- 19 Şubat 2015
- 80
- 70
- 88
- 32
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.601
Çok geçmiş olsun[/QUOTE]Kızlar cuma günü iş temizlik üstüne ilişki sonrası bel ağrım başlamıştı. Bugün biraz ayakta kaldım böyle sertleşiyor karnınız bebek toplanıyor gibi ğst üste 5 kez olunca anladım ilkinden tecrğbeliyim. Siz korkmayın öyle anlayamacağınız bir durum değil yani. Kolay kolay da olmaz bunhaftalarda. Susuz da kaldım bugün herhalde ondan oldu. Göbek deliğimin üstü değil canım tam bebeğin olduğu yer yumruk gibi oluyor.
Alttan muayene ediyorlar kızlar rahim ağzı incelmiş mi diye
Aaa yok onu görmedim bende kaçırmışım demek. Adaçayı adet söktürür Kesinlikle içilmemeli. Ödem atıcı olan maddeler de dikkatli kullanılmalı. Hep yazıyoruz ama eskide kalıyo bi şekilde görmeyen olabiliyo. Yine de ara sıra yazmakta fayda var. İyi yapmışsın yazmaklaCanım ağrım var diye yanlış anlaşıldım yazamadım doğru dürüst. Sen grgara yap demiştin senden sonra biri kullanayım bari gibi bişey yazmıştı ben ona cevaben yazmıştım ama adını hatırlayamadım.
Evet kullanılıyorArkadaşlar bio oil e başlayacağım ben artık da emin olamadım gebeler kullanıyordu değil mi bilgisi olan var mı
Kesınlıkle hemen doktora gidin lütfen korkutmak istemem ama benım o şekılde sertlesıp top gibi oluyordu muayne oldum doktor bebek buyuyo ondan dedı ama meger sancıymıs! Bı gece yıne oyle toplanıp sertleşti ve suyum geldi.... 16. Haftada kasılmanız olunca yni top gibi olup sertleşince alt karın yıne de bı doktorunuz baksın[/QUOTE]Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimEvet kullanılıyor
Büyük geçmiş olsun, üzüldüm. Çok şükür bebek iyi isyan etmeyin, insanız herşey gelir başımızaKızlar selam, dün burun tıkanıklığıyla uğraşıp duruyordum. Gece birden kulağım ağrımaya başladı tıkanıklıktan diye geçmesini bekledim. Sabah bi kalktım yastık kan revan içinde. Hemen acile gittim kulak zarım enfeksiyondan delinmiş. Antibiyotik ve damla kullanıcam mecbur. Ağrımın şiddetini anlatamam size burun tıkanıklığı falan demeyin gidin dr a. Bebeğimde hiçbirşey yokmuş çok şükür. Ama bugün neredeyse isyan ediyodum zor tuttum kendimi. Bu 5 yada 6 ıncı hastalanışım. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin.
Nasıl yani suyun geldiKesınlıkle hemen doktora gidin lütfen korkutmak istemem ama benım o şekılde sertlesıp top gibi oluyordu muayne oldum doktor bebek buyuyo ondan dedı ama meger sancıymıs! Bı gece yıne oyle toplanıp sertleşti ve suyum geldi.... 16. Haftada kasılmanız olunca yni top gibi olup sertleşince alt karın yıne de bı doktorunuz baksın
Geçmiş olsun canım daha dikkatli ol , istirahatine dikkat etSağol canım teşekkürler. Üst üste oluyor mu ilişki sonrası falan ya da yorulduğunda. Susuz kalınca da olur ama inşallah değildir canım ultrasonda da görünüyor zaten şişmiş üst tarafı rahmimin. Eğer olursa sen de bir görün acile istersen
Yaaa bn de yavuz beye başladım :) bizim sülale de hep onun elinden gecti. Çok tatlı bi amca :) bayılıyorum. Karşılaşırız insallahİsmi yavuz teoman sancaktepede bi hastane annemin 30 küsür yıllık doktoru ameliyatlarını falan he o yaptı amcamın hamını o doktorla doğurdu 3 cocuğunu da ailecek gittiğimiz için hiç başka doktor arayışına girmedim
Suyum geldi hatta benim şöyle anlatıyım 3 gun once tuvaletten kuru cıktıktan sonra ıslaklıgım oluodu az az gelıoms meger o sertlesmeler hafıf varken ama o zatem normalden farklı bı toplanma kasılmaydı 3gun o sekıl oldu bebek buyuyo dedıler dıe umursamadım sonra bı gece yıne oyle oldu bende cahıllık gıtmedım tabı hemen sonra esım sureklı kalkıp tuvalete gıdıorm dıe kalktı doktora gıdelım dedık ayaga kalkmamla suyum geldı sonra hastanede sunı sanıyla 5 cm acıklıkla ölü doğum yptım ılk ıslaklıklarda hafıflen anlasaydım ya da kasılmamı lanet doktor anlasaydı buyuyo dııp yollamasydı farklı olurdu ama tabı allahın taktırı alıcak nefesı yokmuş o yuzden ıslaklıkları yakıp edın ve kasılmanız bı yere toplanma seklınde sertlesme ve duzenlı aralıklarlaysa muayne olun 16haftalıkkende kasılma olabılıoms demek kııı[/QUOTE]Nasıl yani suyun geldieee sonra noldu
Çok geçmiş olsun..Hamilelikte de işte her şey olabiliyor. Bence en iyi bilgiyi doktorunuz verir, sonuçta riskli bi dönemden geçiyoruz.Kızlar geceyi acilde geçirdim . Eve yeni geldim . Kum döküyormuşum . Daha önce hayatımda böbrekle ilgili hiç bir problem yaşamamıştım . Böyle bir ağrı görmedim ben. Var mı aranızda kum döken hamileyken ne yapılabilir ? Tavsiyesi olan ?
Benimde 23nde ins bende öğrenirimBenimde randevum 25 inde bende o gün öğrenmeyi umuyorum 17. Haftaya girmiş olucaz
Suyum geldi hatta benim şöyle anlatıyım 3 gun once tuvaletten kuru cıktıktan sonra ıslaklıgım oluodu az az gelıoms meger o sertlesmeler hafıf varken ama o zatem normalden farklı bı toplanma kasılmaydı 3gun o sekıl oldu bebek buyuyo dedıler dıe umursamadım sonra bı gece yıne oyle oldu bende cahıllık gıtmedım tabı hemen sonra esım sureklı kalkıp tuvalete gıdıorm dıe kalktı doktora gıdelım dedık ayaga kalkmamla suyum geldı sonra hastanede sunı sanıyla 5 cm acıklıkla ölü doğum yptım ılk ıslaklıklarda hafıflen anlasaydım ya da kasılmamı lanet doktor anlasaydı buyuyo dııp yollamasydı farklı olurdu ama tabı allahın taktırı alıcak nefesı yokmuş o yuzden ıslaklıkları yakıp edın ve kasılmanız bı yere toplanma seklınde sertlesme ve duzenlı aralıklarlaysa muayne olun 16haftalıkkende kasılma olabılıoms demek kııı
Benimde gece olmuştu gunduz hafıf kasık ağrısı gıbıydı ama sızıntı seklınde de gelmış zaten onceden suyum ve agrım cok olmuştu gece bnım belkı hafıftır snın kı ama yıne de erken gorun doktora ıcın raht etsinn canım ıhmal etmemek lazımm[/QUOTE]Bu bi yere toplanma bende sadece geceleri oluyo , gündüz bi problem yok sabah bakıyorum karnım top gibi ama wc e gidince normale dönüyo
Böyle bişey değildi dimi senin ki
Sende bendensin,özeldeki doktorum çok iyi ama tek kötü yanı tüm hastaları sezeryan doğuruyor insan şüpheye düşüyor acaba gerçekten de gerekli miydi sezeyan olmam diyorsunuz.Kizlar hastane doktor olarak nereyi tercih ediyorsunuz
ben devlet hastanesine gidiyorum ilk hamileligimde hem devlet hemde özele gidiyordum ama ozel de ilk doktorum iyiydi ilaçtan çok bitkisel tadavi veriyordu mesela demir ilacı hiç kullanmadım sabahları aç karnına özbek üzümü yedim 1 avuç birde kansız bir insanım ama hastane sezeryan seviyordu hiç normal doğum yapan duymadım
Ikıncı ozel doktorum doğumuma 10 hafta kala tatile çıktı bende bıraktım zaten devlette doğurmayı düşünüyordum ve devlette doğurdum
Şimdi özelden soğudum ama gitmek de istiyorum iyi bi dr bulamıyorum ne kadar arastirsamda
Canım cok üzüldüm meleğin şefaatçin olsun insallah bunu şimdiki gebeliğinde mi yasadın daha önce mi[/QUOTE]Benimde gece olmuştu gunduz hafıf kasık ağrısı gıbıydı ama sızıntı seklınde de gelmış zaten onceden suyum ve agrım cok olmuştu gece bnım belkı hafıftır snın kı ama yıne de erken gorun doktora ıcın raht etsinn canım ıhmal etmemek lazımm
Kızlar geceyi acilde geçirdim . Eve yeni geldim . Kum döküyormuşum . Daha önce hayatımda böbrekle ilgili hiç bir problem yaşamamıştım . Böyle bir ağrı görmedim ben. Var mı aranızda kum döken hamileyken ne yapılabilir ? Tavsiyesi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?