2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Herkese teşekkürler şimdi tekrar 2’li test yaptırmaya gidiyorum . Eşimin içi rahat etmedi bakalım artık ..
haftan uyuyormu canım senin 8 gün öndeydi sanki bebeğin öyle hatırlıyorum birde devletemi yapmıştın taramayı özeldemi eğer devletse tekrar yapmaz özelse başka labrtuvar seç bence

Eki Görüntüle 2066348 Haydi gelin farkli bisey konusalim. Perine masaji daha onceki dogumlarinda yapan var mi? Ya da tanidigim yapti cok faydasini gordu diyen? Yapmayi dusunen?
Ben düşünüyorum. Ama nasıl yaparım hiç bilmiyorum
Uygulayan pek Yok sanırım. Zaten Türkiye'de çok yaygın değil araştırdığım kadarıyla.

Insallah....sizin fetal dna gec uredi sonrasinda sonuc kotu gelince aminosentezmi yaptirdiniz? Allah korusun eger fetal fna kotu gelirse aminosentez yapilacak banada.hakkimizda hayirlisi

Son düzenleme:
Insallah....sizin fetal dna gec uredi sonrasinda sonuc kotu gelince aminosentezmi yaptirdiniz? Allah korusun eger fetal fna kotu gelirse aminosentez yapilacak banada.hakkimizda hayirlisi
İşte ben bunu kastediyorum kötü gelince yine amniyosentez yine amniyosentez çıkış yolu kalmıyor yani sen erken haftada olduğun için fetal dna yapıldı amniyosentez 15 haftanın dolması lazım bebeğin hareketinin yavaşlamasını bekliyorlar ben fetal dna yapmadım hiç canım 15+3de amniyosentez yaptırdım oda bi anda oldu kontrole gittim yoook yapmalıyız çoook yüksek dediler neye uğradığımı şaşırdım ama temiz çıktı ve orda laboratuvardaki çocuk arkadaşı çıktı eşimin kulağına yaklaşıp ne gerek vardı abi burda günde 1000 kişiden bu ters alınsa ayda 1 kişide çıkıyor oda zaten gerçekten sıkıntılı hamilelikte demiş... Oyüzden için rahat olsun ben temiz çıkınca pınar inanıyorum canım ikili temiz çıkıp engelli doğan 5 kadın gördüm ben 2 gün doğumhanede yattım inanki Allah biliyor bilinmeyen kutu bu iş Allah ne emrettiyse o sabır ve duayla İnşallah

Benim takiplerimi profosor olan bir perinatolog yapiyor.ultrasonda benim de hersey gayet yolunda gununden 1gun onde hatta....bazi perinatologlar t21 icin fetal dna t13-18 icin aminosentez ve cvs oneriyor cunku fetal dna da t21 dogruluk orani%99.5 ama t13-18 %96 da bunun sebebi ise 6000 8000 bebekte 1 gorulmesi istatistik sayisi arttikca arastirmada guc oldugu icin....ben Allaha emanet ettim ondan gelecek herseye boynumuz kildan ince.bekleyip gorucez ve ona gore yol cizicez sabirla bekliyoruz D Denizzccan

Bende gonlumu karartmiyorum ve temiz gelecegini umuyorum.insallah deniz arkadadinda temiz gelecek.ama zor bi bekleyis hayirlisi hakkimizda.yorumun icin tesekur ederim arkadasim

vuuu bu neduu. doktorum serce parmagim kadar bile acilman yok diyo. bu kadin iki parmaklar geriyo masallah suan iyiki sezeryanliyimmi demelim bilemedim. ama faydasi vardir heralde yapabilene
Simdi degil zaten 32. Haftadan sonra yapilacak ama o zamanda da normal dogum acilmasi gerceklesmemis oluyo. Biz acmak icin degil esnetmek icin yapacagiz yirtilma olmamasi icin. Yapabilirsek tabi

Ben düşünüyorum. Ama nasıl yaparım hiç bilmiyorum
Uygulayan pek Yok sanırım. Zaten Türkiye'de çok yaygın değil araştırdığım kadarıyla.
Benim bi arakadasim uyguladi sadece iki dikisi var. ama her gun mu yapti bilmiyorum. Bilimsel aciklamasi var ve gercekten faydaliymis. bugday yagi badem yagi yada saf bir zeytinyagiylada olur deniliyo.

Şimdi bir başka doktora geldim o da amniyo dedi . Fetal dna dedim hayır amnmiyosentez dedi iki doktor da ne yapacğımı bilmiyorım.

haftan uyuyormu canım senin 8 gün öndeydi sanki bebeğin öyle hatırlıyorum birde devletemi yapmıştın taramayı özeldemi eğer devletse tekrar yapmaz özelse başka labrtuvar seç bence

Özel canım doktor byaa konuştu testleri inceledi anlattı anlattı amniyosentez kesinlikle yaptır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…