zeynosrkn84 ya baktım şimdi benim kafam gerçekten dalgın şimdi daha iyi anladım. Bizimki dubhalac tı. Gaviscon eşimin ilacı ikisi Yanyana olunca aklım ona gitti Kusura bakma Can'ım. Kafanı karıştırdım

Ya su cati muayenesinden cok cekiniyorum birileri sagolsun kotu seyler anlattida.. zor degildir umarim :)
Ayy dinlememek lazım sanırım, hep kötü anlatıyorlar her şeyi nedense insanın korkacağı yoksa bile korkası geliyor, dediğin gibi umarım zor değildir :)

Belki vajinal akıntıdır bilemedim ki? Yani idrarını yapsan bile rahim mesaneyi sıkıştırdığı için mesane tam boşalmıyor artık oyuzden tuvaletten kalktıktan sonra pozisyon değişikliğinde ayağa kalkıyorsun ya mesane rahatlıyor tekrardan ve idrar geliyor olabilir Bu haftalarda bebeğin suyunun gelmesi gibi bir ihtimal çok düşük. O yine yaa idrardır ya da vajinal akıntının kıvamı değişmiştir su gibi geliyordur. Bende de mesela bir haftadır kendimi Zorladıgımda losyon gibi vajinal akıntı geliyor değişik değişik işler

Canım bende aynıyım bir çözüm bulabildin mi ?

Gavisconu gebeliğin ilk haftalarından itibaren güvenle kullanabilirsin yalnız advance olanı var onu değil. Ben şişe şişe içiyorum şahane oluyor hem bir sınırı da Yok istersen günde 1 şişe iç, ben kusmaların olduğu hafta kafama dikiyordum şişeyi direk bagımlılık yaptı herhalde

Muhtemel şekilde evet grip aşısını sorsaydın doktoruna alerji de mevsimsel geçişleri kolaylaştırdığı için aşı öneriyorlar. Kötü olmuş ama yaaa evet otriven falan kesmez seni bu tıkanıklıkta kolay kolay açılmaz mevsim dönene kadar sıkıntı senin için bence takipli alerji doktorun varsa ona bir gözük yeniden

Fetal dna iyi bir test tani ama bi sıkıntı çıkarsa tekrar amniyosentez istediklerini duyduğumda çok şaşırdım yani dna üremezse tada bi sorun varsa amniyosentez le doğrulanıyor
Ayy testlerin sonu gelmiyordu ben ikilitest icin gittim doktorum ozel muayenehanede o gun aksam saat 5 te gittim bebek sata gore 13+1 di fakat ultrasonda 13+6 cikti. Tahlilde saat dolayisiyla ertesi gune kaldi. Ertesi gun bebek 14 hafta cikinca tahlili yapamam dogru cikmaz dediler. Ultrason olcumu ve kan alimi mutlaka ayni gun olmaliymis. Kismet artik her seyde bi hayir vardir. Doktorum 4 luyu yaptiririz direk dedi onu yaptiricam bi dahaki randevumda.

Haydi gelin farkli bisey konusalim. Perine masaji daha onceki dogumlarinda yapan var mi? Ya da tanidigim yapti cok faydasini gordu diyen? Yapmayi dusunen?

Herkese teşekkürler şimdi tekrar 2’li test yaptırmaya gidiyorum . Eşimin içi rahat etmedi bakalım artık ..

Merhaba arkadaslar, gecen hafta kontrolumde ense kalinligi yuksek cikmisti bu hafta 2li test icin tekrar geldim ense kalinligimiz biraz daha artmis ama cok sukur kanda degerler temiz cikti. Heralde onemli olan kanda cikan sonuclar. Doktor bi sorun yok dedi folik asiti birakip decavit yazdi. 12+4 olduk ve cinsiyetimiz erkek insallah

idrar olmadigina eminim ama yeni sonuna kadar ediyorum ya hatta diyorum ilkini doguramadim bu bu yollara gidecek. yada dedin gibi akintimizin seklimi degisti acaba kiz bu boyle ise kildigimiz namaz kabul olmaz ya

En olmadı öyle yapıcam zaten ptesi arayım dr u gel derse hemen giderim. Allah kimseye vermesin alerji hakketten cok zor birşey. Hayatın mahvoluyor

Ben advance olani kullandim hep neden bunu kullanma dedin

Şşmdi doktorum aradı çarşamba gel perinatologla konuşalım bakalım ama acil amniyosentez yapılması lazım dedi . Hepinizin dualarına talibim

sen bebegine hersekil kabulsen bu risklere girmesenmi yani anne karninda tedavisi olabiliyrsa dusunmeden yaptir inan sana yazmakdada tereddutluyum suanda. sonucda bu testler cok yanilabiliyorda. sen hic birseyi sitres yapma bende kizimda sorun olabilir dediler inan seni anliyorum kafan karisik aklinda bin tane soru ne yapicani sasirmis cocugu icin merakli ve sitreslisim ne bilim baska hastanede 3lu test yaptir fetal dna nasil bilmiyorum bide perinatolog nedir ama dualarim seninle bebegin sag salim kucagina al insallah

Son düzenleme:
idrar olmadigina eminim ama yeni sonuna kadar ediyorum ya hatta diyorum ilkini doguramadim bu bu yollara gidecek. yada dedin gibi akintimizin seklimi degisti acaba kiz bu boyle ise kildigimiz namaz kabul olmaz ya

Kabul olmuştur canım bilmeden olmuş sonuçta bundan sonrasına dikkat edersin
Bende de akıntı çok fazla namaz kılmayı bi süredir bıraktım egildigimde tüm midem ağzıma geliyor diye zaten burun bir karış havada geziyorum evlenmedem once zayen reflu ve gastrit vardı birde stresiydi işim safra salgısı hep midedeydi. Şu bulantılar daha insancıl hale gelse de bende tekrar namaza başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…