2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

bende yüksek oranda devlette yapıcam, devlette de özel odalar var, eğer o günlere ermek nasip olursa,
tanıdıklar vs ile ayarlatıp özel oda da yatmak istiyorum,
benim bazı sağlık nedenlerim ile zorunlu sezeryan zaten, epidural sezeryana bile olmaz dedi fizik tedavi doktorum

çok geçmiş olsun canım, sende bu aralar bayağı badireler atlattın,

El Bari- 45369 Level-2

Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
B Berenimo877 =2000
hayalim16 =1000
Zeynosrkn84 =2000
D Deli mavi prenses =1000
UykucuSirine =2000
Derin88 =1000
Assos =7000
Kahverengikus =1000
A Ayse1995 =2369
toist =5000

Kalan=11000

çok geçmiş olsun canım, sende bu aralar bayağı badireler atlattın,

Çok sağolasın canım hiç sorma üstüste geldi herşeyim. Ama çekiyoruz mecbur bebişlerimiz için. Şu dönemde hepimize daha çok dua ediyorum gerçekten. Yoksa insan çok bunalıyor hamileyken hasta olmak çok. Rabbim hiçbirimize vermesin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Günaydın kızlar

Bugün ikili test için kan verdim bebişimin boyu 5.9 cm ense kalınlığı 1.1 mm çıktı. Doktor normal dedi 12+3 müşüz. Minik kuşumun ultrason fotoğrafını da ekliyorum cinsiyet tahmini yapar mısınız kızlar.

Bende 2000 alabilirim

Günaydın kızlar sabah aile hekimine gittim, boğazıma falan baktı...klasik ılık limonlu su iç tuzlu karbonatlı suyla gargara yap asla ilaç yok diyor aç gittim kan verdim ne istiyorsan bakalım ama ateş vs yoksa enfeksiyon yok virüstür ona da yapacak bişey yok diyor...sürünerek okula geldim...kendi doktorumla randevuma 2 hafta var yakındaki semt polikliniğine gidip bi baksam mı bebişim nasıl

Bu bi yere toplanma bende sadece geceleri oluyo , gündüz bi problem yok sabah bakıyorum karnım top gibi ama wc e gidince normale dönüyo
Böyle bişey değildi dimi senin ki
Benimde gece olmuştu gunduz hafıf kasık ağrısı gıbıydı ama sızıntı seklınde de gelmış zaten onceden suyum ve agrım cok olmuştu gece bnım belkı hafıftır snın kı ama yıne de erken gorun doktora ıcın raht etsinn canım ıhmal etmemek lazımm[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yaaa bn de yavuz beye başladım :) bizim sülale de hep onun elinden gecti. Çok tatlı bi amca :) bayılıyorum. Karşılaşırız insallah
Aynı şekilde benim de tüm sülalemi geçirdi elinden :) ben de çok seviyorum ama işte kiloya takıntılı gerçi beni düşündüğümiçin söylüyo adam keyfinden değil... umarım karşılaşırız çarşamba gitcem bakalım inşallah cinsiyet söyler

El Bari- 45369 Level-2

Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
B Berenimo877 =2000
hayalim16 =1000
Zeynosrkn84 =2000
D Deli mavi prenses =1000
UykucuSirine =2000
Derin88 =1000
Assos =7000
Kahverengikus =1000
A Ayse1995 =2369
toist =5000
ask1 =2000

Kalan=9.000

aminnn inşallah ,

kızlar benim bir sıkıntım var, hastalık kapmaktan korkuyorum

toxoplasma testlerim pozitif çıktı, kedi köpeğe vs karşı ama

bu perşembe doktoruma gidicem, aşağıdaki konuyu anlatıcam kendisine
benim çalıştığım işyeri nalbur dükkanı, hem satış hem muhasebe işlerine vs bakıyorum,
öyle çok yoğun bir işim yok, çoğu zaman oturuyorum,
bir tek sıkıntım var, fare, odaya sürekli girip çıkıyor, masamda sürekli sabahları fare pisliği görmekten bıktım
her sabah çamaşır sulu bez ile masamda ne varsa silip ondan sonra işime bakıyorum,
3 ay kadar daha çalışabilsem rapor alıp doğum iznine çıkmak maksadım ama
doktorum ona bile izin verecek mi bu durumda bilmiyorum,
bu kadar sık olmuyordu, son zamanlarda daha da arttı,
fare zehiri, bir kaç yere koyuyorum, yiyorlar, yapışkan a asla gelmiyorlar
onlar ölüyor, depo kısmından bir süre sonra yenileri geliyor

bu akşam bir kaba alçı ve un karıştırıp koyucam ofise, bunu yiyince
alçı midesinde donduğu için ölüyormuş,
ne yapayım bana başka çare bırakmadı

kusura bakmayın, sizinde onca sıkıntılarınız arasında başınızı şişirdim

Bana da 1000 adet yazar mısın

geçmiş olsun canım

Temas etmedikten sonra birşey olmaz Allah'ın izniyle. Bir de odayı bol bol havalandirmakta iyi gelecektir. Böylelikle temizlik için kullanılan kimyasalların kokusu da gidecektir.

Temas etmedikten sonra birşey olmaz Allah'ın izniyle. Bir de odayı bol bol havalandirmakta iyi gelecektir. Böylelikle temizlik için kullanılan kimyasalların kokusu da gidecektir.
evet sabah gelir gelmez açıyorum 2 yada 3 saat havalandırdıktan sonra camı kapatıyorum, yoksa kimyasal kokusu çıkmıyor zaten, ağır geliyor,

çok teşekkür ederim canım, içim rahatladı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…