- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.341
Yok canım dar gelmedide teee yukarıya kadar çekiyorsun yukarısı ayrı rahatsız etti dikiş yeri ayrı rahatsız etti, arkadaşların dediği gibi en güzeli düşük beller sanırımHamile kilodu dar mi geldi ben de alacagimda acaba iki beden buyukmu alalim kalibi küçükse
Ayy dinlememek lazım sanırım, hep kötü anlatıyorlar her şeyi nedense insanın korkacağı yoksa bile korkası geliyor, dediğin gibi umarım zor değildir :)Ya su cati muayenesinden cok cekiniyorum birileri sagolsun kotu seyler anlattida.. zor degildir umarim :)
Belki vajinal akıntıdır bilemedim ki? Yani idrarını yapsan bile rahim mesaneyi sıkıştırdığı için mesane tam boşalmıyor artık oyuzden tuvaletten kalktıktan sonra pozisyon değişikliğinde ayağa kalkıyorsun ya mesane rahatlıyor tekrardan ve idrar geliyor olabilir Bu haftalarda bebeğin suyunun gelmesi gibi bir ihtimal çok düşük. O yine yaa idrardır ya da vajinal akıntının kıvamı değişmiştir su gibi geliyordur. Bende de mesela bir haftadır kendimi Zorladıgımda losyon gibi vajinal akıntı geliyor değişik değişik işlerarkadasim sana birsey sormak istiyorum biliyorum sanada cok rahatsizlik oluyor belki ama aklima takildi ben idrar gidiyorum. idrardan iki dakka gecmeden benden su gibi birsey geliyor. idrar oldugunu dusunmuyorum cunku yeni yaptim. ama gelen suyu anlamiyorum enfeksiyon gibi degil. onu taniyorum boyle su gibi idrar gibide degil rengi 5 alti damladan fazla bi turlu anlamiyorum taharetimi yapiyorum kurulaniyorum ama birden boyle geliyor.
Canım bende aynıyım bir çözüm bulabildin mi ?Gerçekten çok zor 2 gecedir uyuyamıyorum gözlerim balon gibi oldu. Suratım şişti resmen tıkanıklıktan. Sorucam bugün eczaneye ilaç son çare kullanmak istiyorum çünkü şu 3 aylık süreçte çok hastalandım 4,5 senedir toplasan böyle hasta olmamışımdır. Bugün hemen eczaneden alayım.
Gavisconu gebeliğin ilk haftalarından itibaren güvenle kullanabilirsin yalnız advance olanı var onu değil. Ben şişe şişe içiyorum şahane oluyorsofiarya canım doktoruma sormayı unuttum gaviscon şurup içebilirmiyim acaba artık ya benim mide zaten sıkıntı hamileyken de kuduruyor bildiğin... 12 haftadan sonra kullanılıyor diye hatırlıyorum öyle değilmi
Ya öyle de acaba akşam yatmadan içsem daha mı iyi olur dedim çözemedim karnım davul gibi sanırsın 5 aylık hamileyimCanım demir haplarının genel olarak bi kabızlık gibi etkisi var bildiğim kadarıyla
Muhtemel şekilde evetAlerjik astım ve alerjik rinit var bende iliadin ve otriven etlerimde şişme yapıyor o yüzden kullanmak istemiyorum. Antihistaminik kullanıyordum sürekli aslında onları bıraktığım için olmuş olabilirmi bilmiyorum. Bu 3. grip oluşum. 2 ayda.
Ayy testlerin sonu gelmiyorduFetal dna iyi bir test tani ama bi sıkıntı çıkarsa tekrar amniyosentez istediklerini duyduğumda çok şaşırdım yani dna üremezse tada bi sorun varsa amniyosentez le doğrulanıyor
Karin agrisi yapmiyor mu bu sekilde ictiginizde eger oyleyse bende oyle yapayimBen sabah aç karna içiyorum. Ama içtikten en az 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım.
Belki vajinal akıntıdır bilemedim ki? Yani idrarını yapsan bile rahim mesaneyi sıkıştırdığı için mesane tam boşalmıyor artık oyuzden tuvaletten kalktıktan sonra pozisyon değişikliğinde ayağa kalkıyorsun ya mesane rahatlıyor tekrardan ve idrar geliyor olabilir Bu haftalarda bebeğin suyunun gelmesi gibi bir ihtimal çok düşük. O yine yaa idrardır ya da vajinal akıntının kıvamı değişmiştir su gibi geliyordur. Bende de mesela bir haftadır kendimi Zorladıgımda losyon gibi vajinal akıntı geliyor değişik değişik işler
Muhtemel şekilde evetgrip aşısını sorsaydın doktoruna alerji de mevsimsel geçişleri kolaylaştırdığı için aşı öneriyorlar. Kötü olmuş ama yaaa evet otriven falan kesmez seni bu tıkanıklıkta kolay kolay açılmaz mevsim dönene kadar sıkıntı senin için bence takipli alerji doktorun varsa ona bir gözük yeniden
Bulamadım canım şuan işten geldim su ısıtıyorum sıcak havlu koycam yüzüme ve sonra vicks denicem cok az buhardan azcık acılsa yeter. Olmazsa alerji dr uma gidicem nefes alamıyorum cünküCanım bende aynıyım bir çözüm bulabildin mi ?
Gavisconu gebeliğin ilk haftalarından itibaren güvenle kullanabilirsin yalnız advance olanı var onu değil. Ben şişe şişe içiyorum şahane oluyorhem bir sınırı da Yok istersen günde 1 şişe iç, ben kusmaların olduğu hafta kafama dikiyordum şişeyi direk bagımlılık yaptı herhalde
Şşmdi doktorum aradı çarşamba gel perinatologla konuşalım bakalım ama acil amniyosentez yapılması lazım dedi . Hepinizin dualarına talibim
Ben pazartesi günü içmeye başladım şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. Bir de böyle deneyin isterseniz.Karin agrisi yapmiyor mu bu sekilde ictiginizde eger oyleyse bende oyle yapayim
idrar olmadigina eminim ama yeni sonuna kadar ediyorum ya hatta diyorum ilkini doguramadim bu bu yollara gidecek. yada dedin gibi akintimizin seklimi degisti acaba kiz bu boyle ise kildigimiz namaz kabul olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?