- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.401
Eğer faydalı olacaksa bence denenmeli. Zaten bildiğim kadarıyla son haftalar uygulanıyor. Şimdiden yapmaya gerek Yok sanırım.Benim bi arakadasim uyguladi sadece iki dikisi var. ama her gun mu yapti bilmiyorum. Bilimsel aciklamasi var ve gercekten faydaliymis. bugday yagi badem yagi yada saf bir zeytinyagiylada olur deniliyo.
Kız niye kızayım aşk olsunsofiarya kızma ama artık bişey daha sorucam :) :) doktorum bana elindeki decaviti atma 12. Haftadan sonra ona geçeriz demişti dün gittiğinde 95 liralık bi ilaç yazmış vitamin decaviti yazdı sandım bugun farkettim ben decavit içsem onu almasam nolur ki genelde buradaki arkadaşlar da decavit kullanıyor sanırsam
Tekrarladınız mı cnm testiÖzel canım doktor byaa konuştu testleri inceledi anlattı anlattı amniyosentez kesinlikle yaptır dedi
Canım edwards da fetal DNA sensivitesi %97 leri ancak görüyor muhtemelen bu sebeple direk amniypsentez dedilerŞimdi bir başka doktora geldim o da amniyo dedi . Fetal dna dedim hayır amnmiyosentez dedi iki doktor da ne yapacğımı bilmiyorım.
Ben havaları kullanıyorum
Gavisconu gebeliğin ilk haftalarından itibaren güvenle kullanabilirsin yalnız advance olanı var onu değil. Ben şişe şişe içiyorum şahane oluyorhem bir sınırı da Yok istersen günde 1 şişe iç, ben kusmaların olduğu hafta kafama dikiyordum şişeyi direk bagımlılık yaptı herhalde
Ventolin ve foster kullanıyorum . Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum . Çok memnunum . Doktorum havalara devam et dedi once air ilacımı kestiHangisini kullanıyorsun, ben koruyucu olan alvesco yu kullanıyorum ama hiç memnun değilim üstelik 160 mg lık
Bu olmuyormu canım ya
Nasıl yapılıyor kiArkadaslar merhaba..yuzukle cinsiyet tahmininde bulunan var mi.genelde hep tutuyormus.benim 2 kiz 1 erkek cikiyor:) kac kez tekrarladik yine ayni. Yapan var mi?
Yani şimdi bunu doğru olan kafam karıştı midem öldüm ta senmisin bi parça kurabiye yiyenBundan bahsediyor canım peppermint ama advance neden kullanma dedi onu anlamadım bilmediğim bir mevzu varsa bende değiştireyim ama iki gebeligimde de advance kullandim
32. Haftadan sonra baslaniyo ama o haftada kendimiz yapabilir miyiz bilmiyorum karindan ulasmak zor olacakEğer faydalı olacaksa bence denenmeli. Zaten bildiğim kadarıyla son haftalar uygulanıyor. Şimdiden yapmaya gerek Yok sanırım.
Kadınlar KulübüNasıl yapılıyor ki
Bu arada ben pek inanmam ama enerjiyle ilgiliymis..biz de daha cinsiyet ogrenmedik merak ediyorum.:)Nasıl yapılıyor ki
Yani şimdi bunu doğru olan kafam karıştı midem öldüm ta senmisin bi parça kurabiye yiyen
Ventolin ve foster kullanıyorum . Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum . Çok memnunum . Doktorum havalara devam et dedi once air ilacımı kesti
Ben havaları kullanıyorum
Simdi degil zaten 32. Haftadan sonra yapilacak ama o zamanda da normal dogum acilmasi gerceklesmemis oluyo. Biz acmak icin degil esnetmek icin yapacagiz yirtilma olmamasi icin. Yapabilirsek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?