2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun[/QUOTE]
Kesınlıkle hemen doktora gidin lütfen korkutmak istemem ama benım o şekılde sertlesıp top gibi oluyordu muayne oldum doktor bebek buyuyo ondan dedı ama meger sancıymıs! Bı gece yıne oyle toplanıp sertleşti ve suyum geldi.... 16. Haftada kasılmanız olunca yni top gibi olup sertleşince alt karın yıne de bı doktorunuz baksın

Aaa yok onu görmedim bende kaçırmışım demek. Adaçayı adet söktürür Kesinlikle içilmemeli. Ödem atıcı olan maddeler de dikkatli kullanılmalı. Hep yazıyoruz ama eskide kalıyo bi şekilde görmeyen olabiliyo. Yine de ara sıra yazmakta fayda var. İyi yapmışsın yazmakla

Arkadaşlar bio oil e başlayacağım ben artık da emin olamadım gebeler kullanıyordu değil mi bilgisi olan var mı

Çok geçmiş olsun
Kesınlıkle hemen doktora gidin lütfen korkutmak istemem ama benım o şekılde sertlesıp top gibi oluyordu muayne oldum doktor bebek buyuyo ondan dedı ama meger sancıymıs! Bı gece yıne oyle toplanıp sertleşti ve suyum geldi.... 16. Haftada kasılmanız olunca yni top gibi olup sertleşince alt karın yıne de bı doktorunuz baksın[/QUOTE]
Nasıl yani suyun geldi eee sonra noldu

Büyük geçmiş olsun, üzüldüm. Çok şükür bebek iyi isyan etmeyin, insanız herşey gelir başımıza

Nasıl yani suyun geldi eee sonra noldu[/QUOTE]
Suyum geldi hatta benim şöyle anlatıyım 3 gun once tuvaletten kuru cıktıktan sonra ıslaklıgım oluodu az az gelıoms meger o sertlesmeler hafıf varken ama o zatem normalden farklı bı toplanma kasılmaydı 3gun o sekıl oldu bebek buyuyo dedıler dıe umursamadım sonra bı gece yıne oyle oldu bende cahıllık gıtmedım tabı hemen sonra esım sureklı kalkıp tuvalete gıdıorm dıe kalktı doktora gıdelım dedık ayaga kalkmamla suyum geldı sonra hastanede sunı sanıyla 5 cm acıklıkla ölü doğum yptım ılk ıslaklıklarda hafıflen anlasaydım ya da kasılmamı lanet doktor anlasaydı buyuyo dııp yollamasydı farklı olurdu ama tabı allahın taktırı alıcak nefesı yokmuş o yuzden ıslaklıkları yakıp edın ve kasılmanız bı yere toplanma seklınde sertlesme ve duzenlı aralıklarlaysa muayne olun 16haftalıkkende kasılma olabılıoms demek kııı

Geçmiş olsun canım daha dikkatli ol , istirahatine dikkat et

Yaaa bn de yavuz beye başladım :) bizim sülale de hep onun elinden gecti. Çok tatlı bi amca :) bayılıyorum. Karşılaşırız insallah

Kızlar geceyi acilde geçirdim . Eve yeni geldim . Kum döküyormuşum . Daha önce hayatımda böbrekle ilgili hiç bir problem yaşamamıştım . Böyle bir ağrı görmedim ben. Var mı aranızda kum döken hamileyken ne yapılabilir ? Tavsiyesi olan ?

Nasıl yani suyun geldi eee sonra noldu
Suyum geldi hatta benim şöyle anlatıyım 3 gun once tuvaletten kuru cıktıktan sonra ıslaklıgım oluodu az az gelıoms meger o sertlesmeler hafıf varken ama o zatem normalden farklı bı toplanma kasılmaydı 3gun o sekıl oldu bebek buyuyo dedıler dıe umursamadım sonra bı gece yıne oyle oldu bende cahıllık gıtmedım tabı hemen sonra esım sureklı kalkıp tuvalete gıdıorm dıe kalktı doktora gıdelım dedık ayaga kalkmamla suyum geldı sonra hastanede sunı sanıyla 5 cm acıklıkla ölü doğum yptım ılk ıslaklıklarda hafıflen anlasaydım ya da kasılmamı lanet doktor anlasaydı buyuyo dııp yollamasydı farklı olurdu ama tabı allahın taktırı alıcak nefesı yokmuş o yuzden ıslaklıkları yakıp edın ve kasılmanız bı yere toplanma seklınde sertlesme ve duzenlı aralıklarlaysa muayne olun 16haftalıkkende kasılma olabılıoms demek kııı[/QUOTE]

Bu bi yere toplanma bende sadece geceleri oluyo , gündüz bi problem yok sabah bakıyorum karnım top gibi ama wc e gidince normale dönüyo
Böyle bişey değildi dimi senin ki

Çok geçmiş olsun..Hamilelikte de işte her şey olabiliyor. Bence en iyi bilgiyi doktorunuz verir, sonuçta riskli bi dönemden geçiyoruz.

Bu bi yere toplanma bende sadece geceleri oluyo , gündüz bi problem yok sabah bakıyorum karnım top gibi ama wc e gidince normale dönüyo
Böyle bişey değildi dimi senin ki [/QUOTE]
Benimde gece olmuştu gunduz hafıf kasık ağrısı gıbıydı ama sızıntı seklınde de gelmış zaten onceden suyum ve agrım cok olmuştu gece bnım belkı hafıftır snın kı ama yıne de erken gorun doktora ıcın raht etsinn canım ıhmal etmemek lazımm

Böyle bişey değildi dimi senin ki
Benimde gece olmuştu gunduz hafıf kasık ağrısı gıbıydı ama sızıntı seklınde de gelmış zaten onceden suyum ve agrım cok olmuştu gece bnım belkı hafıftır snın kı ama yıne de erken gorun doktora ıcın raht etsinn canım ıhmal etmemek lazımm[/QUOTE]
Canım cok üzüldüm meleğin şefaatçin olsun insallah bunu şimdiki gebeliğinde mi yasadın daha önce mi

Sende bendensin,özeldeki doktorum çok iyi ama tek kötü yanı tüm hastaları sezeryan doğuruyor insan şüpheye düşüyor acaba gerçekten de gerekli miydi sezeyan olmam diyorsunuz.
devlette iyi ama odam tek olsun süsleyim falan istiyorum.
yani benimde kafam çok karışık.

Canım cok üzüldüm meleğin şefaatçin olsun insallah bunu şimdiki gebeliğinde mi yasadın daha önce mi[/QUOTE]
Sağol canım benim amiin ilk bebeğimdi sonra bi oğlum oldu peşine 2 yaşında şuan şimdide 13 haftalık bi bebiş daha var

Kızlar gittiğiniz özel hastanenin doğum üzerine iyiliği ni iyice araştırın derim .ben devlette yapicm dogumumu Allah öğünleri kısmet ederse .kardeşim yakınımızda ki özel hastanenin acilinde tıp teknisyeni hastane doğum üzerine genelde çalışıyor .devlete gitmemi istedi söylediğine göre Dr çok zor birdurumda karşılaşınca devlete sevk ediyormuş öyle çok kadın götürdük dedi .eee bana zor durumda müdahale edemiyorsa niye gidiymki diye düşünüyorum odamin rahatlığı dan çok bebegimin sağlık li doğuşuyla ilgileniyorum.bir iki gün idare eder gelir evimde keyfime bakarım .iyice araştırın sizlerde okadar emeğini çekiyoruz rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize inşallah...

Çok geçmiş olsun canım, ben hamileyken değil ama daha önce taş düşürmüştüm. Mayalı şeyler yenilmesi gerekiyor. Hamile olduğun için yoğurt ye kefir iç bol bol. Kendi kendine dökeceksin mecbur ilaçta alamazsın şuanda. Gerçekten çok kötü bir ağrı bilirim ama sık dişini. Aslında ip atlaman gerekiyor ama sen atlamayacağın için bol bol yürü ve bir tasa işe döktüğünü görmen açısından bana dr öyle söylemişti. Ayaklarını sıcak tut ve çok çok su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…