- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.641
aminnn inşallah ,
kızlar benim bir sıkıntım var, hastalık kapmaktan korkuyorum
toxoplasma testlerim pozitif çıktı, kedi köpeğe vs karşı ama
bu perşembe doktoruma gidicem, aşağıdaki konuyu anlatıcam kendisine
benim çalıştığım işyeri nalbur dükkanı, hem satış hem muhasebe işlerine vs bakıyorum,
öyle çok yoğun bir işim yok, çoğu zaman oturuyorum,
bir tek sıkıntım var, fare, odaya sürekli girip çıkıyor, masamda sürekli sabahları fare pisliği görmekten bıktım
her sabah çamaşır sulu bez ile masamda ne varsa silip ondan sonra işime bakıyorum,
3 ay kadar daha çalışabilsem rapor alıp doğum iznine çıkmak maksadım ama
doktorum ona bile izin verecek mi bu durumda bilmiyorum,
bu kadar sık olmuyordu, son zamanlarda daha da arttı,
fare zehiri, bir kaç yere koyuyorum, yiyorlar, yapışkan a asla gelmiyorlar
onlar ölüyor, depo kısmından bir süre sonra yenileri geliyor
bu akşam bir kaba alçı ve un karıştırıp koyucam ofise, bunu yiyince
alçı midesinde donduğu için ölüyormuş,
ne yapayım bana başka çare bırakmadı
kusura bakmayın, sizinde onca sıkıntılarınız arasında başınızı şişirdim
Sağol canım benim amiin ilk bebeğimdi sonra bi oğlum oldu peşine 2 yaşında şuan şimdide 13 haftalık bi bebiş daha var[/QUOTE]Canım cok üzüldüm meleğin şefaatçin olsun insallah bunu şimdiki gebeliğinde mi yasadın daha önce mi
1000 ver canım BanaEl Bari- 45369 Level-2
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden
D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
B Berenimo877 =2000
hayalim16 =1000
Zeynosrkn84 =2000
D Deli mavi prenses =1000
UykucuSirine =2000
Derin88 =1000
Assos =7000
Kahverengikus =1000
A Ayse1995 =2369
toist =5000
ask1 =2000
loveren =1000
Kalan=8.000
aminnn inşallah ,
kızlar benim bir sıkıntım var, hastalık kapmaktan korkuyorum
toxoplasma testlerim pozitif çıktı, kedi köpeğe vs karşı ama
bu perşembe doktoruma gidicem, aşağıdaki konuyu anlatıcam kendisine
benim çalıştığım işyeri nalbur dükkanı, hem satış hem muhasebe işlerine vs bakıyorum,
öyle çok yoğun bir işim yok, çoğu zaman oturuyorum,
bir tek sıkıntım var, fare, odaya sürekli girip çıkıyor, masamda sürekli sabahları fare pisliği görmekten bıktım
her sabah çamaşır sulu bez ile masamda ne varsa silip ondan sonra işime bakıyorum,
3 ay kadar daha çalışabilsem rapor alıp doğum iznine çıkmak maksadım ama
doktorum ona bile izin verecek mi bu durumda bilmiyorum,
bu kadar sık olmuyordu, son zamanlarda daha da arttı,
fare zehiri, bir kaç yere koyuyorum, yiyorlar, yapışkan a asla gelmiyorlar
onlar ölüyor, depo kısmından bir süre sonra yenileri geliyor
bu akşam bir kaba alçı ve un karıştırıp koyucam ofise, bunu yiyince
alçı midesinde donduğu için ölüyormuş,
ne yapayım bana başka çare bırakmadı
kusura bakmayın, sizinde onca sıkıntılarınız arasında başınızı şişirdim
sanırım ilişki kasılmayı tetikliyor. Iliskinin bebeğe zararı yok ama birşey olur diye biz kendimizi ister istemez sıkıyoruz bu da strese neden oluyorAy ben korktum baya bu kasılmadan çünkü bende çok oluyor geceleri lavobaya kalkınca hızlı oturduğum yerden kalkınca falan bugun de mecbur biraz evi temizledim hemen sertleşti offfffffff. Ben bunu normal sanıyordum şimdi içim daraldı hani ilişki esnasında oluyoya bi sertleşme aynı öyle benimki progestana devammı etsemki acaba şimdi doktora bidaha gidemem ki daha 3 gün oldu gideli
Nasıl yani suyun geldiKesınlıkle hemen doktora gidin lütfen korkutmak istemem ama benım o şekılde sertlesıp top gibi oluyordu muayne oldum doktor bebek buyuyo ondan dedı ama meger sancıymıs! Bı gece yıne oyle toplanıp sertleşti ve suyum geldi.... 16. Haftada kasılmanız olunca yni top gibi olup sertleşince alt karın yıne de bı doktorunuz baksın
Kıza benzettim tatlım@sofiarya canım sen cinsiyet tahmini yapıyordun demi.
eldiven mutlaka takıyorum, dediğin maskeyi araştırayım canım, mümkünse bana resmini atabilirmisinCanım benim evde maskem var acaip tavsiye ederim. Ben hamileliğimden önce astımdan dolayı kullanıyordum hani bu gaz maskesi gibi olanlardan kesinlikle koku geçirmiyor asla tıkanmıyorsun ve solumak zorunda kalmıyorsun. Çok pahalıda değil filtresiyle birlikte 70 tl almıştım baya uzun gidiyor. Kesinlikle onlardan al en azından temizlerken falan sürekli solumamış olursun ellerinede eldiven takarsın. En azından normalden daha korunaklı olur.
o zaman doğru yoldayım sanırım, bu sabah kapı altına profil koydum , gözümün önünde girmeye çalıştı odaya ama giremedi lanet, ben onun yiyeceğini de yapayım, tam temizlik olsun,suan senin ve bebeginin sagligi cok onemli. benim kaynanamda koy evlerinde ayni sorunu yasiyolar cok gitmezler belki senede 2 kere ama herseyi maf ettikleri icin senin dedigin karisimi yapmislr ondan sonra gittiklerinde bi sıkinti olmamis. camasir suyu bilé sana cok zarar kendine dikkat et bari maske gibi birsey kullan.
ev temizliği yapınca bende de oluyor du, ama az, hemen bırakıyordum o an, şimdi çoook yavaş yavaş yapıyorum, aheste ahesteAy ben korktum baya bu kasılmadan çünkü bende çok oluyor geceleri lavobaya kalkınca hızlı oturduğum yerden kalkınca falan bugun de mecbur biraz evi temizledim hemen sertleşti offfffffff. Ben bunu normal sanıyordum şimdi içim daraldı hani ilişki esnasında oluyoya bi sertleşme aynı öyle benimki progestana devammı etsemki acaba şimdi doktora bidaha gidemem ki daha 3 gün oldu gideli
eldiven mutlaka takıyorum, dediğin maskeyi araştırayım canım, mümkünse bana resmini atabilirmisin
o zaman doğru yoldayım sanırım, bu sabah kapı altına profil koydum , gözümün önünde girmeye çalıştı odaya ama giremedi lanet, ben onun yiyeceğini de yapayım, tam temizlik olsun,
ev temizliği yapınca bende de oluyor du, ama az, hemen bırakıyordum o an, şimdi çoook yavaş yavaş yapıyorum, aheste aheste
koca ile baştan beri kardeş kardeş takılıyoruz, 12 haftam bu perşembe doluyor doktoruma sorucam artık ilişki olabilir mi diye, bende tırsmıyor değiilim
amin Allah razı olsun canım, çok sağolun kızlar, yardımlarınız içinbencede yap. sonucda bi kac ay daha dayanmaya calisacaksn. o sanirim o karisimi yiyor nerde su iciyorsa orda midesi sisip öluyor. kendine cok dikkat et arkadasim sorunsuz atlatirsin insallah
biz de transfer den beri hatta öncesi de var biraz, kardeş kardeşizeldiven mutlaka takıyorum, dediğin maskeyi araştırayım canım, mümkünse bana resmini atabilirmisin
o zaman doğru yoldayım sanırım, bu sabah kapı altına profil koydum , gözümün önünde girmeye çalıştı odaya ama giremedi lanet, ben onun yiyeceğini de yapayım, tam temizlik olsun,
ev temizliği yapınca bende de oluyor du, ama az, hemen bırakıyordum o an, şimdi çoook yavaş yavaş yapıyorum, aheste aheste
koca ile baştan beri kardeş kardeş takılıyoruz, 12 haftam bu perşembe doluyor doktoruma sorucam artık ilişki olabilir mi diye, bende tırsmıyor değiilim
bana kalsa iyi böyle ,biz de transfer den beri hatta öncesi de var biraz, kardeş kardeşiz
21 inde kontolüm var ben de sorcam
biz de transfer den beri hatta öncesi de var biraz, kardeş kardeşiz
21 inde kontolüm var ben de sorcam
Bize de yasaktı kızlar yumurta toplamadan hemen sonra. Ama biz 10. Haftaydı sanırım doktora sormadan bozduk diyetibana kalsa iyi böyle ,doğuma kadar, hem bir şey mi olacak bu yüzden diye düşünmemiş oluyorum,
tabiiii eş tarafına bakarsan , doktor ne zaman onay verecek diye gözümün içine bakıyor
bana kalsa iyi böyle ,doğuma kadar, hem bir şey mi olacak bu yüzden diye düşünmemiş oluyorum,
tabiiii eş tarafına bakarsan , doktor ne zaman onay verecek diye gözümün içine bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?