2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim bi arakadasim uyguladi sadece iki dikisi var. ama her gun mu yapti bilmiyorum. Bilimsel aciklamasi var ve gercekten faydaliymis. bugday yagi badem yagi yada saf bir zeytinyagiylada olur deniliyo.
Eğer faydalı olacaksa bence denenmeli. Zaten bildiğim kadarıyla son haftalar uygulanıyor. Şimdiden yapmaya gerek Yok sanırım.

Kız niye kızayım aşk olsun neymiş o öyle ya 95 tl yeee kullan decaviti gitsin ben de decavit kullanıyorum başka da birşey kullanmam doğurana kadar

Şimdi bir başka doktora geldim o da amniyo dedi . Fetal dna dedim hayır amnmiyosentez dedi iki doktor da ne yapacğımı bilmiyorım.
Canım edwards da fetal DNA sensivitesi %97 leri ancak görüyor muhtemelen bu sebeple direk amniypsentez dediler yani eşinle oturun güzelce ortak bir karar verin, amniyosentez için de iyi bir oerinatolog bulursan düşük riskini enaza indirmiş olursun. İstanbul'da mı oturuyordun??

Eklentiler

• 20171111_163552.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaslar merhaba..yuzukle cinsiyet tahmininde bulunan var mi.genelde hep tutuyormus.benim 2 kiz 1 erkek cikiyor:) kac kez tekrarladik yine ayni. Yapan var mi?

Kızlar size bişey sorcam benim ilk hamileliğim daha önce hiç düşük falan da yaşamadım yani tamamlanmamış hamilelikte yok o yüzden çook bilgisizim.. 14. Haftadayım dünden beri karnım sol tarafında bi seyirmemi desem ardından kaşıntı mı desem böyle anlamlandıramadığım bi tuhaflık hissediyorum.. dün gece sol tarafıma yatmıştım ilk o zaman hissettim bugünde komşuda otururken oldu.. bebeğin hareketini hissediyo olamam dimi? Çok erken gibi geliyo çünkü.. bebek hareketi değilse endişelenecek bişeyde değildir dimi? Herşey için doktoru aramak istemiyorum hamileliğimin başından beri 10 ünite kanını çektim adamın :) bilen ya da tahmini olan varsa yazabilir mi?

Bundan bahsediyor canım peppermint ama advance neden kullanma dedi onu anlamadım bilmediğim bir mevzu varsa bende değiştireyim ama iki gebeligimde de advance kullandim
Yani şimdi bunu doğru olan kafam karıştı midem öldüm ta senmisin bi parça kurabiye yiyen

Nasıl yapılıyor ki
Kadınlar Kulübü
Portal
Forumlar>Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı>Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum>Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler>
yüzük ile cinsiyet tahmini

Konusu 'Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler' forumundadır ve rahime64 tarafından 14 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1234569Sonraki >

1. rahime64Aktif ÜyeÜye
    arkadaşlar bunu yapanınız varmı anneannem yapar hep tutuyor kime yaptıysa oldu.Düz nakışsız bir yüzüğe ip geçiriyor sol elinizi kaldırıyorsunuz diğer elinizle yüzüğütutuyorsunuz yüzük daireler çizerse kız ileri geri giderse erkek oluyor eğer çocuğunuz varsa çocuk sayısını ve cinsiyetlerini veriyor daire çizerse ilk çoçuğunuz kızdır ileri geri giderse erkektir

Simdi degil zaten 32. Haftadan sonra yapilacak ama o zamanda da normal dogum acilmasi gerceklesmemis oluyo. Biz acmak icin degil esnetmek icin yapacagiz yirtilma olmamasi icin. Yapabilirsek tabi

yani ise yarar gibi duruyor ama dedin gibi bence eslere dusuyor gorev biz o gobekke olacak is degil yani Allab kolay dogumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…